خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
در مورد نینتندو چیزی که مشخصه اینه که اون منطقه استحفاظی خودش رو داره. بازار و IP های خودش رو برای مخاطبای خودش داره و اگه دقت کنی، چون تک و تنها هست و رقیبی هم نداره و از سه نسل پیش راهش رو جدا کرد، هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. به خاطر همینه که با سخت افزار رده پایین و سیاست های قیمت گذاریش و تخفیف های خنده داری که میزنه، همچنان ادامه میده و کسی هم نمیتونه کاری بکنه. انتظار میره Steam Deck بیاد و یه خرده رقابت ایجاد کنه (یعنی امیدوارم این کارو بکنه) ولی فکر نکنم تاثیر خیلی زیادی بذاره روی نینتندو. اینطور بگم فرض کن سونی و مایکی اینطرف زمین دارن دعوا میکنن و نینتندو اونطرف داره پشتک وارو میزنه. تجربه نشون داده اینا تا تهدید بزرگی براشون به وجود نیاد، همون راه خودشون رو اینقدر ادامه میدن تا عن همه چیز در بیاد.

میمونه سونی که با مایکی فصل مشترک زیادی دارن و حیطه کاریشون بینهایت شبیه به همه. سونی قطعا جمع نمیکنه بره خونشون و آمار نشون میده داره قدرتمندتر از همیشه ادامه میده اما مطمئنا یه سری سیاست جدید اتخاذ میکنه و نمیتونه نادیده بگیره این خریدهای مایکی رو. چون فرض کن داره زمین هایی که چاه نفت توشون هست رو میخره و منبع درآمدش رو از دست میده. کاری که میکنه (و شروعش هم کرده) اینه که بیاد بسط بده حیطه کاریش رو. PC قدم اولشه و چندتا بازی سرویس محور که بتونن براش درآمدزایی هم کنن هم میسازه. این وسط باید کمتر به متا اهمیت بده به عنوان یه استاندارد تعیین کننده توی ادامه بازی ها و اگر فروش خوبی داشتن، باید بذاره ادامه بدن نه اینکه محدودشون کنه یا ببندشون. سونی الان لازمه پول در بیاره و کنسول دیگه مطرح نیست. یه سری تغییرات میبینیم و حتی ممکنه چیزایی باشن که فن بیس خودشون هم ازشون راضی نباشه ولی ناچارا برای ادامه مسیر لازم هستن.

میدونی مثل بازی پوکر هست. کار به جایی میرسه که تمام پول توی بازی میوفته دست یه نفر و حتی اگه بازی هم بلد نباشه، صرفا با همون پول به زور بقیه رو بیرون میکنه. یه حالت خیلی بد که یه جورایی بازی کردن برای اونایی که پول کمی دارن، امکان پذیر نیست و علی رغم توانایی که دارن، میبازن.

اونایی هم که به بازی های سونی اون القاب رو میدن رو ولشون کن. اگر بد بودن مایکی نمیومد بگه اینا چیزایی هستن که ما دوست داریم بهشون برسیم. چیزی که خوب باشه، رقیبش رو مجاب میکنه که خودش رو به اون سطح بکشونه و حرفای خاله زنک فقط درموندگی آدم رو نشون میده.
با اکثر صحبتات موافقم ، به خصوص این که میگی سونی با مدیریت جدید باید بیخیال تمرکز صرف رو متا و کیفیت بشه ( خدا پدر کاز هیرایی رو بیامرزه ) و گیم های بیشتری توسعه بده . ولی در مورد نینتندو اینو اضافه کنم که خود این کمپانی هم به مرور زمان بر اساس شرایط موجود سیاست هاشو تغییر داده. اگه خاطرت باشه در نسل گیم کیوب تمرکز شدید رو هاردکور گیمرا داشت که به خاطر شکست تو رقابت با ps2 از نسل بعد تصمیم گرفته بره به سمت نینتندو وی که واقعا انقلابی بود براش ، بعد از اون هم نیازی ندیده فعلا وارد فاز قبلی بشه و راهشو میبره جلو، مایکروسافتم تو نسل گذشته دچار همین شکست شد و حالا این نسل با پول زیاد اومده . این وسط سونی اگه بخواد خیلی هم‌تغییر بکنه ممکنه واسش داستان درست بشه. نکته ای که هست اینه اومدن بازی های روی pc برای مایکروسافت به خاطر ویندوز توجیه اقتصادی داره. شما نمیتونی نسخه مک این گیمارو رو pc پیدا کنی و خود این به ویندوز و فروش بهتر کمک میکنه . ولی متوجه نمیشم سود سونی از عرضه تمام انحصاریاش روی pc چی میتونه باشه ؟ اتفاقا من بر عکس تو فکر میکنم تنها دلیل خرید کنسول سونی همین انحصاری موندن عناوینش هست و اگه بخواد این مولتی کردن بازی ها رو رسما برای همه گیم ها اعمال کنه عملا خرید کنسول سونی دیگه معنی نداره . ترجیحا گیمرا یه سیستم خوب جمع میکنن به اسم all in one و همرو pc بازی میکنن :D ولی این که یه سری سرویس جدید و توسعه بازی هارو باید اعمال کنه قطعا قبول دارم.

