مایکروسافت : کنسول Xbox One همه دنیا را سورپرایز می کند ، در E3 سونی را خواهد کشت !

Pythonistas

کاربر سایت
th

مایکروسافت به نظر می رسد که جهت متکبرانه ای را به خود گرفته است ، آنها ادعا می کنند در E3 امسال " سونی را می کشند . " این موضوع هم نمی تواند آنقدر شگفت آور باشد که در اخرین اظهارات مایکروسافت ، بیان کرد که برای بازی های انحصاری چیزی بالغ بر 1 میلیارد دلار خرج کرده است ، آیا سونی مطابق آن هزینه برای کنسول خود خرج کرده است ؟ در E3 باید این موضوع را ببینم ، آقای Craig Davidson مدیر بازاریابی جهانی مایکروسافت صراحتا در پیامی اعلام نمود " اجازه دهید در E3 سونی را خواهیم کشت "

در اظهاری از آقای Ken Kutaragi بیان نمود که این استکبار برای شرکت مایکروسافت بد تمام می شود ، با این حال می تواند انگیزه ی بسیار خوبی باشد .

قبل از آن آقای Aaron Greenberg در پیامی تایید کرد ، که ما به انتقادها و پیام های گیمرها توجه می کنیم ، و در E3 تمرکز کاملی روی گیم داریم .

منبع :

آخرین ویرایش:
کسی نگفت کنسول هک میشه یا شما اورجینال باز نیستی
من میگم شما که مخالف هک شدن کنسول هستی و ظاهرا میلیاردر پس بخیل هم نباش که کنسول هک بشه و یه عده ایرانی بدبخت عقب مونده از دنیا بتونن بازی کنن
اگه میتونی واسه هر بازی 350 تومنی بدی خوب بده کار خیلی خوبیه اما 90 درصد مردم ایران نمیتونن اینکارو کنن پس بازم میگم بخیل نباش و دعا کن مردم دیگه هم که مثل
شما میلیاردر نیستن بتونن بازی کنن
مطمئن باش چیزی از شما کم نمیشه و چیزی هم از شرکت های بازی سازی آمریکایی کم نمیشه اونا سود خودشون رو میبرن

باو ما میلیاردر نیستیم به خدا بازی ارجینال انقدر ترسناک نیست .الان بازی های جدید تو هفته اول پلمپشون 250 تومن هست بعد از دو ماه قیمتش میرسه نزدیک 100 تومن بعد که شما میخری بازی میکنی نهایت با 10 تومن ضرر به نفر بعد واگذار میکنی انقدر با کپی فرقی نداره ولی داری کار قانونی میکنی میتونی از psn استفاده کنی همون تروفی گرفتن و این که تو لیدر بورد رنک جهانیت بالا میره نمیدونی چه لذتی داره اگر میدونستی هیچ وقت فکر هک به سرت نمیزد .اگر بازی ارجینال چیزی نداشت هنوز این همه ادم با ps3 ارجینال بازی نمیکردن مطمین باش هیچ کس برای سود رسوندن به شرکت های بازی سازی تو ایران ارجینال بازی نمیکنه .بعدش با دعا کردن ما کنسول هک نمیشه .این هم بگم اگر ایکس باکس بعدی به فرض هک بشه با توجه به وصل بودن دایمیش به اینترنت درجا دستگاه رو بن میکنن و در اصل دیگه با دستگاهتون بازی نمیتونید بکنید برای کنسول سونی هم بگم سونی کنسول هایی که از سال 2011 داده هک نشده پس زیاد امیدوار نباشید .هنوز وی یو زپرتی رو نتونستن هک کنن سونی و ماکروسافت که جای خود دارن .

قیمت کنسول خیلی مهم نیست یکبار پرداخت میشه
اما نکته مهم قیمت بسیار بالای بازیها هست 90 پوند اما این ادرس
Xbox | Zavvi.com
اما این سایت هم معتبر نیست چون gtav pc رو کلی برا pc فروخت و یکدفعه کلا حذفش کرد
اما اختلاف قیمت بالای بازیها در کنسولهای نسل بعد( 90 پوند) با(30 پوند) در pc مطمئنا باعث افت شدید فروش بازیها در بازیهای مولتی پلتفرم میشود که بعید است به این نکات توجه نشده باشد.

