خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بعد جالبه اینجا میگفتن سونی شیطان رجیم قرارداد بسته که بازیا نیان رو گیم پس. بعد الان گندش دراومده که ناجی صنعت گیمم قرارداد بسته که بازیای دی وان گیم پس نباید بیان رو پلاس!
ناحی صنعت گیمم کثافت کاری بلده که!چی شد پس مگه سونی شیطان رجیم نبود؟ :D

بابی کوتیک هرچی ادم نچسبیه ولی ۱ تنه مایکروسافتو گنگ بنگ کرد!
عملا یعنی اون همه جنجال که ما با فلان و فلان قرارداد بستیم کشک و دروغ! مدیر کل اون کمپانی خبر نداشته بعد اینا رفتن وعده دادن!
بعد اینجا سطح دسترسی و اجازه مدیر کمپانی رو با مدیر استودیو مقایسه میکنن! مدیر استودیویی که وقتی بهش دستور دادن پلتفرم PS5 رو حذف کنین، گفته چشم! بعد کمپانی اکتیویژن مدیرش اصلا در جریان مفاد قراردادی که مایکروسافت هنوز صلاحیتش رو نداره که ارائه بده، نبوده و نمیدونسته همچین چیزی رو! اینجا ازش دفاع هم میشه.
مشخصه که شما با کتگوری های چورن آشنایی نداری! :D ببین یه نفر نمی تونه به تنهایی طرف مقابل رو گنگ بنگ بکنه ! :D گنگ بنگ به این صورت هست که چند نفر به صورت هم زمان آوار میشن روی یه بدبختی! :D مثلا اگه این قرارداد بسته بشه xbox و بتسدا و اکتی می تونن سونی رو گنگ بنگ کنن! :D

طرف یک پست گذاشته 90 درصدش به ضرر ادعا های جیمبو هست تا بگه انتشار بازی کالاف دیوتی روی گیمپس نمیارزد نفرت از ایکس باکس چشمشان را کور کرده

در جلسه ی نخست استماع مشخص بود که گیم پس چگونه گیمرها را مجاب به خرید کامل یک بازی میکند

مثالش هم سبک پازلی بود که بعد نشان پس از اینکه این بازی در گیم پس عرضه شد فروش بازی های پازلی در استور ایکس باکس رشد کرد

برای گیمر هم خوبه چون مدل تجاری گیمپس براساس زمانی هست که پلیر در بازی وقت میگذارد
بابت همین اگر شروع یک بازی جذاب نباشد ان بازی در گیم پس نابود میشود پس بابت همین توسعه دهندگان مجبور است تا ریتم بازی اش به گونه تنظیم کند تا گیمر مجاب شود تا انتهاییش برود
نفرت از اکس باکس یا نفرت از پلی استیشن، این دو با هم چه تفاوتی دارن از دید شما؟ نمیدونم اکانت جدیدته یا تازه وارد این فروم شدی، اما اینجا کل کل های خیلی شدیدی بوده که بعد از کلی بگو مگو میرفتن با هم کانتر بازی میکردن. سبکی که شما و چند نفر دیگه وارد این فروم کردید در نوع خودش خیلی عجیبه!

هر کسی برای خودش نظری داره، چه درست چه غلط! مثلا گیم پس از نظر من به ناشر ها ضربه وارد میکنه، چرا که چیزی مثل سینما اتفاق میوفته. سازنده ها یا باید به ساز پلتفرم هولدرها برقصن یا محکوم به نابودی میشن چرا که مشتری دیگه حاضر نیست بابت محصولی پول بده، و سازنده کجبوره در قبال حداقل سود، بازیشو به این کمپانی ها بده برای سرویسشون. این دید منه و از نظر من درست! اگه دید شما برعکس منه نه من ازت متنفرم نه از اکس باکس! شما دیگه نوبرید واقعا! هرکی نظری بنویسه برخلاف میل شما چند نفری میریزید سرش...

همین کوروش کبیر یه نقل قول میذاره، حتی هیچ نظری از خودش وارد کامنت نمیکنه، باز شما و اون چند نفر شروع میکنید مسخره کردن که نقل و قول طرف توهمه در صورتی که همه میدونن واقعیته...

