خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
قرارداد انجام بشه که اتوماتیک اون قرارداد 10 سال معتبر میشه تکمیل نشه هم هیچی به همین سادگی، کسی روی باد هوا پیشنهادی نداده
خب من منظورم همینه. برخلاف ادعای کارشناسای حقوقی بازیسنتر که این ۱۰ ساله هارو پرچم عدالت کرده بودن، الان هیچ سندیتی نداره وقتی خرید تکمیل نشده. بعد خریدم که خدا بزرگه با حرفای امشب بابی کوتیک فعلا دار و دسته دروغگوها باید برن سیبیلشو چرب کنن که کمتر حرف بزنه.
قبل سندیت خرید بتزدا هم وعده زیاد داده شد. تهش به حذف پلتفرم بازی ردفالی منجر شد که حتی مدیر بتزدا هم کرک و پرش ریخته.

یک زمانی یکی ادعا میکند که امکان ندارد براساس خود متن ادعا ان را رد کرد باید رفت براساس منبع خبر تصمیم گیری کرد
اما شاهد دریده شدن مرزهایی جدیدی از خبررسانی در این تاپیک هستیم که حتی بدون اینکه لازم باشد منبع خبر بررسی شود مشخص است خبر فیک هست

• Like
Reactions: dark souls
یه redact داریم از سونی
@Dinosaur بیا ، ادامه داره،

2023-06-28_22-57-33.jpg

In 2021, over [14?] million users (by device) spent 30 percent or more of their time playing Call of Duty, over 6 million users spent more than 70% of their time on Call of Duty, and about 1 million users spent 100% of their gaming time on Call of Duty. In 2021, Call of Duty players spent an average of [116?] hours per year playing Call of Duty. Call of Duty players spending more than 70 percent of their time on Call of Duty spent an average of 296 hours on the franchise.
14 میلیون سونی پلیر 30 درصد یا بیشتر از وقت گیمینگشونو میزارن رو کالاف
6 میلیون بیش از 70 درصد
1 میلیون 100 درصد
پلیرهای کالاف در 2021 متوسط 116 ساعت در سال یعنی حدود 5 روزو در سال کالاف میزنن
_____
به نظرم 13 هست نه 14
بعد انویدیا اومد، انویدیا geforce now رو با لونا قیاس کرد و گفت زمانی که ماکرو و اکتی بازیاشونو کشیدن بیرون، چند تا شرکت دیگه هم کشیدن بیرون و در ادامه گفت بازار کلود هنوز کوچیکه و گفت در مورد خرید نمیتونم بگم برا گیمرها خوبه یا بد ولی برای صنعت خوبه.
این کلیت این یه ساعت بود

آخرین ویرایش:
به قول ابي تو كنسرتش كه ميگه : همايون ولش كن!

حرفش كلا رو هوا و بدون سنده
ببین میدونم امشب بد خورده به برجکت ولی خب منبع که میخواستی ایناس.منتهی چون حرفاش باب میلت نبوده متوجه نشدی که توصیه میکنم رو خوندن و شنیدنت بیشتر کار کن.
---

• Like
Reactions: SiminSecret
بذار منبع توييتريتو عمرا اگه منبعي باشه من كامل دنبال كردم مصاحبه كوتيكو :D
تویی داری دم از منبع برا من میزنی که حرفای بی منطقت تو تاپیک فاینال ۱۶ حتی ۱ دقیقه هم دووم نداشت زدی همشونو پاک کردی! جرات نداری چرا دم از منبع میزنی؟ اینارو بابی کوتیک نگفته، بقال محلتون گفته؟!
IMG_20230628_235629_652.jpg

ببین میدونم امشب بد خورده به برجکت ولی خب منبع که میخواستی ایناس.منتهی چون حرفاش باب میلت نبوده متوجه نشدی که توصیه میکنم رو خوندن و شنیدنت بیشتر کار کن.
---
این توییت هایی که گذاشتی همه به نفع مایکروسافت هست یا حداقل هیچی به ضرر مایکرو توشون نیست! :Dبر اساس توییت اول اتفاقا الان قاضی متوجه میشه که بر خلاف گفته FTC و سونی ، نینتندو یه بازار جداگانه نیست و همین cod هم میتونه روش رلیز بشه! :Dاین حرفا هم قطعا با هماهنگی با مایکروسافت زده شده!

