خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اينكه مشخصه كلا پلبر بيس يه بازي انحصاري كمتر از مولتي پلتفورمه
الان چه روي فايو و چه روي اكس باكس تاپ ١٠ همه مولتين

اگه بحث تعداد پلير ملاكه ماينكرفت وضعيت خيلي بهتره!

هميشه متا كيفيت رو مشخص ميكرده
هيلو اينفينيت ٨٧
دستني ٢ ٨٥

تفاوت كيفي ! خاصي ندارن

اينكه مولتي هيلو موفق نبوده به اين معني ميست كه الان زستني تو همه پلتفورمها تاپ ٥ هست و اينا

و اينكه بگيم بانجي گاد ساخته
٣٤٣ زباله

منبع هم رو فايو هم هرچي دوست داشتي بذار :D
از اونجایی که دوستان بحث بانجی رو وسط کشیدن و مقایسش با 343، توضیحات ما که افاقه نکرده و همه چیز شد متا... از منظر متا به قضیه نگاه کنیم، هیلو هایی که بانجی ساخته، هیلویی که 343 ساخته. امیدوارم این بحث حداقل با معیارهای شما که متاس تموم بشه همینجا

از اونجایی که دوستان بحث بانجی رو وسط کشیدن و مقایسش با 343، توضیحات ما که افاقه نکرده و همه چیز شد متا... از منظر متا به قضیه نگاه کنیم، هیلو هایی که بانجی ساخته، هیلویی که 343 ساخته. امیدوارم این بحث حداقل با معیارهای شما که متاس تموم بشه همینجا

هميشه كيفيت استوديو ها يه ميزان ثابت نيست
بانجي با پروژه هيلو و يه بودجه وحشتناك و تيمي كه ماكرو جمع كرده بود براشون يه سه گانه بي نظير ساخت

منتهي اگه كيفيت بانجي مستقل از ماكرو بود بايد بعد از جدايي از ماكرو هم تكرار ميكرد موفقيتشو الان خود بانجي موفقيت سه گانه هيلو رو تكرار كرده كه بگيم چون ٣٤٣ موفقيت سه گانه رو نداشته پس بانجي بهتره؟؟

هميشه كيفيت استوديو ها يه ميزان ثابت نيست
بانجي با پروژه هيلو و يه بودجه وحشتناك و تيمي كه ماكرو جمع كرده بود براشون يه سه گانه بي نظير ساخت

منتهي اگه كيفيت بانجي مستقل از ماكرو بود بايد بعد از جدايي از ماكرو هم تكرار ميكرد موفقيتشو الان خود بانجي موفقيت سه گانه هيلو رو تكرار كرده كه بگيم چون ٣٤٣ موفقيت سه گانه رو نداشته پس بانجي بهتره؟؟
بانجی موفقیت هیلو رو تکرار نکرده؟؟؟؟
بودجه ای که 343 داشته وحشتناک نبوده؟؟؟؟
امکاناتی که ماکروسافت در اختیار 343 گذاشته کامل نبوده؟؟؟؟

من دیگه اصلا نمیفهمم چی میگی

• Like
Reactions: beh1382
بانجی موفقیت هیلو رو تکرار نکرده؟؟؟؟
بودجه ای که 343 داشته وحشتناک نبوده؟؟؟؟
امکاناتی که ماکروسافت در اختیار 343 گذاشته کامل نبوده؟؟؟؟

من دیگه اصلا نمیفهمم چی میگی

تكرار كرده؟
يعني دستني ٢ در حد هيلو ٣ يا هيلو ce بوده؟

سر اينفينيت كه بودجه نامحدودي نبوده يه شايعه ٥٠٠ ميليون دلار بود كه اصلا اعتباري نداره

ماكرو بعد از هيلو ٥ به فكر تغييرات بزرگ تو ٣٤٣ بود كه بخاطر هزينه روي گيم پس و كلاود اسنارو خيلي كارشون نداشت تا اينفينيت كه قرار بود نسل هشت بدن بيرون رو تموم كنن
بعدم بالافاصله هد استوديو رو بركنار كرد و كلي نفر رو هم ريخت بيرون
الان ٣٤٣ كه داره ميسازه قطعا ديدنيه

