خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
یه جوری حرف میزنید که انگار با دمپایی روسیه طرفیم.اگه کریمه رو بهش ندیم اوکراین رو میاد میگیره(چون ققققویه),بعدش اگه اوکراین رو ندیم عصبانی میشه و میاد سوئد و فنلاند رو میگیره،آخرشم کره زمین میشه مال خودش
تمثیل جالبی بود :))

ستاد كنترل هايپ برا شوكيس بايد اينجا وارد عمل بشه
و هيجانات كاذب رو بخوابونه كه اگر خدايي نكرده رد شد داستان ضربه نخوريم :D
من خودم کارم افزایش هایپ هست ولی خب چون اینم مثل تاس انداختن شده سعی میکنم هایپ را افزایش ندم

من انگیزه هایم را میگم بعد متوجه میشی من چطوری برای خودم قضیه را هندل کردم
از لحاظ شخصی
اگر مایکرو ببره چیزی به من نخواهد رسید
اگر مایکرو ببازه شیرینی باختش را از مهراد خواهم گرفت :D
از لحاظ گیمی
اگر مایکرو ببره جز رایگان بازی کردن دیابلو چیز دیگری به من نخواهد رسید من با خودم عهد بستم تا اخر عمرم نه کالاف بازی کنم نه فیفا نه پس
اگر مایکرو ببازه کالاف زیر دست اکتی نابود خواهد شد استدیو ها ازاد میشوند و به ساخت عناوین دیگر خواهد پرداخت
از لحاظ دید کلان تر به صنعت گیم
اگر مایکرو ببره صنعت گیم تغییر میکند و باعث میشود رقابت جذاب تر گردد و سونی هم برای حفظ جایگاهش ریسک کند که این ارزشمند هست
اگر مایکرو ببازه صنعت تغییری انچنانی نمیکند و خب این برای من که ADHD دارم جذاب نخواهد بود
از لحاظ دیدگاه سیاسی
اگر مایکرو ببره من دهن چپ ها را سرویس خواهم کرد
اگر مایکرو ببازه چپ ها دهن مرا سرویس خواهد کرد

همین طور که می ببنی من هیچ جدالی با سونی فن این وسط ندارم دعوای اصلی من جای دیگر هست ولی خوب ان سونی فن اگر دقت کند این چپ ها عاشق سونی نیستند که میخواهند این قرارداد کنسل شوند از سرگرمی من و شما منتفر هستند از رشد این صنعت می ترسد جوانی که گیمر باشد پای خزعبلات ان ها نخواهد نشست من با این خودم L(G)BT هستم ولی از تو دهنی خوردن این شارلاتان ها سر بازی هاگوارتز لگسی لذت بردم البته این فراموش نشود من با حرف رولینگ مشکل دارم و ان را غیر دقیق میدانم ولی با سایبربولی کردنش هم مشکل دارم این رفتار خلاف منش ازادی خواهان بود این تودهنی به این افراد باعث شد دیگر از این غلطا نکنند و بدترین رفتار اینا سر همین بود که میخواستند شکستشان را سر بازی دربیاورند واقعا ناراحت کننده بود من نمیدانم تیم توسعه دهنده چه گناهی کرده که باید دعا دعا میکردند که این بازی فروش کند یا منتقدین ازش نمره کم نکنند و از باز اون بدتر گیمر چه گناهی که باید بهش عذاب وجدان ترزیق کنند

• Smile
Reactions: SiminSecret
خیلی داستان این خرید دیگه دراز و بی نمک شده منم قبلا تصمیم گرفته بودم اینجا دیگه پست ندم و زیاد دنبالش نکنم ولی الان یه نظریه توطیه اومد تو سرم و وادارم کرد که پست بدم اکثر گیمرا با نسل جدید به خاطر نداشتن کمیت قابل قبول بازی و همچنین خیلی نسل بعدی نبودن گرافیک کنسولای جدید مشکل دارن سونی و مایکرو هم گفتن بیاید با هم این داستان رو پیش ببریم تا توجه گیمرا بره روی این خرید و به مذخرف بودن این نسل زیاد گیر ندن

