مایکروسافت: عناوین زیادی برای کنسول‌های Xbox در دست‌ساخت است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
بزرگ‌ترین مشکلی که در حال حاضر کنسول‌های Xbox با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، فقدان بازی انحصاری باکیفیت و هیجان‌انگیز است. استودیوهای فرست پارتی مایکروسافت تا به الآن در چنین وضعیت وخیمی قرار نگرفته بودند. E3 امسال نشان داد که این شک‌های پیرامون شرکت مایکروسافت در مورد نداشتن عنوان مهم انحصاری و هیجان‌انگیز برای پلتفرم Xbox، حقیقت داشته است. تنها می‌توان نتیجه گرفت که عناوین همیشگی کمپانی مایکروسافت این بازی‌ها هستند: Halo, Gears, Forza و Sea of Thieves و Crackdown

به‌هرحال، مدیران کمپانی مایکروسافت اصرار دارند که عناوین معرفی نشده زیادی برای پلتفرم‌های Xbox در دست‌ساخت است.

آقای Aaron Greenberg مدیر بازاریابی این کمپانی می‌گوید:

«این تعادل خوبی است که در اوایل معرفی، چه تعداد بازی را نشان دهیم. تنها چیزی که می‌توانم به شما بگویم این است که پروژه‌های بسیاری برای پلتفرم‌های ایکس باکس در حال ساخت است و بازی‌هایی که نمی‌توانیم امروز در مورد آن صحبت کنیم.»

منبع

Read the whole post here.

تمرکز مایکروسافت روی عناوین اَبَر AAA مثل Halo و Forza هست. واضحه که علاقه ای به عناوین متوسط و شکننده ای مثل Killzone و Infamous و TLG و ... امثال اینها که بعد از مدتی منقرض میشن نداره و جزء سیاست های بلندمدت‌گراشون نیست.

تنها اَبَر AAAـی که سونی برای رقابت با مایکروسافت داره Uncharted هست که اون رو به سادگی میشه با Tomb Raider جایگزین کرد.
این پست منو دچار سندرم چندگانگی شخصیت کرد.
در فیلم دیکتاتور حاکم شهر (علاعدین) بعضی کلمات رو به نام خودش تغییر داده بود. این تغییرات شامل کلمات مثبت و منفی هم میشد. یعنی تمام مردم باید به جای مثبت و منفی میگفتن "علاعدین"!!
در سکانسی یه بنده خدا جواب آزماششو میبره پیش دکتر. دکتر بعد از مطالعه به بیمار میگه: دوتا خبر دارم. میخوای اول خبر علاعدین رو بشنوی یا خبر علاعدین رو؟ بیمار هم میگه اول خبر علاعدین رو بگو. دکتر هم در پاسخ میگه شما hiv علاعدین دارید! بیمار بعد از شنیدن این خبر از اونجایی که نمیدونست منظور دکتر از علاعدین مثبته یا منفی، در ابتدا به فکر فرو رفت و ناراحت شد و بعد خوشحال شد و دوباره ناراحت شد...
حس منم بعد از خوندن این کامنت همینطوری بود. اول ناراحت شدم و بعد فکر کردم حتما شوخیه. خندم گرفت. دوباره خوندمش به خودم گفتم نه جدیه و....

