خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
خودم ایکس باکس دارم ولی این خبرا فقط واس فن بوی ها خوشحال کنندست لعنت به اون کسی که واس بار اول این مفهموم انحصاریو مد کرد
چیه عین دو تا بچه لجبازی راه انداختن فلان بازی انحصار سونی فلان بازی انحصار مایکرو کاش میشد هر کسی هر بازیو دوس داره بتونه تجربه کنه
مطمئنا خیلی ار مایکرو فنا دوس دارن لست و گاد و تجربه کنن و همچنین سونی فنا بازی هیلو و فورزارو
همین الان یه سر بزنید به تایپک god of war pc ببینید چقدر خوشحالن که میتونن بازیو تجربه کنن

حالا نمی دونم به سن کی اینا قد میده اما مصاحبه دیروز کوتیک و اسپنسر در مورد متاورس بود!
wow خود متاورس!
به نظر من کنسول های نسل های آینده عمده تبلیغاتشون بر پایه متاورس خواهد بود و اکس باکس احتمالا اسم کنسول جدیدشو بر این اساس انتخاب کنه، اگه منظور از متاورس یعنی فیلم READY PLAYER ONE هست من فکر میکنم تا 30 تا 40 سال دیگه شدنیه و حداقل چشمه هایی ازین دنیای جذاب میتونیم ببینیم، به طور کلی من آینده گیمینگ به این صورت پیش بینی میکنم

بین سال 2027 تا 2037

optimized next gen hardware for metaverse + machine learning

سال 2037 به بعد

Cloud base gaming + machine learning + Quantom Computers computation

شاید الان ماهیت استفاده از کوانتوم کامپوتر ها برای مسائل علمی،پزشکی، اقتصادی، سایبر سکیوریتی، محاسبات پیچیده و غیره باشه ولی قطعا تو آینده نه چندان دور برای کامپیوت کردن سیملوشنهای عظیم دنیای متاورس استفاده خواهد شد مخصوصا که بازیها از سیستم ابری استفاده خواهند کرد. من مطمئن هستم در حال حاضر کمپانی های بزرگ گیمینگ مثل ماکروسافت یک سری افراد متخصص در این حوزه استخدام کردن تا بتونن تحقیقات خودشونو تو این زمینه جلو ببرن تا آینده بتونن ازش استفاده کنن.

این ادعای گوگل درباره کوانتوم کامپیوترها هم بسیار جالب هست.

A study from Google claiming quantum supremacy, accidentally leaked online last month, has now been published in Nature. The Google group reiterates its claim that its 53-qubit computer performed, in 200 seconds, an arcane task that would take 10,000 years for Summit, a supercomputer IBM built for the Department of Energy that is currently the world's fastest. But IBM appears to have already rebutted Google's claim. On 21 October, it announced that, by tweaking the way Summit approaches the task, it can do it far faster: in 2.5 days. IBM says the threshold for quantum supremacydoing something a classical computer can'thas thus still not been met.

کوانتوم کامپیوتر تصویر سمت چپ منو یاد ابر کامپوترهای دهه 50 میندازه که با گذر زمان از لحاظ ابعاد و اندازه کامپکت شد.
54161aac4ea1eeda83550303c9c9f608.jpg RhzbvywM3mNEUFj9oZRZgN-1200-80.jpg

تا 30 40 سال دیگه هم المپیک متاورس به صورت رسمی شناخته میشه و رشته های ورزشی جدید به این دنیا اضافه میشه...

به نظر من کنسول های نسل های آینده عمده تبلیغاتشون بر پایه متاورس خواهد بود و اکس باکس احتمالا اسم کنسول جدیدشو بر این اساس انتخاب کنه، اگه منظور از متاورس یعنی فیلم READY PLAYER ONE هست من فکر میکنم تا 30 تا 40 سال دیگه شدنیه و حداقل چشمه هایی ازین دنیای جذاب میتونیم ببینیم، به طور کلی من آینده گیمینگ به این صورت پیش بینی میکنم

بین سال 2027 تا 2037

optimized next gen hardware for metaverse + machine learning

سال 2037 به بعد

Cloud base gaming + machine learning + Quantom Computers computation

شاید الان ماهیت استفاده از کوانتوم کامپوتر ها برای مسائل علمی،پزشکی، اقتصادی، سایبر سکیوریتی، محاسبات پیچیده و غیره باشه ولی قطعا تو آینده نه چندان دور برای کامپیوت کردن سیملوشنهای عظیم دنیای متاورس استفاده خواهد شد مخصوصا که بازیها از سیستم ابری استفاده خواهند کرد. من مطمئن هستم در حال حاضر کمپانی های بزرگ گیمینگ مثل ماکروسافت یک سری افراد متخصص در این حوزه استخدام کردن تا بتونن تحقیقات خودشونو تو این زمینه جلو ببرن تا آینده بتونن ازش استفاده کنن.

