مایکروسافت: عناوین زیادی برای کنسول‌های Xbox در دست‌ساخت است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
بزرگ‌ترین مشکلی که در حال حاضر کنسول‌های Xbox با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، فقدان بازی انحصاری باکیفیت و هیجان‌انگیز است. استودیوهای فرست پارتی مایکروسافت تا به الآن در چنین وضعیت وخیمی قرار نگرفته بودند. E3 امسال نشان داد که این شک‌های پیرامون شرکت مایکروسافت در مورد نداشتن عنوان مهم انحصاری و هیجان‌انگیز برای پلتفرم Xbox، حقیقت داشته است. تنها می‌توان نتیجه گرفت که عناوین همیشگی کمپانی مایکروسافت این بازی‌ها هستند: Halo, Gears, Forza و Sea of Thieves و Crackdown

به‌هرحال، مدیران کمپانی مایکروسافت اصرار دارند که عناوین معرفی نشده زیادی برای پلتفرم‌های Xbox در دست‌ساخت است.

آقای Aaron Greenberg مدیر بازاریابی این کمپانی می‌گوید:

«این تعادل خوبی است که در اوایل معرفی، چه تعداد بازی را نشان دهیم. تنها چیزی که می‌توانم به شما بگویم این است که پروژه‌های بسیاری برای پلتفرم‌های ایکس باکس در حال ساخت است و بازی‌هایی که نمی‌توانیم امروز در مورد آن صحبت کنیم.»

منبع

Read the whole post here.

یه بازی مثل TLG شاید 100 سال بعد تازه عرضه بشه ولی میان توی هر نمایشگاهی هر سال نشونش میدن میگن نگاه کنید انحصاریه. یه نمونه ی دیگش Agent. از سال 2007 که گفتن راک استار انحصاری داره میسازه هایپ کردن تا 20099 که باز اومدن تیزر نشون دادن و هر چند وقت یه بار میان میگن نه این زندست هنوز و یه روزی میاد. خب این سیاست چه سودی به حال گیمر داره؟ الان 2 سال تقریبا از معرفی TLOU و Death Stranding میگذره ولی هیچی ازشون ندیدیم.
همین یک تیکه نشون میده سطح اطلاعات نویسنده در چه وضعینی هست :))

این سیاست که من بیام تمام بازیایی که توی 10 سال آینده عرضه میشه نشون بدم با تیزر به نفع گیمر نیست فقط هایپ بیخود درست میکنه. من ترجیح میدم بدونم چه بازی ای قراره توی آینده ی نزدیک بیاد تا اینکه توی هر نمایشگاهی بیام تیزر بازی ای که اصن معلوم نیست توی چه وضعیتیه ببینم. حالا اگه این مساله برای شما خیلی عجیبه و اینکه مثلا مایکروسافت میاد 10 تا بازی خوب که توی 1 سال آینده میاد نشون میده بَده و تیزر نشون دادن از بازی ای که معلوم نیست کی قراره یه گیم پلی ازش ببینیم خوب، این چیزیه که به خود شما ربط داره
کدوم بازی معرفی شده سونی قراره 10 سال دیگه بیاد ؟ همین بازی‌هایی که نام بردی از مایکروسافت میدونی هرکدوم 3-4 سال از معرفیشون میگذره ؟ آدم شک میکنه فن‌های مایکرو از پارسال تا الان آلزامیر گرفتن ؟! :)) ناموسا قبل پست دادن یخورده فکر کنید.

اگه شما و بقیه ی عزیزانی که اسم سونی میاد بعنوان یاران حرم پلی استیشن جان بر کف حمله میکنید جای اینکه این یه جمله رو فقط بخونید از حرفای من، کامل نوشته رو میخوندید گفته بودم که توی 1 سال اخیر سونی وضع بهتری داشته کسیم تو این موضوع شکی نداره. :D صحبت سر تیزر نشون دادن بود و هایپ الکی سونی که سابقه ی درخشانی نداره و همونطور که گفتم یه بازی مثل TLG شاید 10 سال بعد تازه عرضه بشه ولی میان توی هر نمایشگاهی هر سال نشونش میدن میگن نگاه کنید انحصاریه. یه نمونه ی دیگش Agent. از سال 2007 که گفتن راک استار انحصاری داره میسازه هایپ کردن تا 2009 که باز اومدن تیزر نشون دادن و هر چند وقت یه بار میان میگن نه این زندست هنوز و یه روزی میاد. خب این سیاست چه سودی به حال گیمر داره؟ الان 2 سال تقریبا از معرفی TLOU و Death Stranding میگذره ولی هیچی ازشون ندیدیم. این سیاست که من بیام تمام بازیایی که توی 10 سال آینده عرضه میشه نشون بدم با تیزر به نفع گیمر نیست فقط هایپ بیخود درست میکنه. من ترجیح میدم بدونم چه بازی ای قراره توی آینده ی نزدیک بیاد تا اینکه توی هر نمایشگاهی بیام تیزر بازی ای که اصن معلوم نیست توی چه وضعیتیه ببینم. حالا اگه این مساله برای شما خیلی عجیبه و اینکه مثلا مایکروسافت میاد 10 تا بازی خوب که توی 1 سال آینده میاد نشون میده بَده و تیزر نشون دادن از بازی ای که معلوم نیست کی قراره یه گیم پلی ازش ببینیم خوب، این چیزیه که به خود شما ربط داره :D

