خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
7 تا جمله قصار گفتی ها !!!
1- دیگه بدتر ! دوبرابر اکتیویژن کارمند داره ! بعد درآمدش یک چهارم هست ! واقعا مدیران یوبی سافت معجره گر هستن !!! از همین درآمد چقدر net income داره ؟ 105.2 million euros !
2- یوبی سافت الان در اوج هست ؟ شوخی می کنی دیگه ؟! یک نسل دست و پا زد که درآمد خودش رو به ea و اکتی برسونه اخر دست به دامن nft شدن.
3- حرف بی ربط به صحبت من !!! تو می گی ماکروسافت مونوپولی می کنه. من میگم سونی هم بره یوبی رو بخره. از نظر مالی توانش رو داره. می خوای بگی سونی توانایی خرید 20 میلیاردی نداره؟
4- حرف بی ربط به صحبت من !!! ولی در هر صورت یوبی سافت در این بازار با دو میلیارد دلار که اکثرش رو حقوق داره میده، مشخصه چقدر موفق بوده.
5- والا همین حرفا در مورد اکتیویژن می زدن ! ضمن این که یوبی سافت همین پارسال تیک اور از بیخ گوشش گذشت !
6- چطور؟ یوبی سافت مگه در اوج نیست ؟!!! سود ده هست دیگه. مشکل چیه ؟
7- واقعا معجزه گر هستن. یه فرنچایز که جواب داده رو کلی ادم گذاشتن سرش شیر دوشی می کنن. فقط این معجزه شون رو نتونستن سر بازی بتل رویالشون یا باقی فرنچایز هاشون پیاده کنن. این قدر معجزه گر هستن که فکر می کنن بقیه گیمر ها نمی فهمن و اونا فواید nft رو فقط درک کردن !

ته حرفت این بود که کسی یوبی رو نمی خره و هر کی بخره ضرر می کنه. صبر می کنیم و نتیجه رو می بینیم.
1.یوبی سافت بر عکس تصور ملت بازی های متنوع و خوبی می سازه
بالا گفتم سود اصلی جای دیگه است
Activision made a record $5.1 billion from microtransactions in 2021
2.یوبی سافت ازمون و خطا می کرد و اکثر بازی هاش شکست خوردن
3.قصه مونوپولی مفصل
چرا سونی 20 میلیارد پول اتش بزنه :-??
4/5. هر شرکتی با این تعداد کارمند و درامد , قطعا ورشکست می شد یا از هم می پاشید
6. شما دوست داری سونی بخره و اصلاح اش کنه :-?? به نظر من که مشکلی نداره
7.یوبی هیچ وقت به شیوه ea و اکتی شیر دوشی نکرده
با وجود تعداد زیادی شکست اما همیشه بازی های خوبی ساخته
سه گانه جدید الخصوص acv در نوع خودش شاهکار
for honor / Rainbow Six Siege بهترین و متفاوت ترین بازی های سرویس محور چند سال اخیر بودن

هر کسی یوبی بخره به دنبال رقابت با مایکرو و به نفع سونیه
هر کسی EA بخره به دنبال رقابت با مایکرو و به نفع سونیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {mobile-GAMER-117}
1.یوبی سافت بر عکس تصور ملت بازی های متنوع و خوبی می سازه
بالا گفتم سود اصلی جای دیگه است
Activision made a record $5.1 billion from microtransactions in 2021
2.یوبی سافت ازمون و خطا می کرد و اکثر بازی هاش شکست خوردن
3.قصه مونوپولی مفصل
چرا سونی 20 میلیارد پول اتش بزنه :-??
4/5. هر شرکتی با این تعداد کارمند و درامد , قطعا ورشکست می شد یا از هم می پاشید
6. شما دوست داری سونی بخره و اصلاح اش کنه :-?? به نظر من که مشکلی نداره
7.یوبی هیچ وقت به شیوه ea و اکتی شیر دوشی نکرده
با وجود تعداد زیادی شکست اما همیشه بازی های خوبی ساخته
سه گانه جدید الخصوص acv در نوع خودش شاهکار
for honor / Rainbow Six Siege بهترین و متفاوت ترین بازی های سرویس محور چند سال اخیر بودن

