هیت به سونی؟ همین چندروز پیش پست دادم واسه بلابورن و دیمن سولز، باید یه PS5 بگیرم. هیت؟ بیخیال. من پی سی پلیر بودم الان Xbox پلیرم، بزودی ام سونی پلیر. ولی دلیل نمیشه دیکشنری لانگمن رو ردیف کنی به عنوان لاین آپ. فعلا با این اخراج سرگرم باشید.اگر نصف این انرژی و هزینه ای که تو و بابک و دوستان صرف console war و هیت به سونی میکنید رو صرف خود xbox میکردید الان xbox ترد پارتی نمیشد و ۱۹۰۰ نفر اخراج نمیکردن .
اون helldivers رو بزار کنار. اون concord هم همینطور. با ارفاق stellar blade و فرض بگیریم Sh2 و DS2 امسال میان میشه لاین آپ واقعیتون. لاین آپ بدی هم نیست. ولی به اون بزرگی که دوستمون گذاشت نیست.Final Fantasy VII Rebirth
Death Stranding 2
Rise of the Ronin
Silent Hill 2
Stellar Blade
Concord
Granblue Fantasy Relink
Helldivers 2
اینا عناوین کوچیکی هستن؟
ضمنا تو sop جدید به این لیست بازی اضافه میشه .
تا به حال سونی پلیر نبودی اصلا؟ روی PC هم بازیشو نزدی؟هیت به سونی؟ همین چندروز پیش پست دادم واسه بلابورن و دیمن سولز، باید یه PS5 بگیرم. هیت؟ بیخیال. من پی سی پلیر بودم الان Xbox پلیرم، بزودی ام سونی پلیر. ولی دلیل نمیشه دیکشنری لانگمن رو ردیف کنی به عنوان لاین آپ. فعلا با این اخراج سرگرم باشید.
برخلاف شما من همیشه بودم تو انجمن. اصلا از کجا دیدی یهو تاپیک امتیازات لاین آپ سونی رو امسال همه شو خودم زدم.میگم که تو تاپیک نمرات بازی فسقلی همین هفته میبینمت. امیدوارم که مثل دوستات رفتار نکنی و غیبت کبری این اکانت رو شاهد نباشیم.
بودم. ولی منظورم داشتن خود کنسوله. اخرین چیزی که از سونی زدم روی پی سی horizon ZD بود. من مشکلی با خود بازی، خود سلزنده و خود کنسول ندارم. چیزی که مشمئزکننده اس اینه که یه عده فکر کنن به چیزی دست یافتن که بقیه ندارن و قابلیت خاصیه.تا به حال سونی پلیر نبودی اصلا؟ روی PC هم بازیشو نزدی؟
حالا ایشالا بخر PS5 کلا فرق میکنه با ایکس باکس، همه چیزش فرق میکنه. بحث فخر فروشی یا اینکه ما فکر کنیم چیزی داریم که دست نیافتنیه نیست، توی گیم هایی که داره لولش با مایکروسافت فرق داره. کاری به این ندارم که مایکروسافت مالک کلی بازیه شوتر اول شخص و RPG شده، اینا از قبل در دسترس همه بوده و انصافا تو لول خودشون بی رقیب هستن. ولی عناوینی مثل TLOU و GOD و HZ و GOT و GT و SM هم روی همین کنسول تجربه کنی یه حس ایمرسیو خاصی رو بهت منتقل میکنه.بودم. ولی منظورم داشتن خود کنسوله. اخرین چیزی که از سونی زدم روی پی سی horizon ZD بود. من مشکلی با خود بازی، خود سلزنده و خود کنسول ندارم. چیزی که مشمئزکننده اس اینه که یه عده فکر کنن به چیزی دست یافتن که بقیه ندارن و قابلیت خاصیه.
حاجی قبولت دارم و اون دوستمون نباید با کسی اینطوری حرف بزنه و از بالا نگاه کنه.حالا ایشالا بخر PS5 کلا فرق میکنه با ایکس باکس، همه چیزش فرق میکنه. بحث فخر فروشی یا اینکه ما فکر کنیم چیزی داریم که دست نیافتنیه نیست، توی گیم هایی که داره لولش با مایکروسافت فرق داره. کاری به این ندارم که مایکروسافت مالک کلی بازیه شوتر اول شخص و RPG شده، اینا از قبل در دسترس همه بوده و انصافا تو لول خودشون بی رقیب هستن. ولی عناوینی مثل TLOU و GOD و HZ و GOT و GT و SM هم روی همین کنسول تجربه کنی یه حس ایمرسیو خاصی رو بهت منتقل میکنه.
محمد وسط این کل کل چقدر خوشحال شدم پستت رو دیدم پسر...چندین سال بود از فروم دور بودی ٬ ۱۰۰۱ جا رفت فکرمون بابا ٬ باش همیشه#نگرانم
گیم پلی ندارهیه بار دیگه یادم بیار هلبلید از کی داره ساخته میشه و هنوز گیم پلی نداره؟
آمار فروش همه چیز و نشون میده و اصلا بحثی نمیمونه و این حرف شما هم باد هواساین همه انحصاری به رخ میکشین در حالی که خودتونم میدونین هیچکدومتون دیگه انحصاری واقعی ندارین فعلا که هر دو کمپانی هم به شدت دارن واسه انحصاری ساختن زور میزنن ولی تهش دارن نون COD و Fortnite و Genshin Impact رو میخورن
این console war بازی ها هم بازم منشاش وضع فلاکت بار ایرانی جماعته
TLOU و GoW و Horizon و Halo و MSFS رو استیم بودنم باد هواست؟آمار فروش همه چیز و نشون میده و اصلا بحثی نمیمونه و این حرف شما هم باد هواس
چرا تا کم میارین میچسبونین به ایرونی جماعت و مشکلات اقتصادی و ارتباط دادن گودرز به شقایق؟ کم مونده بیایین تقسیم بندی کنین بچه پایینا طرفدار فلان کمپانین بالا شهریا فلانن...زشته.