- - -ویرایش - - -

باو ما میلیاردر نیستیم به خدا بازی ارجینال انقدر ترسناک نیست .الان بازی های جدید تو هفته اول پلمپشون 250 تومن هست بعد از دو ماه قیمتش میرسه نزدیک 100 تومن بعد که شما میخری بازی میکنی نهایت با 10 تومن ضرر به نفر بعد واگذار میکنی انقدر با کپی فرقی نداره ولی داری کار قانونی میکنی میتونی از psn استفاده کنی همون تروفی گرفتن و این که تو لیدر بورد رنک جهانیت بالا میره نمیدونی چه لذتی داره اگر میدونستی هیچ وقت فکر هک به سرت نمیزد .اگر بازی ارجینال چیزی نداشت هنوز این همه ادم با ps3 ارجینال بازی نمیکردن مطمین باش هیچ کس برای سود رسوندن به شرکت های بازی سازی تو ایران ارجینال بازی نمیکنه .بعدش با دعا کردن ما کنسول هک نمیشه .این هم بگم اگر ایکس باکس بعدی به فرض هک بشه با توجه به وصل بودن دایمیش به اینترنت درجا دستگاه رو بن میکنن و در اصل دیگه با دستگاهتون بازی نمیتونید بکنید برای کنسول سونی هم بگم سونی کنسول هایی که از سال 2011 داده هک نشده پس زیاد امیدوار نباشید .هنوز وی یو زپرتی رو نتونستن هک کنن سونی و ماکروسافت که جای خود دارن .

عزیز جان صحبت 90 پونده میشه حدوده 500 هزار تومان ناقابل با چهار تا بازی اونا میشه یه pc خوب بست بعد بازی کرک شده زد به بدن

عزیز جان صحبت 90 پونده میشه حدوده 500 هزار تومان ناقابل با چهار تا بازی اونا میشه یه pc خوب بست بعد بازی کرک شده زد به بدن

خوب عزیزم دوستمون داره میگه ... دیگه مهم اینه که اولین بازی رو بخری ... بعدش میتونی مبادله کنی ... بازی دسته دوم بفروشی و دسته دوم بخری .... و حتی وقتی شرایط اینطور میشه کسایی پیدا میشن که بازی کرایه بدن

قیمت کنسول خیلی مهم نیست یکبار پرداخت میشه
اما نکته مهم قیمت بسیار بالای بازیها هست 90 پوند اما این ادرس
Xbox | Zavvi.com
اما این سایت هم معتبر نیست چون gtav pc رو کلی برا pc فروخت و یکدفعه کلا حذفش کرد
اما اختلاف قیمت بالای بازیها در کنسولهای نسل بعد( 90 پوند) با(30 پوند) در pc مطمئنا باعث افت شدید فروش بازیها در بازیهای مولتی پلتفرم میشود که بعید است به این نکات توجه نشده باشد.

- - -ویرایش - - -

دوست من این قیمت برای این هست که قیمت بازی مشخص نشده و قیمت بیشتر پیش فروش میکنن که وقتی قیمت معلوم شد ضرر نکنن بعد بقیه هزینه ای که گرفتن برگشت میدن به خریدار .الان بازی های ps3 حدود 60 دلار هست قیمت بازی نسل بعد هم یا همین قیمت هست یا نهایت 70 دلار هیچ وقت 90 پوند نیست .

همچین میگن انگار سونی هیچی بازی انحصاری قرار نیست نشون بده . همین بازی های نسل پیش واسه نسل بعد هم ادامه داشته باشن که دارن ، کلی انحصاری داره سونی ! به اضافه آی پی های جدید که صد در صد معرفی میشن .
در کل خدمت مایکرو :
آب قطعه .

دوست من این قیمت برای این هست که قیمت بازی مشخص نشده و قیمت بیشتر پیش فروش میکنن که وقتی قیمت معلوم شد ضرر نکنن بعد بقیه هزینه ای که گرفتن برگشت میدن به خریدار .الان بازی های ps3 حدود 60 دلار هست قیمت بازی نسل بعد هم یا همین قیمت هست یا نهایت 70 دلار هیچ وقت 90 پوند نیست .
فعلا باید صبر کرد تا دید چه شکلی میشه اوضاع
ولی در این حد قیمتی تا 50 دلار بعید است چون با پیشرفت تکنولوژی باید پیشرفت در استودیوها صورت گیرد که این هزینه بر هست
اما امیدواریم که بحث هزینه های هنگفت به این شکل نباشد
به خاطر پدرهای فنهای سونی و مایکروسافت که اونها باید این هزینه ها رو بدن با این قیمت اودلار

همچین میگن انگار سونی هیچی بازی انحصاری قرار نیست نشون بده . همین بازی های نسل پیش واسه نسل بعد هم ادامه داشته باشن که دارن ، کلی انحصاری داره سونی ! به اضافه آی پی های جدید که صد در صد معرفی میشن .
در کل خدمت مایکرو :
آب قطعه .
دقیقا همینه.یه جوری حرف میزنن انگار یادشون رفته از لحاظ بازی انحصاری همیشه در فقر کامل به سر بردن.
اول نسل یه انحصاری معرفی میکنن و تا پایان نسل 5 نسخه ازش میدن بیرون ولی قربون سونی جونم برم که هر 6 ماه یه بار انحصاری جدید معرفی میکنه.

