خبر رسمی مایکروسافت 1900 نفر از کارمندان خودش در Xbox, Zenimax و اکتیویژن رو اخراج خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر نصف این انرژی و هزینه ای که تو و بابک و دوستان صرف console war و هیت به سونی میکنید رو صرف خود xbox میکردید الان xbox ترد پارتی نمیشد و ۱۹۰۰ نفر اخراج نمیکردن .
هیت به سونی؟ همین چندروز پیش پست دادم واسه بلابورن و دیمن سولز، باید یه PS5 بگیرم. هیت؟ بیخیال. من پی سی پلیر بودم الان Xbox پلیرم، بزودی ام سونی پلیر. ولی دلیل نمیشه دیکشنری لانگمن رو ردیف کنی به عنوان لاین آپ. فعلا با این اخراج سرگرم باشید.

Final Fantasy VII Rebirth
Death Stranding 2
Rise of the Ronin
Silent Hill 2
Stellar Blade
Concord
Granblue Fantasy Relink
Helldivers 2
اینا عناوین کوچیکی هستن؟
ضمنا تو sop جدید به این لیست بازی اضافه میشه .
اون helldivers رو بزار کنار. اون concord هم همینطور. با ارفاق stellar blade و فرض بگیریم Sh2 و DS2 امسال میان میشه لاین آپ واقعیتون. لاین آپ بدی هم نیست. ولی به اون بزرگی که دوستمون گذاشت نیست.

هیت به سونی؟ همین چندروز پیش پست دادم واسه بلابورن و دیمن سولز، باید یه PS5 بگیرم. هیت؟ بیخیال. من پی سی پلیر بودم الان Xbox پلیرم، بزودی ام سونی پلیر. ولی دلیل نمیشه دیکشنری لانگمن رو ردیف کنی به عنوان لاین آپ. فعلا با این اخراج سرگرم باشید.
تا به حال سونی پلیر نبودی اصلا؟ روی PC هم بازیشو نزدی؟

میگم که تو تاپیک نمرات بازی فسقلی همین هفته میبینمت. امیدوارم که مثل دوستات رفتار نکنی و غیبت کبری این اکانت رو شاهد نباشیم. :-j
برخلاف شما من همیشه بودم تو انجمن. اصلا از کجا دیدی یهو تاپیک امتیازات لاین آپ سونی رو امسال همه شو خودم زدم.

تا به حال سونی پلیر نبودی اصلا؟ روی PC هم بازیشو نزدی؟
بودم. ولی منظورم داشتن خود کنسوله. اخرین چیزی که از سونی زدم روی پی سی horizon ZD بود. من مشکلی با خود بازی، خود سلزنده و خود کنسول ندارم. چیزی که مشمئزکننده اس اینه که یه عده فکر کنن به چیزی دست یافتن که بقیه ندارن و قابلیت خاصیه.

• Like
Reactions: SiminSecret
بودم. ولی منظورم داشتن خود کنسوله. اخرین چیزی که از سونی زدم روی پی سی horizon ZD بود. من مشکلی با خود بازی، خود سلزنده و خود کنسول ندارم. چیزی که مشمئزکننده اس اینه که یه عده فکر کنن به چیزی دست یافتن که بقیه ندارن و قابلیت خاصیه.
حالا ایشالا بخر PS5 کلا فرق میکنه با ایکس باکس، همه چیزش فرق میکنه. بحث فخر فروشی یا اینکه ما فکر کنیم چیزی داریم که دست نیافتنیه نیست، توی گیم هایی که داره لولش با مایکروسافت فرق داره. کاری به این ندارم که مایکروسافت مالک کلی بازیه شوتر اول شخص و RPG شده، اینا از قبل در دسترس همه بوده و انصافا تو لول خودشون بی رقیب هستن. ولی عناوینی مثل TLOU و GOD و HZ و GOT و GT و SM هم روی همین کنسول تجربه کنی یه حس ایمرسیو خاصی رو بهت منتقل میکنه.

