خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
خرید بانجی به خاطر خود استودیو و IP موفق دستینی بود. بازی موفق gaas مثل گاو شیرده می‌مونه! دستینی ۲ طبق تخمین‌ها حدود ۲۰۰ میلیون در سال درآمد داره که میره تو جیب سونی!

در مورد سایر خرید‌های مایکروسافت هم احتمالا به خاطر نهایی شدن خرید AKB معلق موندن. تو اون لیست هم من اصلا انتظار نداشتم سگا در لیست باشه! همون موقع که شایعاتش میومد، من میگفتم چرته و با منطق من نمیخوند ولی واقعا مایکروسافت تو فکر خریدش بوده :/
والا یبار آرون گرینبرگ توییت زد Sega is Ours!
همه گفتن دلقکه ولی من شک کرده بودم که خبرایی هست.
احتمالا آخر کار به نتیجه رسیدن که خریدش به صرفه نیست و پارتنرشیپ رو ترجیح دادن.

وقتی دیدن بتسدا رو میتونن بخرن که کلی استودیو داره دیگه بیخیال سگا شدن.

والا یبار آرون گرینبرگ توییت زد Sega is Ours!
همه گفتن دلقکه ولی من شک کرده بودم که خبرایی هست.
احتمالا آخر کار به نتیجه رسیدن که خریدش به صرفه نیست و پارتنرشیپ رو ترجیح دادن.

وقتی دیدن بتسدا رو میتونن بخرن که کلی استودیو داره دیگه بیخیال سگا شدن.
البته سبحان به تاریخش هم دقت کن که2020 ه
و خو گرینبرگم نباید تا قطعی نشده چیزی بگه عملا سر کارمون گذاشته
ولی خرید این سگا که IPهاش از جنس پلتفرم هولدره جالبه توی مدیریتشون هم یه جاه طلبی خاصی دارن که با سرمایه بیشتر و ساخت بازی دوباره برای کنسول دیدنیه
از گزارش ورج هست ؟ لینک میدید .
بفرما
Microsoft considered acquiring Bungie and Sega to bolster Xbox Game Pass, internal emails show
--------- IMG_20230627_025054.jpg
رمدی هم هست با حاله

ایمیل مت بوتی که دنبالش بودید

2023-06-27_4-01-04.jpg

گفته ما باید 2 تا 3 بیلیون دلار هزینه کنیم تا جلوی تبدیل سونی و گوگل و تنسنت و آمازون رو بگیریمم که دیزنی صنعت گیم نشن و تمام محتواهای با ارزش رو بدست بیارن.
بعد 2-3 تا شد 8 تا و رفتن زنیمکسو گرفتن و جالبش اینه این یه ایمیل نیست

2023-06-27_4-21-17.jpg 2023-06-27_4-21-02.jpg 2023-06-27_4-20-40.jpg 2023-06-27_4-20-16.jpg

یه سلسله ایمیله که امی هود شروع میکنه و توش بحث میکنن و تنها ایمیل آخر واضحه و بقیه redact شدن

2023-06-27_4-14-53.jpg

اینم همون نامه فال اوت 76 هست که گفته بود اسپنسر بزارید بره رو ps now
جالبش اون بخشیه که صحبت از عرضه گیم پس رو ps4 و 5 از طریق مرورگر میکنن

آخرین ویرایش:
سونی با خرید بانجی وارد باتلاقی شد که حالا حالا از ان نمیتواند خارج شود
سونی می توانست با احیای سری کیلزون با موتور دیسیما استاندارد جدیدی در FPS ها به بازار تحمیل کند هم بتواند ان را تبدیل به گس موفق کند هم یک ای پی سیستم سلر انحصاری
این بانجی نه زیر دست مایکروسافت طاقت اورد نه زیر دست اکیتویژن قطعا هم با فروختن ای پی ماراتون به سونی اعلام استقلال میکند

اینو یادم رفت بگم
که سونی با پولی که سر بانجی هدر داد میتونست کلی استدیو که با dna سونی هماهنگ بودن را به تیمش اضافه کند مانند همین اینسانمیاک و بلوپونیت گیمز و.... ولی خب دید بیزنس این زیره کاری ها را نمی ببیند
جفت این استودیوها الان زیر مجموعه پلی استیشن هستن، اینسومنیاک در 2019 و بلوپوینت در 2021 توسط سونی خریده شدن.

آسوبی با قرارداد بلند مدت فلایت سیم و بازیهاش که روی گیم پسه غیر رسمی استودیو فرست پارتیه! :D اینم چند سال دیگه مثل پلی گراند میاد جز خانواده بزرگ XGS.
1687840057109.png

کل focus رو هم در نظر داشتن .