دقیقا همینه.یه جوری حرف میزنن انگار یادشون رفته از لحاظ بازی انحصاری همیشه در فقر کامل به سر بردن.
اول نسل یه انحصاری معرفی میکنن و تا پایان نسل 5 نسخه ازش میدن بیرون ولی قربون سونی جونم برم که هر 6 ماه یه بار انحصاری جدید معرفی میکنه.

kaz تونی؟ داری با رفقای بالمر کل کل می کنی؟

برامابازی هاجذاب تره:d- - -ویرایش - - -اصلاهرچی می خوادبشه بشه فقط ازاویل7رونمایی بشه:((
حالا یعنی 6 ش خیلی با حال بود که حالا بخوان هفتشو بدن؟ بشخصه از اویل های جدید خیلی ناراحتم امیدوارم بیش از این بازی رو که من عاشقش بودم رو به لجن نکشن حداقل یه خاطره خوش ازش باقی بمونه

حالا یعنی 6 ش خیلی با حال بود که حالا بخوان هفتشو بدن؟ بشخصه از اویل های جدید خیلی ناراحتم امیدوارم بیش از این بازی رو که من عاشقش بودم رو به لجن نکشن حداقل یه خاطره خوش ازش باقی بمونه

اینواگه بدن بیرون شایعش زیادشده که دیگه اخرین نسخش اما متاسفانه امروز باخبرشدم خبرنیست ازرونمایی شمااگه خیلی دلت برااویل قدیمیا تنگ شده بروبشین Revelationsبازیکن:pepsi:

همینه دیگه...اینقدر کوچیک به مسائل نگاه میکنید که آخرم میشه مثل این تحلیل زیبا!
داش من...مایکروسافت نسل دومش بود که در صنعت گیم به سر میبرد و فقط این نسل نیاز داشت روابطش رو با سازنده ها به نحو ممکن بالا ببره...تو موقعیتی نبود که وقتی جای پاش محکم نیست بیاد انحصاری زیاد بزنه ( اونم مایکرو,خرجی که برای بازیهاش میکنه در حد کل فروش چند بازی ادامه داره...)!و اگه هیچ فروشی نکنه واویلا بشه ...
مایکرو این نسل واسه اینکه به اینجا رسیده و کاری کرده سونی اونو به عنوان رقیب حساب کنه...استدیوهایی رو مانند Rare رو نابود کرد ولی الان میخواد 15 بازی که 8 IP جدید معرفی کنه...
الان باید به فکر گسترش بازیهای خودش باشه که میبینیم داره اینکار رو میکنه...21 استدیو برای شروع این نسل واقعا عالیه...همینطور 3rd Party ها که Epic Games و Remedy و ... داره.
مایکرو 8 سال پیش اینارو نداشت و همچنین این محبوبیت رو...ولی الان موضوع 180 درجه فرق میکنه...

اینواگه بدن بیرون شایعش زیادشده که دیگه اخرین نسخش اما متاسفانه امروز باخبرشدم خبرنیست ازرونمایی شمااگه خیلی دلت برااویل قدیمیا تنگ شده بروبشین Revelationsبازیکن:pepsi:
اتفاقا سه دفعه تمومش کردم اصلا رفتم به 3DS خریدم صرفا به همین علت ولی خدا وکیلیش بد نبود ولی عالی هم نبود کلا دیگه اویل ندن بهتره گرچه من فقط نظر شخصی میدم شاید خیلیا جدیدیا رو خیلی بیشتر بپسندندر مورد بازی اوریجینال:دوستانی که هم دوره های من هستن وانقراض دایناسورها رو به خاطر دارن نمیدونم یادشون هست که قیمت میکرو 13000 تومن بود؟ اونموقع ها یه کاتریج ( اونموقع به علت فقر فرهنگی و نبودن اینترنت بهش میگفتیم فیلم) 4 لبه حدودا 7000 بود یعنی یه کم بیشتر از نصف قیمت یه کنسول به بابا عرض میکردیم فیلم میکرو بخره پشت گردنمون رو مورد الطفات قرار میداد. رستم بود و یه دست اسلحه همون 4 تا بازیو میترکوندیم یه سریا هم میکرو هاشون حافظه دار بود اونا و ضعشون یه نمه بهتر بود دو سه تا ابزی اضافه تر داشتن بعضا با دوستان فیلما رو عوض میکردیم یا یه سری به کلوپ محل میزدیم و فیلمی کرایه میکردیم که شبی 200 تومن بود تا صبح بیدار میموندیم تا تمومش کنیم و......بله دوستان گل من با شرایط اورج خور میشه کنار اومد زیاد نگران نباشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or