من صرفا این لایک کردم که بگم قبول دارم که رابطه ای لزوما بین پول و استعداد نیست
و دوما اینکه من جدا برای شما متاسفم در که در عصر اینترنت اینقدر راحت دروغ میگید واقعا جای تاسف هست
سونی حتی این بازی را منتشر نکرد ناشران دیگری این بازی در اروپا و امریکا منتشر کردند
در اسپویلر میزارم که یوشیدا در مورد این بازی چی گفته بود
که بعدش منجر شد فرامسافتور یک سه گانه مولتی پلتفرم بسازد

Sony’s Yoshida: “I thought Demon’s Souls was terrible”​

an unbelievably bad game​

شما بهتره مستند ساخت بازی رو ببینی... بعد بیای بگی من دروغ میگم، اینکه یوشیدا از نتیجه راضی نبوده ربطی به این نداره که اون تصمیم رو زمانی که بازی اولیه قرار بود کنسل بشه گرفته... دیگه اینکه بازی انحصاری سونیه، با مشارکت سونی و استودیو ژاپن ساخته شدم میخواید انکار کنید 😂😂😂 ایا دوباره رفتیم تو جهان موازی؟

• Like
Reactions: Roozbeh7
من خودم کارم افزایش هایپ هست ولی خب چون اینم مثل تاس انداختن شده سعی میکنم هایپ را افزایش ندم

من انگیزه هایم را میگم بعد متوجه میشی من چطوری برای خودم قضیه را هندل کردم
از لحاظ شخصی
اگر مایکرو ببره چیزی به من نخواهد رسید
اگر مایکرو ببازه شیرینی باختش را از مهراد خواهم گرفت :D
از لحاظ گیمی
اگر مایکرو ببره جز رایگان بازی کردن دیابلو چیز دیگری به من نخواهد رسید من با خودم عهد بستم تا اخر عمرم نه کالاف بازی کنم نه فیفا نه پس
اگر مایکرو ببازه کالاف زیر دست اکتی نابود خواهد شد استدیو ها ازاد میشوند و به ساخت عناوین دیگر خواهد پرداخت
از لحاظ دید کلان تر به صنعت گیم
اگر مایکرو ببره صنعت گیم تغییر میکند و باعث میشود رقابت جذاب تر گردد و سونی هم برای حفظ جایگاهش ریسک کند که این ارزشمند هست
اگر مایکرو ببازه صنعت تغییری انچنانی نمیکند و خب این برای من که ADHD دارم جذاب نخواهد بود
از لحاظ دیدگاه سیاسی
اگر مایکرو ببره من دهن چپ ها را سرویس خواهم کرد
اگر مایکرو ببازه چپ ها دهن مرا سرویس خواهد کرد