هر کسی یوبی بخره به دنبال رقابت با مایکرو و به نفع سونیه
هر کسی EA بخره به دنبال رقابت با مایکرو و به نفع سونیه

کوروش جان یه مقدار مطالب برای من گنگ هستن و لطفا خلاصه بگو به نظرت سونی چه شرکت هایی رو میخره و مایکروسافت چه شرکت هایی؟ :Thinking:

این قصه متاورس چیزی شبیه یه گیم معمولیه که پلیر ها با اواتار های مجازی با هم در ارتباط هستن
متاورس همون چیزی که سونی 10 سال پیش معرفی و عرضه کرد

PlayStation Home​

هدف از این قصه ها هم جذب افرادی که صبح تا شب در شبکه های اجتماعی زندگی می کنن , نه گیمر ها
گیمر ها سالهاست در متاورس های چند لول بهتر مثل gta online , RDR online زندگی می کنن
دقیقا اولین بار اسمه متاورسو شنیدم یاده ps home افتادم البته بیش از 10 ساله 2007 معرفی شد
الان سونی اگه عاقل باشه با PSVR2 میتونه HOME زنده کنه به صورت حرفه ی تر و بهتر
گیم آنلاین و HOME سونی , آواتار XBOX پایه های اولیه متاورسن خصوصا بازی های آنلاینی که اوایل اومد
زمانی جذاب میشه ک بشه خدمات و امکانات رد و بدل شه
روزی میرسه که هر بازی جهان خودشو داره و تبادلات مالی بین کاربرا صورت میگیره
مثله خرید فروش کوین FIFA که بچه ها انجام میدن یا خرید و فروش ماشین در FH5
فقط باید دید ماکروسافت چی تو ذهنشه از پروژه متاورس

2022-02-07_18-38-07.jpg

گزارش مالی اکتی رو ندیدم جایی زده باشه، با جزییات. اینو ببینید دلیل قیمت نجومی اونو درک میکنید.
سود خالص درآمد با وجود ضعف فروش کالاف 2.7 بیلیون دلار.بخوایم با خود ماکرو مقایسه کنیم، سود خالص ماکرو 61 بیلیون بوده. ابعاد ماکرو رو با اکتی مقایسه کن، تازه ماکرویی که یکی از بهترینها در زمینه سود نسبت به درآمده.
اکتی بیلیزارد خودش یه ماشین سود چاپ کنیه و نیازی نیست که بخواد کمک کنه به رقابت،خودش رقابته. و 61 درصد درآمد برا پرداخت درون برنامه ای هست.درصد سود خالص به درآمد، بیش از 30 درصده.ماکرو از 168 بیلیون 61 بیلیون سود خالص داشت یعنی بیش از 36 درصد.
این نشون میده اکتی تو چه لولی بازی میکنه
مقایسه با سایر کمپانی بازی سازی نکردم تا مشکلی پیش نیاد. اگه مشکلات سال جاری پیش نیومده بود، محال بود ماکرو بتونه با ارقامی نزدیک که هیچی، حتی بیش از 100 هم بتونه بخره و وقتی اکتی فروش میره با این شرایط. فروش هر چیزی صد درصد امکان پذیره، فقط باید پولشو بدی.
البته بعید میدونم دیگه این بار ماکرو یه دونه دیگه بخره نزدیک این ابعاد، اما چون بعد بتسدا هم همینو گفتم و اینو خرید، یکم با تردید صحبت میکنم. ماکرو باید چند تا استودیو پشتیبان بخره که کمکش کنه که این ایپی ها رو بسازه. تعداد ایپی ها نجومیه ولی تلنت کم.
من قبلش هم گفتم، الان بتسدا سه تا ایپی فوق باحال داره، الدر، فالاوت و استارفیلد که هندونه درربسته هست. نمیشه 10 سال صبر کرد تا بیاد فال اوت بعدی رو بده. الان الدر بعدی تو بهترین حالت 2025 هسا، چه فایده ای داره میخواد برا هر کی باشه وقتی بازیش برا 4 سال بعده وقتی فال اوت بعدی میخواد 7-8 سال بعد بیاد.