بازی هایی برای XBOX در حال ساخت هستند و عناوین خوبی هم هستند ولی تا نسل بعد نمیتونیم نشونتون بدیم.
همممم.. Sounds Good:happ:
دو راه بیشتر نداره: یا اینکه این عناوین به تازگی به مرحله ساخت رفتند چون مایکروسافت متوجه شد که داره رقابت رو به پلی استیشن میبازه. و 2 اینکه انقدری خوب نیستند که بتونند گوی رقابت رو بدزدند و مایکروسافت دو به شکه و میخواد زمان بیشتری روشون صرف بشه تا عناوین درخوری دربیان و ریسکش بیاد پایین.
After All.. باز هم اشاره کنم که رقابت بین شرکتای بازیسازی چقد خوبه و همیشه به سود گیمرها تموم میشه;))
خدا رو چه دیدی شاید یه عنوان خوب هم مایکروسافت تونست از توشون دراره!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
ما نفهمیدیم چجوریه که تمام سایتای خبری یا تحلیل گیم یا منتقدا و گیمرای خارجی هم از کنسول مایکروسافت راضی بودن هم از بازیایی که نشون دادن و راهی که دارن میرن حتی خیلی جاها گفتن بهترین بود امسال، بعد میای بازی سنتر کلا همه چی برعکسه مایکروسافت نه بازی ای نشون داده نه برنامه ای داره :D همین الان تو برنامه ی 1 سالشون چن تا بازی خیلی خوب مثل Ashen و Sea Of Thieves دارن که هرکس بازی کرده به شدت راضی بوده همینطور بازیایی مثل Super Lucky's Tale و Crackdown 3 و State Of Decay 2 و Cuphead و Forza و Ori و ... بعد چجوری لاین آپش ضعیفه یا بازی نداره؟ والا من ندیدم سونی توی برنامه ی 1 سالش اینقد بازی داشته باشه. برعکس سونی سیاست مایکروسافت نشون دادن بازیایی هست که آماده ی انتشار تو فاصله ی زمانی 1 ساله ان. فک نکنم برای مایکروسافت کاری داشته باشه بیاد یه تیزر نشون بده از هیلو یا یه IP جدید در حد 20 ثانیه مثلا کورتانا رو تخت داره سنتور میزنه به یاد مسترچیف آواز میخونه ولی این چه فایده ای داره؟ نه مشخصه بازی کی میاد، نه تو چه مرحله ای از ساخته بعد بیای بگی 130 تا انحصاری داریم. الان مثلا سونی با اینکه تو این 1 سال اخیر بهتر بوده از نظر انحصاری ولی میاد Death Stranding یا TLOU 2 یا خیلی بازیای دیگه رو یه تیزر نشون میده در حالی که اصن ساخت بازی هنوز شروع نشده و هایپ میکنه که ما n تا انحصاری داریم و فنا هم میگن نگا چقد انحصاری داریم ولی در عمل سالی 2 تاش میاد و باقیش فقط تیزره که مث TLG ممکنه 10 سال بعد بیاد.
یه مورد دیگه ای که باز من ندیدم تو بازی سنتر کسی ازش حرف بزنه بحث ایندیه. اول نسل گیمرای خارجی و البته منتقدا به جز قدرت X1 که کمتر از PS4 بود از پشتیبانی مایکروسافت واسه ی عرضه و تبلیغ و حمایت از دولوپرای مستقل گله داشتن و میگفتن یاد بگیرین سونی میاد رو استیج بنر میزنه "وی لاو ایندیز". اما حالا سونی حتی 10 ثانیه به یه بازیساز مستقل وقت نمیده بیاد رو استیج حرف بزنه و از اونور اکثر بازیسازای مستقل روی کنسولا یا فقط X1 رو انتخاب میکنن یا حداقل اول برای X1 بازیشون رو میفروشن. حالا هم قدرت کنسولی برگشته دست مایکروسافت هم ایندی هم نمایش بهتر تو E3 ولی باز تو BC یجوری جبهه گرفتن بزرگواران انگار اینجا ژاپنه و حتما باید از محصول وطنی حمایت کنن :D

