خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بخش موبایل حساب نکردم :))
1689247243395.png
1689247243395.png

genshin impact در کنفرانس PS معرفی شد / 50 درصد درامد Fortnite روی PS
Court documents reveal that PlayStation 4 generated 46.8 percent of Fortnite’s total revenues from March 2018 through July 2020, while Xbox One, the second-highest platform, generated 27.5 percent. iOS ranked fifth, with just 7 percent of total revenue. The remaining 18.7 percent would have been split between Android, Nintendo Switch, and PCs
میخواهم به من اثبات کنی که امروز بخش قابل توجهی از صنعت گیم مربوط به F2p هست :))
سلطان این یه فکت ساده است

In 2021, the free-to-play (F2P) PC game market generated an estimated 23.1 billion U.S. dollars worldwide, and this figure is expected to increase to 24.5 billion U.S. dollars in 2023
The global free-to-play mobile gaming market is estimated to reach 83.64 billion U.S. dollars in 2023, up from 73.8 billion U.S. dollars in 2020

اوکی اما این پاسخ حرف من نیست من نگفتم که این بخش چقدر درامد دارد گفتم چقدر نسبت به کل صنعت

برای این هم باید تمام درامد PC , کنسول ها ( ایکس باکس پلی استیشن و نینتندو ) را بیاری
و این ارقام را باید برای 5 سال پیش باشد که بتوانیم نتیجه بگیریم اینده ی صنعت گیم اینه
و از چیزهایی که نوشتی این بهم ثابت نشد اینکه بخش مهمی است شکی نیست اما اینده ی صنعت گیم بودن خیر
چون مثلا اگر یکی در سال 2003 میگفت اینده ی صنعت موبایل گوشی لمسی هست میشود گفت که پیش بینی درستی گفته چون امروز تقریبا تمام گوشی ها لمسی هستند پس گوشی لمسی اینده ی صنعت گوشی همراه شد

وقتی میگی F2p اینده ی این صنعت هست پس باید تقریبا یک همچین چیزی هم برای صنعت ویدئو گیم متصور باشیم؟ درسته یا منظورت چیز دیگری بوده

واقعا نیاز به اثبات داره ؟ :))
موفق ترین بازی های PC / کنسول 2018
Red Dead Redemption 2
Call of Duty: Black Ops 4 انلاین مولتی پلیر
FIFA 19 انلاین
Spider-Man
GTA V انلاین مولتی پلیر
destiny 2 انلاین مولتی پلیر

Counter-Strike: Global Offensive- F2P
DOTA 2- F2P
pubg - f2p
کل بازی ها سینگل پلیر رو جمع بزنی به اندازه نصف فورتنایت درامد داشتن :)) اون هم صرفا درامد سال 2018 فورتنایت

View attachment 300811

ابر موفقیت زلدا معادل یک ششم درامد 2022 Fortnite نیست
In 2022, Fortnite is projected to generate over $6 billion in revenue, a testament to its immense popularity and widespread appeal

اکتی ( موفق ترین ناشر تاریخ صنعت گیم )

Activision Blizzard (NASDAQ:ATVI) Full Year 2022 Results​

Key Financial Results​

• Revenue: US$7.53b (down 14% from FY 2021)
  • Net income: US$1.51b (down 44% from FY 2021)
    • EPS: US$1.94 (down from US$3.47 in FY 2021
استودیو HoYoverse با 2 تا بازی F2P
HoYoverse revenue was around 3.844 billion USD and their overall net income was around 2.27 billion USD

موفق ترین بازی های PC / کنسول 2023
Fortnite - F2P
genshin impact- F2P
Counter-Strike: Global Offensive- F2P
DOTA 2- F2P
COD / WARZONE- F2P انلاین مولتی پلیر
GTAV
destiny 2- F2P
PUBG- F2P
zelda tears of the kingdom
4 ماه دیگه Marvel's Spider-Man
2 ماه دیگه EA Sports FC 24 انلاین مولتی پلیر
باز هم کل بازی ها سینگل پلیر جمع بزنی معادل نصف Fortnite درامد نخواند داشت