آخرین ویرایش:
View attachment 243613

گزارش مالی اکتی رو ندیدم جایی زده باشه، با جزییات. اینو ببینید دلیل قیمت نجومی اونو درک میکنید.
سود خالص درآمد با وجود ضعف فروش کالاف 2.7 بیلیون دلار.بخوایم با خود ماکرو مقایسه کنیم، سود خالص ماکرو 61 بیلیون بوده. ابعاد ماکرو رو با اکتی مقایسه کن، تازه ماکرویی که یکی از بهترینها در زمینه سود نسبت به درآمده.
اکتی بیلیزارد خودش یه ماشین سود چاپ کنیه و نیازی نیست که بخواد کمک کنه به رقابت،خودش رقابته. و 61 درصد درآمد برا پرداخت درون برنامه ای هست.درصد سود خالص به درآمد، بیش از 30 درصده.ماکرو از 168 بیلیون 61 بیلیون سود خالص داشت یعنی بیش از 36 درصد.
این نشون میده اکتی تو چه لولی بازی میکنه
مقایسه با سایر کمپانی بازی سازی نکردم تا مشکلی پیش نیاد. اگه مشکلات سال جاری پیش نیومده بود، محال بود ماکرو بتونه با ارقامی نزدیک که هیچی، حتی بیش از 100 هم بتونه بخره و وقتی اکتی فروش میره با این شرایط. فروش هر چیزی صد درصد امکان پذیره، فقط باید پولشو بدی.
البته بعید میدونم دیگه این بار ماکرو یه دونه دیگه بخره نزدیک این ابعاد، اما چون بعد بتسدا هم همینو گفتم و اینو خرید، یکم با تردید صحبت میکنم. ماکرو باید چند تا استودیو پشتیبان بخره که کمکش کنه که این ایپی ها رو بسازه. تعداد ایپی ها نجومیه ولی تلنت کم.
من قبلش هم گفتم، الان بتسدا سه تا ایپی فوق باحال داره، الدر، فالاوت و استارفیلد که هندونه درربسته هست. نمیشه 10 سال صبر کرد تا بیاد فال اوت بعدی رو بده. الان الدر بعدی تو بهترین حالت 2025 هسا، چه فایده ای داره میخواد برا هر کی باشه وقتی بازیش برا 4 سال بعده وقتی فال اوت بعدی میخواد 7-8 سال بعد بیاد.
سایت خودش رو ببیند زده

صورت‌مالی اکتیویژن بیلیزارد کینگ

Screenshot (536).png

گزارش بر پایه سال هست و گزارش رو ببینی عنوانش هم زده گزارش q4 و تو گزارش q4 یا سه ماهه چهارم رو هم زده

پایان دسامبر رو سال مالی گذاشتن نه مثل ماکرو که ژوئن هست.
هر شرکتی ممکنه یه چیزی بزاره یکی ممکنه پایان مارس بزاره.ولی اکتی پایان دسامبره

