خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
رفیق به دوستمون هم توضیح دادم،کیفیت و موفقیت دو فاکتور جداگانه هستند.یک بازی ممکن است هر دو فاکتور رو داشته باشد،یک بازی فقط یک فاکتور و یک بازی هم هیچ کدوم.از نظر کیفیت وضعیت ساخته های دو استودیو مشخص هستند،حالا شما سر هر بازی استاندارد متفاوتی دارید که خب بحثی نیست.
مگه میشه یه بازی کیفیت لازم رو نداشته باشه، اما چنین موفقیتی رو بدست بیاره؟ چند ساله از انتشار این بازی گذشته با بودجه یک چهارم هیلو و همه چیز مشخصه! چه کیفیت و محتوا چه موفقیت

شما که اینقدر مطالعات زیادی داشتید دقیقا سر هر صحبتی یک امتیاز متا رو پیش می کشید و با اون به هر نتیجه ای که دوست دارید می رسید.الان هم که امتیازات 2 بازی مشخص هست و هر دو از نظر کیفی در یک سطح هستند.وگرنه بخواهیم بحث پلیر رو پیش بکشیم که Call of Duty باید با کیفیت ترین بازی شوتر باشد!این چیزی که شما می گویید موفقیت هست نه کیفیت.این استانداردهای دوگانه واقعا جالب هستند.

رفیق به دوستمون هم توضیح دادم،کیفیت و موفقیت دو فاکتور جداگانه هستند.یک بازی ممکن است هر دو فاکتور رو داشته باشد،یک بازی فقط یک فاکتور و یک بازی هم هیچ کدوم.از نظر کیفیت وضعیت ساخته های دو استودیو مشخص هستند،حالا شما سر هر بازی استاندارد متفاوتی دارید که خب بحثی نیست.

شما که همین دیشب پرونده یک استودیو رو با یک بازی Gaas که احتمالا به اجبار هم ساخته است بستید به نظرم زیاد در مورد فکت و حقیقت توضیح ندهید.جالب هست تا بحث Bethesda شد هم توضیحی ارائه ندادید!
شما فعلا یاد بگیر که بازی انلاین محور با تعداد پلیر و ساپورت بعدش سنجیده میشه نه متا. بماند که وقتی همون بازی گس میاد متا ۶۰ و ۵۰ میگیره، یعتی به حدی اشغاله که حتی ساپورت بعد عرضه هم نمیتونه نجاتش بده.
همین که یکی از بزرگان شوتر تاریخ به وضعیتی بیفته که دست به دامن COD بشی خودش گویای وضعیت هست نیازی نیست من چیزی بگم.
راجب بتزدا هم من ربطی ندیدم که بخوام توضیح بدم.صحبت من بابت استودیو منتخب جهانی بود که دست به دامن استودیو معمولی شدن برای تکمیل بازیشون که فکته و نیازی هم نیست به بتزدا ربطی بدم.
استاندارد ۲گانه برای شماست که نمیدونی و نمیخوای که بدونی متای ۸۷ برای بازیی که دد شده پشیزی ارزش نداره. بانجیی که اینجا داره ترول میشه IPی ساخته که ده‌ها برابر از وضعیت فعلی هیلو کیفیت بهتری داره و پلیرهای بیشتریم جذب کرده. شما متا ۸۷ رو ببر به این پلیرا نشون بده ببین در ازاش بهت چی میدن.
کسی اومده پیش من دم از استاندارد ۲ گانه میزنه که بازی انلاینو با متا میسنجه و سیزنای ۶ ماهه دری وری هیلو رو با وضعیت حال حاضر دستینی ۲ مقایسه میکنه و میگه بانجی هم سطح ۳۴۳ه :))