همین طور که می ببنی من هیچ جدالی با سونی فن این وسط ندارم دعوای اصلی من جای دیگر هست ولی خوب ان سونی فن اگر دقت کند این چپ ها عاشق سونی نیستند که میخواهند این قرارداد کنسل شوند از سرگرمی من و شما منتفر هستند از رشد این صنعت می ترسد جوانی که گیمر باشد پای خزعبلات ان ها نخواهد نشست من با این خودم L(G)BT هستم ولی از تو دهنی خوردن این شارلاتان ها سر بازی هاگوارتز لگسی لذت بردم البته این فراموش نشود من با حرف رولینگ مشکل دارم و ان را غیر دقیق میدانم ولی با سایبربولی کردنش هم مشکل دارم این رفتار خلاف منش ازادی خواهان بود این تودهنی به این افراد باعث شد دیگر از این غلطا نکنند و بدترین رفتار اینا سر همین بود که میخواستند شکستشان را سر بازی دربیاورند واقعا ناراحت کننده بود من نمیدانم تیم توسعه دهنده چه گناهی کرده که باید دعا دعا میکردند که این بازی فروش کند یا منتقدین ازش نمره کم نکنند و از باز اون بدتر گیمر چه گناهی که باید بهش عذاب وجدان ترزیق کنند
دوست عزیز قبلا تو چندتا پست دیگه هم دیدم که شما شدیدا طرفدار بازار به اصلاح ((آزاد)) هستید(چیزی که در واقعیت در هیچ کجا وجود نداره) و اصرار دارید که این چپ ها هستند که مشکل دارن با این خرید و نمیخوان که صنعت رشد کنه و اینکه دشمن سونی هستند و از این حرفا...! :-j
چون شما گرایش سیاسیتون رو مشخص کردید خوب منم لازمه که بگم به قول شما و دوستان ((بازار آزادی)) یک چپول هستم!!! ولی ببین مسئله الزام چپ و راست به این شدت که شما میفرمایید نیست.دوستان فقط یک طرف قضیه رو میبینند و چشم رو روی بقیه کاستی ها میبندند
بین تمام کسانی که اینجا نظر دادند من باید بگم که یکی از دقیق ترین هاشون همون کوروش هستش که اینجا ترولش میکنید.(البته اونم یه جاهایی اشتباه و اغراق میکنه به نظرم و با 100 درصد حرفاش موافق نیستم).خیالت هم راحت من اکانت دوم کوروش یا کس دیگه ای هم نیستم.اکثر فقط دنبال این هستش که خرید تایید بشه و برن و به اصطلاح مفتی cod بازی کنن.(بله بله میدونم که همچین مفتی هم نیست و باید گیم پس داشت و صد البته این حق شماست که همچین چیزی رو بخواید)

تو همون بازار آزاد هم که شما تقدیسش میکنی نهادهای نظارتی هست و نمیزارن یکی که بیشتر داره هرجور دلش خواست خرید کنه و بازار رو جارو کنه.از همون آمریکا بگیر تا اتحادیه اروپا و استرالیا نهاد های نظارتی هستند تا جلوی ولع کمپانی ها رو بگیرن و نظارن بازار تک قطبی بشه. کاری که مایکروسافت داره میکنه عملا بزرگ ترین مونوپولی تاریخ ویدئو گیم(و حتی فراتر از اون)هست! شما فقط همون مفتی بازی کردن(اغلب هم فارغ از کیفیت) براتون مهمه وگر تا دیروز خیلی هاتون اسم cod میومد کهیر میزدید (البته شما فرمودید cod بازی نمیکنید پس الزاما منظورم شما نیستید). ببین من فن سونی نیستم(فن هیچ کدومشون نیستم) ولی ندیدن جنبه های منفی اینقضیه اصلا جالب نیست
بازار هم اونجوری که شنا میفرمایید آزاد آزاد نیست.آزادی مطلق در بازار یک افسانس.این نهاد ها مگه کارشون نظارت نیست؟ اگه آره خوب باید پرسید نظارت از کی؟ از مشتری؟ اگه آره نظارت از حقوق مشتری در برابر کی؟ در برابر چپ ها؟یا در برابر زیاده خواهی و مونوپولی شرکت ها؟ مثلا فشار ها یا بهتره بگم خط و نشون های اتحادیه اروپا در برابر اپل بخاطر جلوگیری از نفوذ چپول هاست؟ والا من نمیفهم شما چطور از خرید اکتیویژن رسیدید به تنفر چپ ها از گسترش این صنعت و بعد لینک کردش به ال جی. بی تی ! واقعا در حیرتم! خرید هم به احتمال زیاد تایید میشه.ما هم بخیل نیستیم.امیدوارم این خرید یک تکونی به ایکس باکس بده
از آمریکا و کانادا بگیر تا اروپا و استرالیا دولت در بازار دخالت میکنه
همون خدماتی که مثلا آلمان میده به نوعی همون سوسیالیم هستش هرچند که بیس اصلیش سرما داری هستش
هرچند که آف تاپیکش هستش ولی گفتنش به نظرم لازم بود
الکی هم مخالفان رو به چپ بودن متهم نکن دوست عزیز، خیلی از کسانی که مخالف هستند از هم تباران ((راست)) خودتون هستند نه از ما چپ ها:))