حداقل نصیحت نکید کسی رو که تنفر و فلان... تمام کامنت های شما مملو از تنفره! یه جعبه شیرینی بگیرین با خودتون آشتی کنید، اینجا کسی از کسی متنفر نیس فقط نظراتشون متفاوته. فروم هم برای همینه که نظراتمونو با هم اشتراک بذاریم، اگه از این قضیه شاکی هستین فلسفه فروم رو به درستی متوجه نشدین.

• Like
Reactions: SiminSecret
مشخصه که شما با کتگوری های چورن آشنایی نداری! :D ببین یه نفر نمی تونه به تنهایی طرف مقابل رو گنگ بنگ بکنه ! :D گنگ بنگ به این صورت هست که چند نفر به صورت هم زمان آوار میشن روی یه بدبختی! :D مثلا اگه این قرارداد بسته بشه xbox و بتسدا و اکتی می تونن سونی رو گنگ بنگ کنن! :D
نتایج میگن امشب بابی کوتیک یه تنه فیل اسپنسر و دار و دستش رو گنگ بنگ کرده :D چه خفتی که این بیاد برای اونا رودستی بزنه!امشب منتظر فیلمش رو همون جایی که گفتی باش:D
- He learned about Microsoft 's Call of Duty on Nintendo Switch deal ,in the news!
- He does not even know the contract
- Microsoft didn't consult with Activision developers at all
ناجی صنعت گیم:D
جیم رایان یه چیزی میدونست که دیشب اونجوری احمقانه ظاهر شد. طرف شب بعدش اومده افتابه گرفته به سر تا پای فیل اسپنسر و دار و دستش لول

• Like
Reactions: SiminSecret
برفرض تکمیل هم گرفته باشه، وقتی هنوز حتی کلید پارکینگ کمپانی هم به اینا تعلق نداره، پس به چه حقی اجازه دارن وعده‌ای بدن که صلاحیتشو ندارن؟
سونی حتی بخواد قراردادی هم ببنده چون صاحب استودیو گاده. مایکروسافت الان چه کاره اکتیویژنه که اومده وعده ۱۰ ساله میده؟ واقعا جدی اومدی استودیو سانتا رو با کمپانی اکتیویژن مقایسه کردی؟!
من بابت مدیر "کمپانی" اکتیویژن دارم صحبت میکنم نه مدیر استودیو! مدیری که عقل حکم میکنه باید از مفاد چنین وعده و قراردادی مطلع باشه چه برفرض باشه چه نباشه. جعفر بقال سرکوچه نرفته قرارداد ببنده، مایکروسافت بوده! قاعدتا خیلی فرق بین این ۲تا!
اگه به فرضه، پس فرض نخریدنش هم مطرحه که اینا کشکی و رو هوا اومدن وعده وعید ۱۰ ساله دادن. اونم‌ بدون اینکه مدیر کمپانی اصلا اطلاع داشته باشه! لول
داداش خبر داری که مایکروسافت قصد خرید کل اکتی رو داره دیگه؟ اون قرارداد 10 ساله صرفا در صورتی قابل انجامه که خرید تکمیل بشه! کجای موضوع رو متوجه نشدی دیگه نمی دونم اصلا گیریم خرید رد شد به نظر قراردادی که مایکرو بر فرض خرید پیشنهاد داده عملیه؟ :دی
مایکرو پیشنهاد 10 ساله داده در صورتی که "اگر" خرید تکمیل بشه ما چنین قراردادی رو میبندیم باهاتون کسی جلو جلو چیزی که مال خودش نیست رو نمی تونه بره قرارداد ببنده
زمانی هم که خرید تکمیل بشه اکتی کاملا زیر مجموعه مایکروسافت میشه عین همون sm برای سونی و کوتیک هیچ دخالتی در چنین مسائلی نداره

والا قضیه ساده اس چرا می پیجونیش

تا جایی من دیدم ایکس باکس فنا نگران جیب جیمبو بودن که بیشتر از این کلاه سرش نره
زیاد مهم نیست برای من گیمر