بودجه نامحدود رو هيلو ٤ داشت

طبق نظرات فوق کارشناسی شما بهترین استودیوهای تاریخ Infinity Wards و Sledgehammer Games هستند که بازی هاشون همواره جز پرفروش ترین و موفق ترین بازی های سال و در نتیجه با کیفیت ترین بازی سال هستند.بانجی هم در مقابل این ها حتی زباله هم نیست.البته از شخصی که تمام کامنت هاش نفرت از مایکروسافت بوده انتظار بیشتری هم نمی رود.به هر حال همین بازی های بانجی رو هم به لطف سونی کاربران Xbox می توانند بازی کنند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.امیدوارم Marathon هم مثل بقیه عناوینی که ساخته کیفیت خوبی داشته باشد که به اندازه کافی از این بازی لذت ببریم.
من نفرت ندارم چون پستام تو تاپیکهای مختلفی از Xbox بوده که تعریف کردم و حتی بابت بازی کردن برخی عناوینش نظر پرسیدم. این که بابت انحصاری شدن بازیای مولتی پلتفرم اکتیویژن و بتزدا خود تو و امثالت ذوق دارین، برای من دم از تنفر نزن گل پسر. توهین و ترول و تیکه انداخت تو و امثالت اونقدری بوده که من باید درس تنفر از شماها یاد بگیرم.
منتهی فرق دارم با امثال تویی که حاضرین حتی واقعیت رو یجور دیگه جلوه بدین که گندکاری استودیو 343 رو ماله بکشین. این که نمیخوای متوجه بشی کیفیت یه بازی انلاین محوری که رقیب قدری مثل دستینی داره رو متا 87 تعیین نمیکنه، بخاطر همین فن بازیته. بخاطر همین فن بازیته که نمیتونی متوجه بشی شوتری که Infinity Wards و Sledgehammer Games داره میسازه با شوتری که هیلو و دستینی دارن ارائه میدن متفاوته. یکی شوتر نظامیه با طرفدارای خودش که هر سال داره نسخه جدیدش میاد در مقابل هیلو اینیفینی که براش برنامه 10 ساله چیده بودن و رایگان کردن بخش انلاینش قرار بود باعث انقلاب این فرنچایز بشه، یا دستینی که به عنوان یه بازی لوتر شوتری که بخش PVP پر و پیمونی داره، هر سال داره اکسپنشن دریافت میکنه (برخلاف ادعای دروغین 343 که قرار بود همین رویه رو در پیش بگیره) و این 2تا تم علمی تخیلی و فانتزی با n تا مد PVP دارن که حتی برخی المان‌های دنیاشونم به هم شباهت داره.
اونقدری فن بازی جلو چشماتو گرفته که یا ندیدی یا نخواستی ببینی که وسط این مقایسه‌ها کسی از Sea of Thieves اسم نیاورد چون هرچقدر که لانچ فاجعه باری داشت ولی ساپورت شد و الان یکی از بهترین بازیای ژانر خودشه. اونقدری فن بازی جلو چشماتو گرفته که متوجه نمیشی بازی انلاین به محتوا و ساپورته که زندس و متای 87 پشیزی برای بازیکن انلاین ارزش نداره و پست دیروز من سر بازی استوری محور رو اومدی برای بازی انلاین ملاک قرار میدی (بماند که همون اونجرزی که دیروز مثال زدم هم با ملاک‌های بازی انلاین بازم فاجعه باره و کلا ول شد).
قبل این که برای من تعریف موفقیت و کیفیت رو لینک کنی برو یاد بگیر که متای 87 شاید برای بخش استوری هیلو قابل دفاع باشه (که همینشم با نسخه‌های اولیه که 343 ادعا میکرد قراره بازی با اون سطح بسازن، یه ناکامی لقب میگیره) ولی پشیزی برای بخش انلاینی که با وجود رایگان بودن دد شده و هر 6 ماه داره سیزن میگیره ارزش نداره. بخاطر همین فن بازیت نمیتونی متوجه بشی که بانجی همون استودیوییه که IP جدیدش اول راه متا 76 گرفت ولی عرضشو داشت جایگاهشو رسوند به یکی از تاپترین بازیای حال حاضر بازار که هر اکسپنشن کلی رکورد فروش میزنه و کلی پلیر ماهانه داره.
بابت ماراتنم اتفاقا خوب شد. هرچقدر رو پلتفرم شما بیشتر فروش بره (که نکته خنده دارش اینه بیاد و از هیلو آمار بهتری داشته باشه) سودش میره تو جیب سونی که برای کاربراش بازیای بهتری بسازه. بهترین کارم همین بود که بازی انلاین مولتی پلتفرم شد تا حداقل فیل اسپنسر و شماها بشینین پای بازی و بفهمین که مولتی پلیر یعنی چی. خریداتونم میشه سود برای بهبود وضعیت کاربرای اینور :D