Last edited by a moderator:
ببینید عزیزان در دنیای بیزنس هیچ انتقام و کینه و احساساتی وجود نداره. اگر خرید کنسل بشه مایکرو اگرسیو میشه دیگه چه مزخرفیه؟ :D یعنی من مطمئنم در این صورت خود اکتی قراردادش با سونی تمدید میکنه.
مایکرو خریدی رو انجام میده که به بیزنس پلنش بخوره و شرکت های زیادی نموندن که بتونن به نیاز مایکرو برای گیم پس، بازی های موبایل و کلود گیمینگ همزمان جواب بدن.

ببینید عزیزان در دنیای بیزنس هیچ انتقام و کینه و احساساتی وجود نداره. اگر خرید کنسل بشه مایکرو اگرسیو میشه دیگه چه مزخرفیه؟ :D یعنی من مطمئنم در این صورت خود اکتی قراردادش با سونی تمدید میکنه.
مایکرو خریدی رو انجام میده که به بیزنس پلنش بخوره و شرکت های زیادی نموندن که بتونن به نیاز مایکرو برای گیم پس، بازی های موبایل و کلود گیمینگ همزمان جواب بدن.
اون قسمتی که گفتی "در دنیای بیزنس هیچ انتقام و کینه و احساساتی وجود نداره" کاملا درست و منطقی هست ولی اینو در نظر بگیر که اگه به هر نحوی این معامله کنسل بشه سهام اکتی با کله می خوره زمین ! که دلیل اصلی وارد شدن همچین ضرری به اکتی قطعا لابی و کارشکنی سونی بوده! حالا بحث اینه که ضرر به این هنگفتی بی جواب میمونه چون تو دنیای بیزنس هستیم؟ واقعا فکر میکنی سود قرارداد تبلیغات cod روی PS اون ضرر هنگفت رو جبران میکنه؟ حتی اون 3 میلیارد دلار هم که مایکرو پرداخت میکنه جلوی اون ضرر شوخیه! به شخصه فک می کنم این بی جواب نمیمونه

اون قسمتی که گفتی "در دنیای بیزنس هیچ انتقام و کینه و احساساتی وجود نداره" کاملا درست و منطقی هست ولی اینو در نظر بگیر که اگه به هر نحوی این معامله کنسل بشه سهام اکتی با کله می خوره زمین ! که دلیل اصلی وارد شدن همچین ضرری به اکتی قطعا لابی و کارشکنی سونی بوده! حالا بحث اینه که ضرر به این هنگفتی بی جواب میمونه چون تو دنیای بیزنس هستیم؟ واقعا فکر میکنی سود قرارداد تبلیغات cod روی PS اون ضرر هنگفت رو جبران میکنه؟ حتی اون 3 میلیارد دلار هم که مایکرو پرداخت میکنه جلوی اون ضرر شوخیه! به شخصه فک می کنم این بی جواب نمیمونه
کنکل:D نمیشه
حتما معالمه انجام میشه و میره پی کارش.
اون دلایلی هم که FTC یا سایر مخالفین میگن هم اگر کاملا درست باشه بیشتر مربوط به آیندس نه زمان حال و دادگاه و قاضی هم به قضیه و کلا صنعت بازی با این دید نگاه نمیکنه(بیشتر خطرات و معایب این قرارداد برای حال یا اینده کاملا مشخص رو می پرسه که اون اینده کاملا مشخص هم تو این صنعت خیلی جایی نداره)

فقط نهایتا با CMA به مشکل بخورن که اونم تهش یا انگلیس رو اسکیپ میکنن یا اینکه سر انگلیس یکم تاخیر میخوره قرارداد که اونم بعیده باز

.

