مایکروسافت و بخش دوم تغییر سیاست های Xbox One این بار در مورد Xbox Live

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg
پس از منتشر شدن خبر تغییر سیاست های مایکروسافت در مورد محدود کردن خریداران و نیاز به اتصال هر روز به اینترنت، حال منابع سایت EGM دریافته اند که این شرکت حال در فکر حرکاتی است تا با کنسول سونی، یعنی PlayStation 4 به یک حالت توازن برسد.
یکی از این کار ها که منبع ما اشاره دارد که هم اکنون در شرکت مایکروسافت مورد بحث و بررسی قرار گرفته، این است که Xbox One را با یک Xbox Live Gold مجانی با دوره استفاده محدود عرضه کنند و برای خرید کنسول خود ایجاد انگیزه نمایند. همان طور که می‌دانید سونی اعلام نموده است که برای multiplayer آنلاین باید پول بپردازید و با این حرکت مایکرو، قیمت دو کنسول تقریبا قابل قیاس و نظیر یک دیگر خواهد شد. (قیمت بخش آنلاین PS4، سالیانه 50 دلار است و قیمت X1 و PS4 به ترتیب 499 دلار و 399 دلار می‌باشد.)
لازم به ذکر است که تمامی این حرکات برای احیای یکی از بدترین Launch ها پس از New Coke است. به گفته یکی دیگر از منابع که در بخش پیش فروش ها فعالیت دارد، Xbox One تقریبا هفته گذشته نابود شد. به گفته او اکثر پیش فروش ها پس از E3، به طرز باور نکردنی به سمت PlayStation 4 سوق داشت که مشتریانی از این دسته که کنسول را پیش خرید می‌کنند، ممکن است باعث باخت مایکروسافت حتی قبل از شروع شدن نسل جدید شوند.
طبق گفته های این منبع، مایکروسافت امیدوار است که کاربران Xbox One کاملا از این مزایا استقبال کنند. آن ها هنوز هم با قدرت قبل باور دارند که تجارت و سیاست اصلی آن ها شامل مزایای فوق العاده ای می‌شد که می‌توانست در خریداران ایجاد انگیزه کند و کاری کند که که این مزیت ها را قبول کنند و یا باعث شود که خریداران در آن بخش ها فعالیت کنند و لذت ببرند.
زمان به ما خواهد گفت که آیا مایکروسافت موفق خواهد شد و به چیزی که از Xbox One می‌خواست می‌رسد یا خیر.
یکی از سخن گویان مایکروسافت نیز این متن را به EGM فرستاده است:
"ما فکر می‌کنیم 499 دلار یک قیمت بسیار عالی و قابل قبول در ازای این بازی ها و سرگرمی های دیگری که ما در این دستگاه قرار داده ایم، است. ما همیشه به دنبال پیشنهاد های جدید هستیم؛ اما این بار اطلاعات بیشتری در این مورد نمی‌توانیم برایتان منتشر کنیم."
منبع

من همه شون رو به غیر از هیتمن و LOTR رو تموم کردم نکلیف چیه ؟

خوشگل جون, رفتی روی 360 کیلویی بازی گرفتی منم بلدم تموم کنم,:bighug:
خیلیا هستن که اصلاً اینا رو بازی نکردن و با پلاس تجربه ــش میکنن, سونی موظف نیست بیاد ازت بپرسه عزیزم چیا بازی کردی چیا بازی نکردی , یا هرچی خواستی بگو برات میزارم پلاس :)
سیاست های سونی در قبال PS PLUS حرف نداره, طرف PS PLUS بگیره PS3ـــش خاک نمیخوره

با اینکه قیمت x1 بیشتره اما قیمت x1 کاملا به صرفه تر هست یه دسته الان 60 دلار قیمتشه اون کینکت با اون دقت عالیش که نمونش اصلا نیست 100 دلار اصلا چیز زیادی نیست فقط باید تا می تونن ازش توی بازی ها استفاده کنن مخلوط دسته با کینکت عالی می شه مثلا نارجک بازی ها رو دستی با توجه به سرعت دستت پرتاب کنی

