خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
فضای تاپیک خیلی جالب شده :D

یه سری که اصلا تو این تاپیک تا اعلام رای cma حضور نداشتن یا حداقل فقط کامنت هارو میخوندن یهو میان و شروع میکنن به تومار نوشتن :D

دوستانی که قطع و وصل میشد فعالیتشون مثل کوروش یادمون هست و بازم در آینده اتفاق میفته ولی یوزر های جدید تومار نویس زیاد دارم میبینم :D

حالا نظرات خودتونو بنویسید که خبر های بعدی اومد با نقل قول صحبت هارو ادامه میدیم :D
دوست عزیز آن سوی سکه رو هم ببین
بودن دوستانی که اینجا طومار مینوشتن و از زمان اعلام رای cma مفقودالاثر شدن :D

البته هنوزم خیلیا حاضر نیسن حتی یک سنت هم برای خریدهای درون برنامه ای پول بدن حتی اگه مشکلی با هزینه کردنش نداشته باشن .
شما وقتی یه بار پول یه بازیو بدی ، ناشر دیگه به خودش اجازه نمیده مثل بازیهای F2P دیگه دست تو جیبت ببره
خیلی ها آره، ولی خیلیای دیگه هم هستن که خرج میکنند وحشتناک، رقابتی هم باشه دیگه بدتر (نمونش تو مملکت خودمون سر clash of clans فکر کنم همه دیدید که از بچه فسقلی تا پیرمرد 70 ساله خرج هایی سر بازی میکردن که نا اون موقع تو یک سال برای PS و Xbox خرج نمیکردیم! :دی )

در مورد ناشرها...سخت اشتباه میکنی، همشون(بدون استثنا) بی چشم و رو تر از این هستن که اگر بازی رو فروختن 60$ دلشون نخواد باز هم دست تو جیبت بکنند:دی
همین چند سال پیش، چه ها که نکردن با لوت باکس همه ناشرها، حتی همین سونی هم توی معدود بازی آنلاینش U4 لوت باکس اینا داشت :D
هر روزم سعی میکنند به یک روش جدید برای درآمد زایی چنگ بزنند:دی

من این پست رو میخواستم چند روز پیش ریپلای بزنم ولی عجله داشتم و بوکمارکش کردم. بذار خیالت رو راحت کنم، قصد ترول رو هم ندارم و کاملا جدی میگم.

گیمپس و این سیستم مایکرو تا آخر نسل تغیر میکنه یا بقول خودت کنسل میشه. این موضوع که صنعت بازی با سینما و سریال و Netflix یکی نیست رو قبلا زیاد بحث کردیم، صرفا برای اینکه حرف الکی هم نزده باشم (تاپیک کلاود، صفحه 3 پست 39 ) یه بنده خدایی بود اون هم فکر میکرد گیمپس قراره بشه Netflix صنعت بازی، من هی توضیح میدادم چطور ایشون قبول نمیکرد، اخرش زبونم مو در آورد دیگه این بحث رو ول کردم.
اینکه اسپنسر آدم دروغگویی هست و فقط فیلم بازی میکنه رو خیلی گفتیم ولی Irony اینجا بود مایکرو فنا به عنوان "ناجی صنعت گیم" یاد میکردن. خود مایکرو تو نسل 7 بیشترین تعداد انحصاری Third-party رو داشت. ( یعنی رابطش خوب بود) ولی کم کم از شروع نسل 8 ،سال 2014 به اینور اون قرارداد ها با Third party ها کمتر شدن. تو این سالها مایکرو Remedy رو از دست داد، Same Lake خالق الن ویک بعد ها به طرفدار هایی که مشتاق قسمت دوم بودن گفتش که مایکرو فکر میکنه Alan Wake 2 خیلی شبیه به قسمت اول هستش و چراغ سبز نمیده، الانم قسمت دوم با حمایت مالی Epic Games داره ساخته میشه. یا مثلا ماکروفن ها این همه از انحصاری بودن Spider man ناراضی بودن و همش سونی رو مقصر میدونستن، بعد ها خبر اومد بخش ویدیو گیم Marvel اول سراغ ماکروسافت رفته که، مایکرو رد کرده.

