دغدغه همه ست استاد، از بازی F2P بگیر تا گرفتن نتفلیکس و اسپاتیفای به جای خریدن آلبوم موزیک و فیلم و سریال که تو کل دنیا شده آپشن اول
خودتم میدونی حرفت جواب راحت داره بازم حرفو میزنی
دغدغه همه ست استاد، از بازی F2P بگیر تا گرفتن نتفلیکس و اسپاتیفای به جای خریدن آلبوم موزیک و فیلم و سریال که تو کل دنیا شده آپشن اولیعنی فقط چون گیم پس رو درست کرده که 4 تا بازی مجانی یا با هزینه کم بازی کنید دیگه هیچی نمیخواید ؟ بعضیا حس میکنم دردشون فقط پول ندادن و هزینه کم و چیز مجانیه ( الان میان میگن هان فخر فروشی و مثلا پولداری و ما گداییم و این حرفا و میزنن جاده خاکی ) ...
این فیلم و سریال هایی که فله ای روی نتفلیکس هست و میان، مدت زمان و هزینه ساختشون یک دهم بازی های AAA امروزی هم نیست. بله میشه این مدل رو تو گیم هم پیاده کرد و نتیجه هم میشه امثال هلبلید که کلا ۴-۵ ساعت گیم پلی اسکریپت شدست و یا indiana jones که تریلر و ویژوال هاش شبیه تبلیغات فیک بازی های موبایلی هست که یوتیوب نشون میده و هی منتظری ۵ ثانیه بگذره و دکمه skip بیاددغدغه همه ست استاد، از بازی F2P بگیر تا گرفتن نتفلیکس و اسپاتیفای به جای خریدن آلبوم موزیک و فیلم و سریال که تو کل دنیا شده آپشن اول
خودتم میدونی حرفت جواب راحت داره بازم حرفو میزنی
آقا خدایی گفتن بازی موبایلی به Indiana Jones دیگه غول مرحله آخر هست مسلما با این منطق جای هیچ بحثی باقی نمی مونه.این فیلم و سریال هایی که فله ای روی نتفلیکس هست و میان، مدت زمان و هزینه ساختشون یک دهم بازی های AAA امروزی هم نیست. بله میشه این مدل رو تو گیم هم پیاده کرد و نتیجه هم میشه امثال هلبلید که کلا ۴-۵ ساعت گیم پلی اسکریپت شدست و یا indiana jones که تریلر و ویژوال هاش شبیه تبلیغات فیک بازی های موبایلی هست که یوتیوب نشون میده و هی منتظری ۵ ثانیه بگذره و دکمه skip بیاد
میگم هدف اصلا بحث نیست، صرفا از ریخت بازی کمپانی دیگه خوشت نمیاداین فیلم و سریال هایی که فله ای روی نتفلیکس هست و میان، مدت زمان و هزینه ساختشون یک دهم بازی های AAA امروزی هم نیست. بله میشه این مدل رو تو گیم هم پیاده کرد و نتیجه هم میشه امثال هلبلید که کلا ۴-۵ ساعت گیم پلی اسکریپت شدست و یا indiana jones که تریلر و ویژوال هاش شبیه تبلیغات فیک بازی های موبایلی هست که یوتیوب نشون میده و هی منتظری ۵ ثانیه بگذره و دکمه skip بیاد
من عاشق گیمینگ هستم و بهترین تفریحمه . هزینه کردن بازی هم برام خیلی سخت شده باورت میشه هنوز Gow Ragnarok رو بازی نکردم ولی مثلا سونی بیاد رویه مایکروسافت رو پیش بگیره و Gow بعدی قرار باشه رو پلاس دی وان بیاد بجاش کیفیتش پایین تر باشه اصلا تو کتم نمیره و اینو نمیخوام . مساله اینه من میگم اگه عشق بازی کردن هستید هیچ جوره نباید از عملکرد و رویه مایکروسافت و فیل اسپنسر فقط بخاطر گیم پس دفاع کنید .
ما یه بار گفتیم اینطوری بقیه رو متهم نکنید و حس نکنید تو بحثا پیروز میشید. بازم تکرار میشه.یه چیزی که تو یکی دو سال اخیر خیلی تو فروم می بینم و اصلا آدم دیگه دلش نمیاد وارد بحث بشه، این ارتباط دادن بحث های گیمینگ به EA و جیره خوراشه. یه سری میان میگن شما مثل طرفدارای EA هستید، بعد طرف مقابل میاد میگه نه شما رفتارتون شبیه اوناست!