پ.ن : ویرایش کردم ممنون

آخرین ویرایش:
دقیقا اولین بار اسمه متاورسو شنیدم یاده ps home افتادم البته بیش از 10 ساله 2007 معرفی شد
الان سونی اگه عاقل باشه با PSVR2 میتونه HOME زنده کنه به صورت حرفه ی تر و بهتر
گیم آنلاین و HOME سونی , آواتار XBOX پایه های اولیه متاورسن خصوصا بازی های آنلاینی که اوایل اومد
زمانی جذاب میشه ک بشه خدمات و امکانات رد و بدل شه
روزی میرسه که هر بازی جهان خودشو داره و تبادلات مالی بین کاربرا صورت میگیره
مثله خرید فروش کوین FIFA که بچه ها انجام میدن یا خرید و فروش ماشین در FH5
فقط باید دید ماکروسافت چی تو ذهنشه از پروژه متاورس
مایکروسافت خودشم نمیدونه چی تو ذهنشه برای متاورس :D
این هولولنزش قرار بود قسمت اعظمی از این داستان باشه و چندساله داره هزینه توسعش میشه.آخرشم خبر اومده که کلا هیچکی اون تو نمیدونه هدفشون چیه و به نظر میرسه کلا نمیتونه به مرحله تجاری برسونتش.
به نظرم خیلی رو این قضیه متاورس حساس نشید ، هنوز معلوم نیس اصلا اون دنیای آینده ای که ترسیمش میکنن باشه یا نه.

Activision Blizzard | Activision Blizzard Announces Fourth-Quarter and 2021 Financial Results
سایت خودش رو ببیند زده ، چون پایان سال مالی منتهی به آپریل هست به همین علت هنوز سالیانه 2021 رو منتشر نکرده

صورت‌مالی 9 ماهه اکتیویژن بیلیزارد کینگ

View attachment 243623
گزارش بر پایه سال هست و گزارش رو ببینی عنوانش هم زده گزارش q4 و تو گزارش q4 یا سه ماهه چهارم رو هم زده
Activision Blizzard Announces Fourth-Quarter and 2021 Financial Results

2022-02-07_19-31-21.jpg

این گزارش مالی اکتی
Activision Blizzard | Quarterly Results
پایان دسامبر رو یال مالی گذاشتن نه مثل ماکرو که ژوئن هست.
هر شرکتی ممکنه یه چیزی بزاره یکی ممکنه پایان مارس بزاره.ولی اکتی پایان دسامبره

As announced on January 18, 2022, Microsoft plans to acquire Activision Blizzard for $95.00 per share, in an all-cash transaction valued at $68.7 billion, inclusive of Activision Blizzard's net cash. The transaction is subject to customary closing conditions and completion of regulatory review and Activision Blizzard's stockholder approval. The transaction, which is expected to close in Microsoft’s fiscal year ending June 30 2023, has been approved by the boards of directors of both Activision Blizzard and Microsoft.
تو متن هم به خرید اشاره شده که پرداخت نقدی و با توجه به سال مالی ماکرو که ژوئن هست تا ژوئن 2023 انجتم میشه.

مایکروسافت خودشم نمیدونه چی تو ذهنشه برای متاورس :D
این هولولنزش قرار بود قسمت اعظمی از این داستان باشه و چندساله داره هزینه توسعش میشه.آخرشم خبر اومده که کلا هیچکی اون تو نمیدونه هدفشون چیه و به نظر میرسه کلا نمیتونه به مرحله تجاری برسونتش.
به نظرم خیلی رو این قضیه متاورس حساس نشید ، هنوز معلوم نیس اصلا اون دنیای آینده ای که ترسیمش میکنن باشه یا نه.
متاورس حدود 10 سالی کار داره که استارتش زده شه
دیر یا زود انسان برای فرار از دنیای واقعی به دنیای مجازی روی میاره
خیلی از جون های این نسل برای فرار از مشکلات خودشون با گیم سرگرم میکنند چه بسا اگر زندگی مجازی داشته باشند ازش استقبال میشه
درست مثله اینستاگرام ولی به صورت 3D با امکان خرید
حالا چه به صورت VR یا AR (مثله هداپ دیس پلی ماشین های گرون)

