خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
طرف داره کل صنعت بازی رو میبلعه و یه خطر جدی برای شرکت مورد علاقه-ش شده بعد این هنوز سطح دغدغه-ش اینه که مایکی جایزه ببره.

یعنی خرید مایکی در حدی بود که "تو" یکی اومدی همچین نظری دادی. تویی که دیگه عالم و آدم و عرب و عجم از تعصبت نسبت به سونی خبر دارن. توی این 10 سالی که توی بازیسنتر بودم این اولین باری هست که همچین پستی ازت میبینم. حقیقتا پشمام.
ولی خیلی خوشحالم که این حرف رو زدی. اینو از ته دلم میگم. قشنگ نشون میده چقدر عوض شدی و به اون چیزی که سالیان هست داریم میگیم، رسیدی.

ببین من نمیگم موفقه یا نه اما مایکی که آمار فروش کنسول هاشو نمیده، سر آمار گیم پس همیشه واضح حرف میزنه. عجیب نیست به نظرت؟:D
البته قبول دارم مدل گیم پس و درآمدی که به دست میاره هنوز یه خرده مبهمه و هیچکس نمیدونه ساز و کارش چجوریه. تنها چیزی که میدونم اینه که جمعیت کثیری از دوستان من که تا پیش از این کنسول سونی رو میخریدن و PC هم داشتن، این نسل به دلیل بالا رفتن قیمت سخت افزار کوچ کردن به XSX و XSS و گیم پس هم گرفتن و چپ و راست به من میگن چرا تا حالا زودتر نرفته بودن سمتش و حتی بعضیاشون هم میگن چرا الکی اینقدر خرج PC میکردن :)) یعنی توی کشور ما به شدت مقرون به صرفه هست و حالا که گنده تر و شناخته تر هم میشه، مشتری بالقوه زیادی پیدا میکنه توی همین ایران و کلی به آمارش اضافه میکنه. حالا تو فکر کن چقدر توی کشورهای خارجی میرن سمتش. من توی همین استیم فهمیدم ملت برای اینکه پول بازی کمتر بدن، ریجن عوض میکنن به کشورهایی مثل آرژانتین و ترکیه و روسیه و اکثریت اینا از کشورهایی هستن که درآمد بالایی هم دارن خیر سرشون:D یعنی میخوام بگم حتی اونی که وضعش خوبه هم میاد نگاه میکنه ببینه کجا میتونه کمترین خرج رو بکنه و بیشترین بهره رو ببره. کلا ذات آدمیزاد همینه.
البته من شک ندارم که قیمت اشتراک رو زیاد میکنن و یا یه سری حرکت دیگه میزنن وقتی جای پاشون محکم تر بشه. یعنی تاریخ نشون داده چه سونی چه مایکی وقتی دیگه رقیبشون رو به عنوان تهدید نبینن، جفتک میندازن.

فکر کن یه سونی فن بوی که حتی بازی های انحصاری خودشون مثل Days Gone رو هم آشغال میدونه و بازی کردنش براش کسر شأنه و کل کتگوری بازی هاش اونایی هستن که جایزه گرفتن و افتخار هم میکنه غیر از اینا چیزی بازی نمیکنه، میاد به من میگه "بعضی از بازی رو پلی نمیده حتی". یه جای کار عمیقا میلنگه. احساس میکنم با یه ورژن دیگه از تو که از مولتی ورس اومده دارم حرف میزنم که اونجا من به شدت فن بوی هستم و تو در جبهه آزادی میجنگی.
داداش شما pcروشن کن موست رو ببوس قربون صدقه اش برو

ما مثل شما نبستیم که هر اشغالی انحصاری pcشد قربون صدقه اش بریم و دغدغع مون چنگ استیم و اپیک باشه

days goneهم بازی کردم خوشم نیومد صرفا جهت اطلاع

بزرگ شو داداش دنیا فقط میز کامپیوتر جلوت نیست

فعلا در حسرت جایگاه Psتو دنیا گیم باش شاید بهش برسن کمپانی مورد علاقت

بدرود
😂😂😂

1642581720762.png

=============

1642581938640.png

12.79 درصد کاهش داشته. (اندازه پول یه Take Two :دی)
البته مشخصه که صرفا عکس العمل عجله ایه بازار نسبت به قضیس
دلایلشم معلومه
ولی در هر صورت مسلما ضربه دیده کل سونی از این قضیه حداقل از دیدگاه مالی

