خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
استثنا همیشه و در هر جایی وجود داره مهم اکثریت بازاره که مسیر اون صنعت رو تایین میکنه
همیشه استثنا ها هستند که بازار را شکل میدهند
کی فکر میکرد یک حسابدار وارد صنعت ویدئو گیم شود
و نتیجه اش خلق یک ساب ژانر باشد (سولز لایک)
همیشه این اتفاقات و این استثنا ها هستند که مسیر جدیدی را خلق میکنند
الان ذهنم درگیر هست نمیتونم تمرکز کنم ورگنه لیستی از حرکت های بسیار کوچک در چندین صنعت اینجا لیست میکردم که نشان دهم با اینکه در نگاه نخست نادیده گرفتنی بودند ولی در نهایت وارد عرصه ی عمومی شدند پس من جدا نگرانی ای ندارم حتی اگر بازار دو قطبی شود

همین CDPR در کشوری تازه استقلال یافته از امپراطوری شرارت بود یک هو سبز شد و بازی اش شد هدیه ی رئیس جمهور لهستان به باراک اوباما
بسیار مثال میشد زد
بازار قطعا تغییر میکنه اما خراب نمیشه یک نمونه از اینکه این ذهن و نظر و سلیقه ی من و شماست که به این بازار شکل داده و میدهد این جا میزارم
یـ زمانی همه واسه بازی سینگل پلیر عزا گرفته بودن و آینده رو لایو سرویس میدیدن Fast Forward سال 2023 تبدیل شده به قبرسون لایو سرویسا LOL چقدر بازی لایو سرویس که با کله نخوردن زمین !!! بعد لاین آپ امسال رو میبینی حالت بهم میخوره اینقدر بازی سینگل پلیر خفن منتشر شده (و خواهد شد) :D
اگر تغییر در این بازار مورد تایید جامعه ی گیمر نبود ان تغییر پایدار نخواهد ماند
کدام ناشری توانسته با پشت کردن به فن بیس موفق شود؟ حتی یوبیسافت و ea هم دارن به راه میایند پس نگرانی ات موجه ولی بلاموضوع هست

• Like
Reactions: Natural Killer
از رقابتی بودن خارج میشه و دیگه هیچ شرکتی جرئت ورود به بازار کنسولی و قلمرو سونی و مایکرو رو پیدا نمیکنه(بازار هدف نینتندو جداست) مهم اکثریت بازاره که با این شرایط متاسفانه این اتفاق می افته چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم میمونه یه عده نخود سیاه که شاهد کل سهامش از بازار کنسولی ۱۰درصد هم نباشه مگه چند شرکت و استدیو شناخته شده مستقل داریم؟تو آمریکا همین اکتی و ea و t2 و استدیوهای وارنره تو اروپا یوبی و سیدی پراجکت رده تو ژاپن هم فرام و اسکوئر و سگا و کپکامه سهام بقیه از بازار زیر ۱۰ درصده تو بازار کنسولی

اقلیت و استثنا همیشه وجود داره و نمیشه به کل تعمیم داد یه نفر به فروش فیلم ماریو و اون رو با دیزنی مقایسه کرد
فروش و درآمد اکثر فیلمهای دیزنی مثل ماریو هست ولی آیا فروش ماریوهای دیگه و همه فیلمهای تحت ساخت نینتندو مثل دیزنی هست؟قطعا خیر
استثنا همیشه و در هر جایی وجود داره مهم اکثریت بازاره که مسیر اون صنعت رو تایین میکنه
خیلی ها به این نکته توجه نمیکنن
لینک مصاحبه ای که من گذاشتم خیلی ها نیستا ، مدیر عامل یونیتی که میگه واقعا چیزی رو تغییر نمیده و همیشه تو صنعت وجود داشته

