خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
سلام
الان از سال دیگه کالاف واقعا انحصاری سریز میشه؟
قرارداد تابستون سال ۲۰۲۳ تموم میشه بعدش هم طبق قرارداد سونی و اکتیویژن بستن حداقل باید سه تا کالاف دیوتی رو وظیفه داره اکتیویژن برا پلی استیشن بسازه
انحصاری شدن یا نشدن رو سه چهار سال بعد دنبالش باشید

• Like
Reactions: mahta.gamer
قرارداد تابستون سال ۲۰۲۳ تموم میشه بعدش هم طبق قرارداد سونی و اکتیویژن بستن حداقل باید سه تا کالاف دیوتی رو وظیفه داره اکتیویژن برا پلی استیشن بسازه
انحصاری شدن یا نشدن رو سه چهار سال بعد دنبالش باشید

این ۳ تا دیگه ربطی به ۲۰۲۳ نداره

کلا ۳ تا call بعدی برای پلی استیشن هم عرضه میشه که یکی call همین امسال هست و احتمالا یکی نسخه بعدی warzone و به جز این ۲ نسخه یکی از نسخه های آینده هم قطعی برای پلی استیشن میاد

مابقی به تصمیم مایکروسافت ربط داره

مابقی به تصمیم مایکروسافت ربط داره
این قسمت رو خیلی روش حساب نکنید هنوز.
با این اخباری که داره هر روز بیشتر میشه ، رو این قسمت مانور داده میشه که احتمالا فدرال تضمین های بیشتری از مایکروسافت میخواد برای مولتی پلتفرم موندن بازی های پرمخاطبی مثل کال آف.
یعنی صرفا این که فیل اسپنسر بیاد دوتا جمله دوپهلو تو توییتر بگه و زرنگ بازی در بیاره کار رو راه نمیندازه :D

• Like
Reactions: {mobile-GAMER-117}
با این اخباری که داره هر روز بیشتر میشه ، رو این قسمت مانور داده میشه که احتمالا فدرال تضمین های بیشتری از مایکروسافت میخواد برای مولتی پلتفرم موندن بازی های پرمخاطبی مثل کال آف.
یعنی صرفا این که فیل اسپنسر بیاد دوتا جمله دوپهلو تو توییتر بگه و زرنگ بازی در بیاره کار رو راه نمیندازه :D
حرکت درستی نبود
اوضاع کم برای دختر های گیمر ایران سخت هست که باز الان این انحصار گرایی ها هم شروع شده و واقعا برای من که تازه PS5 خریدم این انحصاری شدن بازی ها امیدوارم هیچوقت اتفاقا نیفته

حالا شما چقدر اینقدر حساس میشی رو این موضوع؟ :Thinking:

من به فکر گیم پس هستم که قراره کلی بازی خفن باهاش تجربه کنم و اهمیتی برام نداره بازی مولتی بشه یا نه

در مورد چیزی هم که شما اینقدر بابتش خوشحالی هم بگم مایکروسافت بخواد راهکار قانونی زیاد هست واسه دور زدن

مثلا میگه من روی پلی استیشن عرضه میکنم ولی بازی ها تحت گیم پس باید باشن و سونی هم اجازه نمیده من گیم پس بیارم روی پلی استیشن پس تقصیر من نیست:D

هر چند که وجود کلاد و xbox و PC به اندازه کافی تضمین دهنده این هست که call of duty انحصاری نیست;)

حالا شما چقدر اینقدر حساس میشی رو این موضوع؟ :Thinking:

من به فکر گیم پس هستم که قراره کلی بازی خفن باهاش تجربه کنم و اهمیتی برام نداره بازی مولتی بشه یا نه

در مورد چیزی هم که شما اینقدر بابتش خوشحالی هم بگم مایکروسافت بخواد راهکار قانونی زیاد هست واسه دور زدن

مثلا میگه من روی پلی استیشن عرضه میکنم ولی بازی ها تحت گیم پس باید باشن و سونی هم اجازه نمیده من گیم پس بیارم روی پلی استیشن پس تقصیر من نیست:D

هر چند که وجود کلاد و xbox و PC به اندازه کافی تضمین دهنده این هست که call of duty انحصاری نیست;)
آره مشخصه برای کسی مهم نیس که مولتی بمونه یا نمونه! فقط تا یکی میگه شاید مولتی موند ، یهو یه جماعتی ناراحت میشن مثل خود شما و این بالاییه :D
به هر حال چیزی که من گفتم از روی شایعاتی بود که میاد ، حالا این که دوست دارید این اتفاق نیفته به خودتون ربط داره :D

