شایعه مایکل پچر: Gears of War 3 برای PlayStation 3 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears-of-war-3-20100413000908259_640w.jpg

مایکل پچر تحلیلگر و اقتصادان دنیای بازی های ویدئویی بر این باور است که مایکروسافت برای حفظ عناوین بزرگ انحصاری خود همچون Gears of War باید هزینه بیشتری را متقبل شود.
"عنوان در دست ساخت استدیو Epic و همچنین نسخه سوم از سری بازی Gears of War میتواند برای کنسول PS3 نیز عرضه شود مگر آنکه مایکروسافت مبلغ و هزینه بیشتری را برای حفظ مجموعه انحصاری این بازی پرداخت کند!"

طی صحبتی که وی در Gametrailers’ Pach-Attack داشت توضیح داد:
"استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست, آنها بسیار ثروتمند هستند و توانایی نقض قرارداد و قطع کردن این معامله بزرگ را دارند, چیزی که من عملاً در مورد اون واقف هستم این هست که نسخه های بعدی از عنوان Gears of War می تواند به واسطه مذاکرات استدیو سازنده با کمپانی سونی به دسته بازی های مالتی پلتفرم بپیوندد مگر آنکه کمپانی مایکروسافت حق بیشتری را برای حفظ ان در نظر بگیرد."
با در نظر گرفتن این مساله و موفقیت چشمگیر سری GeOW این خواسته برای Epic بوجود خواهد آمد تا پول بیشتری را برای حفظ این بازی به عنوان تایتل انحصاری کنسول مایکروسافت طلب کند حتی بیشتر از عناونی انحصاری این کمپانی در آینده.

در دنیای واقعی پاداش بزرگ برای Epic زمانی رقم خواهد خورد که بتواند این عنوان رو برای پلتفرم های غیر از کنسول مایکروسافت نیز شیپ کند مواردی که شاید نتیجه بهتر و بیشتری از پشتیبانی کمپانی مایکروسافت خواهند بود.

گیرز آو وار 3 در تاریخ هشتم آپریل سال آینده لانچ خواهد شد!

من که برام فرقی نمی کنه بیاد یا نیاد ولی اگه روی پلی3 بیاد ماکروسافت با شکست روبه رو میشه البته ماکرو اینقدر پول داره که نزاره این از دستش بره :blushing:

اگه بیاد که خوبه اخه میشه بدون مشکل بن شدن انلاینشو بازی کرد
روی 360 ادم همش دستو پاش میلرزه:biggrin1:

من یه جا خونده بودم unreal engineبا ps3سازگاری ندارد پس چه طور میخوان بزنن؟ تازه اگر هم بیاد هیچی ازما کم نمیشه چون برا ما بهتر:d

من یه جا خونده بودم unreal engineبا ps3سازگاری ندارد پس چه طور میخوان بزنن؟ تازه اگر هم بیاد هیچی ازما کم نمیشه چون برا ما بهتر:d
بشمار ببرین چند ده تا بازی مالتی پلتفروم با UE3 رو ps اجرا شده و میشه، اینم همون طور اجرا میشه.
حالا کی گفته میخوان اینو رو اون بزنن؟

کلا یه زمانای خاصی که جو التهاب و درگیری بین فن ها ارومه یه سری اخبار از کسایی که که نام و نشانی تو دنیای گیم دارن منتشر میشه که این جو رو متشنج میکنه نمیدونم چه سیاست خاصیه
در اینکه GeOW بازیه بزرگیه و ریلیز شدنش رو ps3 خالی از لطف نیست
ولی به نظر من ps3 تو این مدت انقدر عنوانهای اختصاصی داره که که راحت تر از این بحثا که فقط در حد حرف گذشت
و اینکه مطمئنا ماکرو که واسه مولتی کردن بازی ها این همه هزینه صرف میکنه واسه در انحصار نگه داشتن این بازی حاضر از این پولا خرج کنه;)

آره یکی شما راست میگی یکی هم ابومحیل :laughing:
:biggrin1::biggrin1:ای بابا فردین جان.:biggrin1:اینجا ایرانه دیگه.
---------------------
ولی وقتی گرز 2 میخواست عرضه بشه یه مصاحبه از کلیفی خوندم که ازش پرسیده بودن آیا دوست دارید برای ps3 بازی بسازید؟که اونم گفته بود ps3 کنسول خیلی خوبیه اما من با کنترلرش نمیتونم کنار بیام.