این دو مورد رو چرا مثال زدم!؟ میخوام بگم صنعت بازی یه صنعت شدیدا پرخرجی هستش و هر کمپانی محصول با کیفیت در اختیار مشتری بذاره اون برندست.مثلا نسل 7 که تقریبا میشه 15 سال پیش همه به اینترنت دسترسی نداشتن، هرکسی میرفت مثلا Gamestop هر بازی که نسبتا جدید و تعریف رو شنیده بود رو میخرید ولی الان گیمر ها خیلی آگاه ترن و نمیشه سرشون کلاه گذاشت. بازی در هر سبکی بد باشه قطعا شکشست میخوره، به غیر از یه سری عناوین خاص. مایکرو هم قبلا مسیر سونی رو میرفت همه یادشونه ولی بعدا بخاطر "ضعف مدیریتی" نتونست مثل سونی انحصاری های باکیفیت بسازه بخاطر همین وقتی اسپنسر اومد رو کار چاره اش "سرویس محور" کردن بخش بازی گیمپس بود و هستش. حقیقتا گیمپس اگه به خودی خود موفق بود اینا نمیرفتن سراغ ATVI. مایکروسافت با این پشتوانه مالی باید خیلی بیشتر از سونی برای عناوین First-Party خودش پول خرج کنه، ولی در مقابل میبینیم که بیشتر با خرید های بزرگ سعی داره توجه مدیا و گیمر هارو جلب کنه سمت گیمپس، چرا!؟ چون "ناجی" صنعت گیم قول داده که بخش گیم مایکروسافت رو سرویس محور و مثل Netflix پول ساز میکنه. برای همین آخر این نسل با گیمپس و فیل اسپنسر باید خداحافظی کنین. من شک ندارم،فیل اسپنسر خودش یا مایکروسافت، اون رو با یکی دیگه خیلی بی حاشیه جایگزین میکنه.

برای اولین بار میبینم یه سریا بالاخره دارن از مایکرو و اسپنسر گلایه میکنن، اعتراضی باید خیلی وقت پیش میکردن نه الان، مثلا همون 2019 که ما میگفتیم ولی اونا قبول نمیکردن. :D
پست خیلی خوبی دادی اتفاقا همین دیروز داشتم این مطلب رو میخوندم

Soapbox: I No Longer Think Subscriptions Like PS Plus, Xbox Game Pass Are the Future of Gaming

جالبه دقیقا همین حرفارو میگه.

سرویس ها بصورت یه آپشن اضافی چیز خوبی هستند. میتونن درآمد زا باشن و میتونن گیمرها رو تو اون اکوسیستم مورد نظر نگه دارند به شرط لطمه نزدن به مهم ترین بخش یک پلتفرم هولدر تو بازار که بازیهای انحصاریش هست.
من هیچ موقع اعتقاد نداشتم آینده گیمینگ سرویس ها هستند . اینکه یک پلتفرم هولدر را قمار ببندی فقط روی یک آپشن نهایت خریت هست دیگه چه برسه به اینکه سالها براش مارکتینگ هم بکنی . تو همین تاپیک صدها پست خوندم که میگه خداراشکر مایکرو داره اکتیویژن بلیزارد رو میخره تا بتونم دی وان رو گیمپس کالاف یا دیابلو را بازی کنم و اصلا هیچ نگرانی بابت اینکه با چه کیفیت و کمیتی منتشر بشه نداره.

