مایکروسافت و بخش دوم تغییر سیاست های Xbox One این بار در مورد Xbox Live

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg
پس از منتشر شدن خبر تغییر سیاست های مایکروسافت در مورد محدود کردن خریداران و نیاز به اتصال هر روز به اینترنت، حال منابع سایت EGM دریافته اند که این شرکت حال در فکر حرکاتی است تا با کنسول سونی، یعنی PlayStation 4 به یک حالت توازن برسد.
یکی از این کار ها که منبع ما اشاره دارد که هم اکنون در شرکت مایکروسافت مورد بحث و بررسی قرار گرفته، این است که Xbox One را با یک Xbox Live Gold مجانی با دوره استفاده محدود عرضه کنند و برای خرید کنسول خود ایجاد انگیزه نمایند. همان طور که می‌دانید سونی اعلام نموده است که برای multiplayer آنلاین باید پول بپردازید و با این حرکت مایکرو، قیمت دو کنسول تقریبا قابل قیاس و نظیر یک دیگر خواهد شد. (قیمت بخش آنلاین PS4، سالیانه 50 دلار است و قیمت X1 و PS4 به ترتیب 499 دلار و 399 دلار می‌باشد.)
لازم به ذکر است که تمامی این حرکات برای احیای یکی از بدترین Launch ها پس از New Coke است. به گفته یکی دیگر از منابع که در بخش پیش فروش ها فعالیت دارد، Xbox One تقریبا هفته گذشته نابود شد. به گفته او اکثر پیش فروش ها پس از E3، به طرز باور نکردنی به سمت PlayStation 4 سوق داشت که مشتریانی از این دسته که کنسول را پیش خرید می‌کنند، ممکن است باعث باخت مایکروسافت حتی قبل از شروع شدن نسل جدید شوند.
طبق گفته های این منبع، مایکروسافت امیدوار است که کاربران Xbox One کاملا از این مزایا استقبال کنند. آن ها هنوز هم با قدرت قبل باور دارند که تجارت و سیاست اصلی آن ها شامل مزایای فوق العاده ای می‌شد که می‌توانست در خریداران ایجاد انگیزه کند و کاری کند که که این مزیت ها را قبول کنند و یا باعث شود که خریداران در آن بخش ها فعالیت کنند و لذت ببرند.
زمان به ما خواهد گفت که آیا مایکروسافت موفق خواهد شد و به چیزی که از Xbox One می‌خواست می‌رسد یا خیر.
یکی از سخن گویان مایکروسافت نیز این متن را به EGM فرستاده است:
"ما فکر می‌کنیم 499 دلار یک قیمت بسیار عالی و قابل قبول در ازای این بازی ها و سرگرمی های دیگری که ما در این دستگاه قرار داده ایم، است. ما همیشه به دنبال پیشنهاد های جدید هستیم؛ اما این بار اطلاعات بیشتری در این مورد نمی‌توانیم برایتان منتشر کنیم."
منبع

چی میگی ؟! مثلا سالی 50 دلار ماکروسافت برای خرید گلد با اون همه کانتنت خیلی زیاد بود ؟ :d
حرفای جدید میزنن دوستان :))
شما چی میگی؟! :d من اصلا درباره ی لایو نظر دادم که میگی زیاد بوده یا کم؟ پلاس همین الان هم هست و کلی بازی free میده که واسه US همین 2 هفته پیش U3 و LBP karting و ... گذاشت واسه دانلود. حالا اگه لایو هم اینجوری بازی free میذاره پس چه بهتر ولی من که درمورد لایو چیزی نگفتم !!!

زمانی که مایکرو به ازای مولتی شبکه های تلویزیونی و ... 50 دلار سالانه میگرفت دزد بود ولی الان سونی این پول رو میگره نه تنها مشکلی داره بلکه کم هم میگیره
yahoo_21.gif

مشکل برداشت از صحبت های دیگران داری شما ! یکی بیاد بگه من کجا اسم لایو اوردم ؟ !!!!! موفق باشی

چه کانتنتهایی!! مسخره شو در اوردن.