ولی وقتی گرز 2 میخواست عرضه بشه یه مصاحبه از کلیفی خوندم که ازش پرسیده بودن آیا دوست دارید برای ps3 بازی بسازید؟که اونم گفته بود ps3 کنسول خیلی خوبیه اما من با کنترلرش نمیتونم کنار بیام.
ای آقا اینم شد دلیل؟! :دی PS3 انواع و اقسامِ USB Gamepad رو ساپورت میکنه. یکیش رو همین چند روز پیش دیدم، عینِ دسته ی 360 بود، تازه زیرش فن هم برا خنک کردنِ دست داشت!
Who Care...
Who cares...
با دیدن همین کامنت فهمیدم که نباید برای خوندن 4 صفحه عمرمو تلف کنم.:smile:
چه ربطی داره؟! :دی خیلی ها هم اومدن توی این 4 صفحه، از سهامشون توی مایکروسافت دفاع کردن و با اومدنِ این بازی روی PS3 (البته شماره ی 3) به شدت مخالفت کردن!
نه پس حتما توقع داشتی بشکن بالانس برن ُ وایسن درُ دیوارُ نگاه کنن!:)
نه! :دی با اون شدتی که بعضیا مخالفت کردن، اگه عمو بیلی و استیو بالمر میدیدن، جلو بچه های ما سجده می رفتن! :دی
ایراد گرفتن از کنترلر PS بنظر من مثل جوک میمونه, تا الان تو تاریخ گیم به نظر من هیچ گیم پدی به خوش دستی گیم پد پی اس ندیدم!
نه که کلیفیِ کبیر خودشون G4y و Pedophile تشریف دارن و گشاد هستن، همه رو عینِ خودشون گشاد فرض می کنن! :دی
شخصیتت رو بیش از این نشون نده، اینجا فروم ـه...
دکتر منطیق جان! شما زیادی پاستوریزه تشریف دارین! روزانه هزار بار این کلمات تو انواع و اقسامِ فروم ها به کار میره! کجای کاری شما؟!

آخرین ویرایش:
Who Care...
با دیدن همین کامنت فهمیدم که نباید برای خوندن 4 صفحه عمرمو تلف کنم.:smile:
در ضمن "S " ـش رو یادتون رفت...
شاد باشیم....
با اومدنِ این بازی روی PS3 (البته شماره ی 3) به شدت مخالفت کردن!
نه پس حتما توقع داشتی بشکن بالانس برن ُ وایسن درُ دیوارُ نگاه کنن!:)
2- تا وقتی Uncharted2,3 در کار هست چرا باید وقت مو پای چرخ دنده پلاستیکی هدر کنم
سلاح ژ ِ 3 هم زیر گلوی مبارک شما نذاشتن که مجبور باشی وقتتو هدر کنی...
نه که کلیفیِ کبیر خودشون G4y و Pedophile تشریف دارن و گشاد هستن، همه رو عینِ خودشون گشاد فرض می کنن! :دی
شخصیتت رو بیش از این نشون نده، اینجا فروم ـه...
دکتر منطیق جان!
آقا یکی بیاد به این بگه منطــِِـق درسته نه منطیق!:laughing:

آخرین ویرایش:
:biggrin1::biggrin1:ای بابا فردین جان.:biggrin1:اینجا ایرانه دیگه.
---------------------
اصلا از بحث های فن پرور خوشم نمیاد
اما در این مورد مثل این که نمی شه

1- :biggrin1:Who cares ....

2- تا وقتی Uncharted2,3 در کار هست چرا باید وقت مو پای چرخ دنده پلاستیکی هدر کنم pelastic Gear:laughing: )

3- من از همون موقع PS1 با این طرح کنترلر حال می کردم حالا هم حال می کنم به عمرم هم دست به کنترل 360 نزدم چیزی هم از دست ندادم

ایراد گرفتن از کنترلر PS مثل جوک میمونه, تا الان تو تاریخ گیم به نظر من هیچ گیم پدی به خوش دستی گیم پد پی اس نیست!

اونایی که مشکل دارن میگیم که سونی واسه کنسول بعدیش یک بالش برداره چندتا دکمه بزاره روش بده دستشون! :)

کاملاً درست میگی رفیق! :d

آخرین ویرایش:
آره یکی شما راست میگی یکی هم ابومحیل
نکنه نصبتی باهاش داری عزیزم؟!:)

پ.ن:یادم نبود حکم توهین به دنده جنگی محاربه ست..

آخرین ویرایش:
به نظرم GEOW 3 اگر برای نسل بعد میومد برای PS4 خیلی سنگین تر بود تا الان که با این گرافیک که تقریبا تکراری میشه بخواد بیارتش.افت داره:d
چون اون زمان خیلی ها به اون سطح گرافیک نرسیده بودند اما الان اکثرا رسیدند

من کاری ندارم کی با چه کنترلری حال میکنه.کاریم ندارم که کنترلر ps3 خوبه یا 360.من فقط حرف کلیفیو گفتم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or