البته بازیهای مايکروسافت already مولتی پلتفرمه. فقط به صورت انحصاری برای پلی استیشن عرضه نمیشه :D

به خدا برای 90٪ xbox فنا (از جمله خودم)اصلا براشون مهم نیست کالاف یا هر بازیه دیگه ای که میاد زیر چتر مایکروسافت انحصاری بشه یا نشه،اصلا انحصاری بشه یا نشه چه نفع یا ضرری برای ما داره،
دوست من برای ما مهمه که بازی از روز اول میاد رو گیمپس همین،
بازی Horizon قراره چند روز دیگه برای ps بیاد اکانتیم بخریم بازیرو باید یه تومن پیاده شیم(قیمت ۱۵ گیمپس تو ایران)
اینکه بازی رو خرید فروش میکنیم همش کشکه چون سر هر خرید فروش باید ضرر بدی تازه اگه بازی رو روز اول بخری که ضررش موقع فروش خیلی بیشتره،
اینجاست که من با توجه به سیاست فعلی مایکروسافت که پیش میبره(حالا چهار روز دیگه زد زیرش من کار ندارم)دوست دارم نصف استدیوهای دنیا رو بخره چون اگرم قیمت گیمپس دو برابرم بشه بازم من گیمر ایرانی برد کردم،
والسلام

آره مشخصه برای کسی مهم نیس که مولتی بمونه یا نمونه! فقط تا یکی میگه شاید مولتی موند ، یهو یه جماعتی ناراحت میشن مثل خود شما و این بالاییه :D
به هر حال چیزی که من گفتم از روی شایعاتی بود که میاد ، حالا این که دوست دارید این اتفاق نیفته به خودتون ربط داره :D

من کجا از مولتی موندن call ناراحت شدم خودم خبر ندارم :D

از نظر من بازی که day one روی گیم پس با قیمت ۱۰ دلار به همراه کلی بازی دیگه و بی نیاز به خرید سرویس آنلاین ( گلد و پلاس ) وجود داشته باشه و روی کنسول رقیب باید ۷۰ دلار + هزینه سرویس آنلاین ، باید کاربر براش خرج کنه خودش ضد تبلیغ برای سونی هست:D

در نتیجه مولتی موندن Call همه جوره واسه سونی ضرر هست و واسه مایکروسافت سود

اگه نیاد که پلتفرم سونی اصطلاحا کچل میشه:D
اگه بیاد که یه جور خود زنی و تبلیغ منفی واسه پلتفرم خودشه:D

اگر بازی های اکتیویژن انحصاری نشن و مولتی پلتفرم بمونن (ویا انحصاری زمانی باشن)و حتی استارفیلد هم انحصار زمانی باشه (مثلا بعد از ۱ سال روی ps5بیاد)....اشکالی نداره به نظرم...مهم اینه که روی گیم پس باشن و از اون طرف روی پلتفرمهای دیگه pc و ps به فروش برن که دارمد رو بیشتر کنن ....خودش تبلیغه بزرگیه واسه گیم پس که محتوای بسیار بزرگ و باکیفیت داره...کلا هدف مایکروسافت و اینده صنعت گیم هم این سرویسهای اشتراکی هست (تعداد کاربران سرویس نه فروش سخت افزار)

Microsoft Deal for Activision to Be Reviewed by FTC in U.S.

The Activision investigation will focus on the combination of the company’s gaming portfolio with Microsoft’s consoles and hardware systems. Regulators are likely to look closely at how Microsoft’s ownership of Activision could harm rivals by limiting their access to the company’s biggest games.

موضوع این نیست که روی چند دستگاه میشه به بازی دسترسی داشت ، موضوع این هست که
انحصاری شدن بازیهای بزرگ اکتیویژن بیلیزارد میتونه به رقبا صدمه بزنه.

پ.ن : به نظرم نهایتش این هست که اگر بخوان زیاد سختگیری کنن ، بازی بزرگ پر فروش کالاف مولتی پلتفورم بمونه.

برای من به شخصه مهم این هست که روی سرویس گیمپس عرضه بشه ، واقعا ارزش ۶۰ دلارو نداره

Microsoft Deal for Activision to Be Reviewed by FTC in U.S.

The Activision investigation will focus on the combination of the company’s gaming portfolio with Microsoft’s consoles and hardware systems. Regulators are likely to look closely at how Microsoft’s ownership of Activision could harm rivals by limiting their access to the company’s biggest games.

موضوع این نیست که روی چند دستگاه میشه به بازی دسترسی داشت ، موضوع این هست که
انحصاری شدن بازیهای بزرگ اکتیویژن بیلیزارد میتونه به رقبا صدمه بزنه.