اینا رو میشه چند نمونشو به من نشون بدید شما که از سر تفکر و تعقل کامنت میدید برعکس بنده؟ :D گیم اسپات و IGN و پالیگان و ... همه از نمایش مایکروسافت راضی بودن شما میتونی یه سر بزنی به سایتا و مطالب و البته کامنتاشونو ببینی. حالا شما 2 تا یوتوبر که برای سرگرمی ملت و جلب توجه شلوارشونم توی استریم در میارن و تلویزیونشونو سر باز کردن پک فیفا میشکنن و ... رو منتخب گیمرا و سایتا و منتقدا میدونی حرفی نیست :D
از e3 2016 و psx 2016 دوسال گذشته چه قدر جالب و زود زمان میگذره=))
بعد میشه به من بگید بازی های
Crackdown 3
Sea of Thieves
State of Decay 2
کی معرفی شدن؟
حالاکاری با مرحومان Fable Legends و Scalebound نداریم:)
پس خودمونو گول نزنیم!
کلا یدونه Forza که همون سال معرفیش میاد وحالتی مشابه MLB: The Show برای سونی داره و هرسال یه نسخه ازش میاد پس نمیشه چندسال قبل از عرضش معرفیش کرد!

تمرکز مایکروسافت روی عناوین اَبَر AAA مثل Halo و Forza هست. واضحه که علاقه ای به عناوین متوسط و شکننده ای مثل Killzone و Infamous و TLG و ... امثال اینها که بعد از مدتی منقرض میشن نداره و جزء سیاست های بلندمدت‌گراشون نیست.

تنها اَبَر AAAـی که سونی برای رقابت با مایکروسافت داره Uncharted هست که اون رو به سادگی میشه با Tomb Raider جایگزین کرد.

پست خیلی سنگینه دوستان ساده رد نشید :D

شکر خدا به دایره لغات مملکت واژه "ابر AAA " اضافه شد و مایه مباهاته این افتخار واسه این عزیز ^:)^

این پیشگویی رو ساده نگیرید اونم اینکه مایکروسافت هم دیگه علاقه ای به ساخت بازی متوسط نداره و بازی هایی که از این بعد میاد همه بالای 95 میانگین امتیازهاشون میشه رو بازم مدیون این عزیز هستیم ^:)^

متوجه کرد مارو که بازی ها هم ممکنه "شکننده " باشن و این جمله برای درکش یه هفته غار نشینی لازمه ^:)^

بازم توجه عزیزان رو به واژه "انقراض " جلب میکنم و بازم تاکید دارم بحث راجب دایناسورها یا گونه های جانوری نیست ^:)^

جمله اخر و دوستان همسنگری بارها گفتن و مورد خاصی نداشت :D

تا باشه از این پست های فوق العاده :x:x:x
---------

مایکرو داره خونه پیش فروش میکنه فلن :D تا ....

آخرین ویرایش:
یجوری جبهه گرفتن بزرگواران انگار اینجا ژاپنه و حتما باید از محصول وطنی حمایت کنن
دقیقا، منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم بزرگوار!
وطن فروشای بازی سنتر:D چرا از محصول ساخت کشور خودمون، آمریکا، حمایت نمیکنید؟
ما هرچی میکشیم از این ژاپن جهانخواره:D

پ.ن:
الان اوضاع به قدری وخیم شده که خیلی از ماکروفن های دو آتیشه بازیسنتر هم قید آینده ی روشن این کنسول و داشتن انحصاری ابرAAA رو زدن ،اینایی که الان همچنان از ماکروسافت دفاع میکنن ، بنظرم میتونن جایی توی خط دفاعی تیم ملی ایتالیا برای خودشون دست و پا کنن:D