جوابش این هست که با هر دو پلتفورم هلدر مذاکره میکنه هر کدوم که پیشنهاد بهتری داد با اون قرارداد میبنده .
کاهش ارزش سهام با اخبار فروش خوب دیابلو و کالاف جبران میشه.
دردسر اصلی ، به جریان افتادن دادگاهای خود بابی هست.
-----------------------------------------
مایکرو برای تکمیل سبدش دنبال خرید شرکتهای دیگه میره که احتمالا کوچکتر هستن که با چالش کمتری روبرو بشه

اصلا این حرف که معامله کنسل بشه، جیم رایان جرعت نمیکنه از جلوی در شرکت اکتیویژن رد بشه وگرنه با تیر میزننش چون سونی نمیخواسته این ادغام صورت بگیره یک درصد هم درست نیست. قراردادی که به نفع سونی و اکتیویژن هست چرا 10 سال دیگه هم تمدید نشه مثلا؟ کی از پول راحت بدش میاد. فن بیسش هست، کنسولش هست، درآمدش هم راحت بدست میاد.

این صبحتا که سونی فن ها بهتره خدا خدا کنن مایکرو اینارو بخره وگرنه اینا اگرسیو عمل میکنن ذره ای توجیه نداره. آخه یه جا میگین این ادغام آینده نگری برای بازار موبایل و کلاود هست، یه جا میگین میخوان به سونی ضربه بزنن. خب اگه این معامله نشه، برای بخش کلاود و گیمینگ چیز دیگه ای وجود نداره که! باید بره شرکت سوپرسل بخره که از کلش آو کلز پول در بیاره (والا!).

بقیه شرکت ها و آی پی هاشون هم که فروشی نیستن، اون از CDPR که بیانیه داد، اینم از سگا، کپکام و کونامی و ژاپنی ها که میگید خانوادگی اداره میشه، اسکوار آی پی های خوبشو فروخته. EA گیم دست اندرو ویلسونه که فرقی به س.ع.خ نداره! یوبی سافت که خانوادگیه با شلاق روی سر کارمندان و تیک تو قراره با GTA بعدی پول پارو کنه و ...

مایکروسافت اگه درست خرج کنه و درست تر مدیریت کنه، ده سال دیگه همه ما هنوزم از صنعت گیم لذت میبریم. تو ده سال میشه استودیو هایی پرورش داد و بازی هایی ساخت که ملت انگشت به دهن بمونن. به شرط اینکه آدم این کارو داشته باشی.

photo_2023-07-01_13-31-13.jpg

اینم برای عزیزانی که اصرار دارن حرف اشتباهشون رو تکرار کنن.

اصلا این حرف که معامله کنسل بشه، جیم رایان جرعت نمیکنه از جلوی در شرکت اکتیویژن رد بشه وگرنه با تیر میزننش چون سونی نمیخواسته این ادغام صورت بگیره یک درصد هم درست نیست. قراردادی که به نفع سونی و اکتیویژن هست چرا 10 سال دیگه هم تمدید نشه مثلا؟ کی از پول راحت بدش میاد. فن بیسش هست، کنسولش هست، درآمدش هم راحت بدست میاد.

این صبحتا که سونی فن ها بهتره خدا خدا کنن مایکرو اینارو بخره وگرنه اینا اگرسیو عمل میکنن ذره ای توجیه نداره. آخه یه جا میگین این ادغام آینده نگری برای بازار موبایل و کلاود هست، یه جا میگین میخوان به سونی ضربه بزنن. خب اگه این معامله نشه، برای بخش کلاود و گیمینگ چیز دیگه ای وجود نداره که! باید بره شرکت سوپرسل بخره که از کلش آو کلز پول در بیاره (والا!).

بقیه شرکت ها و آی پی هاشون هم که فروشی نیستن، اون از CDPR که بیانیه داد، اینم از سگا، کپکام و کونامی و ژاپنی ها که میگید خانوادگی اداره میشه، اسکوار آی پی های خوبشو فروخته. EA گیم دست اندرو ویلسونه که فرقی به س.ع.خ نداره! یوبی سافت که خانوادگیه با شلاق روی سر کارمندان و تیک تو قراره با GTA بعدی پول پارو کنه و ...

