مایکروسافت و بخش دوم تغییر سیاست های Xbox One این بار در مورد Xbox Live

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg
پس از منتشر شدن خبر تغییر سیاست های مایکروسافت در مورد محدود کردن خریداران و نیاز به اتصال هر روز به اینترنت، حال منابع سایت EGM دریافته اند که این شرکت حال در فکر حرکاتی است تا با کنسول سونی، یعنی PlayStation 4 به یک حالت توازن برسد.
یکی از این کار ها که منبع ما اشاره دارد که هم اکنون در شرکت مایکروسافت مورد بحث و بررسی قرار گرفته، این است که Xbox One را با یک Xbox Live Gold مجانی با دوره استفاده محدود عرضه کنند و برای خرید کنسول خود ایجاد انگیزه نمایند. همان طور که می‌دانید سونی اعلام نموده است که برای multiplayer آنلاین باید پول بپردازید و با این حرکت مایکرو، قیمت دو کنسول تقریبا قابل قیاس و نظیر یک دیگر خواهد شد. (قیمت بخش آنلاین PS4، سالیانه 50 دلار است و قیمت X1 و PS4 به ترتیب 499 دلار و 399 دلار می‌باشد.)
لازم به ذکر است که تمامی این حرکات برای احیای یکی از بدترین Launch ها پس از New Coke است. به گفته یکی دیگر از منابع که در بخش پیش فروش ها فعالیت دارد، Xbox One تقریبا هفته گذشته نابود شد. به گفته او اکثر پیش فروش ها پس از E3، به طرز باور نکردنی به سمت PlayStation 4 سوق داشت که مشتریانی از این دسته که کنسول را پیش خرید می‌کنند، ممکن است باعث باخت مایکروسافت حتی قبل از شروع شدن نسل جدید شوند.
طبق گفته های این منبع، مایکروسافت امیدوار است که کاربران Xbox One کاملا از این مزایا استقبال کنند. آن ها هنوز هم با قدرت قبل باور دارند که تجارت و سیاست اصلی آن ها شامل مزایای فوق العاده ای می‌شد که می‌توانست در خریداران ایجاد انگیزه کند و کاری کند که که این مزیت ها را قبول کنند و یا باعث شود که خریداران در آن بخش ها فعالیت کنند و لذت ببرند.
زمان به ما خواهد گفت که آیا مایکروسافت موفق خواهد شد و به چیزی که از Xbox One می‌خواست می‌رسد یا خیر.
یکی از سخن گویان مایکروسافت نیز این متن را به EGM فرستاده است:
"ما فکر می‌کنیم 499 دلار یک قیمت بسیار عالی و قابل قبول در ازای این بازی ها و سرگرمی های دیگری که ما در این دستگاه قرار داده ایم، است. ما همیشه به دنبال پیشنهاد های جدید هستیم؛ اما این بار اطلاعات بیشتری در این مورد نمی‌توانیم برایتان منتشر کنیم."
منبع

عزیزم ، گلم اینقدر Ps Plus PS Plus نکن ! لایو به علاوه امکانات فراوانش به کاربران گلد ماهانه دو بازی مجانی میده ! این ماه بازیهای Halo 3 و AC 2 به صورت مجانی قابل دسترس بود . پس یه جور وانمود نکن که فقط تو پلاس این امکانات وجود داره ! تازه بازی مجانی World of Tanks هم به کنار ، بخوای نخوای باید قبول کنی تنها مزیت PSN نسبت به XBL مولتی پلیر مجانیش بود اونم به لطف خصلت گیمر دوستی سونی از بین رفت . وقتی دستت به XBL نخورده پس لطفا حداقل بی اطلاع در مورد این دو مورد اظهار نظر نکن . تشـــــکر.
اگه هدیه دادن بازی های 2007 و 2009 مزیت محصوب میشه بله لایو بهتره.