پ.ن:
الان اوضاع به قدری وخیم شده که خیلی از ماکروفن های دو آتیشه بازیسنتر هم قید آینده ی روشن این کنسول و داشتن انحصاری ابرAAA رو زدن ،اینایی که الان همچنان از ماکروسافت دفاع میکنن ، بنظرم میتونن جایی توی خط دفاعی تیم ملی ایتالیا برای خودشون دست و پا کنن:D

نه داداش اتفاقا کسی قید انحصاری AAA+ و اینده روشن و باقی رو نزده! اتفاقا عملکرد مایکروسافت تو انحصاری تا همین عرضه Halo wars 2 خوب بود. ولی خب مثل اینکه ترجیح دادند یک سالی رو تمرکز رو ببرند بر روی سخت افزار و ضعف های One معمولی رو با X1X پوشش بدند نکته ای که همیشه برتری برند Xbox نسبت به PS و باقی کنسول ها بوده ولی با One این برتری رو از دست داد.

به هر جهت میشه گفت هر کنسولی شده که از لحاظ انحصاری یک دوره ای ضعیف داشته باشه و این دوران هم میگذره دیگه :D

• Like
Reactions: reach usa

پ.ن:

همین الان، همین فن های دو آتیشه از بس ناامید شدن که دارند تو گیرز 4، Horde Mode میزنن. همین الان ...

Gears of War, Halo, Gears of War, Halo, Gears of War, Halo, Gears of War, Halo
NO, WAIT WAIT!
FORGOT SOMETHING!
Forza!
Gears of War, Halo, Forza, Gears of War, Halo, Forza, Gears of War, Halo, Forza

خب؟ که چی؟ :|
این از لذت و علاقه ی طرفدارهاشون نسبت به این بازی ها کم میکنه؟ :|
جلل الخالق!

آخرین ویرایش:
همین الان، همین فن های دو آتیشه از بس ناامید شدن که دارند تو گیرز 4، Horde Mode میزنن. همین الان ...
Gears of War, Halo, Gears of War, Halo, Gears of War, Halo, Gears of War, Halo
NO, WAIT WAIT!
FORGOT SOMETHING!
Forza!
Gears of War, Halo, Forza, Gears of War, Halo, Forza, Gears of War, Halo, Forza

بازم توجه عزیزان رو به واژه "انقراض " جلب میکنم و بازم تاکید دارم بحث راجب دایناسورها یا گونه های جانوری نیست ^:)^

آره عزیز. انقراض! سونی سه تا بازی داشت نسل قبل بنام های Killzone - MAG - Resistance که همشون برای رقابت با Halo بودن. سرنوشت همشونم این بود که الان جزئی از زباله دان تاریخ هستند. :))

اون Gran Turismo افسانه ای تونم که در برابر Forza کلا پرونده اش پیچیده شد رفت پی کارش.

یعنی مایکروسافت رو هر چی دست گذاشته بهتر از سونی بوده فقط چون کیفیت رو بر کمیت ارجح میدونه دوتا بازی ابرAAA میده بجای 10تا بازی متوسط و معلوم الحال و شکننده. :Laughing:

• Like
Reactions: hitman68
من درست متوجه نمی شم این ابر AAA ها چی هستن و این واژه جدید اصلا کی اختراع شده! فقط اینو متوجه شدم که تا E3 بعدی مایکرو به جز فورتزا و Ori بازی به درد بخور انحصاری رو عرضه نمی کنه! دیگه این حرفای های غیر منطقی و ... چیه من نمی فهمم! سونی هم با اینکه کنفرانسش همون بازی های پارسال بود ولی عناوین بهتری رو برای عرضه داره (فکت!) ! لطفا منطقی باشیم!!

حالا به crackdown کار ندارم چون خودمم اصلا ازش خوشم نیامد ولی خب sea of thieves بازی بدی هست ؟ :think:

• Like
Reactions: ma_fa198
یکی از دوستان اشاره کردن مایکروسافت هم میتونست تریلر بیست ثانیه ایی بده بیرون که مثلا کورتانا داره سنتور میزنه و هیلو بعدی معرفی میشد !! نمیدونم ولی حدود نیم ساعته که خندم قطع نمیشه !!
دوستایه سونی فن عزیز !! رفقا همه فهمیدیم که مایکرو بازی نداره و دیگه شکست خوردست تو بخش گیمینگ و خیلی از بخش هایه دیگش !! سونی هم که کلا خداست
همگی الان باید مشغول بازی کردن انحصاریهاتون باشید نه که سرچ میزنید تو سایت یه تاپیک اسم مایکرو اومده باشه و اطلاعات ارزشمندتون رو اونجا تخلیه کنید ! وجدانن از فن هایه مایکرو اینجا فکر نکنم بیشتر از شیش یا هفت نفر مونده باشن اجازه بدین این روزهایه آخرو تو ارامش بگذرونیم

