مایکروسافت : کنسول Xbox One همه دنیا را سورپرایز می کند ، در E3 سونی را خواهد کشت !

Pythonistas

کاربر سایت
th

مایکروسافت به نظر می رسد که جهت متکبرانه ای را به خود گرفته است ، آنها ادعا می کنند در E3 امسال " سونی را می کشند . " این موضوع هم نمی تواند آنقدر شگفت آور باشد که در اخرین اظهارات مایکروسافت ، بیان کرد که برای بازی های انحصاری چیزی بالغ بر 1 میلیارد دلار خرج کرده است ، آیا سونی مطابق آن هزینه برای کنسول خود خرج کرده است ؟ در E3 باید این موضوع را ببینم ، آقای Craig Davidson مدیر بازاریابی جهانی مایکروسافت صراحتا در پیامی اعلام نمود " اجازه دهید در E3 سونی را خواهیم کشت "

در اظهاری از آقای Ken Kutaragi بیان نمود که این استکبار برای شرکت مایکروسافت بد تمام می شود ، با این حال می تواند انگیزه ی بسیار خوبی باشد .

قبل از آن آقای Aaron Greenberg در پیامی تایید کرد ، که ما به انتقادها و پیام های گیمرها توجه می کنیم ، و در E3 تمرکز کاملی روی گیم داریم .

منبع :

آخرین ویرایش:
قصد بحث کردن ندارم چون نه هکر کنسولم و نه چیزی از برنامه نویسی و هک می دونم ولی از اونجایی که تو فروم های هک خارجی زیاد گشتم باید یادآوری کنم که فریمورهای +3.55 PS3 رو که غیرقابل هکن. دلیلشم اینه که فریمور جوری نوشته شده که هی کلیدهای خصوصی به صورت رندم تغییر می کنن و هیچ کلید ثابتی وجود نداره. حالا در نظر بگیرید برای کنسول های نسل بعد می تونن چه OS غیرقابل نفوذی بنویسند، تدابیر امنیتی ضد پایرسی تو سخت افزار کنسول رو هم خودتون می تونید متصور شید.
نسل بعد هم نسل آنلاین هست و حتی یه بازی مثل Watch Dogs هم شدیدا به آنلاین وابسته ست و وضع اینترنت ما هم هر روز بدتر از دیروزه.
خلاصه اینکه اصلا امید بیهوده نداشته باشید.

ما تو همین خیال هک شدنش میمونیم شما هم تو همون خیال پرداخت 350 هزار تومن واسه هر بازیش باش

دوست عزیز من همین الانش هم با جفت کنسول هام ارجینال بازی میکنم کلا مخالف هک هم هستم برای نسل بعد هم مشکلی از نظر بازی ندارم .اون دوستانی هم که طوری حرف میزنن که انگار یک عمره هکر هستن اینو در نظر داشته باشن سونی و تیم امنتیش از شما بیشتر درباره این چیزا حالیشه .اگر میدونست این سیستم امنتیش انقدر ضعیفه و مثل pc هک میشه مطمین باش ازش استفاده نمیکرد .شما داری درباره سیستم پردازنده کنسول حرف میزنی یا سیستم امنتیش ؟ یعنی شما سیستم امنیتی ps4 رو میدونی ؟

دوست عزیز من همین الانش هم با جفت کنسول هام ارجینال بازی میکنم کلا مخالف هک هم هستم برای نسل بعد هم مشکلی از نظر بازی ندارم .اون دوستانی هم که طوری حرف میزنن که انگار یک عمره هکر هستن اینو در نظر داشته باشن سونی و تیم امنتیش از شما بیشتر درباره این چیزا حالیشه .اگر میدونست این سیستم امنتیش انقدر ضعیفه و مثل pc هک میشه مطمین باش ازش استفاده نمیکرد .شما داری درباره سیستم پردازنده کنسول حرف میزنی یا سیستم امنتیش ؟ یعنی شما سیستم امنیتی ps4 رو میدونی ؟

بابا شما یه کم عقبید .. کجای کارید ... امولاتور ps4 هم وارد بازار کردن .....

من نمیدونم... انوقت امولاتور ps4 رو با چه سیستمی باید روی pc اجرا میشه ... حتما تا اخر نسل بعد باید بشینن یه سخت افزار بیاد امولاتورشون رو اجرا کنه ... =))

قصد بحث کردن ندارم چون نه هکر کنسولم و نه چیزی از برنامه نویسی و هک می دونم ولی از اونجایی که تو فروم های هک خارجی زیاد گشتم باید یادآوری کنم که فریمورهای +3.55 PS3 رو که غیرقابل هکن. دلیلشم اینه که فریمور جوری نوشته شده که هی کلیدهای خصوصی به صورت رندم تغییر می کنن و هیچ کلید ثابتی وجود نداره. حالا در نظر بگیرید برای کنسول های نسل بعد می تونن چه OS غیرقابل نفوذی بنویسند، تدابیر امنیتی ضد پایرسی تو سخت افزار کنسول رو هم خودتون می تونید متصور شید.
نسل بعد هم نسل آنلاین هست و حتی یه بازی مثل Watch Dogs هم شدیدا به آنلاین وابسته ست و وضع اینترنت ما هم هر روز بدتر از دیروزه.
خلاصه اینکه اصلا امید بیهوده نداشته باشید.

هک نشه به شخصه توصیعه میکنم تو همین نسل بمونیم..من که دلم برای XBOX ONE روشنه..
فکر کنم نسل بعد باید به 3 ماه یک بازی دل خودمون رو خوش کنیم..

اگه هم هك نشه ولي يك بازي خوب و عالي انلاين داشته باشه ارزش خريدن داره

مثل ٣٦٠ كه خيليا مثل خودم بودن فقط geow2,3 داشتن و همون بازي مي كردن

من خودم اگه geow جديد معرفي كنن حتما مي خرم چه ٣٠٠ باشه چه بالاتر

کسی نگفت کنسول هک میشه یا شما اورجینال باز نیستی
من میگم شما که مخالف هک شدن کنسول هستی و ظاهرا میلیاردر پس بخیل هم نباش که کنسول هک بشه و یه عده ایرانی بدبخت عقب مونده از دنیا بتونن بازی کنن
اگه میتونی واسه هر بازی 350 تومنی بدی خوب بده کار خیلی خوبیه اما 90 درصد مردم ایران نمیتونن اینکارو کنن پس بازم میگم بخیل نباش و دعا کن مردم دیگه هم که مثل
شما میلیاردر نیستن بتونن بازی کنن
مطمئن باش چیزی از شما کم نمیشه و چیزی هم از شرکت های بازی سازی آمریکایی کم نمیشه اونا سود خودشون رو میبرن

آقا این بحث های بیهوده رو ول کنید به جایی نمی رسید.

...............

ولی هرکی احساس میکنه زیبایی به سادگی هست لایک کنه :دی

زیبایی در نگاه هر کسی یک چیز هست،یکی طرح های عجیب غریب و غیر متعارف رو زیبا میدونه،یکی همین طرح ساده رو زیبا میدونه،یکی هم اصلا اونقدر به زیبایی اهمیت نمیده
به همین خاطر هست که زیبایی قابل اندازه گیری نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or