خلاصه کنم
فعلا گیمینگ مسیری که داره میره با فیلم و موسیقی متفاوته . شما ۲ ساعت وقت میذاری یه فیلم رو میبینی و تموم ولی نگه داشتن هر فرد بالای ۱۰ ساعت پای یک بازی خیلی خیلی سخته.
نمی‌دونم شاید ۱۰ سال دیگه اوضاع اینی نباشه که گفتم ولی فعلا امیدوارم با همین مسیر ادامه پیدا کنه .

آخرین ویرایش:
مدیر اجرایی نینتندو از طرف ftc احضار شده تا شهادت بده.بخاطر قرارداد ۱۰ ساله ای که نینتندو با مایکروسافت امضا کرده و مسئولش ایشون بوده احضار میشه تا قاضی ازش سوالاتی بپرسه. مهمترین سوال هم همین هست که کنسول نینتندو چطوری میتونه CoD رو اجرا کنه و ایا تو برنامه شون برای کنسول نسل بعدی نینتندو هست یا به صورت کلاود هست یا و....

20230502_220844.png

با حضور شما جالبتر هم می شه :D
روحیتو تحسین می کنم، فقط اجازه بده مراسم هفتمو چهلم بگذره بعد خبر کوشتار آینده رو بده :D
این گنده گویی ها و در آخر عقب کشیدن ها فکر می کردم فقط تخصص مایکروئه برای اینکه از قافله فرسنگ ها عقب نمونه، ولی گویا فن هاشم تحت تاثیر قرار گرفتن :D
View attachment 291839

خب پس تایید میکنی که توی دنیای موازی شما این قرارداد کامل کنسل شده :D

من که دلیلی برای باختن روحیه ندارم چون قرارداد همچنان در جریان هست ولی حتی کنسل هم بشه استدیوهای دیگه ای وجود دارن برای خرید

سهام مایکروسافت هم که در حال رشد هست یعنی بازار نگاهش به عملکرد مایکروسافت مثبته

شما فعلا دستمال کافی برای گریه زاری های بعدی جیم رایان آماده کنید :D

خب پس تایید میکنی که توی دنیای موازی شما این قرارداد کامل کنسل شده :D

من که دلیلی برای باختن روحیه ندارم چون قرارداد همچنان در جریان هست ولی حتی کنسل هم بشه استدیوهای دیگه ای وجود دارن برای خرید

سهام مایکروسافت هم که در حال رشد هست یعنی بازار نگاهش به عملکرد مایکروسافت مثبته

شما فعلا دستمال کافی برای گریه زاری های بعدی جیم رایان آماده کنید :D
تو دنیای ما CMA "کامل" معامله رو بلاک کرده، تو دنیای شما CMA تاییدش کرده؟! خوبه که تو دنیای ما نیستی! چون مایکروفن ها در این دنیا پس از بلاک شدن معامله توسط CMA یا بی طرف شدن، یا در تاپیک های PS5 دارن فعالیت می کنن :D

اون که بله می دونیم این لوپ وعده وعیدهائو گنده گویی ها همیشه تکرار می شه و چیزی غیر این هم ندارید بگید! این قرارداد نشد قرارداد بعدی، این نسل نشد نسل بعدی، 2022 بازی نداریم خودمونو آماده می کنیم برای2023، 2023 استودیوها منفجر می شن، خودمونو آماده می کنیم برای بعد و Reedfall، فن نشد، میشیم بی طرف، این نشد اون، اون نشد این! همیشه راهی برای گریز به آینده موهوم وجود داره در جهت گول زدن خود:D

پس بازار نگاهش به عملکرد مایکروسافت مثبته و شما سهامدارا از عملکرد ایکس باکس راضی هستید! فقط نمی دونم در دنیای ما چرا فن های مایکرو و بی طرف ها می خوان تنبان اسپنسرو بکشن روی سرش:D ایکس باکس 12 ترافلافل و Reedfall در این دنیا خیلی اوضاش خیطه نگم برات

در این دنیا کسی که چپوراست از همه جا خورده فِیل اعظمه و گریه زاریش دنیا رو باخبر کرده و کسی هم گردن نمی گیرش!