ما نفهمیدیم چجوریه که تمام سایتای خبری یا تحلیل گیم یا منتقدا و گیمرای خارجی هم از کنسول مایکروسافت راضی بودن هم از بازیایی که نشون دادن و راهی که دارن میرن حتی خیلی جاها گفتن بهترین بود امسال، بعد میای بازی سنتر کلا همه چی برعکسه مایکروسافت نه بازی ای نشون داده نه برنامه ای داره :D همین الان تو برنامه ی 1 سالشون چن تا بازی خیلی خوب مثل Ashen و Sea Of Thieves دارن که هرکس بازی کرده به شدت راضی بوده همینطور بازیایی مثل Super Lucky's Tale و Crackdown 3 و State Of Decay 2 و Cuphead و Forza و Ori و ... بعد چجوری لاین آپش ضعیفه یا بازی نداره؟ والا من ندیدم سونی توی برنامه ی 1 سالش اینقد بازی داشته باشه. برعکس سونی سیاست مایکروسافت نشون دادن بازیایی هست که آماده ی انتشار تو فاصله ی زمانی 1 ساله ان. فک نکنم برای مایکروسافت کاری داشته باشه بیاد یه تیزر نشون بده از هیلو یا یه IP جدید در حد 20 ثانیه مثلا کورتانا رو تخت داره سنتور میزنه به یاد مسترچیف آواز میخونه ولی این چه فایده ای داره؟ نه مشخصه بازی کی میاد، نه تو چه مرحله ای از ساخته بعد بیای بگی 130 تا انحصاری داریم. الان مثلا سونی با اینکه تو این 1 سال اخیر بهتر بوده از نظر انحصاری ولی میاد Death Stranding یا TLOU 2 یا خیلی بازیای دیگه رو یه تیزر نشون میده در حالی که اصن ساخت بازی هنوز شروع نشده و هایپ میکنه که ما n تا انحصاری داریم و فنا هم میگن نگا چقد انحصاری داریم ولی در عمل سالی 2 تاش میاد و باقیش فقط تیزره که مث TLG ممکنه 10 سال بعد بیاد.
یه مورد دیگه ای که باز من ندیدم تو بازی سنتر کسی ازش حرف بزنه بحث ایندیه. اول نسل گیمرای خارجی و البته منتقدا به جز قدرت X1 که کمتر از PS4 بود از پشتیبانی مایکروسافت واسه ی عرضه و تبلیغ و حمایت از دولوپرای مستقل گله داشتن و میگفتن یاد بگیرین سونی میاد رو استیج بنر میزنه "وی لاو ایندیز". اما حالا سونی حتی 10 ثانیه به یه بازیساز مستقل وقت نمیده بیاد رو استیج حرف بزنه و از اونور اکثر بازیسازای مستقل روی کنسولا یا فقط X1 رو انتخاب میکنن یا حداقل اول برای X1 بازیشون رو میفروشن. حالا هم قدرت کنسولی برگشته دست مایکروسافت هم ایندی هم نمایش بهتر تو E3 ولی باز تو BC یجوری جبهه گرفتن بزرگواران انگار اینجا ژاپنه و حتما باید از محصول وطنی حمایت کنن :D
تو 2017 پلی استیشن این انحصاری ها رو داشته الآن:

Persona 5
Wipeout: Omega Collection
MLB The Show 17
NieR: Automata
Horizon: Zero Dawn
What Remains of Edith Finch
Nioh
Yakuza 0
Gravity Rush 2
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

متای همه هم بالای 80. شما اینا رو 2 تا می بینی؟ در مقام مقایسه Xone فقط Halo Wars 2 رو داشته با متای 80.

تمرکز مایکروسافت روی عناوین اَبَر AAA مثل Halo و Forza هست. واضحه که علاقه ای به عناوین متوسط و شکننده ای مثل Killzone و Infamous و TLG و ... امثال اینها که بعد از مدتی منقرض میشن نداره و جزء سیاست های بلندمدت‌گراشون نیست.