Xperia Z

شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه که نیست . چه کانتنت هایی ؟ کلی بازیه 60 دلاری رو بهت free میده دانلود کنی. همین DriveClub نسخه ی پلاس ادیشن رو روز لانچ PS4 میذاره free دان کنی. از تخفیف ها و خیلی چیزای دیگه هم گذشتم

اولا همین الان هم سونی داره یه سری از پک های ps4رو با یکسال پلاس رایگان میده وچیز جدیدی نیست.دوما پلاس نسبت به پولی که میدین خیلی میصرفه.مثلا برا اروپا این ماه kindoms of amaleur -demons soulو ico collection رو فقط برا ps3 فری کرد ماه اینده هم قراره pay day-saint raw3 و battlefield3 رو فری کنه تازه به مناسبت e3 هم little big planet karting-x com و uncharted3 رو فری کرد پس میبینین که کاملا ارزش پولشو داره در ضمن دوستانی که از گلد دفاع میکنند اگه گلد خوب بود که مایکرو نمیومد سیاست سونی رو در پیش بگیره.حتما مایکرو به دلیل ارادت به گیمرا بازیارو داره فری میکنه;)

شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه که نیست . چه کانتنت هایی ؟ کلی بازیه 60 دلاری رو بهت free میده دانلود کنی. همین DriveClub نسخه ی پلاس ادیشن رو روز لانچ PS4 میذاره free دان کنی. از تخفیف ها و خیلی چیزای دیگه هم گذشتم
آره خیلی خوبه برای یه ماه اول ولی بعد از چند ماه 4 تا ازی آشغال که به لعنت خدا هم نمیارزه رو فری میکنه
مثل چیزی که تو ویتا انجام داد و ماه اول آنچارتد و PZ رو فری کرد و الان که مرور میکنم استور رو چهار تا بازی برای PSP گذاشته که اصلا ارزش دانلود نداره
سیاست قشنگی ـه

کلی شهید دادیم از دوستداران ماکرو که کنسول x1 و سیاستهای ماکرو حرف نداره و ... بعد میبینیم خود ماکرو اعلام اشتباه و عقب گرد میکنه !!!! بعد کلان بعد از کذشته اندی ، با این عمل و عکس العملها دوستان کولاخ از opacity خارج و به وضوح دیده میشن که نمونش اینجا فراوانه
حالا پولمو بدین بررررررم

آره خیلی خوبه برای یه ماه اول ولی بعد از چند ماه 4 تا ازی آشغال که به لعنت خدا هم نمیارزه رو فری میکنه
مثل چیزی که تو ویتا انجام داد و ماه اول آنچارتد و PZ رو فری کرد و الان که مرور میکنم استور رو چهار تا بازی برای PSP گذاشته که اصلا ارزش دانلود نداره
سیاست قشنگی ـه

شما انتظار داری واست GOW:A بزاره که همچین چیزی نمیشه. تمام بازیهایی که گذاشته خوب بودن و نیازی به دفاع کردن نداره و اونایی که پلاس دارن راضی هستن. بازیهایی مثل Sleeping Dogs , U3 , LBP2 , U:Golden Abys , Vanquish , The Cave و کلی بازی دیگه که همشون ارزش بالایی دارن.
نیازی به توضیح بیشتر هم نمیبینم.

سیاست قشنگی ـه
اينا فقط براي ٢ ماهه:
Leaving:

• 3rd July: Kingdoms of Amalur – Reckoning
  • 3rd July: Lord of the Rings War in the North
  • 3rd July: The Cave
  • 3rd July: Rayman Origins
  • 3rd July: Coconut Dodge
Entering PS Plus in July:

• 3rd July: Battlefield 3
  • 3rd July: Payday: The Heist
  • 3rd July: Saints Row the Third
  • 3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus
  • 3rd July: Unit 13
  • ماه هاي قبل هم Hitman etc.... گذاشته بود
  • اگر به اينا ميگي اشغال كه من بحثي ندارم:d:)

شما انتظار داری واست GOW:A بزاره که همچین چیزی نمیشه. تمام بازیهایی که گذاشته خوب بودن و نیازی به دفاع کردن نداره و اونایی که پلاس دارن راضی هستن. بازیهایی مثل Sleeping Dogs , U3 , LBP2 , U:Golden Abys , Vanquish , The Cave و کلی بازی دیگه که همشون ارزش بالایی دارن.
نیازی به توضیح بیشتر هم نمیبینم.
بازی هایی که قبلا تجربه شده و بعضی هاشم ارزش بازی کردن نداره رو فری کرده
دستش درد نکنه

- - -ویرایش - - -

اگر به اينا ميگي اشغال كه من بحثي ندارم
من همه شون رو به غیر از هیتمن و LOTR رو تموم کردم نکلیف چیه ؟
وضع ویتا و پلاسش اسف ناکه
185 هزار تومن ریختم تو جوب برای هیچی

بازی هایی که قبلا تجربه شده و بعضی هاشم ارزش بازی کردن نداره رو فری کرده
دستش درد نکنه

