خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-02-03_22-02-56_gv2f.jpg

فیل اسپنسر به دلیل دستاورد های پشم ریزون اخیر و عملکرد عالی برای Xbox و توسعه صنعت گیم در رویداد D.I.C.E جایزه افتخاری یک عمر دستاورد را دریافت خواهد کرد :D
Todd Howard to present Phil Spencer with D.I.C.E. Lifetime Achievement Award | VGC

آخرین ویرایش:
با این حرف نادلا معلومه خریدای دیگه ای در کاره :D
همش تقصیر سونی عه. من گفتن سونی اینارو عصبانی کنه بد‌ میشه :D

من وقتی خبر خوندم که بانجی مولتی پلتفرم میمونه خیلی ناراحت شدم ایکاش سونی میگفت انحصاری میشه همه چی اونوقت جواب مایکروسافت باب دل میشد

من وقتی خبر خوندم که بانجی مولتی پلتفرم میمونه خیلی ناراحت شدم ایکاش سونی میگفت انحصاری میشه همه چی اونوقت جواب مایکروسافت باب دل میشد
اره خدایی من از خدامه سونی بگه تماما دستینی و IP های بانجی انحصار PS5
خداشاهده 2 ماه نگذشته اقام نادلا EA رو خریده برامون

باور دارم اگر اینا برند دنبال ناشر شرقی(غربی نه!) سراغ دو ناشر و زیرمجموعه هاشون بیشتر نمیتونن برن:
1-سگا
2-اسکورانیکس

من حس میکنم ترکیبی از این 2 قرار هست رخ بده. به این معنا که استودیوهای غربی اسکور رو میگیره(عمرا بخش شرقی رو رد کنه بره اسکور.) و سگا+اتلوس هم کامل میگیره. خارپشت آبی مشهور و تقریبا یکی از چند نماد بزرگ و اولیه گیم رو نه تنها به دست میاره، بلکه به گستره عظیمی از آی پی هایی مثل شین مگامی تنسه و زیرشاخه های متنوعش(که محبوب ترینش هم پرسوناست) بگیر تا سری توتال وار و ویرچوا فایت و... میشه گفت خرید مناسب و بزرگیه. فکر میکنم نیازی هم نیست کل سگا سامی رو برای این بخره. کافیه لایسنس سگا تویز رو نگیره و کاری به بخش آرکید هم نداشته باشه(آرکید رو اجازه ساخت بده به بخش آرکید سگا به صورت دائمی)، کار تمومه.

درباره غربی ها. نهایت سمت وارنر و یا چند استودیو یا کمپانی کوچیک بره. فکر میکنم الان CDPR خیلی هدف بزرگ و مناسبی باشه. کرایتک هم باور دارم اضافه میشند به تیم اکس باکس گیمز استودیوز.

باور دارم اگر اینا برند دنبال ناشر شرقی(غربی نه!) سراغ دو ناشر و زیرمجموعه هاشون بیشتر نمیتونن برن:
1-سگا
2-اسکورانیکس

من حس میکنم ترکیبی از این 2 قرار هست رخ بده. به این معنا که استودیوهای غربی اسکور رو میگیره(عمرا بخش شرقی رو رد کنه بره اسکور.) و سگا+اتلوس هم کامل میگیره. خارپشت آبی مشهور و تقریبا یکی از چند نماد بزرگ و اولیه گیم رو نه تنها به دست میاره، بلکه به گستره عظیمی از آی پی هایی مثل شین مگامی تنسه و زیرشاخه های متنوعش(که محبوب ترینش هم پرسوناست) بگیر تا سری توتال وار و ویرچوا فایت و... میشه گفت خرید مناسب و بزرگیه. فکر میکنم نیازی هم نیست کل سگا سامی رو برای این بخره. کافیه لایسنس سگا تویز رو نگیره و کاری به بخش آرکید هم نداشته باشه(آرکید رو اجازه ساخت بده به بخش آرکید سگا به صورت دائمی)، کار تمومه.

درباره غربی ها. نهایت سمت وارنر و یا چند استودیو یا کمپانی کوچیک بره. فکر میکنم الان CDPR خیلی هدف بزرگ و مناسبی باشه. کرایتک هم باور دارم اضافه میشند به تیم اکس باکس گیمز استودیوز.
مایکرو صفحه قبل هم گفتم سراغ اینایی میره که در وضعیت اشفته باشن
CDPR الان دقیقا بعد از سایرپانک این وضعیت رو داره اینم که میگن لهستانی هست و دولتشون نمیذاره و فلان چرته محضه اگر به این حرفا بود چطوری 4A GAMES به فروش رفت و خریدنش چند سال پیش
ولی سگا رو بعید میدونم چون سال پیش اعلام همکاری کردن توی زمینه اژور
اسکوئر بعید میدونم خودش رو تیکه تیکه کنه و بخواد شرق رو نگه داره غرب رو رد کنه بره روابطشون با سونی هم خیلی خوبه

