شایعه مایکل پچر: Gears of War 3 برای PlayStation 3 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears-of-war-3-20100413000908259_640w.jpg

مایکل پچر تحلیلگر و اقتصادان دنیای بازی های ویدئویی بر این باور است که مایکروسافت برای حفظ عناوین بزرگ انحصاری خود همچون Gears of War باید هزینه بیشتری را متقبل شود.
"عنوان در دست ساخت استدیو Epic و همچنین نسخه سوم از سری بازی Gears of War میتواند برای کنسول PS3 نیز عرضه شود مگر آنکه مایکروسافت مبلغ و هزینه بیشتری را برای حفظ مجموعه انحصاری این بازی پرداخت کند!"

طی صحبتی که وی در Gametrailers’ Pach-Attack داشت توضیح داد:
"استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست, آنها بسیار ثروتمند هستند و توانایی نقض قرارداد و قطع کردن این معامله بزرگ را دارند, چیزی که من عملاً در مورد اون واقف هستم این هست که نسخه های بعدی از عنوان Gears of War می تواند به واسطه مذاکرات استدیو سازنده با کمپانی سونی به دسته بازی های مالتی پلتفرم بپیوندد مگر آنکه کمپانی مایکروسافت حق بیشتری را برای حفظ ان در نظر بگیرد."
با در نظر گرفتن این مساله و موفقیت چشمگیر سری GeOW این خواسته برای Epic بوجود خواهد آمد تا پول بیشتری را برای حفظ این بازی به عنوان تایتل انحصاری کنسول مایکروسافت طلب کند حتی بیشتر از عناونی انحصاری این کمپانی در آینده.

در دنیای واقعی پاداش بزرگ برای Epic زمانی رقم خواهد خورد که بتواند این عنوان رو برای پلتفرم های غیر از کنسول مایکروسافت نیز شیپ کند مواردی که شاید نتیجه بهتر و بیشتری از پشتیبانی کمپانی مایکروسافت خواهند بود.

گیرز آو وار 3 در تاریخ هشتم آپریل سال آینده لانچ خواهد شد!

صلوات بفرست !!! ال...
آقا دنيا ارزشش رو نداره به خدا !!‌حالا چه بياد چه نياد كاري نداريم ... اين يارو يه نمه خوشحال تشريف داره ... همه ي احتمالات رو ميگه خلاصه يكيش درست در مياد. در مورد همه ي بازي هاي انحصاري همين اظهار نظرات رو ميكنه ...
در ضمن روابط مايكرو با اپيك خيلي خوبه, در ضمن مقداري از هزينه ي ساخت به عهده ي مايكرو هستش .. من يكي حداقل هيچ دليل منطقي نميبينم بخواد multi بشه !!!

واقعیته, حالا بازی واسه PS3 عرضه شه چی از شماها کم میشه که اینقدر حرص میزنین ؟! :d
خدایش مگه چی میشه GOW برای 360 بیاد!UC هم بیاد!چیزی نمیشه!همش سونی باید در شرکت رو تخته کنه:دی
برای MS هم همین اتفاق میفته(البته شوخی میکنم!دانشمندا و علما گیر ندین)

واقعا حيف نيست به خاطر حرف هاي يه انسان معلوم الحال افتادين به جون هم :biggrin1:

فکر میکنم همین ایشون بود که گفته بود ps3 در سال 2013 برنده میشه و از wii جلو میزنه.مثل اینکه خیلی فن سونیه:biggrin1:
ولی مایکرو عمرا نمیزاره همچین اتفاقی بیفته

آخه یکی نیست به این یارو بگه مرد مومن الان ubisoft و EA دارن واسه 360 بازی اختصاصی میزنن اونوقت epic ...

و يه انسان معلوم الحال :biggrin1:
تا وقتی پچر جان در مورد بازی های 360 دُرافشانی کنه واقعیت محض هست و منظق و استدلال درست و ... وای; وای به اون روز که مثلا بگه فلان بازی ps برای 360 میاد!.