ولی فعلا جیمبو داره تمام امار فروش کنسول ها و پول برای سونی ارمغان میاره

چیزی که عمو فیل فعلا باید خوابش رو ببینه 😂😂

داداش خبر داری که مایکروسافت قصد خرید کل اکتی رو داره دیگه؟ اون قرارداد 10 ساله صرفا در صورتی قابل انجامه که خرید تکمیل بشه! کجای موضوع رو متوجه نشدی دیگه نمی دونم اصلا گیریم خرید رد شد به نظر قراردادی که مایکرو بر فرض خرید پیشنهاد داده عملیه؟ :D
مایکرو پیشنهاد 10 ساله داده در صورتی که "اگر" خرید تکمیل بشه ما چنین قراردادی رو میبندیم باهاتون کسی جلو جلو چیزی که مال خودش نیست رو نمی تونه بره قرارداد ببنده
زمانی هم که خرید تکمیل بشه اکتی کاملا زیر مجموعه مایکروسافت میشه عین همون sm برای سونی و کوتیک هیچ دخالتی در چنین مسائلی نداره

والا قضیه ساده اس چرا می پیجونیش
گور بابای اون ۱۰ سال اصلا :D
اتفاقا شما داری میپیچونیش! یه کلام من گفتم این قرارداد فرضی، وقتی هنوز خرید نهایی نشده، احیانا نباید توسط مدیر کل اون کمپانی دیده شده باشه؟ چجوری میشه وقتی به قول خودت اما و اگره، بدون اطلاع با مدیر کل اون کمپانی بری وعده فرضی بدی؟!
خیلی سادس! طرف مدیر اکتیویژنه ولی حتی ۱ کلمه هم بابت این قرارداد فرضی یا غیرفرضی اطلاع نداشته. که از تاریخچه فیل اسنپسر و دار و دستش میشه فهمید اینم یه دروغی بوده عین دروغای دیگش. اینا حتی به مدیر بتزدا هم دروغ گفتن بعد شدن ناجی صنعت گیم.

Screenshot (1704).png Screenshot (1707).png

فیشر (همون تای یا تی آی) معروف به صورت از پیش ضبط شده ، به سوالاتی که ftc کرده پاسخ داد.

- کلاد گیمینگ موجب کنیبالیزیشن بازار نمیشه که بازار رو از اونجایی که اکثر استفاده کنندگانش از سیستمهای ضعیف استفاده میکنند ، باعث گسترش بازار میشه

- همچنین بنظرش این خرید به نوع صنعت هست

-----------------------------------------------
دو جمله مهم گفت که فعلا ورج نگذاشته

- با توجه به قرارداد نگرانیشون رفع شده

- کلاد گیمینگ باعث کاهش هزینه برای مشتری میشه

آخرین ویرایش:
نفرت از اکس باکس یا نفرت از پلی استیشن، این دو با هم چه تفاوتی دارن از دید شما؟ نمیدونم اکانت جدیدته یا تازه وارد این فروم شدی، اما اینجا کل کل های خیلی شدیدی بوده که بعد از کلی بگو مگو میرفتن با هم کانتر بازی میکردن. سبکی که شما و چند نفر دیگه وارد این فروم کردید در نوع خودش خیلی عجیبه!

هر کسی برای خودش نظری داره، چه درست چه غلط! مثلا گیم پس از نظر من به ناشر ها ضربه وارد میکنه، چرا که چیزی مثل سینما اتفاق میوفته. سازنده ها یا باید به ساز پلتفرم هولدرها برقصن یا محکوم به نابودی میشن چرا که مشتری دیگه حاضر نیست بابت محصولی پول بده، و سازنده کجبوره در قبال حداقل سود، بازیشو به این کمپانی ها بده برای سرویسشون. این دید منه و از نظر من درست! اگه دید شما برعکس منه نه من ازت متنفرم نه از اکس باکس! شما دیگه نوبرید واقعا! هرکی نظری بنویسه برخلاف میل شما چند نفری میریزید سرش...

همین کوروش کبیر یه نقل قول میذاره، حتی هیچ نظری از خودش وارد کامنت نمیکنه، باز شما و اون چند نفر شروع میکنید مسخره کردن که نقل و قول طرف توهمه در صورتی که همه میدونن واقعیته...

