خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
به نظرم اینجا داری اشتباه میکنی البته شاید من اشتباه میکنم نمیدانم
اینچیزی که به نظرم میاد اگر لانج تایتال کاملا next gen باشد که روی همین کنسول های فعلی مایکروسافت اجرا نشود روی PS5 هم اجرا نخواهد رفت بکوارد برای زمانی هست بازی PS5 روی PS6 باشد نه برعکس
به نظرم اینجوری میاد نمیدانم چقدر دارم درست میگم
اول نسل که کاملا نسل بعدی نمیشن، الان کالاف 2022 هم میان نسلی بود.سونی وقتی ریلیز بشه کنسولش، دوکیت میده.

اول نسل که کاملا نسل بعدی نمیشن، الان کالاف 2022 هم میان نسلی بود.سونی وقتی ریلیز بشه کنسولش، دوکیت میده.
من در ذهنم یک چیزی مثل دیمون سولز ریمیک هست
میدونم از نظر تجاری شاید معقولانه نباشد ولی روی صحبتم بیشتر از جنبه ی حقوقی هست که ایا این تریک مسئله ی حقوقی دارد که روز لانج کنسول یک بازی کاملا نسل بعدی عرضه کنند بعد بگن قطعا چون سونی از دو سال قبل دوکیت نمی فرسته بهانه جور هست ؟

جدا آدم میمونه چی بگه، خدا رو شکرم ادعا ندارن و نمیدونن هر جرمی هم میتونه جنبه حقیقی و هم حقوقی داشته باشه.که بالا هم گفتیم
ftc هم رفته circuit 9 برا خوشگذرونی، شکایت
FTC says it will appeal to block Microsoft-Activision deal

کسی که میاد فیک میخونه، نه تنها نمیدونه circuit 9 میتونه بلاک کنه، بلکه حتی فکر نمیکنه، اگه کاری از دست circuit 9 بر نمیاد، چرا رفتن شکایت اونجا.
شکایت رو که گفتم ftc میتونه بکنه. آمریکا این آزادی رو به هر شخصی میده که تحت هرعنوانی شکایت بکنه. اتفاقن اگر شما میدونستی که circuit 9 چیه این حرف خنده دار رو نمیزدی که ftc میتونه معامله رو بلاک کنه.
صرفن چون پول دارن و نمیخان کم بیارن، رفتن این کار احمقانه رو کردن که در اصل فرقی با دور ریختن پول نداره.
اینکار ftc در حدی احمقانه است که میشه به اون بنده خدا که میخاست مزرعش رو (توی آمریکا) تبدیل به یک کشور مستقل کنه، تشبیه کرد.

آدم میمونه از این اعتماد به نفس عجیبی که داری. کسی ندونه واقعن فکر میکنه سالها در دعاوی حقوقی آمریکا وکالت کردی.
برای من، شما فرقی با کبیر نداری. همونقدر میس انفورمیشن و فیک.
فقط اون بنده خدا سیاست نداره میاد فونت رو بزرگ میکنه و ایموجی میزاره ولی شما کارتو خوب بلدی.

لينا خان گفته سوني هر غلطي دلش مي خواد تو بازار حفاظت شده ژاپن مي كنه
اونوقت تو تو بازار جهاني افتادي دنبال منافع سوني؟ لعنت بهت !
استدلالات نمایندگان جمهوری خواه مثل همیشه اب دوغ خیاری هست این حرفشان در عصر گولبالیسم جدا بی معنی هست
بهتر بود از جهت بازار ازاد وارد بحث شوند که لینا خان را مخالف بازار معرفی کنند نه از نگاه ملی گرایانه تحلیل کنند اتفاقا طرفداران لیناخان هم همین را میخوان

استدلالات نمایندگان جمهوری خواه مثل همیشه اب دوغ خیاری هست این حرفشان در عصر گولبالیسم جدا بی معنی هست
بهتر بود از جهت بازار ازاد وارد بحث شوند که لینا خان را مخالف بازار معرفی کنند نه از نگاه ملی گرایانه تحلیل کنند اتفاقا طرفداران لیناخان هم همین را میخوان
اون زمان متاسفانه تموم شده . این استدلالها رو از طیف بلومبرگ فکر کنم بشه انتظار داشت

اون زمان متاسفانه تموم شده . این استدلالها رو از طیف بلومبرگ فکر کنم بشه انتظار داشت
راند پاول هم در جمهوری خواهان یک خرده به ادم حسابی بودن میخوره در این زمینه ها ولی شوربختانه پیشتر سرش زیر چکمه ی پوتین هست تا امریکا