با اینکه قیمت x1 بیشتره اما قیمت x1 کاملا به صرفه تر هست یه دسته الان 60 دلار قیمتشه اون کینکت با اون دقت عالیش که نمونش اصلا نیست 100 دلار اصلا چیز زیادی نیست فقط باید تا می تونن ازش توی بازی ها استفاده کنن مخلوط دسته با کینکت عالی می شه مثلا نارجک بازی ها رو دستی با توجه به سرعت دستت پرتاب کنی
PS4 حتما چون دسته نداره ارزون تره؟:|

شما ترجیح میدی کنسولو با دو تا بازی 500 بخری یا اینکه کینکتو به جای اون دو تا بازی انتخاب کنی؟؟؟
کینکت الان رو 360 چه کاری میکنه؟ جز اینکه صفحه ها رو عوض کنی و دنس سنترال بازی کنی ...

خوشگل جون, رفتی روی 360 کیلویی بازی گرفتی منم بلدم تموم کنم,:bighug:
خیلیا هستن که اصلاً اینا رو بازی نکردن و با پلاس تجربه ــش میکنن, سونی موظف نیست بیاد ازت بپرسه عزیزم چیا بازی کردی چیا بازی نکردی , یا هرچی خواستی بگو برات میزارم پلاس :)
سیاست های سونی در قبال PS PLUS حرف نداره, طرف PS PLUS بگیره PS3ـــش خاک نمیخوره

عزیزم ، گلم اینقدر Ps Plus PS Plus نکن ! لایو به علاوه امکانات فراوانش به کاربران گلد ماهانه دو بازی مجانی میده ! این ماه بازیهای Halo 3 و AC 1 به صورت مجانی قابل دسترس بود . پس یه جور وانمود نکن که فقط تو پلاس این امکانات وجود داره ! تازه بازی مجانی World of Tanks هم به کنار ، بخوای نخوای باید قبول کنی تنها مزیت PSN نسبت به XBL مولتی پلیر مجانیش بود اونم به لطف خصلت گیمر دوستی سونی از بین رفت . وقتی دستت به XBL نخورده پس لطفا حداقل بی اطلاع در مورد این دو مورد اظهار نظر نکن . تشـــــکر.

مایکروسافت رو به ما ببخش !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
کلا این خبر تغییر سیاستهای مایکروسافت همونقدر که فنهای XBOX رو خوشحال کرده ، همونقدر باعث عصبانیت برخی فنهای سونی شده ...
این دسته از افراد معمولا کاری به اصل خبر ندارن و همیشه از وجود یک دشمن فرضی (مایکروسافت) رنج می برن ...

من خودم از طرف داران سونی هستم و واقعا لذت می برم از کنسولش و بخصوص بازی های انحصاری که می زنه.اما با شنیدن این دوخبری که از سمت ماکروسافت در این دوروز شنیدم واقعا خوشحال شدم.چون این حرکت ماکروسافت بیشترین سود را برای Gamer ها بهمراه داره.به نظر من خیلی اشتباه که یک عده همچنان موضع دفاعی گرفته اند و همچنان روی عملکرد ضعیف ماکروسافت تکیه کرده اند.در حالی که هر دو تغییری که ایجاد کرده شاید در کلام ساده باشه اما در عمل سخت خواهد بود.
به نظر من این دعوا فن ها خیلی مسخره است در حال حاضر به این دلیل که ماکروسافت داره تمام تلاشش را می کنه که به تعادل برسه توی این جنگ و از قبول کردن اشتباهش و ایجاد تغییرات ،کاملا این را داره نشان می ده.