مگه میشه یه بازی کیفیت لازم رو نداشته باشه، اما چنین موفقیتی رو بدست بیاره؟ چند ساله از انتشار این بازی گذشته با بودجه یک چهارم هیلو و همه چیز مشخصه! چه کیفیت و محتوا چه موفقیت
رفیق من جایی گفتم Destiny بی کیفیت هست؟یا اصلا گفتم چون امتیازاتش اندکی کمتر هست یعنی کیفیت پایین تری نسبت به Halo Infinite دارد؟ولی دوستان خیلی تاکید دارند که Halo Infinite بی کیفیت هست که مشخص هست اصلا همچین چیزی نیست.این بازی مشکلش چیز دیگری است.این بودجه 1/4 هم نمی دانم دقیقا از کجا آمده ولی همین Destiny هم شایعات بودجه 500 میلیون دلاری دارد.
Destiny is a $500 million game? Yes, and that's not insane
شما کافیه یه نگاه به رویوهای هیلو بندازین تو متاکریتیک، از 98 نقد، بالای 30 40تاش از سایتهاییه که رو اسمشون کلمه XBOX هست.
اتفاقا الان که گفتید چک کردم،فکر کنم 9 تا سایت مختص Xbox این بازی رو نقد کرده اند،اتفاقا دو تا از اینا هم امتیاز 8 داده اند!انصافا 40 تا سایت رو میشه لیست کنید؟
شما فعلا یاد بگیر که بازی انلاین محور با تعداد پلیر و ساپورت بعدش سنجیده میشه نه متا. بماند که وقتی همون بازی گس میاد متا ۶۰ و ۵۰ میگیره، یعتی به حدی اشغاله که حتی ساپورت بعد عرضه هم نمیتونه نجاتش بده.
همین که یکی از بزرگان شوتر تاریخ به وضعیتی بیفته که دست به دامن COD بشی خودش گویای وضعیت هست نیازی نیست من چیزی بگم.
راجب بتزدا هم من ربطی ندیدم که بخوام توضیح بدم.صحبت من بابت استودیو منتخب جهانی بود که دست به دامن استودیو معمولی شدن برای تکمیل بازیشون که فکته و نیازی هم نیست به بتزدا ربطی بدم.
استاندارد ۲گانه برای شماست که نمیدونی و نمیخوای که بدونی متای ۸۷ برای بازیی که دد شده پشیزی ارزش نداره. بانجیی که اینجا داره ترول میشه IPی ساخته که ده‌ها برابر از وضعیت فعلی هیلو کیفیت بهتری داره و پلیرهای بیشتریم جذب کرده. شما متا ۸۷ رو ببر به این پلیرا نشون بده ببین در ازاش بهت چی میدن.
شما قبلا استانداردهای دو گانه زیادی در بحث ها داشتید و در ادامه هم احتمالا خواهید داشت.یعنی مطمئن هستم یکی جایی بگوید مثلا Sea of Thieves بازی باکیفیتی هست سریع با یک متای 69 پرونده بحث رو می بندید!بنده هم دقیقا با فرمول خودتون وارد بحث شدم و جالب هست اینجور هم جبهه می گیرید.حداقل الان متوجه شدید بحث کردن با شرایط خودتون چطور هست.

آخرین ویرایش:
رفیق من جایی گفتم Destiny بی کیفیت هست؟یا اصلا گفتم چون امتیازاتش اندکی کمتر هست یعنی کیفیت پایین تری نسبت به Halo Infinite دارد؟ولی دوستان خیلی تاکید دارند که Halo Infinite بی کیفیت هست که مشخص هست اصلا همچین چیزی نیست.این بازی مشکلش چیز دیگری است.این بودجه 1/4 هم نمی دانم دقیقا از کجا آمده ولی همین Destiny هم شایعات بودجه 500 میلیون دلاری دارد.
Destiny is a $500 million game? Yes, and that's not insane