• Like
Reactions: {ehsan}
متاورس حدود 10 سالی کار داره که استارتش زده شه
دیر یا زود انسان برای فرار از دنیای واقعی به دنیای مجازی روی میاره
خیلی از جون های این نسل برای فرار از مشکلات خودشون با گیم سرگرم میکنند چه بسا اگر زندگی مجازی داشته باشند ازش استقبال میشه
درست مثله اینستاگرام ولی به صورت 3D با امکان خرید
حالا چه به صورت VR یا AR (مثله هداپ دیس پلی ماشین های گرون)
اينا همه حرفه ، انسان هنوز نتونسته درمان سرطان رو پيدا كنه بعد ميخواد فرار فكني كنه و غرق تخيلات و وهم بشه ?
خيلي از نقاط دنيا اب وغذا ندارن چه برسه به اينترنت بعد يه عده برن متا ورس ? اون طوري كه همين بدويا دنيا رو قبضه ميكنن
نهايت چيزي كه ازش درآد يه روش براي درمان اوتيزم و افرادي كه ارتباط با جامعه ندارن ، نه اين كه طرف به جاي يه دست فتبال يا مورتال يا بزن بزن با رفيقش برن متاورس ، كه دقيقا چي كار كنن ?
رفتن انسان به مريخ محتمل تره تا رفتن به متاورس

اينا همه حرفه ، انسان هنوز نتونسته درمان سرطان رو پيدا كنه بعد ميخواد فرار فكني كنه و غرق تخيلات و وهم بشه ?
خيلي از نقاط دنيا اب وغذا ندارن چه برسه به اينترنت بعد يه عده برن متا ورس ? اون طوري كه همين بدويا دنيا رو قبضه ميكنن
نهايت چيزي كه ازش درآد يه روش براي درمان اوتيزم و افرادي كه ارتباط با جامعه ندارن ، نه اين كه طرف به جاي يه دست فتبال يا مورتال يا بزن بزن با رفيقش برن متاورس ، كه دقيقا چي كار كنن ?
قدیم تازه تلفن اومده بود کسی باور نمی‌کرد
میگفتن جن داره!یه مدت اینجا حرام بود

شما اصلا نفهمیدی چی گفتم
قرار نیست جای بری قراره حالا به صورت گیم یا حتی کلاس های مجازی از طریق تکنولوژی VR یا AR باشه که البته خیلی کار داره
مهمترین مشکل تامین انرژیه
بعدش حتی مثله وضعیت چیپستا احتمالا مشکل تامین بخوره
ولی بخش ها و چیزهای اضافه میشه مثلا شاید 15 سال دیگه بشه سر کلاس هر استادی به صورت مجازی نشست و حضور پیدا کرد
یا با AR به صورت HUD تو بازیا تمامه جهان بیرون رو مثله گیم دید
مثلا نقش خوان به صورت فلش AR اضافه بشه به عینکی
یا آگهی خانه ها تو هر محل و کار رو بشه به راحتی دید
البته داشتن همه اینا زیر ساخت میخواد فکر کنم پروژه SPACE X هم یه جورای به ایا وصله
این که سرطان درمان نمیشه و مشکلات غذا و دارو بماند
قرار نیست همه از متاورس استفاده کنند
چه چیزی بهتر از متاورس که عملا سرمایه دار به شما هیچ بفروشن
خانه ی با ویوی سنترال پارک نیویورک
چقدر هزینه ساختش میشه؟رسما هیچ
قرار نیست چیزی مثله آواتار ببینید
شاید این ویژگی ها در آینده به فیلم ها کشیده شه مثلا اسپایدر من با VR ببینید به صورت POV که از در و دیوار بالا میره
قرار نیست همه اینا یک جا اتفاق بیفته کم کم
10 سال پیش هر کسی گوشی هوشمند نداشت ولی الان همه دارن
شاید یه روزی برسه که شما به صورت مجازی خرید کنید از فروشگاهی و دمه در بسته تحویل بگیرید
چند وقت پیش یه طراح دکور تو ایران دیدم با استفاده از واقعیت مجازی پیش نمایش خونه رو به مشتری نشون میداد (تو همین ایران)
به طبع هزینه تولید VR و AR کاهش پیدا میکنه
تنها چیزی که نیاز داره زمانه این همه شرکت از جمله فیسبوک و ماکروسافت و ..... احمق نیستن تمرکزشونو گذاشتن رو این جور موارد
آدمای با استعدادی دارن
ولی فعلا باید با این گیمای مسخره مثله دسترلند و AXIE و... ساخت تا پروژه های بزرگ
استارت متاورس رو بخش آنلاین بازیا زده
همین گیمر تگ و... یه جور شناسه شما تو فضای مجازیه حتی همین فروم بیس اولیه اینجور ایده هاس شما مثلا یه نفرو میشناسید ای دی بازیسنترش PUNK شخصیتشو دیدی؟نه فقط میبینی که فقط شرو ور میگه تو فروم
این متاورس یه روزی رسما جا میفته شاید 2040
این که برنامه اکتی با متاورس چیه نمیدونم
شاید پیش زمینش با COD باشه