از دست همه سونی فن ها خسته شدم.بس که دوست دارن بیان رو مخ طرف مقابل که به کنسولشون رستگار بشه!
عزیزای من اصلا شاید یکی دلش بخواد "جعبه بی انحصار" بخره! چیکارش دارید؟ از طرف خدا نیومدید که پیامبرش بشید و بگید همه اونایی که وان دارن کافرن و همه اونایی که فور دارن مسلمون! آخه یعنی چه حتی یک درصد به سلایق فرد مقابلتون احترام نمی زارید؟
بعد ما کودک سال داریم تا کودک سال. اون دسته خاص از کودک سالان در تخیلن و هرچیزی که اساب بازی شونه میخوان همه بیان تحسین و تمجیدش کنن و اینا و بعد حرص طرف مقابل رو دربیارن!
من خودم میخوام پرو بخرم و یکی دو تا انحصاری بزنم که روی وان نیست! ولی هرچقدر کامنتای فور فن ها رو می بینم عین یه حیوون(خودتون میدونید چه حیوونی)پشیمون میشم!
آقا نمیشه بشینیم بازی مونو بکنیم و لحظات دیگران رو به کامشون کوفت نکنیم؟
الان یه سری از دوستان میگن این که وان داره چرا داره پرو میخره؟ دو تا دلیل داره:
1-یکی دو عنوان انحصاری که معلوم نیست کی بیاد!
2-تو ولایت خودمون همه فور دارن نه وان!

• Like
Reactions: Minato Arisato
از دست همه سونی فن ها خسته شدم.بس که دوست دارن بیان رو مخ طرف مقابل که به کنسولشون رستگار بشه!
عزیزای من اصلا شاید یکی دلش بخواد "جعبه بی انحصار" بخره! چیکارش دارید؟ از طرف خدا نیومدید که پیامبرش بشید و بگید همه اونایی که وان دارن کافرن و همه اونایی که فور دارن مسلمون! آخه یعنی چه حتی یک درصد به سلایق فرد مقابلتون احترام نمی زارید؟
بعد ما کودک سال داریم تا کودک سال. اون دسته خاص از کودک سالان در تخیلن و هرچیزی که اساب بازی شونه میخوان همه بیان تحسین و تمجیدش کنن و اینا و بعد حرص طرف مقابل رو دربیارن!
من خودم میخوام پرو بخرم و یکی دو تا انحصاری بزنم که روی وان نیست! ولی هرچقدر کامنتای فور فن ها رو می بینم عین یه حیوون(خودتون میدونید چه حیوونی)پشیمون میشم!
آقا نمیشه بشینیم بازی مونو بکنیم و لحظات دیگران رو به کامشون کوفت نکنیم؟
الان یه سری از دوستان میگن این که وان داره چرا داره پرو میخره؟ دو تا دلیل داره:
1-یکی دو عنوان انحصاری که معلوم نیست کی بیاد!
2-تو ولایت خودمون همه فور دارن نه وان!

عزیز این فاز رو دوستان شما با کنسول جدید راه انداختن و بحث 4k واقعی و ... اینا در مقابل ما هم عنوان کردیم کنسولی که بازی انحصاری قوی یا همون "ابر" :D نداشته باشه واسه فروش به مشکل میخوره.

شما و هر کس دیگه مختارید هر چی دوست داشتید بخرید کسی کاری نداره:D
کسی هم ادعای پیغمبری نکرده :D

راستی فقط دوتا انحصاری نیست که رو وان نیست :D
بعدشم با دو کامنت که ادم پشیمون نمیشه.

من خودم بشخصه اگه وان بیاد چند تا انحصاری خوب تو سبک های متنوع معرفی کنه و اطمینان رو به من خریدار بده که این روند ادامه داره میخرمش و کاری به کامنت ندارم.

بحث اینه 2 میلیون پول کنسول بدم و مثلن کال رو با چند تفاوت جزیی به نسبت پرو ببینم :-?
اینجاست که فقط بحث انحصاری پیش میاد که فلن خبری نیست.