شما قبلا استانداردهای دو گانه زیادی در بحث ها داشتید و در ادامه هم احتمالا خواهید داشت.یعنی مطمئن هستم یکی جایی بگوید مثلا Sea of Thieves بازی باکیفیتی هست سریع با یک متای 69 پرونده بحث رو می بندید!بنده هم دقیقا با فرمول خودتون وارد بحث شدیم و جالب هست اینجور هم جبهه می گیرید.حداقل الان متوجه شدید بحث کردن با شرایط خودتون چطور هست.
چون جوابی نداری :D
هیلو اینفینیت یه پروژه شکست خوردس. نه DLC داستانی دریافت کرد و نه ساپورتی که میگفتن رو براش انجام دادن. نیازی هم به گفتن من نیست. تعداد پلیرای بخش آنلاین + وضعیت استودیو + انتقادات خود جبهه شما تو تاپیکش + ساپورت ابرورریزانه از بازی (تو تاریخ سابقه نداشته هر ۶ ماه برای بازی ۲تا دونه مپ و اسکین بدن!) خودش گویای وضعیت این IP هست.
چون جوابی نداری تنها چیزی که بلدی اوردن اسم ۸۷ برای بازی انلاینیه که بزور حتی یک سوم دستینی ۲ پلیر داشته باشه. ۳۴۳ به حدی داغونه که اوردنش اسمش کنار بانجی یه توهین محسوب میشه.
میزان درامد + تعداد پلیرها + ساپورتی که از دستینی ۲ انجام میشه به قدری در برابر هیلو اینفینیت فضایی هست که ۳۴۳ تو خوابم نمیتونه به چنین امار و ارقامی برسه.حالا شما ۸۷ رو تابلو بزن رو دیوار خونت. پشیزی ارزش نداره بابت بازی انلاینی که رقیبی به اسم دستینی ۲ داره

• Like
Reactions: Remastered
چون جوابی نداری :D
هیلو اینفینیت یه پروژه شکست خوردس. نه DLC داستانی دریافت کرد و نه ساپورتی که میگفتن رو براش انجام دادن. نیازی هم به گفتن من نیست. تعداد پلیرای بخش آنلاین + وضعیت استودیو + انتقادات خود جبهه شما تو تاپیکش + ساپورت ابرورریزانه از بازی (تو تاریخ سابقه نداشته هر ۶ ماه برای بازی ۲تا دونه مپ و اسکین بدن!) خودش گویای وضعیت این IP هست.
چون جوابی نداری تنها چیزی که بلدی اوردن اسم ۸۷ برای بازی انلاینیه که بزور حتی یک سوم دستینی ۲ پلیر داشته باشه. ۳۴۳ به حدی داغونه که اوردنش اسمش کنار بانجی یه توهین محسوب میشه.
رفیق جواب رو برای کسی می دهند که بلد باشد منطقی بحث کند نه اینکه سر هر بحثی یک استاندارد از خودش به وجود بیاورد.احتمالا متای 87 هم به خاطر پول های مایکروسافت بوده است و اصلا ربطی به کیفیت بازی ندارد.اتفاقا خود بخش مولتی پلیر هم جداگانه نقد شده و اکثرا تعریف کرده اند.اینکه ساپورت بازی مشکل داشته است دقیقا چه ارتباطی با کیفیت آن دارد هم جز دستاوردهای شما در بحث است.

رفیق جواب رو برای کسی می دهند که بلد باشد منطقی بحث کند نه اینکه سر هر بحثی یک استاندارد از خودش به وجود بیاورد.احتمالا متای 87 هم به خاطر پول های مایکروسافت بوده است و اصلا ربطی به کیفیت بازی ندارد.اتفاقا خود بخش مولتی پلیر هم جداگانه نقد شده و اکثرا تعریف کرده اند.اینکه ساپورت بازی مشکل داشته است دقیقا چه ارتباطی با کیفیت آن دارد هم جز دستاوردهای شما در بحث است.
کیفیت بازی اونقدری خوب بوده که الان ۱هزارتا پلیر داره! دستاوردهاش به قدری حماسه‌ساز بوده که به افتخارش ایستاده میشه قهقهه زد.
اینجا بانجیی ترول میشه که ۳۴۳ حتی در حد انگشت کوچیکشم نمیشه. متای ۸۷ی که پشت صحنه دادن دستت که سر هر بحثی بکشیش وسط نمیتونه این فکت و واقعیت رو تغییر بده.
بجا این که با من بحث کنی و اون ۸۷ رو هی بکشی وسط، پیگیر این باش که ۶ ماه دیگه قراره چندتا مپ و اسکین دریافت کنی.
البته اگه اون ۸۷ از توش اسکین و مپ و کانتنت درنمیاد!