یه redact داریم از سونی
@Dinosaur بیا ، ادامه داره،

View attachment 299157

14 میلیون سونی پلیر 30 درصد یا بیشتر از وقت گیمینگشونو میزارن رو کالاف
6 میلیون بیش از 70 درصد
1 میلیون 100 درصد
پلیرهای کالاف در 2021 متوسط 116 ساعت در سال یعنی حدود 5 روزو در سال کالاف میزنن
_____
به نظرم 13 هست نه 14
یک پرسشی این وسط هست سونی بابت این لیک میتواند از دادگاه شکایت کند چون به هرحال اطلاعات سونی محرمانه ی سونی به بیرون نشست کرده یکی باید مسئولتیش را بپذیرد

یک پرسشی این وسط هست سونی بابت این لیک میتواند از دادگاه شکایت کند چون به هرحال اطلاعات سونی محرمانه ی سونی به بیرون نشست کرده یکی باید مسئولتیش را بپذیرد
نه، خودش کرده،با خودکار اون مسئولش برداشته خط زده، اینا هم گذاشتن رو اسکنر، معلوم شده :))

من هویت و خودم یونیک هستم این کاملا مشخصه
این نظر شماست و مشکلی هم نداره ولی من میتونم براساس یک سری فرضیات ذهنی به ان بپردازم و نشان دهم چقدر با واقعیت همخوانی دارد چقدر ندارد
کوروش کبیر نظر گفتگو نمیکنه صرفا حمله میکنه طرف بحثش من نیستم جناب prop هست که مانند من هم اینقدر هم اگرسیو نیست ولی باز کرورش گفتگ نمیکند برای گفتگو باید یک سری پیش فرضا را قبول کنیم چنین چیزی در مورد کوروش وجود ندارد کسی که نمیتواند حتی یک پاراگراف استدلال کند نمیتوان با او وارد گفتگو شد من هم صرفا برای پستش از 😍 استفاده میکنم تا تشویقش کنم بیشتر بنویسه چون برایم جذاب هست نهایتا به ایشون اینجوری نگاه میکنم

حتی یک پست در این فروم از من پیدا نمیکنید که نسبت به بازی که نکردم هیت ورزیده باشم ولی پست هایی پیدا میکند از من که نسبت به نقد های غیر منصفانه ان موضع گرفته باشم

برای من جدا خودبرتربینی یکی از کثیف ترین رفتارهاست من خودم بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت اصلا در تایپم نیست به هیچ وجه ولی همین دوستان شما به دورغ میگوند این بازی پلیر نداره
بازی هیلو با ان کمیپن خوبش را چنان میکوبند که انگار یک زباله بوده
بعد تحمل یک نقد ساده نسبت به پورت پی سی تلو را ندارند
شما کلمه هیت ورزیدن رو رسما معنی کردید اینجا، من اصلا در مورد بازی ای صحبت نکردم، شما این و اون رو به تنفر از اکس باکس محکوم میکنید، درصورتی که تماما تنفرتون از سونی و پلی استیشن مشهوده!

میخواید مثلا بزنم از خود شما که میگید بدون پیش فرض چیزی نمیگم؟ شما به کسی که میگه پرواز ماکروسافت پلیر نداره میگید دروغ، در صورتی که در لینک زیر جزو 20 بازی ماهانه اکس باکس هم نیست

https://newzoo.com/resources/rankings/top-xbox-games-series-s-x-global

بازی هیلو هم جای دفاعی نداره واقعا، یک بازی کامپلتلی دد از نظر مولتی پلیر و همینطور کم استقبال ترین کمپین هارو داره. اگه از نظرتون کیفیت لازم رو داره چرا وضعیتش جوریه که از ردفال پلیرهای کمتری داره؟

اینارو نگفتم که بحث این بازیارو وسط بکشم، خواهشا هم کسی در موردشون چیزی نگه که بحثشون مجددا باز شه، خواستم بدونید شما کورکورانه حقیقت رو در مورد اکس باکس کتمان میکنید، ولی ریزترین جزعیات رو از سونی چه واقعی چه تفسیری بیرون میکشید و بقیه رو بابت کاری که خودتون بشدت انجامش میدید محکوم میکنید و مسخره...

شما کلمه هیت ورزیدن رو رسما معنی کردید اینجا، من اصلا در مورد بازی ای صحبت نکردم، شما این و اون رو به تنفر از اکس باکس محکوم میکنید، درصورتی که تماما تنفرتون از سونی و پلی استیشن مشهوده!