واقعا درک این مسئله اینقدر سخته براتون ؟ دوستمون امیر اومد گفت PSN پولی شده با توجه به امکاناتش ماهی 5 دلار کم هم هستش . منم اومدم گفتم چطور قبلا بچه ها میگفتن XBL سالی 50 دلار میگیره با توجه به امکانات زیادی که میده خیلی معقوله میگفتین نه ماکروسافت دزده و ازین حرفا اما الان از سونی حمایت میکنین . حالا هی بیاید بگید چه ربطی به لایو داشت :d

ببین دوست عزیز :d من که از خدام که نبوده PSN پولی بشه ;) من لایو رو تجربه کردم و از بعضی امکاناتش مثل همین cross-game-chat خوشم اومد. حالا به هر دلیلی که psn این امکان رو نداشت که به نظرم بیشتر بخاطر کم بودن رم بود ، نقطه ضعفی بود واسه خودش. این یکی از امکانات هست. من گفتم اگه قراره این امکانات رو بده و در کنارش بازیهای free پلاس و تخفیف و آپدیت های خودکاری که انجام میشه رو هم در نظر داشته باشیم ، 5 دلار چیز زیادی نیست. اما اگه قرار بود شرایط مثل همین PS3 باشه ( البته برداشت بد نشه ،منظورم این نیست که الان شرایط بده ) و پولی میشد ، اونموقع منم اعتراض میکردم.
اما اینکه الان بخوایم بحث کنیم لایو بهتره یا psn خیلی کار بیخودی هست چون بهرحال یک نسل گذشته و هر دو سرویس بین کاربراشون جا افتادن. به شخصه با اینکه قبول دارم برخی از امکانات لایو رو psn نداره ولی psn رو بنا به دلایلی ترجیح میدم. حالا این دیگه بحثی نداره که!

کجای کاری؟ اپه ESPN برای کاربرای سایت مزیتیه فوق العاده ای
حالا جالبیش اینه هر دوتای این عناوین 3 نسخه جدیدتر هم بعدش اومده
چون شما نمیتونی استفاده کنی به درد نمی خوره؟ خوبه پش ارشاد شدم که Youtube HD , Netflix , LastFm Studio هم به درد نمی خوره در یکی از ریز ترین موارد هم مراجعت کنیم به کامنت دوستمون.
:arrowd:

من لایو رو تجربه کردم و از بعضی امکاناتش مثل همین cross-game-chat خوشم اومد. حالا به هر دلیلی که psn این امکان رو نداشت که به نظرم بیشتر بخاطر کم بودن رم بود

کماکان میگم تنها حرف ما اینجا اینه چرا تا وقتی PSN برای بازی کردن Online نیازی به پلاس و پول نداشت مایکروسافت دزد و جهان خوار بود با Gold memberش ولی العان 50 دلار نسبت به کانتنت هایی که ارائه میده کمه؟

دوستان داشتم یه ویدیو از گیم اسپات نیگا میکردم راجع به X1 وسطش گفت بعد از تغییر سیاست مایکرو هر بازی جدیدی که میخری برای اولین بار که تو دستگاه میزاری باید آنلاین چک کنه ! بعد دیگه مشکلی نیست ! نمیدونم اینو کسی گفته و من دیر فهمیدم یا نه !؟ :d ولی این خودش کار هکر هارو سخت تر میکنه !

چون شما نمیتونی استفاده کنی به درد نمی خوره؟ خوبه پش ارشاد شدم که Youtube HD , Netflix , LastFm Studio هم به درد نمی خوره در یکی از ریز ترین موارد هم مراجعت کنیم به کامنت دوستمون.
:arrowd:

کماکان میگم تنها حرف ما اینجا اینه چرا تا وقتی PSN برای بازی کردن Online نیازی به پلاس و پول نداشت مایکروسافت دزد و جهان خوار بود با Gold memberش ولی العان 50 دلار نسبت به کانتنت هایی که ارائه میده کمه؟

گفتم که کاربرای سایت
نکته دوم هم اینکه هر سه اپ بالا هم psn را ساپورت می کنن
نکته سوم netflix بیشترین کاربر رو داره در بین device ها به غیر از pc
نکته اخر هم اینه که خودتون رو خسته نکنین live هیچ اپ اضافی نسبت به psn نداره شماها به صورت پیش فرض یه چیز می گین