جیم رایان در دنیای ما

حالا برگردیم به یکی از کامنت های زیبای دیگت :D

Screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۳-۰۶۴۸۱۰.jpg

آخرین ویرایش:
من این پست رو میخواستم چند روز پیش ریپلای بزنم ولی عجله داشتم و بوکمارکش کردم. بذار خیالت رو راحت کنم، قصد ترول رو هم ندارم و کاملا جدی میگم.

گیمپس و این سیستم مایکرو تا آخر نسل تغیر میکنه یا بقول خودت کنسل میشه. این موضوع که صنعت بازی با سینما و سریال و Netflix یکی نیست رو قبلا زیاد بحث کردیم، صرفا برای اینکه حرف الکی هم نزده باشم (تاپیک کلاود، صفحه 3 پست 39 ) یه بنده خدایی بود اون هم فکر میکرد گیمپس قراره بشه Netflix صنعت بازی، من هی توضیح میدادم چطور ایشون قبول نمیکرد، اخرش زبونم مو در آورد دیگه این بحث رو ول کردم.
اینکه اسپنسر آدم دروغگویی هست و فقط فیلم بازی میکنه رو خیلی گفتیم ولی Irony اینجا بود مایکرو فنا به عنوان "ناجی صنعت گیم" یاد میکردن. خود مایکرو تو نسل 7 بیشترین تعداد انحصاری Third-party رو داشت. ( یعنی رابطش خوب بود) ولی کم کم از شروع نسل 8 ،سال 2014 به اینور اون قرارداد ها با Third party ها کمتر شدن. تو این سالها مایکرو Remedy رو از دست داد، Same Lake خالق الن ویک بعد ها به طرفدار هایی که مشتاق قسمت دوم بودن گفتش که مایکرو فکر میکنه Alan Wake 2 خیلی شبیه به قسمت اول هستش و چراغ سبز نمیده، الانم قسمت دوم با حمایت مالی Epic Games داره ساخته میشه. یا مثلا ماکروفن ها این همه از انحصاری بودن Spider man ناراضی بودن و همش سونی رو مقصر میدونستن، بعد ها خبر اومد بخش ویدیو گیم Marvel اول سراغ ماکروسافت رفته که، مایکرو رد کرده.

این دو مورد رو چرا مثال زدم!؟ میخوام بگم صنعت بازی یه صنعت شدیدا پرخرجی هستش و هر کمپانی محصول با کیفیت در اختیار مشتری بذاره اون برندست.مثلا نسل 7 که تقریبا میشه 15 سال پیش همه به اینترنت دسترسی نداشتن، هرکسی میرفت مثلا Gamestop هر بازی که نسبتا جدید و تعریف رو شنیده بود رو میخرید ولی الان گیمر ها خیلی آگاه ترن و نمیشه سرشون کلاه گذاشت. بازی در هر سبکی بد باشه قطعا شکشست میخوره، به غیر از یه سری عناوین خاص. مایکرو هم قبلا مسیر سونی رو میرفت همه یادشونه ولی بعدا بخاطر "ضعف مدیریتی" نتونست مثل سونی انحصاری های باکیفیت بسازه بخاطر همین وقتی اسپنسر اومد رو کار چاره اش "سرویس محور" کردن بخش بازی گیمپس بود و هستش. حقیقتا گیمپس اگه به خودی خود موفق بود اینا نمیرفتن سراغ ATVI. مایکروسافت با این پشتوانه مالی باید خیلی بیشتر از سونی برای عناوین First-Party خودش پول خرج کنه، ولی در مقابل میبینیم که بیشتر با خرید های بزرگ سعی داره توجه مدیا و گیمر هارو جلب کنه سمت گیمپس، چرا!؟ چون "ناجی" صنعت گیم قول داده که بخش گیم مایکروسافت رو سرویس محور و مثل Netflix پول ساز میکنه. برای همین آخر این نسل با گیمپس و فیل اسپنسر باید خداحافظی کنین. من شک ندارم،فیل اسپنسر خودش یا مایکروسافت، اون رو با یکی دیگه خیلی بی حاشیه جایگزین میکنه.

