مایکروسافت : کنسول Xbox One همه دنیا را سورپرایز می کند ، در E3 سونی را خواهد کشت !

Pythonistas

کاربر سایت
th

مایکروسافت به نظر می رسد که جهت متکبرانه ای را به خود گرفته است ، آنها ادعا می کنند در E3 امسال " سونی را می کشند . " این موضوع هم نمی تواند آنقدر شگفت آور باشد که در اخرین اظهارات مایکروسافت ، بیان کرد که برای بازی های انحصاری چیزی بالغ بر 1 میلیارد دلار خرج کرده است ، آیا سونی مطابق آن هزینه برای کنسول خود خرج کرده است ؟ در E3 باید این موضوع را ببینم ، آقای Craig Davidson مدیر بازاریابی جهانی مایکروسافت صراحتا در پیامی اعلام نمود " اجازه دهید در E3 سونی را خواهیم کشت "

در اظهاری از آقای Ken Kutaragi بیان نمود که این استکبار برای شرکت مایکروسافت بد تمام می شود ، با این حال می تواند انگیزه ی بسیار خوبی باشد .

قبل از آن آقای Aaron Greenberg در پیامی تایید کرد ، که ما به انتقادها و پیام های گیمرها توجه می کنیم ، و در E3 تمرکز کاملی روی گیم داریم .

منبع :

آخرین ویرایش:
اتفاقا یادم بود ولی حدسم اینه که یه بازی به احتمال قوی mmo باشه واسه همین جزو بازیهای لایو به حسابش آوردم :d
نه :دی من حداقل 20 تا آگهی ازش دیدم که طراح مراحل و ... میخواستن واسه ساخت بخش تک نفره. تاکید زیادی داشتن رو بخش تک نفره :دی
==
Larry جون چقدر خونسرده :دی

50446120809793726757.png

نه :دی من حداقل 20 تا آگهی ازش دیدم که طراح مراحل و ... میخواستن واسه ساخت بخش تک نفره. تاکید زیادی داشتن رو بخش تک نفره :دی
==

50446120809793726757.png

اگه اینجوری باشه خیلی خوبه.
ولی شخصا زیادی امیدی بهشون ندارم (از حس ششم پیروی میکنم) :d

خبر جدید :دی گویا مایکروسافت زده به سیم آخر و دیده ملت خیلی اعتراض کردن اومده یه شعار هم واسه E3 ـش ردیف کرده که بگه تمرکزش فقط رو گیم هست :دی
Xbox: A new Generation of Games Revealed
به نظرم حتی اگه اینا میخواستن یه بخشی از کنفرانس رو اختصاص بدن به TV و Live و اینا دیگه پشیمون شدن، بهتر :دی

==

50446120809793726757.png

باید همچین آدمایی رو مایکروسافت نگه داره ، نه اون دیوونه ــه ! آدام اورث ! با جواب دادنش اعصاب فن ها رو بهم می ریخت خوب شد که اخراج شد ، سیاست جواب دادن لری جون درون حلقم .

اتفاقا مشکلی ندارند خود منم خیلی باهاشون حال میکنم بحث من اینه که این 15 بازی خیلی بولد شده اگه مایرو بازی های xbl و کینکتی داره سونی هم بازی های move و psn داره .پس اگه اینا را بزاریم کنار تو ضمینه انحصاری سونی چیزی از مایرو کم نداره

ما کاری با سونی نداریم.ما بحثمون سر XBOX ONE هست که دوستان میگن اصلا به گیم اهمیت نمیده.

Last edited by a moderator:
همه چیــــــــــــــز تو E3 معلوم میشه.هر کسی هم که فکر کرده مایکرو کلّ کنسول و قابلیت هاشو رو کرده باید بره استغفار کنه.منطق داشته باشید.فرصت بدید کنسول عرضه نشده بحث شروع می کنند.بدونیدم که EA برای یه ......نمی خوام حرف بزنم.اااااه!!!!

آقایون به خدا اسباب بازیاتون ارزش کل کل نداره لطفا بحث بی خود که باعث اعصاب خوردی میشه نکنین چه اشکالی داره یکی با یه چیزی که شما حال میکنی حال نکنه اصلا بدون هیچ دلیل و منطقی نمیخواد حال کنه مگه چی میشه؟ سقف خدا سوراخ میشه؟

متاسفانه دوستان دارن محض طرفداری از یه شرکت خاص همدیگه رو تیکه پاره میکنن.
این که فن یه شرکت باشی و هر جنسی رو فقط به خاطر اینکه اون شرکت ساخته بخری و طرفداری کنی ازش نشونه عدم بلوغ ذهنی هستش.
من طرفدار مایکرو بودم اما با این سیاست های افتضاح دلیلی برای ادامه طرفداری نمی بینم.
فن سونی هم نیستم.هر شرکتی که بهتر به گیمر خدمات بده از اون کنسول میخرم.
شاید در اینده نینتندو خدمات بهتری بده دلیلی نداره چون مثلا PS 4 یا X1 داشتم چشمم رو حقیقت ببندم و یک دندگی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or