لایو سرورهای قوی تری داره اونم بخاطر اینکه تا الان از کاربرا پول میگرفت
دیگه چیز اضافه ی خاصی نداره که این همه لایو ,لایو میکنید

لایو سرورهای قوی تری داره اونم بخاطر اینکه تا الان از کاربرا پول میگرفت
دیگه چیز اضافه ی خاصی نداره که این همه لایو ,لایو میکنید
چیز خاصی نداره که ... هیچی نداره
30 میلیون مشترک فعال مغزشون معیوب بوده که 50 دلار سالانه پرداخت میکردن

واسه یه بچه ای که هنوز زبون باز نکرده میشستم توضیح میدادم توجیه میشد اما بعضیا اینجا واقعا درکشون از اون بچه هم کمتره.
اون امکاناتی که شما ازش اسم میبرید ( Netflix , Youtu.be و ... ) psn هم اونارو داره ، 6-7 تا کانال هم بیشتر داره .
یه سری امکانات هم هست که ذهن خیال بافتون ساخته و فکر میکنید تو عالم فقط مخصوص لایو ـه. به جزء یک یا دو مورد لایو هیچ برتری ای نسبت به psn نداره و همین الان هم از مقاله های تحلیلی میشه فهمید کدومشون بهتره. شما هروقت جفتشو درکنارهم داشتی میتونی مقایسه کنی نه از روی تصویری که از psn توی ذهنت داری.
بزرگترین دلیلی که من گفتم 50 دلار چیز زیادی نیست بازیهای freeـیی هست که پلاس در اختیار ما میذاره و اصلا قابل مقایسه با بازیهای 3-4 سال پیش نیستن که لایو تازه میخواد بذاره ! لیست رو دوستان گذاشتند خواستید میتونید نگاه بندازید.
بیشترین از این هم حوصله ندارم واسه یه سری که هویتشون واسم نامشخصه وقت بذارم.

دوستان داشتم یه ویدیو از گیم اسپات نیگا میکردم راجع به X1 وسطش گفت بعد از تغییر سیاست مایکرو هر بازی جدیدی که میخری برای اولین بار که تو دستگاه میزاری باید آنلاین چک کنه ! بعد دیگه مشکلی نیست ! نمیدونم اینو کسی گفته و من دیر فهمیدم یا نه !؟
yahoo_4.gif
ولی این خودش کار هکر هارو سخت تر میکنه !

مایکرو میخواد هرطور شده از بازی ای که X1 داره اونو اجرا میکنه مطمئن بشه که 1 - کپی نیست 2 - دست دوم نیست و مطمئن هستم بالاخره یه جوری اینکارو میکنه حتی اگه به بازگردوندن همون سیاست های قبلی منجر بشه. مایکروسافت شرکتی نیست که بخواد به فکر مشتری هاش باشه و همین الان هم بخاطر اینکه در خطر بود اینکارو کرد نه برای راحتی مشتری هاش. اگه به فکر مشتری بود از اول هم سیاست هاشو اونجوری برنامه ریزی نمیکرد. همین لایو رو هم در نظر بگیری برای هر امکاناتی که ارائه داد از 1 سنت هم نگذشت در صورتی که خیلی هاشون تو psn رایگان بودن.

آخرین ویرایش:
گفتم که کاربرای سایت
نکته دوم هم اینکه هر سه اپ بالا هم psn را ساپورت می کنن
نکته سوم netflix بیشترین کاربر رو داره در بین device ها به غیر از pc
نکته اخر هم اینه که خودتون رو خسته نکنین live هیچ اپ اضافی نسبت به psn نداره شماها به صورت پیش فرض یه چیز می گین
نکته اول ------------> منم برای خیلی از کاربران همین سایت گفتم.
نکته دوم -----------> کسی نگفت که ساپورت میشن یا نه.
نکته سوم ---------> گرفتی اصلا من چی میگم؟
نکته آخر -----------> ما نگفتیم Live چیزی اضافه تر داره گفتیم چرا تا دیروز که live پول میگرفت برا online بازی کردن این کار خلاف بود اما العان که PSN هم پول میگیره شده حق و شرع؟
PLEASE DO NOT SAFSATE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or