1642581981933.png

آخرین ویرایش:
خوب همون بلیزارد چه ربطی به متاورس داره؟
یعنی برنامه خاصی بلیزارد برای متاورس داره؟
من هیچ چیزی از برنامه هاشون نمیدونم. بر اساس صحبت های دیروز کوتیک، wow و بازی های کینگ رو متاورس میدونست. میگفت برنامه های مایکرو در حوضه متاورس نیازمند ip های قوی این صنعت هست.
خود مایکرو الان چندتا ip داره که می تونن بسطشون بدن برای متاورس مثل ماینکرفت و sot ولی خوب دنیای wow یکی از غنی ترین دنیاهارو داره. کینگ هم بی نهایت در زمینه موبایل قوی و پایونیر هست.

به نظرم اگه فرمت 2005-2010 پلی استیشن رو ادامه میداد، احتمالا ما شاهد وداع غم انگیز سونی در سال های 2027-2033 با پلی استیشن کلاسیک بودیم، احتمالا تبدیل میشد به سگا اما خب خیلی بزرگتر و قوی تر از سگا، یک ناشر با کلی بازی یونیک و خفن، که به سادگی بازار رو از دست میده و به کسر کوچیکی از گذشته خودش تبدیل میشه،
در حالی که این فرصت وجود داره تا با مدل اقتصادی نینتندو به حیات خودش ادامه بده،
مثلا با فرض محال اگه GTAVI رو انحصاری زمانی کنه (محال محال محال) تا حد زیادی دمیج وارد شده از مایکرو برای چند سال کم میشه با هزینه ای به مراتب کمتر، نمیدونم این نظر من گیمره نه جیم رایان متخصص و مشاورهاش که 100 برابر بیشتر میدونند،

به نظرم جیم رایان میتونه اینده پلی استیشن بین این گرگ هارو تضمین کنه.

جیم رایان رو در کل نظری ندارم ولی انحصار زمانی چیز مضخرفیه بنظرم
مثلا فرض کن Bioshock 4 رو انحصاری زمانی کنه، اولا باعث نفرت بین کاربرا میشه و خیلی از اکس باکس پلیر ها میان PC رو ارتقا میدن بخاطرش بیشتر از اینکه برن پلی استیش بخرن. هیچجوره ارزشمند نیست اینکار.

جیم رایان رو در کل نظری ندارم ولی انحصار زمانی چیز مضخرفیه بنظرم
مثلا فرض کن Bioshock 4 رو انحصاری زمانی کنه، اولا باعث نفرت بین کاربرا میشه و خیلی از اکس باکس پلیر ها میان PC رو ارتقا میدن بخاطرش بیشتر از اینکه برن پلی استیش بخرن. هیچجوره ارزشمند نیست اینکار.
شایعات بایوشاک هم که اتفاقا زیاده،
نفرت؟ شوخی میکنی ؟ :D
تیتر این تاپیک رو یه بار بخون :D

• Like
Reactions: alimx360
در دورانی به سر می بریم که اتفاقات بسیار بزرگی درحال رخ دادنه.
پاندمی از یک طرف و متاورس هم از طرف دیگر باعث شده در این چند سال شاهد تغیر و تحولات بزرگی در صنعت باشیم که تاثیراتش رو در سالهای آینده خاهیم دید.
-----------
در مورد رقبای مایکروسافت به جز آمازون و اپل، یکی از شرکتهایی که پتانسیل زیادی برای ورود جدی به صنعت رو داره و میتونه برای مایکروسافت به شدت مشکل ایجاد کنه، دیزنی هستش.
منم با دوستان موافقم که رقیب مایکروسافت و هدف اصلیشون از این خرید بیشتر برای جلوگیری از ورود/رشد آمازون و دیزنی بوده تا سونی.

با تمام احترامی که برای سونی به عنوان دومین کمپانی بزرگ صنعت (در حال حاضر) قایل هستم، ولی واقعیت اینه که فعلن نتونسته خودش رو با موج تغییرات هماهنگ کنه و اگر با همین فرمون بخاد پیش بره، عاقبت بهتری از سگا نخاهد داشت و حتی بعید نیست توسط مایکروسافت/دیزنی/آمازون بلعیده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or