آخرین ویرایش:
من نفرت ندارم چون پستام تو تاپیکهای مختلفی از Xbox بوده که تعریف کردم و حتی بابت بازی کردن برخی عناوینش نظر پرسیدم. این که بابت انحصاری شدن بازیای مولتی پلتفرم اکتیویژن و بتزدا خود تو و امثالت ذوق دارین، برای من دم از تنفر نزن گل پسر.
منتهی فرق دارم با امثال تویی که حاضرین حتی واقعیت رو یجور دیگه جلوه بدین که گندکاری استودیو 343 رو ماله بکشین. این که نمیخوای متوجه بشی کیفیت یه بازی انلاین محوری که رقیب قدری مثل دستینی داره رو متا 87 تعیین نمیکنه، بخاطر همین فن بازیته. بخاطر همین فن بازیته که نمیتونی متوجه بشی شوتری که Infinity Wards و Sledgehammer Games داره میسازه با شوتری که هیلو و دستینی دارن ارائه میدن متفاوته. یکی شوتر نظامیه با طرفدارای خودش که هر سال داره نسخه جدیدش میاد در مقابل هیلو اینیفینی که براش برنامه 10 ساله چیده بودن و رایگان کردن بخش انلاینش قرار بود باعث انقلاب این فرنچایز بشه، یا دستینی که به عنوان یه بازی لوتر شوتری که بخش PVP پر و پیمونی داره، هر سال داره اکسپنشن دریافت میکنه (برخلاف ادعای دروغین 343 که قرار بود همین رویه رو در پیش بگیره) و این 2تا تم علمی تخیلی و فانتزی با n تا مد PVP دارن که حتی برخی المان‌های دنیاشونم به هم شباهت داره.
اونقدری فن بازی جلو چشماتو گرفته که یا ندیدی یا نخواستی ببینی که وسط این مقایسه‌ها کسی از Sea of Thieves اسم نیاورد چون هرچقدر که لانچ فاجعه باری داشت ولی ساپورت شد و الان یکی از بهترین بازیای ژانر خودشه. اونقدری فن بازی جلو چشماتو گرفته که متوجه نمیشی بازی انلاین به محتوا و ساپورته که زندس و متای 87 پشیزی برای بازیکن انلاین ارزش نداره و پست دیروز من سر بازی استوری محور رو اومدی برای بازی انلاین ملاک قرار میدی (بماند که همون اونجرزی که دیروز مثال زدم هم با ملاک‌های بازی انلاین بازم فاجعه باره و کلا ول شد).
قبل این که برای من تعریف موفقیت و کیفیت رو لینک کنی برو یاد بگیر که متای 87 شاید برای بخش استوری هیلو قابل دفاع باشه (که همینشم با نسخه‌های اولیه که 343 ادعا میکرد قراره بازی با اون سطح بسازن، یه ناکامی لقب میگیره) ولی پشیزی برای بخش انلاینی که با وجود رایگان بودن دد شده و هر 6 ماه داره سیزن میگیره پشیزی ارزش نداره.
بابت ماراتنم اتفاقا خوب شد. هرچقدر رو پلتفرم شما بیشتر فروش بره (که نکته خنده دارش اینه بیاد و از هیلو آمار بهتری داشته باشه) سودش میره تو جیب سونی که برای کاربراش بازیای بهتری بسازه. بهترین کارم همین بود که بازی انلاین مولتی پلتفرم شد تا حداقل فیل اسپنسر و شماها بشینین پای بازی و بفهمین که مولتی پلیر یعنی چی. خریداتونم میشه سود برای بهبود وضعیت کاربرای اینور :D
رفیق کامنت های همه در انجمن وجود دارد و به قول معروف دیگر مشخص است که چه کسی چکاره هست.
اینقدر هم از این شاخه به اون شاخه نپر.شما هنوز هم درگیر بحث کیفیت و موفقیت هستید،بنده هم خیلی راحت برای شما توضیح دادم که کیفیت لزوما به معنای موفقیت نیست.ولی برای اینکه نمی خواهید واقعیت رو قبول کنید الان شروع کردی به دسته بندی سبک ها که این اینجوری هست و اون یکی اونجوری.بنده خودم همه این ها رو بازی کردم و اتفاقا از شماره های اخیر Call of Duty هم خوشم نمی آید ولی شما کلا تناقض در حرف هات موج می زند.بنده هم پلتفرمی از خودم ندارم!هر کجا بازی خوب باشد انجام می دهم،خوشبختانه مثل شما حس سهامداری ندارم.بقیه صحبت هات هم جواب گرفتید و تکراری هست و دوباره باید همان پاسخ های قبلی رو ارسال کنم.