عزیزم ، گلم اینقدر Ps Plus PS Plus نکن ! لایو به علاوه امکانات فراوانش به کاربران گلد ماهانه دو بازی مجانی میده ! این ماه بازیهای Halo 3 و AC 1 به صورت مجانی قابل دسترس بود . پس یه جور وانمود نکن که فقط تو پلاس این امکانات وجود داره ! تازه بازی مجانی World of Tanks هم به کنار ، بخوای نخوای باید قبول کنی تنها مزیت PSN نسبت به XBL مولتی پلیر مجانیش بود اونم به لطف خصلت گیمر دوستی سونی از بین رفت . وقتی دستت به XBL نخورده پس لطفا حداقل بی اطلاع در مورد این دو مورد اظهار نظر نکن . تشـــــکر.

اصلا این بحثی که شما توش شرکت کردی هیچ ربطی به لایو نداشت. حالا شما دوست داری همه چیرو به مایکرو و لایو نسبت بدی مشکل از کامنت بقیه بچه ها نیست. در ضمن شما که از PSN و پلاس استفاده نکردی چجوری در موردش نظر میدی؟ من یا احمد در مورد پلاس نظر دادیم و چیزی رو با چیز دیگه مقایسه نکردیم که شما میپری وسط یهو

اصلا این بحثی که شما توش شرکت کردی هیچ ربطی به لایو نداشت. حالا شما دوست داری همه چیرو به مایکرو و لایو نسبت بدی مشکل از کامنت بقیه بچه ها نیست. در ضمن شما که از PSN و پلاس استفاده نکردی چجوری در موردش نظر میدی؟ من یا احمد در مورد پلاس نظر دادیم و چیزی رو با چیز دیگه مقایسه نکردیم که شما میپری وسط یهو
شما طوری از مزایای Plus می گید و این مزایا رو دلیل پولی شدن بقیه امکانات مثل قابلیت مولتی پلیر می کنید که مث اینکــه فقط روی پلاس همچین چیزی سرویس دهی میشه در صورتی کاربران گلد چندین برابر این امکانات رو در اختیار دارن ! از بازی های مجانی بگیر تا اپلیکیشن هایی که مورد تمسخر یه عده قرار می گیرند و بسیاری امکانات اینترتیمنت دیگه . اصلا نیازی به بحث نیست که کدوم سرویس برتری واضحی داره ، فقط خواستم بگم حداقل دیگـــه از PSN حمایت نکنید چون جایی واسه حمایت کردن نداره .

شما طوری از مزایای Plus می گید و این مزایا رو دلیل پولی شدن بقیه امکانات مثل قابلیت مولتی پلیر می کنید که مث اینکــه فقط روی پلاس همچین چیزی سرویس دهی میشه در صورتی کاربران گلد چندین برابر این امکانات رو در اختیار دارن ! از بازی های مجانی بگیر تا اپلیکیشن هایی که مورد تمسخر یه عده قرار می گیرند و بسیاری امکانات اینترتیمنت دیگه . اصلا نیازی به بحث نیست که کدوم سرویس برتری واضحی داره ، فقط خواستم بگم حداقل دیگـــه از PSN حمایت نکنید چون جایی واسه حمایت کردن نداره .
پس از اونجایی که جای بحثی توش نیست که لایو بهتره ، ما به گفته ی شما گوش میکنیم و دست از حمایت psn برمیداریم !!! :d
اما برای اینکه فکر نکنی نمیدونم لایو چطوریه ، من تا همین 2-3 سال پیش تو لایو هم بازی میکردم و نیازی نیست بخوام اکانت بدم برای اثباتش و برخی امکاناتش رو قبول دارم ولی نه در این حد که شما داری میگی. در کل که بازم میگم ، الان بحث مقایسه ی psn با لایو نیست. اگه لایو امکانات داره و بابتش پول میگیره ، psn اونارو نداره و پولی نمیگیره و قراره که نسل بعد امکانات دار بشه :d و پولش رو هم بگیره و این پلاس که الان رو PS3 هست ربطی به لایو نداره

آخرین ویرایش:

داداش راست میگه دیگه، اصلا حرفی درباره live نزده بود که، کلا دوست دارید همه چیو تبدیل کنید به جنگ و دعوا! کسی جرات نمیکنه از چیزی تعریف کنه یه هو همه میریزن وسط سرش!