میدونم از نظر تجاری شاید معقولانه نباشد ولی روی صحبتم بیشتر از جنبه ی حقوقی هست که ایا این تریک مسئله ی حقوقی دارد که روز لانج کنسول یک بازی کاملا نسل بعدی عرضه کنند بعد بگن قطعا چون سونی از دو سال قبل دوکیت نمی فرسته بهانه جور هست ؟
برا بازی که در ده روز 1 بیلیون دلار فروخته، با فرض 70 دلار برا هر نسخه ، میشه 14 میلیون
و عموما تو اواخر سال کنسولا میان و کالافم آخر سال میاد
فروشش میریزه.برا چی اینکارو کنه.صدای طرفدارای خود ایکس باکسم در میاد، مگه تو سال اول، چند تا دستگاه میفروشن.
خودشو بد میکنه بین خود طرفدارای کنسولش، همونا ممکنه برن رو pc. چرا اینکارو کنه.
اینهمه بازی داره برا انحصار، میتوه یکی دو تا استودیو کالاف رو ببره یه چیز دیگه بسازن، منطقی نیست.
_______
هیچکی هیچی نمیفهمه
فوربس نمیفهمه
FTC Will Appeal Ruling Letting $69 Billion Microsoft-Activision Deal Close
The full appeal will be filed with the Ninth Circuit Court of Appeals, which has the power to extend the temporary restraining order on the deal, but there’s little time to keep it from closing, as the order blocking the deal will expire Friday.
cnbc و رویترز و ....
فقط تو همین فروم، یکی میدونه، که 9th circuit قدرت بلاک معامله رو نداره
______
خدا رو شکر که شناختین

فکر انحصاری شدن کاد نباش :دی چه با قرارداد چه بدون قرارداد، کاد ماشین چاپ پوله، نه مایکروسافت و نه حتی خود سونی اگر این ای پی تحت کنترلش بود حاضر نمی شد انحصاریش کنه، قدرت کاد به مولتی پتلفرم بودن و فن بیس عظیمشه هیچ کمپانی اونقدر دیوانه نیست کاد رو بگیره انحصاری کنه

فکر انحصاری شدن کاد نباش :D چه با قرارداد چه بدون قرارداد، کاد ماشین چاپ پوله، نه مایکروسافت و نه حتی خود سونی اگر این ای پی تحت کنترلش بود حاضر نمی شد انحصاریش کنه، قدرت کاد به مولتی پتلفرم بودن و فن بیس عظیمشه هیچ کمپانی اونقدر دیوانه نیست کاد رو بگیره انحصاری کنه
کاملا حق با شماست ابدا هیچ حرفی روش نیست
صرفا پرسش منحقوقی بود میگم اگر قرار بود چنین کند ( تصمیم نادرتس تجاری) یا میتواند از عواقب حقوقی اش فرار کنند پرسش من همین است

• Like
Reactions: Need-More-Speed
انحصاري شايد به اين زوديا نشه
اما كيفيت بهتر رو اكس باكس
محتواي انحصاري
قرارداد ماركتينگ
اينا گوشماليهاي خوبيه به بروبكس توكيو

فعلا كه سوني سهم R&D بخش پلي استيشن رو دو برابر كرده و رسونده به ٤٠ درصد

عملا بايد منتظر تعطيل شدن يكي دوتا بخش ديگش هم باشيم

تمام زورشون اينه اين بخش پلي استيشن زنده بماند شايد :D

بنظرتون امکانش هست بعد تایید کامل خرید ، مایکروسافت کنفرانسی چیزی بزاره؟ مثلاً اعلام کنند تمام سری COD ، دیابلو و... روی گیم پس عرضه میشن!
واسه بتزدا که کردن احتمالش زیاده واسه این خرید هم اینکارو بکنن

Screenshot_20230713_192345_Chrome.jpg
خب فک کنم این نظر که لینا برای طفره رفتن از جواب سوالات نماینده های پارلمان در مورد ادغام ماکرو و اکتی درخواست تجدید نظر داده می تونه منطقی باشه،
حتی یکی از نماینده ها اشاره کرد که این کار ftc یک سنت شکنی بوده و باید رای دادگاه رو قبول می کردن،
در کل این بحث های حاشیه رو ول کنید و با هم دوست باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or