یا دیدم بعضیا میان قضیه 25 سال آینده را نخواهد دید و اینجور چیزا رو میارن وسط!
آخه این چه جور بحثیه...شخصا حاضرم بیان فحش رکیک بهم بدن ولی بهم نگن که ذهنیتت مثل طرفدارای EA هست.
اصلا چرا یه بحث ویدیوگیمی بین گیمرا باید به همچین جایی کشیده بشه و همدیگه رو به افرادی که واقعا همه مون ازشون متنفریم نسبت بدیم.
به کاربر خاصی هم اشاره ندارم و حرفم کلی هست + میدونم اکثرا قصدتون از این حرفا جدی نیست ولی بازم دیدن اینجور کامنتا آزاردهندست.
چون اخیرا اینجور چیزا رو زیاد تو فروم می بینم، خواستم تنفر خودم رو نسبت به این رفتار ابراز کنم
یکی ترنسلیت کنهTLOU و GoW و Horizon و Halo و MSFS رو استیم بودنم باد هواست؟
این مسخره بازیایی که اینجا هر روز شاهدش هستیم رو توی آت و اشغال ترین فروم های خارجی هم نمیشه دید چون طرف پول کنسولی که میده واسش ارزش این دعوا ها رو نداره مگه این که بچه ای باشه که با پول تو جیبی که از باباش گرفته رفته کنسول خریده، اتفاقا اینا همش بالا شهریه چون پایین شهری 30-35 تومن پول واسه تفریح اصلا نداره که بخواد وارد این ندید بدید بازیا بشه
همه اینایی که میگی یا الانشم شده و کسای دیگه ای این کارا رو کردن یا چیزیه که کل صنعت گیم دنبالشهضربه ای که مایکروسافت و اسپسنر در دراز مدت میخوان به این مدیوم بزنن فاجعه باره.کلا خاصیت مایکروسافت هم همینه صرفا فقط اسپسنر اینطوری نیست همیشه تو هر کجا قدم برداشته عین بختک و سرطان به اون صنعت چمبره زده و با حذف رقبا و پایین آوردن کیفیت و هزینه بیشترین سود رو میکنه.فعلا فنهای ایکس باکس(اگه وجود داشته باشه)به خاطر گیم پس داغن ولی دعا کنید این سرطان از ویدئوگیم بکشه کنار تا این صنعت رو بنجل خونه نکرده.
آینده ای مایکروسافت میخواد اینه:
۱)مالک مادی و معنوی آثار نباشی
۲)بی نهایت کمیت و محتوا بهت بده از اون طرف یه سیستم اجاره ای مثل گیم پس در اختیارت بذاره که مالک بازی ها نباشی و به خاطر اون همه کمیت مجبور بشی هی اشتراک رو تمدید کنی
۳)پایین آوردن کیفیت و هزینه بازیها به خاطر سود بیشتر در نتیجه تبدیل بازیهای aaa به aa و ایندی
۴)یکسان سازی کیفیت بازیها(پایین آوردن کیفیت بازی)چون چند میلیارد گیمر رو هدف قرار داده و در دراز مدت میخواد همه تجربه یکسانی از بازیها داشته باشند چه اونی که موبایل داره چه اونکه یه کنسول حرفه ای گرفته مثل قضیه کونامی و pes که الان کیفیتش در حد بازیها موبایله ولی سود زیادی میکنه مثلاً ۲۰ سال بعد دیدی گیرز یه بازی aa شد که همزمان با کیفیت یکسان روی موبایل و سری ایکس ایکس ایکس ایکس اجرا میشه نباید تعجب کرد
تنها نکته مثبت قضیه اینه با اینهمه هزینه خوشبختانه شکست رو از سونی کاملا پذیرفته و رشد پلن گیم پس از پیشبینی های خودشون کاملا عقبه و به گفته خودشون کم کم دارم آماده میشن در آینده به یه ناشر تردپرتی تبدیل بشن که بازیهاشون برای سونی و نینتندو بیاد و از اونجایی که فنهای سونی و نینتندو برای بازیها هزینه میکنن و دنبال چیزهای مفتکی نیستن این شاید باعث بشه هزینه ساخت بازیهاشون جبران بشه و زیاد دنباله رو تبدیل کیفیت به کمیت نباشن و هم سونی و نینتندو (به خاطر ۳۰ درصد سهم استور) و فنهاش(انحصاریهای ایکس باکس) سود کنند هم خود مایکروسافت!فقط فنهای هستن که ضرر میکنن اونم فک نکنم تا اون موقع فنی داشته باشه