این ادعای گوگل درباره کوانتوم کامپیوترها هم بسیار جالب هست.

A study from Google claiming quantum supremacy, accidentally leaked online last month, has now been published in Nature. The Google group reiterates its claim that its 53-qubit computer performed, in 200 seconds, an arcane task that would take 10,000 years for Summit, a supercomputer IBM built for the Department of Energy that is currently the world's fastest. But IBM appears to have already rebutted Google's claim. On 21 October, it announced that, by tweaking the way Summit approaches the task, it can do it far faster: in 2.5 days. IBM says the threshold for quantum supremacydoing something a classical computer can'thas thus still not been met.

کوانتوم کامپیوتر تصویر سمت چپ منو یاد ابر کامپوترهای دهه 50 میندازه که با گذر زمان از لحاظ ابعاد و اندازه کامپکت شد.
View attachment 240456View attachment 240457

تا 30 40 سال دیگه هم المپیک متاورس به صورت رسمی شناخته میشه و رشته های ورزشی جدید به این دنیا اضافه میشه...
اره ولی من باهاش موافق نیستم
مثلا قرار بود متاورس متعلق به شرکت خاصی نباشه
که الان هست: متا(فیسبوک سابق)
که سابقه خیلی پاک و تمیزی هم راجب حفظ اطلاعات کاربران داره!

عجیب‌ترین از خرید مایکرو، تغییر رفتار یه سری از دوستان هست، تا دیروز سونی بقالی سر کوچشون هم می‌خرید از خوشحالی گوش فلک رو کر می‌کردن، الان که مایکرو همچین خریدی کرده خرده می‌گیرن به مایکروفن‌ها که چرا خوشحالی می‌کنین و مگه شما سهامدارین و به شما چه که پولداره!!
از طرف دیگه هم یه عمره ما دهن خودمون رو سرویس کردیم که آقا یه کنسول این حرف‌ها رو نداره و راحت میشه عوضش کرد، می‌گفتن نه پلی‌استیشن تو گوشت و خون ماست و مرگ بر ایکس‌باکس، الان با این خبر میگن چیزی نشده که میشه یه سریز اس گرفت راحت و بازی کرد، البته باز خوبه این حرکا مایکرو باعث شد سرعقل بیاین بفهمین دستگاه بازی این‌قدرا هم مهم نیست که سینه چاک بدین واسش!
فعلا تا بوده اینجا انجمن ایکس باکس سنتره از وضع نمره دهی به بازی ها و تحقیر کردن حریف در تموم شدن یکی از بزرگترین مراسم پارسال پلی استیشن و الانم که ۹۰ درصد بچه ها ایکس باکس فن هستن (چون اکثر پلی استیشن فن ها بعد اون موضوع رفتن) خوشحالن اینکه شما دوست ندارید پلی استیشن فن نظر بده مشکل جای دیگه است

آخرین ویرایش:
بورس ایران نیست که گله ای مثبت و منفی بشن 😂 همین الان میبینی که تو همین بازار منفی سهام‌خود اکتیویژن مثبت ۲۵ درصد خورد و واکنش مارکت به سهام‌خود اکتیویژن عالی بوده .
View attachment 240421

در این که این‌خرید گیم‌پس رو ارزنده تر میکنه و خبر خیلیی خوبی واسه گیمرا میتونه باشه شکی نیست. ولی مارکت با عدد و رقم و صورت مالی کار داره . باید ببینیم اینهمه ولخرجی سنگین مایکروسافت با عدد و رقم به در آمد های این کمپانی اندازه اینهمه خرج اضافه میکنه یا نه ، من نمیگم نمیشه ولی این که از الان یه سری پرونده نیتنندو و سونی رو بستن رفت جالبه😂