میخواید مثلا بزنم از خود شما که میگید بدون پیش فرض چیزی نمیگم؟ شما به کسی که میگه پرواز ماکروسافت پلیر نداره میگید دروغ، در صورتی که در لینک زیر جزو 20 بازی ماهانه اکس باکس هم نیست

https://newzoo.com/resources/rankings/top-xbox-games-series-s-x-global

بازی هیلو هم جای دفاعی نداره واقعا، یک بازی کامپلتلی دد از نظر مولتی پلیر و همینطور کم استقبال ترین کمپین هارو داره. اگه از نظرتون کیفیت لازم رو داره چرا وضعیتش جوریه که از ردفال پلیرهای کمتری داره؟

اینارو نگفتم که بحث این بازیارو وسط بکشم، خواهشا هم کسی در موردشون چیزی نگه که بحثشون مجددا باز شه، خواستم بدونید شما کورکورانه حقیقت رو در مورد اکس باکس کتمان میکنید، ولی ریزترین جزعیات رو از سونی چه واقعی چه تفسیری بیرون میکشید و بقیه رو بابت کاری که خودتون بشدت انجامش میدید محکوم میکنید و مسخره...
کاری نه بازی به شبیه ساز دارم نه به هیلو فن ها دواتیشه ی این بازی ها هستن به لازم شد پاسخ میدن

بحث سر جمله ی نخست هست
ازتون استدعا میکنم یک پست از من بیاورید که در ان تنفر خودم را از سونی و پلی استینشن نشان داده باشم ؟
بحث فن ها جداست پروفایل من هم باز هست میتوانید به تمام پست های گذشته ام دسترسی داشته باشید فقط یک پست بیاورید که من دستاورد های سونی و پلی استیشن را تخطئه کرده باشم

از اون طرف میتوانید چندین پست بیاید که من سونی و پلی استیشن را بابت استاندارد کاری شان ستایش کردم و گفتم کاشکی مایکروسافت هم به ان حد برسد
از نظر شما کسی که شبیه ساز پرواز و هیلو را دوست دارد گیمر نیست و این جدا زشت و زنننده هست این را نمیگویید ولی تک تک واژگانی استفاده میکنید موید همین فکت هست

اینم اومد

2023-06-28_23-15-59.jpg

سونی یه کالاف دیگه قرارداد داره، که همین کالافیه که 2023 میاد و 2024 رو دیگه قرارداد نداره
“[T]he last game covered by the contract is a Call of Duty title to be released in late 2023,” the document reads.
ماکرو هم redact کرد لیست خریدها رو .ایونت به این خوبی، فکر میکردیم دیتا نمیاد بیرون ولی کلی خبر داشت

آخرین ویرایش:
تویی داری دم از منبع برا من میزنی که حرفای بی منطقت تو تاپیک فاینال ۱۶ حتی ۱ دقیقه هم دووم نداشت زدی همشونو پاک کردی! جرات نداری چرا دم از منبع میزنی؟ اینارو بابی کوتیک نگفته، بقال محلتون گفته؟!
View attachment 299158
به نظرم کوتیک دندون تیز کرده برای اون 3 میلیارد دلار :D

کاری نه بازی به شبیه ساز دارم نه به هیلو فن ها دواتیشه ی این بازی ها هستن به لازم شد پاسخ میدن

بحث سر جمله ی نخست هست
ازتون استدعا میکنم یک پست از من بیاورید که در ان تنفر خودم را از سونی و پلی استینشن نشان داده باشم ؟
بحث فن ها جداست پروفایل من هم باز هست میتوانید به تمام پست های گذشته ام دسترسی داشته باشید فقط یک پست بیاورید که من دستاورد های سونی و پلی استیشن را تخطئه کرده باشم

از اون طرف میتوانید چندین پست بیاید که من سونی و پلی استیشن را بابت استاندارد کاری شان ستایش کردم و گفتم کاشکی مایکروسافت هم به ان حد برسد
از نظر شما کسی که شبیه ساز پرواز و هیلو را دوست دارد گیمر نیست و این جدا زشت و زنننده هست این را نمیگویید ولی تک تک واژگانی استفاده میکنید موید همین فکت هست
قطعا خودت متوجه نیستی ولی کمی بیشتر دقت کن پی میبری به حرفم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or