به رگ گردن و اینا ربطی نداره. غیر ممکن، غیر ممکنه.

عزیز تا دیروز خیلی ها هم میگفتن MGS ها عمرا روی 360 نمیاد دیدم که 1 امسال یا سال دیگه میاد پس هیچی غیز ممکن غیر ممکن نیست همه چی رو این وسط پول مشخص میکنه .

اونی هم که من گفتم صحبت این آقای خوشحال بود که از اولیش که خیلی ها تا دیروز خدای پیش گوی میدونستنش و ... چون من به پیش گوی این جوری اعتقادی ندارم برای همین با خود گفته مشکل دارم و این که تو این دنیا همه چی امکان پزیره نمیگم این بابا راست میگه میگم امکان داره .

مثل خیلی ها خوشحال هم نیستم که بگه وقتی GOW میاد اونم میاد حتی AW هم امکانش هستش چون استدیوش یک استدیو زیر مجموعه ماکروسافت نیست که و IP هیچ کدام هم مثل HALO یا FABLE این ها یا حتی MGS ها مال سونی نیست که همه این بازی ها رو یک مبلغی امروز این وری هستن فردا اون وری .

قضیه 2*2=4 تا هستش نمونه بزرگ یک بازی که خیلی هم بعضی ها صحبت هاشون تو اون تاپیکش هم بود NG بود .

صحبت نمیکنم یه عده به نظر شون باحال بیاد حال کنن یه مضاق شون خوش نیاد ... کنن دارم یک واقعیت رو تو این صنعت میگم که همه چی رو پول مشخص میکنه و نه با صحبت این آقا بازی مولتی میشه یا نمیشه نه با رگ ... بالا زدن بازی مولتی نمیشه .

در کل میگم حالا بشه یا نشه چرا بعضی ها یه هو ... میشن.:confused: البته این ربط به این داره که یه عده خودشون رو به یه برند محدود کردن و 2 متر اون ور تر رو نمیبینن .

آخرین ویرایش:
خدایش مگه چی میشه GOW برای 360 بیاد!UC هم بیاد!چیزی نمیشه!همش سونی باید در شرکت رو تخته کنه:دی
نمیشه دیگه چون این بازیا فقط رو PS3 ممکنه! :biggrin1:

پ.ن: استدیو های سازندشون هم زیرمجموعه خود سونی هست!

قضیه MGS چیزی در حد L4Dو ME و Conviction هست!ماجراش خیلی با GeOW فرق داره منتها-عُلمای این سایت خیلی به ظهور اقا امید وارن تو اینسال و ماه رمضون رو هم یک ماه جلو انداختن به همین خاطر!

انگاری بگی HR - GT -Twisted metal برای 360 میاد!

پ.ن:من نمیدونم چرا همه چیز رو با هم مساوی میدونن؟اینجا نه حقوقه زن و مردی مطرحه نه 2 =2 یی

نمیشه دیگه چون این بازیا فقط رو PS3 ممکنه! :biggrin1:
اگه به قصد فان گفتی که انشا.... همون باشه -اینا که 100% شما درست میگید! و عُلما هم درست میگن!ولی اگه FUN http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1006101&postcount=38نباشه به پست #38 مراجعه شود

پ.ن:ما که دیگه اینجا پست نخواهیم داد! دنبال رو عُلما و پیشگویان راه حق نباشید!
الان اگه تاپیک GOW برای 360 بود -3 قفله میشد:دی (شوخی میکنم جان خودم)

آخرین ویرایش:
اگه به قصد فان گفتی که انشا.... همون باشه -اینا که 100% شما درست میگید!:دی و عُلما درست میگن:دی!ولی اگه FUN نباشه به پست #38 مراجعه شود:دی
وقتی سازنده ها به قطع در این مورد سخن میگن از منو تو چه کاری ساختس ؟! :d
اصلاً نام زننده پست 38 خودش خوارک امضائه!, سیستم کامنت=>امضا رو هم خز کردن بعضیا...:)