فورتنایت چی ؟ مگه چقدر قدمت داره ؟ اصلا بگیم اون برای اپیکه
گنشین چطور ؟ ماینکرفت ؟
بازار آزاد یه قالب سنگی نیست ، منعطفه میتونه بزرگتر یا یا کوچکتر بشه مثل منابع زیر زمینی نیست که بگی مثلا 4 تا معدن طلا وجود داره اگر کسی 4 تا رو بخره صاحب تمام معادن طلا میشه بقیه هیچ
شما تاریخچه صنعت نگاه مرور کنی میبینی چه شرکتهای بزرگی بودن که الان در حد اندازه اون زمان نیستن مثل سگا یا آتاری یا ظرف چند سال از یه استدیو کوچیک تبدیل شدن به یکی از بزرگترین ناشران اروپا مثل cdpr

همین الان توی Summer Sale استیم که N تا عنوان گنده تخفیف خورده و در حالی که این چند وقت هم بازی پر اسم و رسم بزرگ کم نداشتیم، شماره 4 پرفروش ترین بازی استیم بازی ای هست به اسم BattleBit Remastered که کلا 15 دلار قیمت داره اونم در حالی که تاپ سلر استیم بر اساس میزان فروش دلاری بازی هست نه تعداد نسخه فروخته شده.
نکته جالب اینه که بازی توسط سه نفر ساخته شده و حتی ریلیز هم نشده توی Early Access هست.

صنعت گیم خیلی با اون چیزی که شما فکر می کنید فرق داره :)

یک درصد فکر کنید قاضی رای به نفع FTC بده :D

View attachment 299394
اسکین های انحصاری کالاف و xp دو برابر کنسول های سونی سر جاش باقی می مونه سونی هم با سودش واسشون هوریزون زیرو دان ریمیک میسازه با قیمت ۷۰ دلار میخرن
از اینور هم مایکروسافت میمونه و ۶۵ میلیارد دلار که فقط با یک دهمش میتونه کپکام و بوبیسافت رو باهم بخره
در هر صورت این سونیه که ضرر می کنه همیشه برد با اونیه که پول داره

• Like
Reactions: shinsuke and Wolff
برام عجيبه حرفات
نسل هفت كه بعد از فروش رويايي پلي ٢ بود
ماكرو كه تازه وارد اين صنعت بود هرچي ثرد پارتي بود رو انحصاري زماني كرد

اين حرفاتون رو واسه نسل هشت ميزدين دوره اي كه ماكرو مسيرو عوض كرد
تو نسل نهم هم كه از اكتي گنده تر داريم توبازار؟
رسما خريدتش منتهي گير قانوني داره

امپراطور كسيه كه از همه ثروتمند تره
و سوني تو اين حد و اندازه نيست
بیشتر این انحصاری شدن ها به خاطر این بود که سونی یک سال دیرتر شروع کرد و سال اول افتضاحی رو پشت سر گذاشت، از سال دوم به بعد که چارت های ps3 رو به رشد گذاشت همون بازی ها که میگی یکی یک برای ps3 هم پورت شدن