چطوره اینطوری بگیم که درآمدی که کالاف و اکتی داشتن از صدقه سری پلی استیشن و فن هاش بوده ، چون اکثریت پلیرهاش اونجا بودن . اینکه انقد یک طرفه نگاه کنید میشه دقیقا جوگیری .
اینکه سونی باید خودشو بفروشه تا راک استار رو بخره و مایکرو فقط با درآمد بخش ایکس باکسش تونسته اکتی رو بخره از شاهکارهای جوگیری شما بود که ابتدا بیان کردید .
درسته الان تاپیک هرکی هرکی شده و همه رفتن بالا و نمیان پایین که سرمون درد نگیره منتهی دیگه در این حد شاهکار هم نباشم .
حرفت مثل اینه که بگی ملت بازی رو می خرن برای کنسول نه کنسول رو برای بازی :D

تبریک به استیم فنا و البته کال آف بازای قدیمی :> که بعد از 3 سال وقفه (( احتمالا )) میتونن عنوان محبوبشونو تو پلتفرم اصلی شون تجربه کنن :D اما انصافا جای crash bandicoot 4 خیلی خیلی تو استیم خالی بودو امیدوارم بزودی روی استیم پدیدار شه :D فقط ماکرو که انقد به فکر و ارتقا و پیشرفت گیمرهاس خواهشا تو این مسیر خش و خاشاکای جاده رو هم هرس کنه تا گیمرا از مسیر و سفر نهایت لذت رو ببرن :D بنظر من چون خودش سازنده و بنیان گذار ویندوز هس از Epic Store و Uُbisoft شروع کنه و سریعا بندازتشون تو recycle bin :D ایمان دارم با این کار دعای ملیونها نفر همراهش میشه و دنیا و آخرتشو بیمه میکنه :D

و در مورد تقابل این دو عزیز با هم ' بنظرم نبردشون داره نابرابر میشه . ماکرو خیلی خیلی داره بزرگ میشه و بنظرم نباید دیگه سونی رو رقیب اصلیش بدونیم . الان اگه بخوایم 20 تا IP و عنوان TOP چندسال اخیر گیمینگ رو نام ببریم قطعا بالای 50% ش سهم ماکرو عه ! بنظر من ماکرو تو گیمینگ شده شبیه فولکس واگن که علاوه بر ساخت ماشینای برند خودش ' صاحب سهام پورش و بوگاتی و خیلی از کمپانیای دیگه س . سونی هم در مقابلش شبیه پژو عه ;;) ( اتفاقا پژو تو ایران هم کلی طرفدار و سینه چاک داره که 206 رو بهترین ماشین جهان میدونن :D:D ) هرکسی هم طبق سیاست و درآمد و مخاطبش داره به مشتری ش سرویس میده :D

حرفت مثل اینه که بگی ملت بازی رو می خرن برای کنسول نه کنسول رو برای بازی :D
نه اتفاقا حرفم نسبیه . برای کسایی مثل من که مثلا به دیمون سولز خیلی علاقه دارم ولی یه نیم نگاهی هم به کالاف دارم ، در کنار اولویت اولم پول داشته باشم یه کالافی هم میزنم و حالا اگه الان نباشه نمیزنم . این حالت برعکس هم داره .
منطق و نتیجه گیری این مساله اینه که این درآمد رو بخواییم دود کنیم بدیم هوا ، باید به شکل برابر از هر دو کمپانی حذف کنیم ، نه اینکه سونی دود شد رفت هوا اما اکتی همچنان پابرجا و استوار .

ولی گذشته از بحث گیمینگ..

دل خیلیا هم پر بود که الان داره خالی میشه.. خیلی خوبه احتمالا جو سایت هم از این به بعد خیلی بهتر و سالم تر از قبل بشه :D به امید موفقیت هرچه بیشتر مایکرو.. فایده اش به همه میرسه. خیلی دوست دارم ببینم سونی چطوری مقابله میکنه.. چه بازی های خفنی در راه داره..

آقا من واقعا چیزی نداشتم بگم فقط خواستم پست ـم در این لحظه تاریخی در این تاپیک ثبت بشه :D رسما یه غول اومده یه غول دیگه رو خریده!! واقعا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که مایکرو کمر به قتل سونی بسته و لا غیر :D

این جیمبو رو هم شوت کنین بیرون خدایی تا متلاشی نکنه پلی استیشن رو فکر کنم یک سری از دوستان باورشون نمیشه که این آدم، آدم لایقی نیست برای این سمت! البته متلاشی هم کنه طبق معمول این دسته از دوستان ربط میدن به این که حتما قسمت نبوده و بد شانسی آورده و این داستانا... بیدار شین یکم خدایی زشته :|