بله اصلا نیازی به بحث نیست:d چون plus کاملا برتری داره psn با plus نسبت به شش سال پیش کاملا تغییر کرده این مساله رو اکثر سایت ها تایید کردن plus برتری داره

gamespot
destructoid

Plus nurtures the gaming audience while Gold segregates it

تا قیامت هم لینک بیارم که سایتها از psn تمجید کردن و live رو کوبوندن باز می گین live برتری قابل توجهی داره

آخرین ویرایش:
داداش راست میگه دیگه، اصلا حرفی درباره live نزده بود که، کلا دوست دارید همه چیو تبدیل کنید به جنگ و دعوا! کسی جرات نمیکنه از چیزی تعریف کنه یه هو همه میریزن وسط سرش!
آقا من قصدم بحث مقایســه نبود ، خواستم مثال بیارم که این مزایا دلیلی بر پولی شدن سایر امکانات که قبلا مجانی بود نیست ، بعضی از دوستان دارن از پولی شدن امکانات مثل مولتی پلیر روی PSN حمایت می کنن در صورتی که نسل گذشتــه تنها مزیت PSN همین مجانی بودنش بود؛ شما به عنوان یک گیمر از کار سونی اینجا نباید خوشحال بشید و حمایت کنید ! نمی دونم کجای حرفام غیر منطقیه !

له اصلا نیازی به بحث نیست
:d
چون plus کاملا برتری داره psn با plus نسبت به شش سال پیش کاملا تغییر کرده این مساله رو اکثر سایت ها تایید کردن plus برتری داره

gamespot
destructoid

Plus nurtures the gaming audience while Gold segregates it
تا قیامت هم لینک بیارم که سایتها از psn تمجید کردن و live رو کوبوندن باز می گین live برتری قابل توجهی داره

تا بوده از این تحلیل ها ؛ در آینده خواهیم دید. البته اگه PSN باز دوباره دو ماه داون نشــه .

الان بحث مقایسه ی psn با لایو نیست. اگه لایو امکانات داره و بابتش پول میگیره ، psn اونارو نداره و پولی نمیگیره و قراره که نسل بعد امکانات دار بشه
yahoo_4.gif
و پولش رو هم بگیره و این پلاس که الان رو PS3 هست ربطی به لایو نداره

عزیزم جالا لایو و PSN ، گلد و پلاس زیر مجموعه این دو سرویســن، منم دارم امکانات گلد رو با پلاس مقایسه می کنم . :d

آخرین ویرایش:
مایکروسافت رو به ما ببخش !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
کلا این خبر تغییر سیاستهای مایکروسافت همونقدر که فنهای XBOX رو خوشحال کرده ، همونقدر باعث عصبانیت برخی فنهای سونی شده ...
این دسته از افراد معمولا کاری به اصل خبر ندارن و همیشه از وجود یک دشمن فرضی (مایکروسافت) رنج می برن ...

خوش بختانه بنده فن هیچ پلتفرمی نیستم در اسرا وقت همه کنسول هارو تهیه میکنم برام فرقی هم نمیکنه بازی رو یه کنسول اجرا بشه یا 10 تا , اون دسته افرادی هم که معمولا کاری به اصل خبر ندارن بهتر قبل از پست دادن یه بار گفته های خودشونو باز بینی کنن ایا واقعا با واکنش دوستان روبه رو میشن یا خیر !

واقعا درک این مسئله اینقدر سخته براتون ؟ دوستمون امیر اومد گفت PSN پولی شده با توجه به امکاناتش ماهی 5 دلار کم هم هستش . منم اومدم گفتم چطور قبلا بچه ها میگفتن XBL سالی 50 دلار میگیره با توجه به امکانات زیادی که میده خیلی معقوله میگفتین نه ماکروسافت دزده و ازین حرفا اما الان از سونی حمایت میکنین . حالا هی بیاید بگید چه ربطی به لایو داشت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or