چرا خودت رو خسته میکنی رضا؟! :دی اون GeoW هست که روی PS3 امکان پذیر نیست! :laughing: می دونی چرا؟! چون نه سخت افزارِ PS3 میکشه، نه مدیای موردِ استفاده اش 7 گیگ جا داره!
وگرنه UC2 و GoWIII هم با سخت افزارِ 360 همخونی دارن، هم مدیای 50 گیگیِ 360 این کار رو امکان پذیر میکنه! پس خفه شو (:دی) و قبول کن که حق با این دوستانِ خوشحال هست!
باشه من قبول کردم! :d

آخرین ویرایش:
به افتخار این دوست بالاییمون و بقیه یه صلوات بفرستین ( میدونین دیگه ایام مذهبی و ممنوعیت دست زدن و اینا ) ...
آقا بزنین همدیگرو ناقص چیزی کنید ، اینجور که فایده نداره آخه ! واقعا آدم تعجب میکنه ...

عزیز تا دیروز خیلی ها هم میگفتن MGS ها عمرا روی 360 نمیاد دیدم که 1 امسال یا سال دیگه میاد پس هیچی غیز ممکن غیر ممکن نیست همه چی رو این وسط پول مشخص میکنه .

اونی هم که من گفتم صحبت این آقای خوشحال بود که از اولیش که خیلی ها تا دیروز خدای پیش گوی میدونستنش و ... چون من به پیش گوی این جوری اعتقادی ندارم برای همین با خود گفته مشکل دارم و این که تو این دنیا همه چی امکان پزیره نمیگم این بابا راست میگه میگم امکان داره .

مثل خیلی ها خوشحال هم نیستم که بگه وقتی GOW میاد اونم میاد حتی AW هم امکانش هستش چون استدیوش یک استدیو زیر مجموعه ماکروسافت نیست که و IP هیچ کدام هم مثل HALO یا FABLE این ها یا حتی MGS ها مال سونی نیست که همه این بازی ها رو یک مبلغی امروز این وری هستن فردا اون وری .

قضیه 2*2=4 تا هستش نمونه بزرگ یک بازی که خیلی هم بعضی ها صحبت هاشون تو اون تاپیکش هم بود NG بود .

صحبت نمیکنم یه عده به نظر شون باحال بیاد حال کنن یه مضاق شون خوش نیاد ... کنن دارم یک واقعیت رو تو این صنعت میگم که همه چی رو پول مشخص میکنه و نه با صحبت این آقا بازی مولتی میشه یا نمیشه نه با رگ ... بالا زدن بازی مولتی نمیشه .

در کل میگم حالا بشه یا نشه چرا بعضی ها یه هو ... میشن.:confused: البته این ربط به این داره که یه عده خودشون رو به یه برند محدود کردن و 2 متر اون ور تر رو نمیبینن .
دقیقا همونطور که گفتی اینجا فقط مسئله پول در میونه ولی این وسط چیزی که کاملا واضحه اینه که مایکرو از همه پولدارتره! و البته به هیچ وجه نمیخواد یکی از بهترین بازیهای انحصاریشو که باعث افزایش فروش کنسولش میشه رو از دست بده!!

اين ميوه ی درخت مايا حرامه(البته برای بعضی ها) ازش بگذريد و در بهش "برين" بمانيد !

Holy PS​

دقیقا همونطور که گفتی اینجا فقط مسئله پول در میونه ولی این وسط چیزی که کاملا واضحه اینه که مایکرو از همه پولدارتره! و البته به هیچ وجه نمیخواد یکی از بهترین بازیهای انحصاریشو که باعث افزایش فروش کنسولش میشه رو از دست بده!!

منم نگفتم مولتی میشه گفتم همشه امکان همه چی هستش ماکروسافت هم تا یک جای پول میده فکر نکن هر سازی که epic بزنه میرقصه میگم بازم به epic بر میگرده همین مثل کونامی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or