کیفیت بازی اونقدری خوب بوده که الان ۱هزارتا پلیر داره! دستاوردهاش به قدری حماسه‌ساز بوده که به افتخارش ایستاده میشه قهقهه زد.
اینجا بانجیی ترول میشه که ۳۴۳ حتی در حد انگشت کوچیکشم نمیشه. متای ۸۷ی که پشت صحنه دادن دستت که سر هر بحثی بکشیش وسط نمیتونه این فکت و واقعیت رو تغییر بده.
بجا این که با من بحث کنی و اون ۸۷ رو هی بکشی وسط، پیگیر این باش که ۶ ماه دیگه قراره چندتا مپ و اسکین دریافت کنی.
البته اگه اون ۸۷ از توش اسکین و مپ و کانتنت درنمیاد!
رفیق متاسفانه هر چقدر تلاش کردم نتوانستم واژه های «کیفیت» و «موفقیت» رو برای شما تشریح کنم.لینک لغت نامه می گذارم لطفا مطالعه کنید.
موفقیت - معنی در دیکشنری آبادیس
کیفیت - معنی در دیکشنری آبادیس

و البته یکی 44 میلیون پلیر کلی داره، با 80 هزار کاربر آنلاین، یکی هم 20 میلیون پلیر کلی تازه دی وان هم روی گیم پس بوده.
یکی 140 میلیون دلار هزینه ساخت داشته، یکی 500 میلیون دلار
یکی هیلو الان رو میسازه، یکی هیلوهای قدیم رو...

شما کافیه یه نگاه به رویوهای هیلو بندازین تو متاکریتیک، از 98 نقد، بالای 30 40تاش از سایتهاییه که رو اسمشون کلمه XBOX هست.

مقایسه 343 و بانجی صرفا یه شوخیه فقط...

يكي از ٢٠١٨ اومده
يكي ٢٠٢١
يكي انحصاريه يكي مولتي پلتفورم

پلير همزمان استيم رو چيكار داري الان رو سوني چندمين بازي با تعدادپلير بالاست؟

با قدرت حايگاه ١٧ رو داره

https://newzoo.com/resources/rankings/top-ps5-games

آخرین ویرایش:
يكي از ٢٠١٨ اومده
يكي ٢٠٢١
يكي انحصاريه يكي مولتي پلتفورم

پلير همزمان استيم رو چيكار داري الان رو سوني چندمين بازي با تعدادپلير بالاست؟

با قدرت حايگاه ١٧ رو داره

https://newzoo.com/resources/rankings/top-ps5-games
قربون شکل ماهت

https://newzoo.com/resources/rankings/top-xbox-games-series-s-x-global

هیلو با اینکه بازیه جدیدتریه، روی گیم پس هم هست، باز از دستینی روی اکس باکس هم پایینتره. سورس هم از جاییه که خودت بهش اعتماد داری.

قربون شکل ماهت

https://newzoo.com/resources/rankings/top-xbox-games-series-s-x-global

هیلو با اینکه بازیه جدیدتریه، روی گیم پس هم هست، باز از دستینی روی اکس باکس هم پایینتره. سورس هم از جاییه که خودت بهش اعتماد داری.

اينكه مشخصه كلا پلبر بيس يه بازي انحصاري كمتر از مولتي پلتفورمه
الان چه روي فايو و چه روي اكس باكس تاپ ١٠ همه مولتين

اگه بحث تعداد پلير ملاكه ماينكرفت وضعيت خيلي بهتره!

هميشه متا كيفيت رو مشخص ميكرده
هيلو اينفينيت ٨٧
دستني ٢ ٨٥

تفاوت كيفي ! خاصي ندارن

اينكه مولتي هيلو موفق نبوده به اين معني ميست كه الان زستني تو همه پلتفورمها تاپ ٥ هست و اينا

و اينكه بگيم بانجي گاد ساخته
٣٤٣ زباله

منبع هم رو فايو هم هرچي دوست داشتي بذار :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or