آخرین ویرایش:
از رقابتی بودن خارج میشه و دیگه هیچ شرکتی جرئت ورود به بازار کنسولی و قلمرو سونی و مایکرو رو پیدا نمیکنه(بازار هدف نینتندو جداست) مهم اکثریت بازاره که با این شرایط متاسفانه این اتفاق می افته چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم میمونه یه عده نخود سیاه که شاهد کل سهامش از بازار کنسولی ۱۰درصد هم نباشه مگه چند شرکت و استدیو شناخته شده مستقل داریم؟تو آمریکا همین اکتی و ea و t2 و استدیوهای وارنره تو اروپا یوبی و سیدی پراجکت رده تو ژاپن هم فرام و اسکوئر و سگا و کپکامه سهام بقیه از بازار زیر ۱۰ درصده تو بازار کنسولی
موافق نیستم باهات، پلتفرم هولدر نیاز به محتوا داره هرقدر هم خرید کنه نمیتونه تمام نیازش به محتوا رو خودش تامین کنه پولشم داشته باشه واسش نمیصرفه
من قبلا چند بار گفتم دلیل اصلی که دلم میخواد این خرید انجام بشه کم شدن فاصله مایکرو و سونیه که بازار رقابت رو داغ میکنه و رقابت بزرگان به نفع کیه؟ منه گیمر!
اگه به مایکرو اجازه میدن اکتی رو بخره بخاطر سهمش از بازار هست
شک نکن اگر سونی اقدام به خرید اکتی میکرد (بر فرض داشتن پولش) با مخالفت خیلی شدیدی روبرو میشد چون همین الان دست نیافتنیه و سهمش خیلی بیشتر از بقیه بازیگرای بازاره
این تصور اشتباهیه که فکر کنیم اگر این خرید انجام بشه راه برای خریدهای بزرگتر باز میشه نه هر خریدی با شرایط روز خودش سنجیده میشه.

به نظر من به جای اینکه تمرکز بحث روی این باشد پس از تایید یا رد این قرارداد پلفترم ها چه برنامه دارند برای برنامه شون چه ابزاری دارند
روی این بحث کنیم ایا اگر سونی و مایکروسافت هم خواستند در این اسکیل خرید که (منجر به انحصار شود )کنند
1. نظر جامعه ی گیمری چیست
2. ایا رگولاتوری میتوانند مانع شوند یا خیر
پاسخ خودم
1. من به شرطی موافقم خواهم بود که 1. برند اون ناشر در برند خریدار حل شود 2. خریدار فقط به فکر دپو ای پی نباشد نشان دهد که این خرید باعث پیشرفت ناشر خریداری شده شده است
2. دو تا پاسخ دارم در پاردایم من ابدا نباید نهادی مانع شود ولی شوربختانه پارادایم من صرفا در کتاب ها موجود هست نه در واقعیت پارادایم دیگری حکمفرماست
در این پارادایم اگر این خرید لغو شود ابدا به سونی اجازه نخواهد داد که ناشر حتی در یوبیسافت خریداری کند چون کنسول تئوری به زیان سونی هست دستکم در 40 کشور جهان این اثبات شده و خب دست مایکروسافت هنوز برای خرید های بعدی در اسکیل کوچک تر باز خواهد بود

اما اگر خرید تایید شود معلوم نیست کنسول تئوری هنوز به نفع مایکروسافت خواهد بود یا خیر اگر برتری نداشته باشد پس رگولاتری ها نمیتوانند مانع خرید سونی شوند و مایکرو هم میتواند به خرید ادامه دهد چون با این کنسول تئوری اش ان برتری گذشته را ندارد اما چون اسکیل خرید کوچکتر میشود از بابت رگولاتری ها مشکلی انچنانی نخواهد بود
این نظر من هست حالا اگر کسی اطلاعات دقیق تری دارد میتوانیم گفتگو کنیم

بیشتر این انحصاری شدن ها به خاطر این بود که سونی یک سال دیرتر شروع کرد و سال او افتضاحی رو پشت سر گذاشت، از سال دوم به بعد که چارت های ps3 رو به رشد گذاشت همون بازی ها که میگی یکی یک برای ps3 هم پورت شدن

ببين اسمش روشه زماني
يعني مشخصه كه ميومدن واسه سوني

منتها بحث من چيز ديگه است

اون رفيقمون ميگه ماكرو بخواد بازي انحصاري كنه يا ناشر بخره بخاطر حضور سوني نميتونه

كه ميگم ربطي نداره
چه براي ناشر چه براي اي پي پيشنهاد بهتر مالي تعيين كننده است .