برای اولین بار میبینم یه سریا بالاخره دارن از مایکرو و اسپنسر گلایه میکنن، اعتراضی باید خیلی وقت پیش میکردن نه الان، مثلا همون 2019 که ما میگفتیم ولی اونا قبول نمیکردن. :D
نمیدونم این یه سریا خطاب به من بود یا نه. چون من یادم نمیاد اصلا با شما سال ۲۰۱۹ بحثی کرده باشم. اگه نه بهتر بود پست خودشون رو ریپلای میکردی.

در مورد اسپنسر. واقعا در یک سال و نیم گذشته عملکرد قابل قبولی نداشته این منتفی شدن خرید هم بیشتر تحت فشارش قرار میده ولی دلیل نمیشه کل کارهایی که کرده رو خاک کنیم. این بت سازی ناجی صنعت گیم و اینا رو من قبول ندارم. ولی بنظرم اسپنسر مدیر خوبی بوده برای اکس باکس چون حداقل منی که ده سال بود اکس باکس نداشتم رو مجبور کرد XSX بخرم یکی بخاطر بکوارد یکی هم به خاطر در دسترس بودن گیمپس. استفاده گیم پس برای شخص من اولا عنوانین بتزدا هست دوما هیلو-فورتزا هست سوم اینکه بازی مولتی پلتفرم که جدید هست و نمیدونم خوشم میاد یا نه رو روش بازی میکنم اگر خوشم اومد برای PS میخرم. (این یک مورد وسواس عجیبه که روی لایبرری PSام دارم)
ولی برای هرکس دیگه متفاوته! مثلا یکی هست عشق بازی ایندیه بازی های ایندی روی گیمپس بیشتر در معرض توجه قرار میگیرند. یکی هست که توی ایران پول نداره بازی رو دی وان با دلار ۵۰ تومن بخره با اشتراک یک ساله در طول سال چند بازی رو Day1 تجربه میکنه. یکی هست که گیمره و صبحش رو با گیم شب میکنه به کلی عنوان جدید و قدیمی دسترسی داره. بنابراین دیل خوبیه برای اعضای مختلف کامیونیتی.
نگرانی من از کنسل شدنش بخاطر اینه که COD سودبخش بودن گیمپس رو تضمین میکرد و حالا که دیل انجام نمیشه احتمالا دیگه مایکروسافت روی سودآوری گیمپس حساب باز نمیکنه چون با توجه به عملکرد ضعیف بخش اکس باکس در یک سال اخیر از کورس عقب افتاده.

شما احتمالا از این آدمایی که میشینی تا یکی شکست خورد میری بهش میگی دیدی گفتم موفق نمیشی! چون خود فیل اسپنسر هم تا دو روز پیش نمیدونست خرید تایید میشه یا نه خب اگر تایید میشد که کاملا ورق برمیگشت و این پیش بینی خفن شما درست از آب در نمیومد. چه بسا همین الان هم نه فیل اسپنسر اخراج شده نه گیمپس با خاک یکسان.

این دسته بندی ما و اونا اگه اشاره به کنسول واره یادم نمیاد جایی کری خونده باشم یا در بحث vs شرکت کرده باشم که در دسته بندی کل کل شما قرار بگیرم.

شب خوش

• Like
Reactions: dark souls
من یه سوال آف تاپیک‌ (نسبتا) داشتم:
اینجا مدام از اهمیت سری CoD دارم میخونم. واقعا بازیش هنوز فروش داره؟؟؟ من بعد MW2 کلا گذاشتمش کنار بس که مزخرف شده بود. ترولر اصلا نیستم عاشق نسخه های جنگ جهانی دومش بودم بارها تمومشون کردم شماره یک تا سه ش رو. MW1 و 2 هم ایضا. الانم آخرین بار یه نسخه جدیدشو پارسال رو کنسول پسرخاله ده سالم دیدم برای اونم جذابیت خاصی نداشت.