حالا ایشالا بخر PS5 کلا فرق میکنه با ایکس باکس، همه چیزش فرق میکنه. بحث فخر فروشی یا اینکه ما فکر کنیم چیزی داریم که دست نیافتنیه نیست، توی گیم هایی که داره لولش با مایکروسافت فرق داره. کاری به این ندارم که مایکروسافت مالک کلی بازیه شوتر اول شخص و RPG شده، اینا از قبل در دسترس همه بوده و انصافا تو لول خودشون بی رقیب هستن. ولی عناوینی مثل TLOU و GOD و HZ و GOT و GT و SM هم روی همین کنسول تجربه کنی یه حس ایمرسیو خاصی رو بهت منتقل میکنه.
حاجی قبولت دارم و اون دوستمون نباید با کسی اینطوری حرف بزنه و از بالا نگاه کنه.

قبول دارم. دوتا کنسول داریم با کلی بازی مشترک و کلی بازی با audience خاص. هردوتاشو آدم داشته باشه ایده آل ترین حالت ممکنه. حالا من نسل جدید نینتندو بیاد هم میگیرمش اگه قیمتا اجازه بده.

CWA says Microsoft's job cuts did not impact the staffers it represents​

به گفته اتحادیه کارگران ارتباطات آمریکا ، تعدیل نیرو در ماکروسافت کارمندانی که نمایندگی‌می‌کند تحت تاثیر قرار نداده است
CWA says Microsoft's job cuts did not impact the staffers it represents

یه بار دیگه یادم بیار هلبلید از کی داره ساخته میشه و هنوز گیم پلی نداره؟
گیم پلی نداره 😂😂
هر چی از گیم پلی بازی میخوای بدونی نشون دادن
بازی همون هست که نشون دادن
شما که قرار نیست هم بازیش کنی لابد انتظار گادآف وار داری
بازی فن بیس خودش داره بیشتر افراد اونایی که نسخه ۱ رو بازی کردن
اگه از نسخه ۱ خوشتون نیومده از این هم به هیچ‌وجه قرار نیست خوشتون بیلد
خلاصه بازی همینه که هست و فن بیسش مشتاق همون چیزایی هستن که نشون دادن.

این همه انحصاری به رخ میکشین در حالی که خودتونم میدونین هیچکدومتون دیگه انحصاری واقعی ندارین :)) فعلا که هر دو کمپانی هم به شدت دارن واسه انحصاری ساختن زور میزنن ولی تهش دارن نون COD و Fortnite و Genshin Impact رو میخورن :))
این console war بازی ها هم بازم منشاش وضع فلاکت بار ایرانی جماعته چون طرف حقوق 2-3 ماهشو میده واسه کنسول و حقوق یه ماهشو میده واسه هر بازی دیگه باید با چنگ و دندون دفاع کنه، این رفتار ها کلا مال بالای 18 سال نیست واقعا

آخرین ویرایش:
این همه انحصاری به رخ میکشین در حالی که خودتونم میدونین هیچکدومتون دیگه انحصاری واقعی ندارین :)) فعلا که هر دو کمپانی هم به شدت دارن واسه انحصاری ساختن زور میزنن ولی تهش دارن نون COD و Fortnite و Genshin Impact رو میخورن :))
آمار فروش همه چیز و نشون میده و اصلا بحثی نمیمونه و این حرف شما هم باد هواس :دی

این console war بازی ها هم بازم منشاش وضع فلاکت بار ایرانی جماعته

چرا تا کم میارین میچسبونین به ایرونی جماعت و مشکلات اقتصادی و ارتباط دادن گودرز به شقایق؟:-? کم مونده بیایین تقسیم بندی کنین بچه پایینا طرفدار فلان کمپانین بالا شهریا فلانن...زشته.

آمار فروش همه چیز و نشون میده و اصلا بحثی نمیمونه و این حرف شما هم باد هواس :D

چرا تا کم میارین میچسبونین به ایرونی جماعت و مشکلات اقتصادی و ارتباط دادن گودرز به شقایق؟:-? کم مونده بیایین تقسیم بندی کنین بچه پایینا طرفدار فلان کمپانین بالا شهریا فلانن...زشته.
TLOU و GoW و Horizon و Halo و MSFS رو استیم بودنم باد هواست؟

این مسخره بازیایی که اینجا هر روز شاهدش هستیم رو توی آت و اشغال ترین فروم های خارجی هم نمیشه دید چون طرف پول کنسولی که میده واسش ارزش این دعوا ها رو نداره مگه این که بچه ای باشه که با پول تو جیبی که از باباش گرفته رفته کنسول خریده، اتفاقا اینا همش بالا شهریه چون پایین شهری 30-35 تومن پول واسه تفریح اصلا نداره که بخواد وارد این ندید بدید بازیا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or