برات برنامه ويژه اي تدارك ديدم :))

بسیار ادبیات فاخری رو شاهد هستیم، در مورد چیزایی که میگن یکسری و دوباره تکرار مکررات، یکسر بجای دعوا با بقیه، ماده قانون هایی که گذاشته بودیم رو ممیدیدن، نمیومدن به این و اون بپرن که من با تو بودم
State and federal penalties for perjury include fines and prison terms upon conviction. Federal law (18 USC § 1621), for example, states that anyone found guilty of the crime will be fined or imprisoned for up to five years. Most state laws have similar provisions, but judges typically have the discretion to use leniency (including probation in lieu of a prison sentence) where appropriate.

A convicted person may even lose their livelihood. Anyone who works in a profession where truthfulness is valued, such as the legal profession, law enforcement, and certain public service jobs, might face dismissal. Others who work in regulated industries might lose their professional licenses and see their careers come to an end.

Perjury is rarely charged, and it is difficult for prosecutors to prove. However, the threat of perjury charges is often a tool lawyers use to ensure that witnesses provide candid testimony to the court
کسی که میاد و نمیبینه چی گفتم و فقط به دنبال ریپلای کردنه و نخونده که گفتم، اگر در زمان شهادت به عنوان یک فرد حقیقی قسم خورده باشد، این مسئله بعد از برکناری هم درگیرش خواهد بود و اگه بصورت حقوقی قسم خورده باشد، تا زمان مسئولیت، میاد میگه خبر فیک میزاری.البته قبلا هم یکبار دیگه بحث کرده بودیم باهاش.

آخرین ویرایش:
حتی اگر اسپنسر بی سمت شود، بخاطر قسمی که داده که کالاف بر روی پلی استیشن بماند، مجرم بوده و طبق قانون تا 5 سال حبس ممکن است داشته باشد، البته قسمش دقیق تو ذهنم نیست اگر گفته باشد تا زمانی که در سمتم هستم فقط تا جایی که تو سمتش باشه، این قسم اهمیت داره ولی اگر منوط به بودن در سمتش نکرده باشد، تا پایان ده سال اگر اتفاقی بیوفتذ، پای اسپنسرم چه در ماکرو باشد چه نباشد گیره
این کامنت شماست.
حتی نمیدونی تو این جلسات فیل اسپنسر به عنوان شخص حقیقی شرکت نکرده که بخاد به عنوان شخص حقیقی قسم بخوره.
مگه دادگاه خانوادس گلم که اسپنسر به عنوان شخص حقیقی شرکت کنه؟
در مورد pi هم حتی خدا هم بیاد پایین نمیتونه جلوی رسمی شدن قرارداد رو بگیره.
اصلن pi تجدید نظر نداره. یا قبول میشه یا رد میشه.
مثل قرار وثیقه میمونه که قاضی یا قبول میکنه یا رد میکنه. دیگه تجدید نظر نداره.
الان ftc می‌تونه از مایکروسافت شکایت کنه ولی این هیچ ربطی به قرارداد نداره. قرارداد تموم شدس.

....

من ادعایی ندارم. ولی شما که ادعات میشه، بهتره برای حرفات از همون ترجمه استفاده کنه.
من هم نه بیش از این حوصلش رو دارم و نه وقتش رو و نه به صورت کلی ارزشش رو داره. وگرنه از این دست اطلاعات غلط شما بارها تو این تاپیک دادی.
یه رویکردی به خودت داشته باش به جای نسخه پیچیدن برای دیگران)

لینا خان رو دارن آبکش می کنن :D
سر معامله ABK/Microsoft خیلی ازش سوال می پرسن و صاف ازش پرسیدن اتحادیه اروپا خرید رو تایید کرده تو چه مرگت بوده بلاکش کردی.
الان صاف طرف گفت من و همکارانم فکر می کنیم تو فقط تو FTC نشستی هرچی معامله هست بلاک کنی :))