@Safety & Peace
علی مایکروسافت چند تا هدف بزرگ داره که باید بهش برسه یکی رسیدن به ۱۰۰ میلیون مشترک در گیم‌پس !!! که عدد کمی‌نیست و تا به این رقما نرسه اشتراک گیم‌پس با این قیمت و اینهنه هزینه ساخت بازی ها خود ضرره فعلا، هدف بعدی فروش خیلی بیشتر کنسولاش و برنده شدن نسل هست.سومین هدف هم‌میتونه بحث موبایل گیمینگ و باقی سورس های گیمینگ باشه . حالا واسه تو که همیشه با عدد و رقم‌سر کار داری واسم‌عجیبه چرا از الان‌پرونده همه اینارو با موفقیت بستی ؟ من نمیگم دست یافتنی نیست ولی کار اسونی هم‌نیست و از الان‌نمیتونی‌بگی حتما ۱۰۰ میلیون ادم به خرید اشتراک گیم‌پس‌مجاب میشن یا همه گیمرا و این فن بیس عظیم نیتندو و سونی فنا دست از سر نینتندو و سونی بر میدارن و بازی تموم شد و رفت:D قطعا در ادامه رقابت سنگین تر و جذاب تر میشه.
چه در بورس و چه رمزارز تحولات باعث افت دسته جمعی میشه
Companies ranked by Market Cap - CompaniesMarketCap.com
قشنگ منفی ها رو ببین اینا 100 تای اول دنیا هستن و هیچ فرقی نداره ایران باشه یا آمریکا.
یکسری تحولات باعث افت میشه. مثلا کنگره یه لایحه میخواست ببره شنبه زد کل رمز ارزها رو قرمز کرد، با افت 10 درصد.
یه همچنین تحولاتی اینکارا رو میکنه ، مگه 2008 نبود همه با هم ریختن. چه ربطی داره اونجا آمریکاست ایران نیست.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
فعلا تا بوده اینجا انجمن ایکس باکس سنتره از وضع نمره دهی به بازی ها و تحقیر کردن حریف در تموم شدن یکی از بزرگترین مراسم پارسال پلی استیشن و الانم که ۹۰ درصد بچه ها ایکس باکس فن هستن (چون اکثر پلی استیشن فن ها بعد اون موضوع رفتن) خوشحالن اینکه شما دوست ندارید پلی استیشن فن نظر نده مشکل جای دیگه است
تا جایی که من یادمه سونی سنتر بودا

من عاشق پروسه ای هستم که باعث بشه به جای 2 میلیون تومن پول دادن برای یه بازی 70 دلاری، با یه سرویس اشتراکی با مبلغ خیلی کم از همون روز اول سراغش برم، طیف وسیعی از عناوین مختلف در اختیارم بذاره، و امکان تجربه بازیهای بیشتری رو برام فراهم کنه. مهم نیست اسم شرکتی که اینکارو انجام میده مایکروسافت باشه یا سونی یا اپیک، قطعا میرم سمتش:yes:

تا جایی که من یادمه سونی سنتر بودا
اینجا نه سونی سنتر نه مایکرو سنتر

اینجا حزب باد سنتر هست فردا خبری بیاد سونی فلان کرد ۹۰درصد سمت سونی میان 😂😂فردا خبر میاد مایکرو فلان کرد باز برعکس میشه

من از سال ۲۰۱۱که‌اینجا بودم‌ خیلی اندک دیدم که از همون اول سمت سونی یا مایکرو بودن

بقیه حزب بادن 😂😂

• Like
Reactions: hunter76
-ذات فان! طرفداری از بازی ها و اکوسیستم هاشون جذابه -همه دنیا همینه همین الان در فروم های بزرگ نزدیکه اصلا سرور هاشون کرش کنن .داستانی میگید .اصلا درک نمیکنید؟ این هم جز فان بودن این صحبت هاست تا موقعی که به بی احترامی نرسه اشکال نداره. هیچ سن نمیشناسه من خودم 38 سالمه 50 سالم هم بشه علاقه دارم و دنبال میکنم . بله خوشحالی داره برای کاربر ایکس باکس مثل من- همون 10 دلار ماهانه میدم یا سالانه ولی از چند وقت دیگه دسترسی به آرشیو عظیم AB (اکتیوژن بلیزارد ) دارم شوخی میکنید ؟؟؟ میدونید ارزش بازی های بتسزدا که الان در گیمپس هست به پول ما چقدر میشه ؟ باید خوشحال بود فقط ما خوشحال نیستیم اون امریکایی که اصلا مشکلات مالی ما براش قابل درک نیست باز از گیم پس و کنسول ارزون خوشحاله !
یک سریز ایکس با یک tv خوب 4کا الان سی تومن هم نمیشه -30 تومن یک کارت مید رنج خوب هم نمیشه - پس سریز ایکس و اس با گیم پس بهترین گزینه هان برای ما .

شاید ذهن ما به بلوغ رسیده ولی از طرف شما که اینجور نگاه قضیه نمیکنید؟؟؟
البته اگر یوزر پلتفرم رقیب هستید باید اینجور بگید که چرا ما خوشحالیم !

اینجا نه سونی سنتر نه مایکرو سنتر

اینجا حزب باد سنتر هست فردا خبری بیاد سونی فلان کرد ۹۰درصد سمت سونی میان 😂😂فردا خبر میاد مایکرو فلان کرد باز برعکس میشه

من از سال ۲۰۱۱که‌اینجا بودم‌ خیلی اندک دیدم که از همون اول سمت سونی یا مایکرو بودن

بقیه حزب بادن 😂😂
کلا اشتباه گفتی

• Like
Reactions: -Poormaz-
دوست عزیز در پاسخت باید بگم به قول کسری یه چیز جهان شمول غیر قابل درک عظیمی نیست انقد قضیه رو گنده میکنی نه بازیای یه سمت بیشتر دوس داریم با اون پلتفرم خاطره داریم سمت اون میگیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or