--------------------------------------

خلاصه بررسی ioi هم که نشون میده پروجکت دراگن انحصاری هست و خود استدیو رو در نظر دارن بخرن

1687842017002.png

آخرین ویرایش:
فکر کن نصف پول بتسدا رو بدی یه استودیو GAAS ساز گیرت بیاد!
خارج از این شوخی و کل کلها ، هر دو پلتفورم هولدر دنبال رفع نقاط ضعفشون هستن

مایکی استدیو سینگل پلیرساز میخواست رفت بتسدا رو گرفت ، برای موبایل و گس هم اکتیویژن بیلزارد کینگ رو خریده

سونی تو بازیهای داستان محور قویه ، نقطه ضعفش بازیهای آنلاین و گس هست به همین دلیل بانجی رو خریده ، استدیو و ناشر بهتری با این قیمت که دارای ،یه ip تثبیت شده باشه ،داشتیم؟

آخرین ویرایش:
خارج از این شوخی و کل کلها ، هر دو پلتفورم هولدر دنبال رفع نقاط ضعفشون هستن

مایکی استدیو سینگل پلیرساز میخواست رفت بتسدا رو گرفت ، برای موبایل و گس هم اکتیویژن بیلزارد کینگ رو خریده

سونی تو بازیهای داستان محور قویه نقطه ضعفش بازیهای آنلاین و گس هست به همین دلیل بانجی رو خریده ، استدیو و ناشر بهتری با این قیمت که یه ip تثبیت شده باشه استدیو بهتری داشتیم؟
من با ایده ای که میگی همدلم با راه حلش مشکل دارم
ببین یک بازی (ویدئو گیم منظورم نیست) را وقتی واردش میشی باید به نکته هم توجه داشته باشی ایا میتوانی خارج هم شوی؟
مثال بارزش رقابت تسلیحاتی امریکا و شوروی در دهه 1980 همین مسئله باعث جدی افزایش کسری بودجه در اتحاد جماهیر شوروی شد من این را من باب کل کل عرض نکردم از روی ناراحتی میگم
این که سونی میگه من باید بازی گس خوبی داشته باشم کاملا حقه و امیدوارم چندین گس خوب در استور سونی نیز باشد مسئله من با نحوه ی اجرایی شدن این سیاست هست که به نظرم بخشی اش به خاطر دستپاچگی هست تا برنامه دقیق و منظم
این را میشه از نحوه ی خرید ها تا نحوه ی معرفی بازی ها متوجه شد
امیدوارم من اشتباه کنم

• Like
Reactions: omid0
مگه سهامداری! درآمد بازی به چه درد من گیمر میخوره!
برای توی گیمر تو کامنت قبلیت مهم بود سونی چقدر پول داده برای خرید بانجی، من فقط دلیلشو گفتم! بانجی یه استودیو متخصص تو بازی های شوتر و سرویس محوره، از طرفی درآمد ثابت هم به همراه داره، دلیلی که سونی 3.6 مییلیارد دلار بابتش هزینه کرد همین بوده. بتزدا شامل چند استودیوعه و قیمتش تقریبا 2 برابر بانجی تموم شد، این اصلا ربطی به ارزش این دو تا ناشر نداره. مثل این میمونه بگی طرف جای بنز جی کلاس میتونست 2 تا لندکروز بخره... اصلا منظورم این نیست که بانجی بنزه یا بتزدا تویوتاس، منظورم اینه هر چیزی قیمت خودشو داره.
من با ایده ای که میگی همدلم با راه حلش مشکل دارم
ببین یک بازی (ویدئو گیم منظورم نیست) را وقتی واردش میشی باید به نکته هم توجه داشته باشی ایا میتوانی خارج هم شوی؟
مثال بارزش رقابت تسلیحاتی امریکا و شوروی در دهه 1980 همین مسئله باعث جدی افزایش کسری بودجه در اتحاد جماهیر شوروی شد من این را من باب کل کل عرض نکردم از روی ناراحتی میگم
این که سونی میگه من باید بازی گس خوبی داشته باشم کاملا حقه و امیدوارم چندین گس خوب در استور سونی نیز باشد مسئله من با نحوه ی اجرایی شدن این سیاست هست که به نظرم بخشی اش به خاطر دستپاچگی هست تا برنامه دقیق و منظم
این را میشه از نحوه ی خرید ها تا نحوه ی معرفی بازی ها متوجه شد
امیدوارم من اشتباه کنم
سونی چندتا استودیو برای بازی های گس خریده که توی این عرصه هم حرفی برای گفتن داشته باشه، این چه ربطی به دستپاچگی یا بی نظمی داره؟ درسته رسانه های بزرگ دارن تلاش میکنن لاین آپ اکس باکس رو بزرگتر نشون بدن، ولی تا الان که تقریبا اواسط سال 2023 هستیم بازی های بزرگتری مثل فاینال فانتزی برای پلی استیشن منتشر شده، آخر سال هم بازی های بزرگی مثل اسپایدرمن 2 قراره منتشر بشن در مقابل ردفال، استارفیلد و فورتزا.

سونی در کنار بازی های داستانیش سرمایه گزاری کرده روی سرویس محورهاش که روند طولانی ساخت بازی جبران بشه و لاین آپش همیشه پر باشه. با دید صفر و صد نمیشه به این قضیه نگاه کرد، مخصوصا از بعد شوکیس ها جو ناجوری رو حاکم کردن سایت های بزرگ، در صورتی که به جز دو سه تا بازی، هیچ کدوم از بازی تاریخ انتشاری براشون مشخص نشد.

یکم با دید وسیع تر به قضیه نگاه کنید سونی در حال حاضر شرایط رویایی رو داره سپری میکنه و خرید بانجی مهم ترین اقدامش برای توسعه بازی های سرویس محور بود که حاضر شد قیمت بیشتری رو براش بپردازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or