آخرین ویرایش:
من نمیدونم تو سر بعضی از دوستان جای مغز چیه؟
سونی رو بخرن؟
اپل سونی بخره؟
فازتون چیه؟
مایکروسافت با همین خریدش بازم تو لیست بزرگ ترین شرکت های بازی و سرگرمی سومه و سونی در رطبه دوم و تنست رتبه اوله
درسته ایکس باکس یه ناشر خیلی بزرگ رو به یه قیمت گذاف خریده ولی سونی هم اونقدا بدبخت نیست که شما فکر میکنید
کامنت های تو این تاپیک رو که میبینم احساس میکنم با بچه 11 ساله دارم صحبت میکنم
سونی برای اپل مثل طلاست.
گیمینگ داره ، سبنما داره، کسب و کار الکترونیک داره، اتوموتیو هم داره.
اصلا... اصلا ... بعید نیست. چندین سال هم هست شایعه اش هست.
شاید دلیل این ولخرجی های ماکروسافت هم جلوگیری از ورود همین اپل و آمازون باشه.

آقا من واقعا چیزی نداشتم بگم فقط خواستم پست ـم در این لحظه تاریخی در این تاپیک ثبت بشه :D رسما یه غول اومده یه غول دیگه رو خریده!! واقعا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که مایکرو کمر به قتل سونی بسته و لا غیر :D

آقا این جیمبو رو شوت کنین بیرون خدایی تا متلاشی نکنه پلی استیشن رو فکر کنم یک سری از دوستان باورشون نمیشه که این آدم، آدم لایقی نیست برای این سمت! البته متلاشی هم کنه طبق معمول این دسته از دوستان ربط میدن به این که حتما قسمت نبوده و بد شانسی آورده و این داستانا... بیدار شین یکم خدایی زشته :|
من خودم از جیمبو بدم میاد و کلا با اکثر سیاست هاش مخالفم، ولی در مقابل مایکروسافتی که فرت و فرت داره خرج میکنه چیکار باید بکنه؟
هدف مایکروسافت فقط پر کردن گیم پس از بازیهای دی وان هستش تا ملت بجای خرید خود بازی یا مراجعه به سایر استورها فقط و فقط گیم پس بخرن تا جامعه گیمرها رو یکپارچه زیر گیم پش بیاره. نه کیفیت فعلا براش اونقدر مهمه و نه چیز دیگه ای.

یه رقابت بشدت نابرابر هست و واقعا نمیشه کاری کرد (مثه این میمونه بغل یه سوپر مارکت شیک یهو یدونه افق کوروش بیاد :D کاری نمیشه کرد اصلا)

.

تبریک به استیم فنا و البته کال آف بازای قدیمی :> که بعد از 3 سال وقفه (( احتمالا )) میتونن عنوان محبوبشونو تو پلتفرم اصلی شون تجربه کنن :D اما انصافا جای crash bandicoot 4 خیلی خیلی تو استیم خالی بودو امیدوارم بزودی روی استیم پدیدار شه :D فقط ماکرو که انقد به فکر و ارتقا و پیشرفت گیمرهاس خواهشا تو این مسیر خش و خاشاکای جاده رو هم هرس کنه تا گیمرا از مسیر و سفر نهایت لذت رو ببرن :D بنظر من چون خودش سازنده و بنیان گذار ویندوز هس از Epic Store و Uُbisoft شروع کنه و سریعا بندازتشون تو recycle bin :D ایمان دارم با این کار دعای ملیونها نفر همراهش میشه و دنیا و آخرتشو بیمه میکنه :D

و در مورد تقابل این دو عزیز با هم ' بنظرم نبردشون داره نابرابر میشه . ماکرو خیلی خیلی داره بزرگ میشه و بنظرم نباید دیگه سونی رو رقیب اصلیش بدونیم . الان اگه بخوایم 20 تا IP و عنوان TOP چندسال اخیر گیمینگ رو نام ببریم قطعا بالای 50% ش سهم ماکرو عه ! بنظر من ماکرو تو گیمینگ شده شبیه فولکس واگن که علاوه بر ساخت ماشینای برند خودش ' صاحب سهام پورش و بوگاتی و خیلی از کمپانیای دیگه س . سونی هم در مقابلش شبیه پژو عه ;;) ( اتفاقا پژو تو ایران هم کلی طرفدار و سینه چاک داره که 206 رو بهترین ماشین جهان میدونن :D:D ) هرکسی هم طبق سیاست و درآمد و مخاطبش داره به مشتری ش سرویس میده :D
در مورد مثالت باید این رو ذکر کنم که اونی که پژو میسازه روش موتور بنز داره و اونی که سهام میخره ، زور بزنه رو ماشینش موتور پراید

فرق دو تا کمپانی تو اینه 😄

ولی گذشته از بحث گیمینگ..

دل خیلیا هم پر بود که الان داره خالی میشه.. خیلی خوبه احتمالا جو سایت هم از این به بعد خیلی بهتر و سالم تر از قبل بشه :D به امید موفقیت هرچه بیشتر مایکرو.. فایده اش به همه میرسه. خیلی دوست دارم ببینم سونی چطوری مقابله میکنه.. چه بازی های خفنی در راه داره..
اینکه کامیونیتی سمی بازیسنتر بهم بریزه بهترین خبر بود برای من مابقیش مهم نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or