شایعه مایکل پچر: Gears of War 3 برای PlayStation 3 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears-of-war-3-20100413000908259_640w.jpg

مایکل پچر تحلیلگر و اقتصادان دنیای بازی های ویدئویی بر این باور است که مایکروسافت برای حفظ عناوین بزرگ انحصاری خود همچون Gears of War باید هزینه بیشتری را متقبل شود.
"عنوان در دست ساخت استدیو Epic و همچنین نسخه سوم از سری بازی Gears of War میتواند برای کنسول PS3 نیز عرضه شود مگر آنکه مایکروسافت مبلغ و هزینه بیشتری را برای حفظ مجموعه انحصاری این بازی پرداخت کند!"

طی صحبتی که وی در Gametrailers’ Pach-Attack داشت توضیح داد:
"استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست, آنها بسیار ثروتمند هستند و توانایی نقض قرارداد و قطع کردن این معامله بزرگ را دارند, چیزی که من عملاً در مورد اون واقف هستم این هست که نسخه های بعدی از عنوان Gears of War می تواند به واسطه مذاکرات استدیو سازنده با کمپانی سونی به دسته بازی های مالتی پلتفرم بپیوندد مگر آنکه کمپانی مایکروسافت حق بیشتری را برای حفظ ان در نظر بگیرد."
با در نظر گرفتن این مساله و موفقیت چشمگیر سری GeOW این خواسته برای Epic بوجود خواهد آمد تا پول بیشتری را برای حفظ این بازی به عنوان تایتل انحصاری کنسول مایکروسافت طلب کند حتی بیشتر از عناونی انحصاری این کمپانی در آینده.

در دنیای واقعی پاداش بزرگ برای Epic زمانی رقم خواهد خورد که بتواند این عنوان رو برای پلتفرم های غیر از کنسول مایکروسافت نیز شیپ کند مواردی که شاید نتیجه بهتر و بیشتری از پشتیبانی کمپانی مایکروسافت خواهند بود.

گیرز آو وار 3 در تاریخ هشتم آپریل سال آینده لانچ خواهد شد!

اين عمو پچر هم چيزيده ! بابا ولكن ! دست از سر اين Epic بدبخت بردار ، هردفعه يه گيري به اپيك و Geow ميده

ممنون از خبر
خدا کنه بیاد ما که بدمون نمیاد
ولی من 100% مطمئنم که مایکرو سافت هرگز چنین بازیی رو از دست نمیده حالا هر چه قدر هم میخواد خرج کنه....ولی میذاره در انحصارش بمونه.....:(

پست آف تاپیک ندید تروخدا بزارین لااقل یک ترد در مورد دنده جنگی باز بمونه :دی

این غیب گوی بزرگ- دیروز به اومدن ME و SC بر روی PS3 اشاره کرده بود:دی
اینم داره همینجوری - میپرونه که اگه یکیشون رو PS3 اومد- بیشتر تحویلش بگیرن:دی(احتمالا منتظر Conviction بوده:دی)

به قول فری -فردا هم از اومدن HALO رو PS3 براتون میگه!

ایشون چی میخرون میرن سر کار؟ همچین کامنتهای از عقل سلیم بیرون نمیاد.
ماکروسافت برای عنوانی که با هزینه خودش ساخته میشه باید پول بیشتری بده تا انحصاری بمونه؟! مگه اصلا پولی میده برای چنین چیزی :دی.

پ.ن. بعد از عمو یرلی نوبت ایشون شده.

من نمیفهمم، مگه مایکروسافت ناشر بازی نیست؟ پس این چی میگه؟:دی

باز Mass Effect رو میگفت، قابل قبول بود...

مردک داره جو میندازه! داره به اپیک یاد میده پول بیشتری بگیره:cheesygri
چند وقت پیش گفته بود دیگه کلا بازی انحصاری از کمپانی های ثرد پارتی نخواهیم داشت.
شخصا فکر نمیکنم حداقل تو این نسل اتفاق بیفته!

الان این آقا میگفت GOW3 مولتی میشه همین آقایونی که مسخرش میکنن میگفتن این حتما یه چیزی میدونه و فلان......:)

اگه این یارو درست بگه >
1.مایکروسافت 50 میلیون دلار واسه انحصار زمانی DLC های IV داد حالا اینو از دست بده ؟!
لول

شاید اگر یه کالکشن پک از 1و2و3 بده , فنای PS3 دعوتِشُ بپذیرند...:biggrin1:
لطف دارین شما...
---------
ناشر مایکروسافته!یعنی الان این شرکت بوق تشریف دارن؟!
چه چیزایی که ادم نمیخونه!:biggrin1:

این جور صحبت ها بیشتر برای من مثل جک میمونه مخصوصا این پیش بی نیهای که بیشر من خنده دار میدونم.

در کل صحبتش بیشتر سر این نیست که بازی بدون 1و2 برای PS3 میاد میگه چون ماکروسافت با EPIC فقط 2 بازی greas of war قرار داد داشته میتونه با فسخ قرار داد 1و2 که داشته با فروش بازی روی PS3 این رو جبران کنه و 3 که امکان مولتی شدنش هستش چون با ماکروسافت قرار داد نداره .

یکم به نظر من اشتباه هستش این حرکت اما امکان پزیر هستش و دوستان از روی شکم نه تعیید کنن نه نفی چون من به کل با آینده نگری این جوری مشکل دارم .

ضمنا برای اونایی که نمیدونن :دی
Rein: Epic owns Gears IP, can do what we want with it
قضیه از این حرف مارک رین آب میخوره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or