با *یدمانی که جیمبو بابت امضا نکردن قرارداد ۱۰ ساله کرد باید دعا کنه سال دیگه اخراج نشه! بعد مرج، بازی قراره برای یخچال فریزر هم عرضه بشه ولی برای PS علامت سواله!
مایکروسافت میتونه بازی COD به عنوان لانج تایتل نسل بعد به صورت انحصاری عرصه کند و ابدا هیچ مشکلی پیش نخواهد امد چون سونی گفته قطعا دوکیت را نمیده

• Like
Reactions: ali-ps
با *یدمانی که جیمبو بابت امضا نکردن قرارداد ۱۰ ساله کرد باید دعا کنه سال دیگه اخراج نشه! بعد مرج، بازی قراره برای یخچال فریزر هم عرضه بشه ولی برای PS علامت سواله!

View attachment 300854
مایکروسافت میتونه بازی COD به عنوان لانج تایتل نسل بعد به صورت انحصاری عرصه کند و ابدا هیچ مشکلی پیش نخواهد امد چون سونی گفته قطعا دوکیت را نمیده اینجوری فن بیس به طور کامل مهاحرت میکنه
با توجه به شرط کمیسیون اروپا و شهادت فیل ، cod رو بدون قرارداد تا 10 سال آینده میگیره .
نسل 9 تا آخر 2028 هست به ادعای مایکی ، در نتیجه با توجه به قرارداد 10 ساله ، لانچ تایتل نسل 10 به صورت انحصاری نمیتونه cod باشه.

Screenshot (1674).png

در مورد مهاجرت هم فقط 3.1% طبق نظرسنجی که تو دادگاه ارائه شده گفتن در صورت نبود cod رویps به xbox مهاجرت میکنن

Screenshot (1739).png

البته احتمالا چون بهش دوکیت نمیدن به صورت بکوارد اجرا میشه

آخرین ویرایش:
جدا آدم میمونه چی بگه، خدا رو شکرم ادعا ندارن و نمیدونن هر جرمی هم میتونه جنبه حقیقی و هم حقوقی داشته باشه.که بالا هم گفتیم
ftc هم رفته circuit 9 برا خوشگذرونی، شکایت
FTC says it will appeal to block Microsoft-Activision deal
The Federal Trade Commission plans to bring its effort to stop Microsoft from closing its Activision Blizzard deal to the 9th Circuit appeals court.
کسی که میاد فیک میخونه، نه تنها نمیدونه circuit 9 میتونه بلاک کنه، بلکه حتی فکر نمیکنه، اگه کاری از دست circuit 9 بر نمیاد، چرا رفتن شکایت اونجا.

بودجه ftc نیم بیلیون دلاره

آخرین ویرایش:
البته احتمالا چون بهش دوکیت نمیدن به صورت بکوارد اجرا میشه
به نظرم اینجا داری اشتباه میکنی البته شاید من اشتباه میکنم نمیدانم
اینچیزی که به نظرم میاد اگر لانج تایتال کاملا next gen باشد که روی همین کنسول های فعلی مایکروسافت اجرا نشود روی PS5 هم اجرا نخواهد رفت بکوارد برای زمانی هست بازی PS5 روی PS6 باشد نه برعکس
به نظرم اینجوری میاد نمیدانم چقدر دارم درست میگم

به نظرم اینجا داری اشتباه میکنی البته شاید من اشتباه میکنم نمیدانم
اینچیزی که به نظرم میاد اگر لانج تایتال کاملا next gen باشد که روی همین کنسول های فعلی مایکروسافت اجرا نشود روی PS5 هم اجرا نخواهد رفت بکوارد برای زمانی هست بازی PS5 روی PS6 باشد نه برعکس
به نظرم اینجوری میاد نمیدانم چقدر دارم درست میگم
امکان ندارد انحصاری نسل جدید باشه اول کار. به احتمال زیاد روی نسل فعلی اکس باکس و پی اس ۵ میاد به اضافه ی نسل جدید اکس باکس ولی رو‌ پی اس ۶ نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or