تنها اَبَر AAAـی که سونی برای رقابت با مایکروسافت داره Uncharted هست که اون رو به سادگی میشه با Tomb Raider جایگزین کرد.
از نتایج شروع تابستون و تعطیلی مهد و کودکستانا

تو 2017 پلی استیشن این انحصاری ها رو داشته الآن:

Persona 5
Wipeout: Omega Collection
MLB The Show 17
NieR: Automata
Horizon: Zero Dawn
What Remains of Edith Finch
Nioh
Yakuza 0
Gravity Rush 2
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

متای همه هم بالای 80. شما اینا رو 2 تا می بینی؟ در مقام مقایسه Xone فقط Halo Wars 2 رو داشته با متای 80.
79 :))
همین هالو وارز خودش حکم 25 تا انحصاری رو داره مگه نمیدونی ؟

سوني داره در مورد انقلابي بودن death stranding صحبت ميكنه

اونوقت مايكرو ميگه ما هم داريم تازه بازي ميسازيم ( حالا ايندي-مولتي پلتفرم-لانچ اكسلوسيو، بماند)
والا تفاوت DS و بازی های ماکرو که رونمایی نشدن اینه یکی اینه که DS خب طبیعتا اسمش مشخصه و یکی دیگه اینکه تیزری ازش نشون داده شده
وگرنه جفتشون مشخص نیست کی میان و چی میشن :D

والا تفاوت DS و بازی های ماکرو که رونمایی نشدن اینه یکی اینه که DS خب طبیعتا اسمش مشخصه و یکی دیگه اینکه تیزری ازش نشون داده شده
وگرنه جفتشون مشخص نیست کی میان و چی میشن :D
به هر حال ما ميدونيم يه چي وجود داره و مهمتر اينكه چي وجود داره و كي داره ميسازدتش !
خداييش از هيچي و خلع دفاع ميكنيد ! ولي قولي كه سوني گذاشته و بهش متعهد شده رو مسخره و انتقاد ميكنيد ! الي ماشالله

به قول اسكوار انيكس
at least the promise has maiden

آخرین ویرایش:

گل گفتی واقعا. فقط اینجاست که طرف صرف اینکه رفته یه کنسول چیپ 400 دلاری خریده فکر میکنه سه دونگ شرکت سازنده رو به اسمش زدن. :D

خیلی از این حضرات رو میشناسم فقط سراینکه Persona انحصاری بوده رفتن گرفتن بعد سر دیالوگ های بازی خوایشون برده. ولی برای اینکه سه نشه میان تو تاپیک امتیازات یه 9-10 میدن فرداشم با کلی ضرر مالی آبش میکنن میره. =)):D

گل گفتی واقعا. فقط اینجاست که طرف صرف اینکه رفته یه کنسول چیپ 400 دلاری خریده فکر میکنه سه دونگ شرکت سازنده رو به اسمش زدن. :D

خیلی از این حضرات رو میشناسم فقط سراینکه Persona انحصاری بوده رفتن گرفتن بعد سر دیالوگ های بازی خوایشون برده. ولی برای اینکه سه نشه میان تو تاپیک امتیازات یه 9-10 میدن فرداشم با کلی ضرر مالی آبش میکنن میره. =)):D
باش

ha ha.gif

تمام سایت های خارجی از مایکروسافت راضی بودن؟؟؟ تمامشون؟ فقط بازی سنتر فرق داره با همه ی دنیا؟ آخه چرا مثل بچه ها از روی لج کامنت میدید؟
کلی سایت و کانال یوتیوب تو این چند وقته دیدم که از عملکرد مایکروسافت واقعا ناامید شده بودن. طرف یوتیوبر که اتفاقا فن مایکروسافت هم بود دسته یelite خودشو زد زمین و شکوند.
همه مثل شما فکر نمیکنن. تک بعدی نبینید همه چی رو.

والا من ندیدم سونی توی برنامه ی 1 سالش اینقد بازی داشته باشه.
جواب بقیه حرفاتون به کنار من این قسمتو دیدم حقیقتا تعجب کردم.
یکی از دوستان Xbox فن تو دنیای دیگه ای زندگی می‌کرد شما تو بازه زمانی دیگه ای هستی؟همین سالی که توشیم اونقدری انحصاری داشته و خواهد داشت که از لحاظ کمیت و چه کیفیت که مایکروسافت تا آخر نسلم با همین تعداد امسال فقط رقابت کنه شاهکار کرده.
خدایی قبل نظر دادن فکر میکنید؟خوبه یسالم نگذشته اینجور با اطمینان فکت صادر میکنین