حداقل نصیحت نکید کسی رو که تنفر و فلان... تمام کامنت های شما مملو از تنفره! یه جعبه شیرینی بگیرین با خودتون آشتی کنید، اینجا کسی از کسی متنفر نیس فقط نظراتشون متفاوته. فروم هم برای همینه که نظراتمونو با هم اشتراک بذاریم، اگه از این قضیه شاکی هستین فلسفه فروم رو به درستی متوجه نشدین.
من هویت و خودم یونیک هستم این کاملا مشخصه
این نظر شماست و مشکلی هم نداره ولی من میتونم براساس یک سری فرضیات ذهنی به ان بپردازم و نشان دهم چقدر با واقعیت همخوانی دارد چقدر ندارد
کوروش کبیر نظر گفتگو نمیکنه صرفا حمله میکنه طرف بحثش من نیستم جناب prop هست که مانند من هم اینقدر هم اگرسیو نیست ولی باز کرورش گفتگ نمیکند برای گفتگو باید یک سری پیش فرضا را قبول کنیم چنین چیزی در مورد کوروش وجود ندارد کسی که نمیتواند حتی یک پاراگراف استدلال کند نمیتوان با او وارد گفتگو شد من هم صرفا برای پستش از 😍 استفاده میکنم تا تشویقش کنم بیشتر بنویسه چون برایم جذاب هست نهایتا به ایشون اینجوری نگاه میکنم

حتی یک پست در این فروم از من پیدا نمیکنید که نسبت به بازی که نکردم هیت ورزیده باشم ولی پست هایی پیدا میکند از من که نسبت به نقد های غیر منصفانه ان موضع گرفته باشم

برای من جدا خودبرتربینی یکی از کثیف ترین رفتارهاست من خودم بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت اصلا در تایپم نیست به هیچ وجه ولی همین دوستان شما به دورغ میگوند این بازی پلیر نداره
بازی هیلو با ان کمیپن خوبش را چنان میکوبند که انگار یک زباله بوده
بعد تحمل یک نقد ساده نسبت به پورت پی سی تلو را ندارند

گور بابای اون ۱۰ سال اصلا :D
اتفاقا شما داری میپیچونیش! یه کلام من گفتن این قرارداد فرضی، وقتی هنوز خرید نهایی نشده، احیانا نباید توسط مدیر کل اون کمپانی دیده شده باشه؟ چجوری میشه وقتی به قول خودت اما و اگره، بدون اطلاع با مدیر کل اون کمپانی بری وعده فرضی بدی؟!
خیلی سادس! طرف مدیر اکتیویژنه ولی حتی ۱ کلمه هم بابت این قرارداد فرضی یا غیرفرضی اطلاع نداشته.
عجیبه واسم که متوجه نمیشی :دی آقا این فرض بر تکمیل خرید بوده شرط اجرایی شدن پیشنهاد 10 ساله تکمیل خرید بوده دیگه
شما فرض کن ی خونه می خوای بخری قولنامه می کنی بعدش میری از صاحب قبلی اجازه میگیری که مستاجر بیاری؟ قطعا نه
قرارداد مایکرو هم بر همین فرض بوده که رگلاتوری ها مطمئن بشن چنین پیشنهادی رو داد که "اگر" خرید ما تکمیل بشه چنین قراردادی با این شرایط رو می بیندیم همین!
قرارداد انجام بشه که اتوماتیک اون قرارداد 10 سال معتبر میشه تکمیل نشه هم هیچی به همین سادگی، کسی روی باد هوا پیشنهادی نداده

عجیبه واسم که متوجه نمیشی :D آقا این فرض بر تکمیل خرید بوده شرط اجرایی شدن پیشنهاد 10 ساله تکمیل خرید بوده دیگه
شما فرض کن ی خونه می خوای بخری قولنامه می کنی بعدش میری از صاحب قبلی اجازه میگیری که مستاجر بیاری؟ قطعا نه
قرارداد مایکرو هم بر همین فرض بوده که رگلاتوری ها مطمئن بشن چنین پیشنهادی رو داد که "اگر" خرید ما تکمیل بشه چنین قراردادی با این شرایط رو می بیندیم همین!
قرارداد انجام بشه که اتوماتیک اون قرارداد 10 سال معتبر میشه تکمیل نشه هم هیچی به همین سادگی، کسی روی باد هوا پیشنهادی نداده

به قول ابي تو كنسرتش كه ميگه : همايون ولش كن!

حرفش كلا رو هوا و بدون سنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or