- - -ویرایش - - -

من همه شون رو به غیر از هیتمن و LOTR رو تموم کردم نکلیف چیه ؟
وضع ویتا و پلاسش اسف ناکه
185 هزار تومن ریختم تو جوب برای هیچی
کسی مجبورت نکرده بود بری پلاس بگیری اگه همه ی بازیها رو تجربه کردی !!! از لایو بهتره که تازه AC 1 یا 2 بود فکر کنم میخواد بذاره واسه free دانلود. انتظار داری 50 دلار پول بدی و ماهی بهت 4 تا بازی همون ماه رو تقدیمت کنه؟

کسی مجبورت نکرده بود بری پلاس بگیری اگه همه ی بازیها رو تجربه کردی !!! از لایو بهتره که تازه AC 1 یا 2 بود فکر کنم میخواد بذاره واسه free دانلود. انتظار داری 50 دلار پول بدی و ماهی بهت 4 تا بازی همون ماه رو تقدیمت کنه؟
والا ما گفتیم 50 دلار رو بریزیم تو خیک این سونی 10 دلار هم بونس بگیریم
زورم کرد اون موقع چون 2 ماه بازی گذاشت و فریب داد و از ماه سوم پروژه ـش رو اجزایی کرد
مایکرو هم قرار نبوده از اول بازی فری بده ... ولی سونی قرار بوده

والا ما گفتیم 50 دلار رو بریزیم تو خیک این سونی 10 دلار هم بونس بگیریم
زورم کرد اون موقع چون 2 ماه بازی گذاشت و فریب داد و از ماه سوم پروژه ـش رو اجزایی کرد
مایکرو هم قرار نبوده از اول بازی فری بده ... ولی سونی قرار بوده

اتفاقا سونی هم قرار نبوده با پلاس بازی free بده. از اول پلاس واسه چیز دیگه ای بوده و حالا هم که داره free میده بدهکار هم شده !

بازی هایی که برای plus توی این مدت free شدن:
Batman: Arkahm city, Bulletstorm, Resident Evil 5 Gold Edition, Mortal Kombat, Knytt Undergound, Bioshock 2, Guardians of Middle Earth, Gotham City Imposters, Jet Set Radio, Pinball Arcade, Far Cry 2, The Simpsons Arcade Game, Sega Genesis Bundle, Altered Beast, Fatal Inertia, Streets of Rage 2, Sleeping Dogs, Vanquish, LIMBO, Wipeout 2048, Lumies Electronic Symphony, Mass Effect 3, Dead or Alive 5, Joe Danger 2, Metal Gear Solid HD Collection, Puddle, Spec Ops: the Line, Street Fighter IV Arcade Edition, Anomaly: Warzone Earth, Mega Man Maverick Hunter X, Disgaea 3 Absence of Detention, Demon's Souls, Malicious, Labyrinth Legends, SOULCALIBUR: Broken Destiny, Zombie tycoon 2.

بعضی مواقع ادم باید سکوت کنه

این لینکای پایین مقایسه بین دو سرویسه شاید اینا کمک کنن واقعیت رو قبول کنین , هر چند بعید میدونم

لینک لینک لینک لینک لینک

مایکروسافت رو به ما ببخش !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
کلا این خبر تغییر سیاستهای مایکروسافت همونقدر که فنهای XBOX رو خوشحال کرده ، همونقدر باعث عصبانیت برخی فنهای سونی شده ...
این دسته از افراد معمولا کاری به اصل خبر ندارن و همیشه از وجود یک دشمن فرضی (مایکروسافت) رنج می برن ...
به خاطر این تیکه باید چند بار از شما تشکر کرد :thanks:
البته اگر اون برخی رو به همه تغییر بدی بهتره :d

تا وقتی XBL با این همه امکانات پولی بود دوستان میگفتن ماکرو جهان خار حالا که PSN پولی شده سونی شده یونی صف و ماکرو همچنان جهان خار مونده..

تا وقتی XBL با این همه امکانات پولی بود دوستان میگفتن ماکرو جهان خار حالا که PSN پولی شده سونی شده یونی صف و ماکرو همچنان جهان خار مونده..
36160981808036205787.jpg

کسی نگفت XBL خوب نیست - اتفاقا XBL خیلی از PSN بهتر بود به نظر من .
فقط مشکل اینه که دوستان میگن بازیهای free برای plus آشغالن که فقط میشه گفت lol.

تنها برای ایستادگی و مبارزه با این ملعون (مایکروسافت) دست به دامان حاج اقا لینوکس نشدید اگه یه سری هم به اونجا بزنید و به چالش بکشید خوب میشه و من الله توفیق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or