جواب بقیه حرفاتون به کنار من این قسمتو دیدم حقیقتا تعجب کردم.
یکی از دوستان Xbox فن تو دنیای دیگه ای زندگی می‌کرد شما تو بازه زمانی دیگه ای هستی؟همین سالی که توشیم اونقدری انحصاری داشته و خواهد داشت که از لحاظ کمیت و چه کیفیت که مایکروسافت تا آخر نسلم با همین تعداد امسال فقط رقابت کنه شاهکار کرده.
خدایی قبل نظر دادن فکر میکنید؟خوبه یسالم نگذشته اینجور با اطمینان فکت صادر میکنین
اگه شما و بقیه ی عزیزانی که اسم سونی میاد بعنوان یاران حرم پلی استیشن جان بر کف حمله میکنید جای اینکه این یه جمله رو فقط بخونید از حرفای من، کامل نوشته رو میخوندید گفته بودم که توی 1 سال اخیر سونی وضع بهتری داشته کسیم تو این موضوع شکی نداره. :D صحبت سر تیزر نشون دادن بود و هایپ الکی سونی که سابقه ی درخشانی نداره و همونطور که گفتم یه بازی مثل TLG شاید 10 سال بعد تازه عرضه بشه ولی میان توی هر نمایشگاهی هر سال نشونش میدن میگن نگاه کنید انحصاریه. یه نمونه ی دیگش Agent. از سال 2007 که گفتن راک استار انحصاری داره میسازه هایپ کردن تا 2009 که باز اومدن تیزر نشون دادن و هر چند وقت یه بار میان میگن نه این زندست هنوز و یه روزی میاد. خب این سیاست چه سودی به حال گیمر داره؟ الان 2 سال تقریبا از معرفی TLOU و Death Stranding میگذره ولی هیچی ازشون ندیدیم. این سیاست که من بیام تمام بازیایی که توی 10 سال آینده عرضه میشه نشون بدم با تیزر به نفع گیمر نیست فقط هایپ بیخود درست میکنه. من ترجیح میدم بدونم چه بازی ای قراره توی آینده ی نزدیک بیاد تا اینکه توی هر نمایشگاهی بیام تیزر بازی ای که اصن معلوم نیست توی چه وضعیتیه ببینم. حالا اگه این مساله برای شما خیلی عجیبه و اینکه مثلا مایکروسافت میاد 10 تا بازی خوب که توی 1 سال آینده میاد نشون میده بَده و تیزر نشون دادن از بازی ای که معلوم نیست کی قراره یه گیم پلی ازش ببینیم خوب، این چیزیه که به خود شما ربط داره :D
تمام سایت های خارجی از مایکروسافت راضی بودن؟؟؟ تمامشون؟ فقط بازی سنتر فرق داره با همه ی دنیا؟ آخه چرا مثل بچه ها از روی لج کامنت میدید؟
کلی سایت و کانال یوتیوب تو این چند وقته دیدم که از عملکرد مایکروسافت واقعا ناامید شده بودن. طرف یوتیوبر که اتفاقا فن مایکروسافت هم بود دسته یelite خودشو زد زمین و شکوند.
همه مثل شما فکر نمیکنن. تک بعدی نبینید همه چی رو.
اینا رو میشه چند نمونشو به من نشون بدید شما که از سر تفکر و تعقل کامنت میدید برعکس بنده؟ :D گیم اسپات و IGN و پالیگان و ... همه از نمایش مایکروسافت راضی بودن شما میتونی یه سر بزنی به سایتا و مطالب و البته کامنتاشونو ببینی. حالا شما 2 تا یوتوبر که برای سرگرمی ملت و جلب توجه شلوارشونم توی استریم در میارن و تلویزیونشونو سر باز کردن پک فیفا میشکنن و ... رو منتخب گیمرا و سایتا و منتقدا میدونی حرفی نیست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or