تو 2019 ماکرو دنبال ایجاد یه استودیو داخلی برا موبایل بوده و مثالشم همین اکتی بوده

2023-06-27_14-20-54.jpg

تو 2021، قبل معرفی، یه ایمیل میزنه هاینز ( اصلاحیه مدیر انجمن)به اسپنسر که سه شنبه بعدی میخوایم ایندیانا رو معرفی کنیم و تاد مدیر اجرایی تولید بازیه یا همون تهیه کننده اجرایی و داستان بازی به فیلم متصل نیست، این خوبه
و هاینز تاد رو، بزرگترین طرفدار ایندیانا معرفی میکنه

2023-06-27_14-22-47.jpg

این لیست کلی شرکتهایی که برا 2021 لیست کرده بودن جزء گزینه های خرید، کرایتک و آسوبو و آوالانچ هستن، حتی ناشرهایی مثل دیوالور و 505 و پارادوکس و ...
یه سیستم غربالگری درست کرده بودن، بعد زنیمکس همچنان دنبال خرید بودن ولی نه اینقدر بزرگ، حتی تو حد کپکام و اینا نبودن و کوچکتر میخواستن، وضعیت اکتی رو که دیدن، گفتن، لقمه عالی هست

2023-06-27_14-24-58.jpg

ایمیل بعدی از هاینزه، که خودش اشاره میکنه نوشته بولد نظرشه و به نوعی اشاره میکنه که قول داده که بازیهای زنیمکس رو سونی بیاد و از سیاست دوگانه ماکرو در قبال اکتی و زنیمکس جا خورده،
ftc نمیدونم چرا خود زنی میکنه، این ایمیل ثابت میکنه که نمیخوان کالافو انحصار کنه و قسمت دومم حرفیه که خودشون زدن و نه ماکرو، و بار حقوقی نداره. اینم مثل استیدیا گل بخودی بود یا ایمیل جیم رایان

FzlbrflXwAcAeni.png

آخریش هم جیم پا شده رفته کوجیما و این چند وقتم تو مقر سونی تو آمریکا بوده که نیم ساعت راهه و حاضر نشده بره خودش حضوری تو ایونت دادگاه

2023-06-27_14-26-12.jpg 2023-06-27_14-27-12.jpg

که اینم جالبه، چون دادگاهه، امروز جیم رایان ویدیوییه که احتمالا بازم خصوصیه
فیشر و ایسلر هستن از انویدیا که ویدیوهای ضبط شده مال زمان قبل عقد قرارداد با ماکرو هستن
lee هست که استاد دانشگاهه از طرف ftc
قراره pdf حرفهای لوری رایت از ماکرو که تو دادگاه اپل و اپیک بوده بید
ماکرو هم میخواد بیلی رو بیاره که یه کارشناس اقتصادیه
و کوتیک و نادلا میرن چهارشنبه
________
ایمیل بازی ایندیانا رو هاینز زده من اشتباها تاد زدم
با تشکر از از مدیر انجمن زلزله دوست @Kourosh