عزیز این فاز رو دوستان شما با کنسول جدید راه انداختن و بحث 4k واقعی و ... اینا در مقابل ما هم عنوان کردیم کنسولی که بازی انحصاری قوی یا همون "ابر" :D نداشته باشه واسه فروش به مشکل میخوره.

شما و هر کس دیگه مختارید هر چی دوست داشتید بخرید کسی کاری نداره:D
کسی هم ادعای پیغمبری نکرده :D

راستی فقط دوتا انحصاری نیست که رو وان نیست :D
بعدشم با دو کامنت که ادم پشیمون نمیشه.

من خودم بشخصه اگه وان بیاد چند تا انحصاری خوب تو سبک های متنوع معرفی کنه و اطمینان رو به من خریدار بده که این روند ادامه داره میخرمش و کاری به کامنت ندارم.

بحث اینه 2 میلیون پول کنسول بدم و مثلن کال رو با چند تفاوت جزیی به نسبت پرو ببینم :-?
اینجاست که فقط بحث انحصاری پیش میاد که فلن خبری نیست.
خودم شخصا هیچوقت نیومدم مثلا قدرت ی کنسول یا متای بالای فلان بازی رو روی سر کسی بکوبم:-w:-w
مشکل اینه هیچ کس به اسپنسر فرصتی نمیده! تو خارج چرا از کنفرانس مایکرو راصی بودن؟ چون دارن تغییراتی رو حس میکنن!کدوم کنفرانس مایکرو انقدر بازی داشته؟(حالا لانچ اکسلوسیو اش بماند)
مشکل اینجاست هم فن های شما کاری میکنند که حتما به راه سونی رستگار بشن! اونم از راه انواع و اقسام ترول ها! جعبه بی انحصار آنچ4 بهترین بازی تاریخه و هیلو بهش نمیرسه:-t:-t:-t=)):-w@-)(این شکلکا نشونه هنگ کردن من بعد شنیدن این حرف از یکی از دوستان توی تلگرام بود) وضع جوریه هم فن های شما حس میکنن رسالتشون اینه که از جعبه بنجل و به درد نخور مایکروسافت ملت رو نجات بدن و به سوی ناجی اعظم سونی بیارن!
بعد میدونم سونی انحصاری داره خیلیم زیاد و من منکرشم نیستم:-w:D ولی برا من به جز دو یا سه تاشون بقیه بی ارزش به تمام معنا هستن برای من(دقت کنید برای "من")
کسی که وان میخره سبک متنوع نمیخواد معمولا:| معمولش شوتر و ریسینگ و استراتژیک میخواد که این چیزا رو مایکروسافت خیلی بهتر از سونی بهشون میده.
عده ای هم سرویس میخوان که فکر نکنم شکی باشه که مایکروسافت از این نظر بهترینه(منظورم از سرویس تخفیفا و انواع سرویس ها مثل بازیای رایگان بکوارد و اینا)
موضوع یکی دو تا کامنت توی این پست خاص نیست نه تنها توی این فروم بلکه تو سایت های دیگه و حتی توی تلگرام از این دست نظرات موج مکزیکی میزنه:|
تفاوت جزییی؟واقعا چیزی نزدیک به 1.8ترافلاپ رو میگی جزیی؟ چطوریه که وان عادی با فور 0.5 ترافلاپ اختلاف داشت کسی نگفت جزییه و خیلی بزرگ هم شد؟ حتی وقتی تک و توک بازیا رزولوشن داینامیک یا 900 یا 720 پیکسل میشدن چرا بیشتریا این تفاوت 0.5ترافلاپی رو میکوبیدن تو سر مایکرو فن ها؟
انحصاری هم به وقتش.

حالا سونی هر جور عمل کرده و شاید انتقاد بهش هست ولی ترول کردن شما ماکرو فن ها واقعا رو میخواد. کنسول اصلا بازی داره؟ تاپیک بازی های وان خیلی وقت خوابیده. کسی اصلا چیزی نمیگه. فقط CD3 مونده و SOT این دو تا هم بیاد رسما این نسل شما تموم میشه. بقیه بازی ها هم راحت میشه با یه PC معمولی به لطف این یونیورسال ماکرو بازی کرد.(من همیشه ماکرو رو دعا میکنم واسه این سیاست).
تنها چیزی که مونده اون XOX هست که بزارید بیاد بعد صحبت میکنیم. شما مطمئن باشید کمپانی حاظر نیستند انقدر هزینه بیشتر واسه یه کنسول جدید بکنند که خروجی 4K بده که اصلا معلوم نیست چقدر حمایت بشه ازش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or