البته برای درک بهتر به سود خالص ۲ کمپانی مهم دیگه هم اشاره بشه بهتره ( البته در سال ۲۰۲۰ سال ۲۰۲۱ پیدا نکردم یا اعلام نکردن ) Take-Two سود خالص ۴۰۵ میلیون دلار و Ubisoft سود خالص ۱۲۴ میلیون دلار در برابر Activision Bilizzard با سود خالص ۲/۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ با توجه به افت فروش ۳۰ درصدی Call of Duty Vanguard داشتن

بنیان گذار متاورس هم الحمدالله مشخص شد
راستی دنیا ماینکرافتم متاورس حساب میشه؟

البته برای درک بهتر به سود خالص ۲ کمپانی مهم دیگه هم اشاره بشه بهتره ( البته در سال ۲۰۲۰ سال ۲۰۲۱ پیدا نکردم یا اعلام نکردن ) Take-Two سود خالص ۴۰۵ میلیون دلار و Ubisoft سود خالص ۱۲۴ میلیون دلار در برابر Activision Bilizzard با سود خالص ۲/۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ با توجه به افت فروش ۳۰ درصدی Call of Duty Vanguard داشتن

قطعا ماکرو هدفش فراتر از ساخت 4 تا بازی توسط اکتیویژن هست وگرنه با این 2.7 میلیارد سود این شرکت 26 سال طول میکشه که اون 70 میلیاردی که ماکرو سرمایه گذاری کرده جبران بشه

بنیان گذار متاورس هم الحمدالله مشخص شد
راستی دنیا ماینکرافتم متاورس حساب میشه؟

قطعا ماکرو هدفش فراتر از ساخت 4 تا بازی توسط اکتیویژن هست وگرنه با این 2.7 میلیارد سود این شرکت 26 سال طول میکشه که اون 70 میلیاردی که ماکرو سرمایه گذاری کرده جبران بشه

منم نظرم همینه که هدف مایکروسافت خیلی بزرگ تر از سود ۲.۷ اکتیویژن هست ولی نکته ای که وجود داره اضافه شدن اکتیویژن باعث میشه سود مایکروسافت از بخش های دیگه هم افزایش پیدا کنه و باید به صورت کلی به این قضیه نگاه کنیم

از طرفی این اتفاق باعث میشه یه سری اتفاقات دیگه از اساس شکل نگیرن

من فکر میکنم در نهایت مایکروسافت سوای دنیای متاورس که من بهش فعلا ورود نمیکنم و کاری ندارم، توی دنیا گیمینگ استانداردهارو تعریف کنه و آینده رو بدست بیاره

این تعداد IP قدرتمند در کنار IP که مطمئنا در آینده خلق خواهند شد و احتمالا IP هایی که با خرید های بعدی به دست میاره فرصت نمیده دیگران بخوان نفس بکشن توی این بازار

مثلا الان سونی هر چقدرم که بخواد پول خرج کنه بازم نمیتونه سرویس به کیفیت و قدرتمندی گیم پس از نظر تعدان عناوین درست کنه

بقیه هم که خنده داره ورود کردنشون :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or