WoW هم که سالهاست اصلا مثل پونزده سال پیش اینطورا اصلا ورد زبونا نیست آنچنان
در کل آی پی جدید و خیلی موفقی ندیدم ازشون

آخرین ویرایش:
اینجا مدام از اهمیت سری CoD دارم میخونم. واقعا بازیش هنوز فروش داره؟؟؟ من بعد MW2 کلا گذاشتمش کنار بس که مزخرف شده بود. ترولر اصلا نیستم عاشق نسخه های جنگ جهانی دومش بودم بارها تمومشون کردم شماره یک تا سه ش رو. MW1 و 2 هم ایضا. الانم آخرین بار یه نسخه جدیدشو پارسال رو کنسول پسرخاله دا سالم دیدم برای اونم جذابیت خاصی نداشت.

خودمم یه 5 6 نسخه آخر بازی نکردم ولی دقت کنین همیشه جزو سه بازی پرفروش سال میشه
همین نسخه اخر توی سه روز یک میلیارد فروش داشته (اگه اشتباه نکنم)

اینجا مدام از اهمیت سری CoD دارم میخونم. واقعا بازیش هنوز فروش داره؟؟؟ من بعد MW2 کلا گذاشتمش کنار بس که مزخرف شده بود. ترولر اصلا نیستم عاشق نسخه های جنگ جهانی دومش بودم بارها تمومشون کردم شماره یک تا سه ش رو. MW1 و 2 هم ایضا. الانم آخرین بار یه نسخه جدیدشو پارسال رو کنسول پسرخاله دا سالم دیدم برای اونم جذابیت خاصی نداشت.

شما احتمالا منظورتون فقط کمپینه، ازون نظر که بله تقریبا از زمان اوجش، افت کرده و مثل قدیم خیلی جذاب نیست، ولی خب اکثرا فقط بخش مولتی رو بازی میکنن که اون طرفدارای زیادی داره!
-----------------------------------------------------------
ولی 350 صفحه این تاپیکو و چند هزار صفحه اون تاپیک VS خدابیامرز رو که آدم، همینطوری گذری می بینه واقعا از صمیم قلب خوشحال میشه که بعضی از ماها اصلا درگیر حواشی نیستیم و از خود گیم ها و سرویس ها فارغ از سازنده و پلتفرم و نیت ـشون! لذت می بریم و نه کَل کَل و تمسخر و فن بازی!
No offense

آخرین ویرایش:

خب این نظر شما هست، کالاف هر سال میاد و هر سال پر فروش ترین گیم اون سال میشه، شرکت کیفیت براش مهم نیست پول مهمه، کیفیت کالاف جدید شاید اشغال باشه ولی مردم همینو دارن می‌خرن.
دیابلو ایمورتال یکی از درآمد زا ترین گیمای موبایل هست، بله روش جالبی نیست اینجوری از مردم پول میگیرن،ولی وقتی مردم دارن پول میدن اونا هم میگیرن.
دیابلو ۴ هم که همه راضی هستن از همین الان مشخصه فروش بسیار بالایی میکنه و قطعا گیم موفقی هست.
WoW هم اکسپنشن دراگون فلایت اکثرا راضی هستن و فروش خودشو داره، مثل قدیم نیست ولی بازم از خیلی گیما درآمدش بیشتره. اورواچ هم همینجور، قطعا به موفقیت اورواچ ۱ نرسیده ولی به هیچ وجه هم گیم شکست خورده ای نیست.
در نتیجه اوضاع بلیزارد کاملا اوکی هست و من همیشه میگم بلیزارد یه شرکتیه که جسد هم باشه از خیلی از شرکت ها سر تره، الانم خداروشکر مشکلی نداره.

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or