همیشه استثنا ها هستند که بازار را شکل میدهند
کی فکر میکرد یک حسابدار وارد صنعت ویدئو گیم شود
و نتیجه اش خلق یک ساب ژانر باشد (سولز لایک)
همیشه این اتفاقات و این استثنا ها هستند که مسیر جدیدی را خلق میکنند
این استثنا ها هیچوقت با پول پاشی به دست نمیاد، یه چشم برزخی و یه مغز نابغه مثل شوهی یوشیدا نیازه ، تا یه پروژه شکست خورده در استانه کنسل شدن رو بده دست یه کارمند ساده شرکت تا دوباره باز سازی کنه و بشه دمون سولز... اینکه یکی مثل نیل دراکمن، فقط ظرف دو تا بازی از یه برنامه نویس ساده بشه کارگردان مهم ترین استودیو سونی بازم به یه یوشیدا نیاز دارید... اینکه مدیا مولکولی که مایکروسافت حتی فرصت جلسه و ارائه ایده هاشون رو نداد ، بدون هیچ سابقه ای یهو بخره و بشه یکی از برگ برنده های ps3 به یه یوشیدا نیاز دارید... از این مثال ها زیاد، استودیو ها و بازی های سونی با جادو جمبل و پول پاشی اینقدر رشد نکردن

همین الان توی Summer Sale استیم که N تا عنوان گنده تخفیف خورده و در حالی که این چند وقت هم بازی پر اسم و رسم بزرگ کم نداشتیم، شماره 4 پرفروش ترین بازی استیم بازی ای هست به اسم BattleBit Remastered که کلا 15 دلار قیمت داره اونم در حالی که تاپ سلر استیم بر اساس میزان فروش دلاری بازی هست نه تعداد نسخه فروخته شده.
نکته جالب اینه که بازی توسط سه نفر ساخته شده و حتی ریلیز هم نشده توی Early Access هست.

صنعت گیم خیلی با اون چیزی که شما فکر می کنید فرق داره :)
عجب مثالی زدی
الان یادم افتاد کاپ هد عجب چیزی بود
چند نفر ساختنش؟
گیمر بازی خوب می خواد کنسول سرویس و... در اولیت بعدی هست
کیه که ندونه کسنول ننیتندو چقدر مشکلات فنی داره و نسبت به استانداردهای روز عقب هست
اما چرا این همه افراد به این سخت افزار ضعیف وفادار هستند فقط یک توجیه دارد
کنسول 12TF باشد کلی امکانات داشته باشد سرویس دی وان داشته باشد ولی بازی نداشته باشد تو بازار عقب میافتد
در عوض کنسولی که دست میزی روش خش میافته 50 میلیون نسخه فروخته
افزایش فروش چند برابری کنسول XBOX نه به خاطر تغییر سخت افزارش بود نه خاطر قیمت سرویس تنها یک دلیل داشت یک شوکیس فوق العاده

فراموش کردن این مسیر جدا عجیب هست

این ساخت بازی از گذشته تا به امروز براساس ایده های ناب رشد کرده اصالتا یک بازی به ایده ی ان است
همین بازی دیمون سولز موقع عرضه هم زشت بود هم کیفیت گرافیکی جذابی نداشت
اما ان ایده زمینه ساز شکل گیری یک ساب ژانر شد