• Like
Reactions: ravi
مایکرو صفحه قبل هم گفتم سراغ اینایی میره که در وضعیت اشفته باشن
CDPR الان دقیقا بعد از سایرپانک این وضعیت رو داره اینم که میگن لهستانی هست و دولتشون نمیذاره و فلان چرته محضه اگر به این حرفا بود چطوری 4A GAMES به فروش رفت و خریدنش چند سال پیش
ولی سگا رو بعید میدونم چون سال پیش اعلام همکاری کردن توی زمینه اژور
اسکوئر بعید میدونم خودش رو تیکه تیکه کنه و بخواد شرق رو نگه داره غرب رو رد کنه بره روابطشون با سونی هم خیلی خوبه
4A games اکراینی بود بعد اون زمان ، زمان جنگ داخلی اوکراین و اشغال کریمه بود که رفتن کشور مالت . لهستانی نبود. البته قوانین لهستان رو نمیدونم . به چه صورت هست. ولی داستان 4A این هست.
Home | 4A Games

برای خرید استودیو لهستانی مورد People Can Fly مثال خوبی باشه که epic سال ۲۰۱۲ خریدشون بعدا البته دوباره مستقل شدن. الان ۸ استودیو و حدود ۴۰۰ نفر کارمند دارن

آخرین ویرایش:
4A games اکراینی بود بعد اون زمان ، زمان جنگ داخلی اوکراین و اشغال کریمه بود که رفتن کشور مالت . لهستانی نبود. البته قوانین لهستان رو نمیدونم . به چه صورت هست. ولی داستان 4A این هست.
Home | 4A Games
اها فکر میکردم لهستانی باشه
مرسی از توضیحت

• Like
Reactions: Natural Killer
دوست عزیز اون موقع که شما اون طومار:D رو در مدح سونی نوشتی که فقط استودیو (لقمه های حاضر-آماده) نمیخره بلکه استودیو پرورش میده هنوز خبر خرید بانجی منتشر نشده بود.:)):D غافل از اینکه خرید همین بانجی اعتراف به شکست بازی های پرورده ش مثل کیلزون و رزیستنس هم بود. یعنی استودیوهای پرورده خود ما عُرضه ساختن یه FPS شاخص رو ندارن. و بهتره برن بازی یه mascot معروف تینیجری دنیای کمیک بوک ها رو بسازن که فروشش از قبل تضمین شده است. و ما هم بریم یه استودیوی تثبیت شده و از قبل موفق رو بخریم که برامون FPS بزنه.
خرید بانجی اعتراف به همچین چیزی نیست. Resistance و KillZone هم هر دو IPهای خوبی بودن. کارنامه Insomniac و Guerilla هم درخشانه و بازی‌های بعدیشون هم فوق العاده بود. فکر می‌کنید ساخت اسپایدرمن یا هورایزن اپن ورد، ساده‌تر از FPS خطیه؟
حقیقت این هست که در نسل قبل بازار FPS جا برای بازی دیگری نداشت. وقتی سالانه CoD و BF و Far Cry میومدن و Starwars Battlefront و Doom و Destiny و Apex Legend و PUBG و ... هم که بودن. دیگه یه FPS کمتر و بیشتر تغییری ایجاد نمی‌کرد و سونی به جای ساخت یه FPS دیگر، رفت سراغ ساخت تجربه‌هایی که تمایز ایجاد کنه، مثل هورایزن و اسپایدرمن و دث استرندینگ و گاست و بلادبورن. خود مایکروسافت هم نسل قبل برای FPS کار خاصی نکرد. یه تایتان فال ۱ رو انحصاری داشت(که شماره دومش مولتی بود) و PUBG هم انحصاری زمانی بود. Halo هم که شناسنامه Xbox هست که هیلو ۵ هم چندان موفق نبود.
اما این نسل وقتی مایکروسافت صاحب چند تا IP سرشناس FPS شده، سونی هم سیاستش رو تغییر داده. بانجی رو خریده، ۲ تا FPS دیگر هم در دست ساخت داره.
وقتی شرایط عوض میشه، سیاست‌ها تغییر میکنه.
استودیوهای موفقی مثل Insomniac و Guerilla چون بازی بعدیشون FPS نبوده جای ترول ندارن! خروجی همین استودیوها، مایکروسافت رو وادار به خرید استودیوهای نینجا تیوری و دابل فاین کرد و در ادامه استودیوهای بیشتر و بیشتر و در نهایت خرید ناشر... بتسدا و اکتی.

خروجی همین استودیوها، مایکروسافت رو وادار به خرید استودیوهای نینجا تیوری و دابل فاین کرد و در ادامه استودیوهای بیشتر و بیشتر و در نهایت خرید ناشر... بتسدا و اکتی.
در واقع بهتره بگی که قیمت بازی های سونی باعث شد گیم پس اختراع بشه و مجبور به خرید این استودیو ها و این دوتا ناشر بشه :))

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or