پ.ن : به نظرم نهایتش این هست که اگر بخوان زیاد سختگیری کنن ، بازی بزرگ پر فروش کالاف مولتی پلتفورم بمونه.

برای من به شخصه مهم این هست که روی سرویس گیمپس عرضه بشه ، واقعا ارزش ۶۰ دلارو نداره
این شایعات اصلا درست نیست یعنی FTC قراره مجبور کنه اکتیویژن همیشه کالاف درست کنه چون قراره به رقبا ضرر بزنه ، همین که مایکرو جلوی انتشار سالانه کالاف رو بگیره به حد کافی قراره به سونی ضرر بزنه
وقتی مایکرو زنیمکس رو خریده بود تو توییتر شایعه درست کرده بودن که چون Tango ژاپنیه قراره قرارداد رو کنسل کنن و دیدیم که هیچی نشد
بعد از بسته شدن قرارداد مایکروسافت با زنیمکس قراردادشون رو میخوندم که نوشته بود اعضای EU انتظار داشتن (نه اینکه مجبور کردن) بازی های بتسدا همشون مولتی پلتفرم باشه درحالیکه بازم اینطوری نشد
یعنی حتی بعد از بسته شدن قرارداد بازی ها مولتی پلتفرم باشه اول به خاطر قرارداد با سونی بعد به خاطر اینه که خودشون سود این بازی ها رو میخوان

نه
كار اين كميته بررسي اين هست كه اولا اين خريد ماكروسافت نقض قوانين انتي تراست هست يا نه

اگه برسن كه بله هست ممكنه ماكرو تجديد نظر بخواد و اونها هم بگن مثلا فلان بند قرار داد رو تغيير بده
يا مشكل ما با انحصاري شدن فلان اي پي هست كه به رقبا فرضا پلي استيشن ضربه ميزنه پس اقاي ماكرو يا بايد اي پي رو مولتي نگه داري يا بايد بيخيال خريد شي

منتهي اصلا هنوز بحث به اينجاها نكشيده و ممكنه كلا اين خريد هيچ مشكلي نداشته باشه از ديد اين كميته كه فوربز و بلومبرگ هم ميگفتن احتمالش زياده اونوقت فقط قراردادهاي سوني با اكتي صاحب اعتباره و اختيار كامل اكتي بليزارد در انحصار ماكرو هست .
توی همچین خریدهایی FTC نمیاد بگه چون قراره به سونی ضرر برسه باید بازیت مولتی پلتفرم باشه چون اونوقت خرید اکتیویژن اهمیتی نداره چون تو IP رو میخری که اختیارش رو بدست بیاری نه اینکه واست قانون بزارن ، تازه کالاف با‌ ارزش‌ترین Asset این خرید هست و بدون کالاف این خرید دیگه ارزشش 70 میلیارد دلار نمیشه
اگه هم سازمان گیر بده (که نمیده) شرکت ها از فروش بخشی از Asset ها منصرف میشن عین ادغام WB با دیسکاوری که برای تایید این قرارداد AT&T بخش‌هایی از استودیوهاشون رو داره میفروشه یا دیزنی که ۲۲تا از شبکه های Fox Sports رو فروخت تا سازمان گیر نده
تازه بحث مونوپولی تو گیمینگ با صنایع دیگه فرق میکنه چون مثلا تو سینما IP همچون Spider-Man باعث میشه به عناوین دیگه کم توجهی بشه درحالیکه تو گیمینگ می‌بینیم مثلا Among us یا Roblox به یه اثر هیت تبدیل میشن بدون اینکه IP خاصی باشن و یا بعد از خرید اکتیویژن استودیو‌های دیگه باز هم میتونن عناوین FPS بسازن که یه هیت بشه

آخرین ویرایش:
خب این مدلی اکتی نمیاد. اکتی قرارداد فروش کل رو بسته و ماکرو هم جریمه میشه اگه اوکی قراردادو نگیره.
قوانین آنتی تراست میگه اگه رقابت از بین بره اجازه نمیده، اتفاقی که ماکرو باعث شد اپل به مرز ورشکستگی برسه و سازمان فدرال حکم به تقطیع ماکرو داد و گفت ماکرو باید چند قسمت بشه. ماکرو هم اومد اپلو بهش کمک کرد و گفت رققابتو ایجاد کردم و همه چی اوکی شد و حکم فدرال برگشت.
وقتی میگن 80-250 میلیون درآمد سونی کم میشه یعنی بین 185-580 میلیون درآمد خود ماکرو کم میشه چون فکر کنم 30 به 70 بر میدارن البته نمیدونم از خریدای درون برنامه ای هم چیزی برمیداره سونی یا نه. اینجوری حساب کردیم که درون برنامه ای هم برمیدارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or