به طور خلاصه من بابت همین چیزهاست که من عاشق این صنعت هستم

این استثنا ها هیچوقت با پول پاشی به دست نمیاد، یه چشم برزخی و یه مغز نابغه مثل شوهی یوشیدا نیازه ، تا یه پروژه شکست خورده در استانه کنسل شدن رو بده دست یه کارمند ساده شرکت تا دوباره باز سازی کنه و بشه دمون سولز... اینکه یکی مثل نیل دراکمن، فقط ظرف دو تا بازی از یه برنامه نویس ساده بشه کارگردان مهم ترین استودیو سونی بازم به یه یوشیدا نیاز دارید... اینکه مدیا مولکولی که مایکروسافت حتی فرصت جلسه و ارائه ایده هاشون رو نداد ، بدون هیچ سابقه ای یهو بخره و بشه یکی از برگ برنده های ps3 به یه یوشیدا نیاز دارید... از این مثال ها زیاد، استودیو ها و بازی های سونی با جادو جمبل و پول پاشی اینقدر رشد نکردن
من صرفا این لایک کردم که بگم قبول دارم که رابطه ای لزوما بین پول و استعداد نیست
و دوما اینکه من جدا برای شما متاسفم در که در عصر اینترنت اینقدر راحت دروغ میگید واقعا جای تاسف هست
سونی حتی این بازی را منتشر نکرد ناشران دیگری این بازی در اروپا و امریکا منتشر کردند
در اسپویلر میزارم که یوشیدا در مورد این بازی چی گفته بود
که بعدش منجر شد فرامسافتور یک سه گانه مولتی پلتفرم بسازد

Sony’s Yoshida: “I thought Demon’s Souls was terrible”​

an unbelievably bad game​

کلا این گیر دادن به Cloud به نظرم خیلی منطقی نیست و دلیلشم اینه که Cloud کلا مارکت رو هوایی اه. نه FTC نه CMA هیچی ندارن ارائه بدن که آینده Cloud جطوره و مایکروسافت توش چه نقشی داره. هیچ پیشبینی قابل استنادی هم ندارن. تنها چیزی که می گن فقط و فقط نگرانی اه.
EU که همین الان داره به دعوای Apple و Spotify سر انحصار گرایی اپل رسیدگی می کنه معامله رو تایید کرد. EU سمبل مبارزه با انحصار گرایی اه. همین iPhone 15 که داره با USB-C عرضه می شه به لطف همین EU اه وگرنه تا N سال دیگه اپل گوشی با لایتنینگ می فروخت به ملت. همین چند هفته پیش هم قانونی برای تعویض آسون باتری های گوشی تصویب کرد که از 2027 اجرایی می شه.
از اون ورم Nvidia اومد گفت ما با این خرید مشکل داشتیم اما بعد از قرارداد ده ساله باهاش موافق شدیم. با قاطعیت هم گفت که سرویس ما معادل و یا بهتر از سرویس Cloud مایکروسافت هست که رسما خودش مهر تاییدی هست بر این که بازار Cloud در انحصار مایکروسافت نیست.
FTC تنها ایرادی که به مایکروسافت گرفت این بود که مایکروسافت به صورت انتخابی رفته قرارداد بسته و با گوگل و آمازون قرارداد نبسته. به نظرم سکوت وکیل مایکروسافت اینجا بزرگ ترین اشتباه کل این جلسات بود. چون گوگل که تخته کرد رفت استادیا رو, فقط می مونه آمازون. بعد اونجا جا داشت اشاره بشه که سونی در زمینه Cloud انحصار گرا هست و بازی هاش از طریق پلتفرم خودش فقط در دسترس ان و بازی هاییشم که روی PC میان روی پلتفرم های مطرح Cloud قابل بازی نیستن.

در کل به نظرم با توجه به این که Cloud مارکتیه که هیچیش معلوم نیست و رقبای این بازار هم مشکلی با این خرید ندارن منطقی نیست که سر این موضوع خرید کنسل بشه.
به نظرم وکیل مایکروسافت در بخش Cloud خیلی خوب عمل نکرد و حقیقاتا اگر قاضی به نفع FTC رای بده من وکیل مایکروسافت در نطق پایانی رو عامل این موضوع می دونم.