آخرین ویرایش:
جمله هرروز اكس باكس فنها اينه خدارو شكر درگير مهندسي بنجل سازي سرني نشدم
عوضش کنسول سری اسی که قرار بود خاورمیانه رو به اتش بکشه، خودش به فنا رفت و بخاطر مسائل گرافیکی و عدم پردازش کافی، کلا از کار افتاد که مبادا به پردازنده‌های قدرتمندش فشار بیاد. فرق سرنی اینه کنسول بنجلی مثل سری اس نساخت که حتی بازی ساده نتونه اجرا کنه! اگه اینور اجرای فاینال صدای هواپیما درمیاد اگه اونور میخواست اجرا بشه میتونست منجر به مرگ خانواده‌ای بشه که کنسول تو خونشون روشن بوده!
فکر کن پول بدی کنسول ضعیف بخری بعد سر اجرای بازیای ساده هم ارور بده و کار نکنه! :))

• Like
Reactions: SiminSecret
تو 2021، قبل معرفی، یه ایمیل میزنه تادهاوارد به اسپنسر که سه شنبه بعدی میخوایم ایندیانا رو معرفی کنیم و تاد هاوارد مدیر اجرایی تولید بازیه یا همون تهیه کننده اجرایی و داستان بازی به فیلم متصل نیست، این خوبه
و خودشم تاد، بزرگترین طرفدار ایندیانا معرفی میکنه
تاد هاوارد ایمیل نزده. پیت هاینس ایمیل زده و میگه تاد هاوارد تهیه کننده اجرایی این بازیه و ظاهرا بازی عالیه و هرکی دیده میخواد بازی کنه و تاد هم فن شماره یک ایندیانا جونزه و یک دهه بوده که تلاش میکرده این بازی ساخته بشه.

آخرین ویرایش:
عوضش کنسول سری اسی که قرار بود خاورمیانه رو به اتش بکشه، خودش به فنا رفت و بخاطر مسائل گرافیکی و عدم پردازش کافی، کلا از کار افتاد که مبادا به پردازنده‌های قدرتمندش فشار بیاد. فرق سرنی اینه کنسول بنجلی مثل سری اس نساخت که حتی بازی ساده نتونه اجرا کنه! اگه اینور اجرای فاینال صدای هواپیما درمیاد اگه اونور میخواست اجرا بشه میتونست منجر به مرگ خانواده‌ای بشه که کنسول تو خونشون روشن بوده!
فکر کن پول بدی کنسول ضعیف بخری بعد سر اجرای بازیای ساده هم ارور بده و کار نکنه! :))

اينم كاملا فكته مثلا من رو كنسولم همش ارور i cant رو ميگيرم

و هي پيغام مياد not enough core for process go and buy ps5

فكر كنم اين سري اس كه منظورترو سازنده هاي شدو او توم رايدر يعني كريستال دايناميكز ساختن :))

اينم كاملا فكته مثلا من رو كنسولم همش ارور i cant رو ميگيرم

و هي پيغام مياد not enough core for process go and buy ps5

فكر كنم اين سري اس كه منظورترو سازنده هاي شدو او توم رايدر يعني كريستال دايناميكز ساختن :))
نه همون سری اسی منظورمه که قرار بود گیم پلی مفصل هلبلید نمایش داده بشه (شما حتی توهم نمایش گیم پلی جدیدم داری و رو هوا برا خودت نمایش جدید زمانبندی میکنی)! ولی تهش به همون نمایش شوکیس ختم شد که 5 ساله دارن شبیه ساز پیاده روی میسازن.

• Poker Face
Reactions: Wolff
احتمالا مثل اکثر کامنتات هیته ولی سری اس رو اجرای کدوم بازی ارور داده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or