مایکروسافت اگه درست خرج کنه و درست تر مدیریت کنه، ده سال دیگه همه ما هنوزم از صنعت گیم لذت میبریم. تو ده سال میشه استودیو هایی پرورش داد و بازی هایی ساخت که ملت انگشت به دهن بمونن. به شرط اینکه آدم این کارو داشته باشی.

View attachment 299428

اینم برای عزیزانی که اصرار دارن حرف اشتباهشون رو تکرار کنن.
رفیق این شخصی که توییت گذاشته خبرنگار هست؟چون واقعا آشنایی ندارم می پرسم.
چیزی که از بابی کوتیک در مورد سونی منتشر شده فعلا این ایمیل هست.
Activision CEO Bobby Kotick says Sony’s ‘disappointing behaviour’ won’t damage their long-term relationship | VGC

در مورد Sega نکته ای که وجود دارد قرارداد همکاری هست که رسما هم بهش اشاره شده است.برای همین عناوینی مثل Yakuza و بازی های Atlus که پیش از این بر روی Xbox به ندرت عرضه می شدند،حالا به صورت Day 1 و البته Game Pass Day 1 عرضه می شوند.یا اینکه استودیوهای داخلی Sega برای مایکروسافت بازی انحصاری در سبک استراتژی می سازند.همین رویه رو می توانند با ناشرهای دیگر هم دنبال کنند.

میزان فروش بازی کال آو دیوتی روی کنسول های سونی تقریبا با تعداد فروش خود کنسول اکس باکس تو رقابته، بعد بیان اگرسیو شن و کار سونی رو بی جواب نذارن؟ : ))

اینجا همه از قراردادهای سونی انتقاد میکنن سر کال آو دیوتی، چرا هیچکس در مورد اینکه اکتیویژن این قراردادهارو امضا کرده صحبت نمیکنه؟ دلیلش واضح نیست؟ یکی از دلایل رشد این آی پی وجود پلی استیشن و همین قراردادهاست! شما به تعداد فروش بازی ها رو کنسول ها یه نگاه بندازید... همه 80 به 20 یا نهایت 70 به 30ـه! کدوم ناشری حاضره با سونی لج کنه؟ فقط کسی که دلش میخواد کمپانی خودشو از بین ببره!

ماکروسافت واقعا دلش میخواد هرجا که فعالیت میکنه مثل ویندوز باشه! خودش باشه و خودش وگرنه تو بحث رقابت اگه یک یا چنتا گردن کلفت باشن هرگز نمیتونه جلوشون وایسه! گوشی، موبایل گیمینگ، کنسول گیمینگ، تبلت... تو هرچی خودش پا میذاره شکست میخوره! چون بازار گیمینگ داره رشد میکنه سال به سال، دلش میخواد یه امپراتوری راه بندازه و سالی چند صد میلیارد دلار ازش در بیاره که تا الان فقط دست و پا زده...

اول رشد اورگانیک رو انتخاب کرد، داشت کم کم پیشرفت میکرد واقعا که راضیشون نکرد و تغییر دادن مسیرشونو
بعد شروع کرد رسانه هارو خریدن که گوش ملتو پر کنن که بهترین کنسول رو دارن که جواب نداد
بعد رو آوردن به گیم پس که باز مخاطب جذب نشد
گفتن گیم پس رو باید بهش پرو بال بدیم، کلی استودیو خریدن افاقه نکرد
گفتن چیکار کنیم که سونی از دور خارج بشه که رقابتمون از بین بره راحت تر به چیزی که میخوایم برسیم؟ الان نوبته خرید ناشر هاست...
بعدشم میخوان اون لیستی که ده ها استودیو و ناشر رو شامل میشه رو بخرن در راستای هدف قبلیشون!

بازار گیم اینجوری کار نکرده و نمیکنه! بازی خوب بساز و پشتیبانیش کن، مشتری جذب میشه! فرمول از این ساده تر؟ من اصلا آینده خوبی رو نمیتونم متصور بشم برای اکس باکس حالا ممکنه باهام مخالفت کنید به هر دلیلی، ولی این چیزیه که من میتونم درک کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or