یه نکته در مورد خرید بگم، صبر کردیم بحث تموم بشه، تا بشه راحت گفت

View attachment 299298View attachment 299297
تو همین دیتاها، بعد از لیست 100 تا استودیو و ناشر به 17 تای نهایی میرسن که بزرگترین ناشرش سگاست و بعد تو لیست نهایی، همون سگا هم تو حذف و اضافه، حذف میشه و میرسن به بانجی که قبلا هم گراب گفته بود رفتن مذاکره و مشخصا توافق نکردن.
بزرگترین موبایل هم زینگا بوده که رفتن مذاکره و توافق اونم نشده
______
ماکرو، همونطور که دیتاهاش اومد اصلا تو بحث خرید یه ناشر بزرگ نبوده، چه برسه به بزرگترینشون تو صنعت گیم که اکتیه، که ارزش خام کمپانیش از نینتندو بالاتره
وقتی اتفاقات داخلیش میوفته و سقوط عجیب سهامش رخ میده، بوی یه کباب لذیذ میخوره به دماغش و ماکرو هم که از کباب خوشش میاد، میره وسط.
قیمتی که ماکرو خریده، یه قیمت معقوله. همین الان قیمت سهام شرکت، دست کمی از پولی که برا خرید داده، نداره.تو حالت عادی ماکرو نمیخواسته بره سراغ یه ناشر گیمینگ کنسولی، دیگه تا حالا باید فهمیده باشیین که تمام ایمیلهای رد و بدل شده اینا، اومده رو کاغذ و بلا سگا هم وارد مذاکره نهایی اصلا نشدن، این یه نکته
اگه نخره، قطعا دنبال موبایل میره، در مورد بخش کنسول دو حالت داره یا یه پول ممکنه بزاره یه ناشر بخره در حد سگا، یا یه لول بالاتر، به حد تیک تو و ea بعیده برسن، یا ممکنه همون کاری که بوتی گفته بود رو بکنه و پول بزاره و انحصار کنه.
در مورد کلود، خوب بود ماکرو ولی یه نکته داره، نتونست از قراردادهایی مثل بوستروید و kk و ... در ابعاد جهانی دفاع کنه، ایرادی که واضح بود و قبلا گفتیم که اینها حکم رفرنس پایان نامه داره که ما اضافه میکنیم، شاید وکیل ماکرو دفاع بهتری میتونست بکنه، یا تحقیق انجام میدادن که بوستروید میتونیه تو سطح جهانی خدمات بده یا نه.
کورلی بخوبی واقف بود و تو آخر جلسه گفت، که ftc باید یه دلیل بده که من pi لازمه و اگه ندیم تا 2 آگوست که دادگاهتونه، یه اتفاق بد به ضرر مصرف کننده میوفته و گفت میتونن کالاف بعدی رو degrade کنن.
امروز یه جلسه خصوصی هست و تموم میشه، البته تو مدارک نبود مثل اینکه، چون گفته نشد ولی یه نسخه از کالاف روی ps plus اومده، دو جنبه داره، اگه جزء مدارک بوده باشه: 1. سونی: ما الان چون طرف حساب کالفه، میتونیم بیاریم رو ps plus
2. ماکرو: سونی بازیای خودشو نمیاره رو ps plus دی وان، که به گاد هم اشاره شد که قاضی گفت دی وان رو ps plus نیست.
و پایان
در مورد کلاود درسته وکیل ماکرو نتونست اونطور که باید دفاع کنه ولی همه چی به اینجا ختم نمی شه،
یه دوجین مدارک و مستندات الان دست کورلی هست که اتفاقا نشون داده کامل مطالعه شون می کنه،
رای اروپا،شهادت نماینده گوگل،توافقات ماکرو با سایر شرکت ها و.... الان زیر دست قاضیه،
شخصا نگران این موضوعات نیستم،
فقط کورلی یه آدمِ فقط کافیه یه ذره شک کنه اون وقتکه هفته ی آینده خون به پا میشه تو همین تاپیک🤣

یه جوری حرف میزنید که انگار با دمپایی روسیه طرفیم.اگه کریمه رو بهش ندیم اوکراین رو میاد میگیره(چون ققققویه),بعدش اگه اوکراین رو ندیم عصبانی میشه و میاد سوئد و فنلاند رو میگیره،آخرشم کره زمین میشه مال خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or