خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
تو دنیای ما CMA "کامل" معامله رو بلاک کرده، تو دنیای شما CMA تاییدش کرده؟! خوبه که تو دنیای ما نیستی! چون مایکروفن ها در این دنیا پس از بلاک شدن معامله توسط CMA یا بی طرف شدن، یا در تاپیک های PS5 دارن فعالیت می کنن :D

اون که بله می دونیم این لوپ وعده وعیدهائو گنده گویی ها همیشه تکرار می شه و چیزی غیر این هم ندارید بگید! این قرارداد نشد قرارداد بعدی، این نسل نشد نسل بعدی، 2022 بازی نداریم خودمونو آماده می کنیم برای2023، 2023 استودیوها منفجر می شن، خودمونو آماده می کنیم برای بعد و Reedfall، فن نشد، میشیم بی طرف، این نشد اون، اون نشد این! همیشه راهی برای گریز به آینده موهوم وجود داره در جهت گول زدن خود:D

پس بازار نگاهش به عملکرد مایکروسافت مثبته و شما سهامدارا از عملکرد ایکس باکس راضی هستید! فقط نمی دونم در دنیای ما چرا فن های مایکرو و بی طرف ها می خوان تنبان اسپنسرو بکشن روی سرش:D ایکس باکس 12 ترافلافل و Reedfall در این دنیا خیلی اوضاش خیطه نگم برات

در این دنیا کسی که چپوراست از همه جا خورده فِیل اعظمه و گریه زاریش دنیا رو باخبر کرده و کسی هم گردن نمی گیرش!

جیم رایان در دنیای ما

حالا برگردیم به یکی از کامنت های زیبای دیگت :D

View attachment 291907

بله CMA معامله رو بلوک کرده ولی قرارداد خرید اکتیویژن همچنان جریان داره بر خلاف دنیای موازی شما که جشن کنسل شدن خرید گرفتین :D

موضوعات با هم قاطی نکن و عملکرد فیل اسپنسر چه ربطی به تاپیک خرید اکتیویژن داره که منم بخوام جواب بدم ولی اگه کامنت های من دنبال کرده بودی متوجه میشدی که خیلی وقته من پ امثال من میگیم باید تهاجمی تر و محکم تر برخورد کنه با سونی و بقیه شرکت ها

من از مسیری که فیل اسپنسر برای xbox ایجاد کرده مثل گیم پس و کنسول قدرتمند و کلود و خرید استدیو و ناشر های بزرگ راضی هستم ولی ضعف هایی هم داره مثل برخورد زیادی دوستانه با رقبا و مدیریت ضعیف استدیو ها و مارکتینگ بد

پس از نظر من فیل اسپنسر باید نقد بشه ولی اینقدر عملکرد مثبت داشته که نشه زیر سوالش برد

اون redfall که میگی تا قبل اینکه امتیازاتش بیاد سونی فن ها توی سوشال مدیا گریه میکردن که چرا واسه پلی استیشن نمیاد بعد یهو نمرات که پایین شد ناپدید شدن :D

حالا اینکه من هیچ جایی از redfall دفاع نکردم هم جای خود ولی حداقل بدون کی از redfall دفاع کرده بعد بیا رپلای کن :D

یه بخشی از کامنت ها به قدری بی ربط هستن که ارزش جواب دادن ندارن :D

اون redfall که میگی تا قبل اینکه امتیازاتش بیاد سونی فن ها توی سوشال مدیا گریه میکردن که چرا واسه پلی استیشن نمیاد بعد یهو نمرات که پایین شد ناپدید شدن :D
شما رو نمیدونم ولی من که شخصا با این جمله به دنیای موازی اعتقاد پیدا کردم:دی

من از مسیری که فیل اسپنسر برای xbox ایجاد کرده مثل گیم پس و کنسول قدرتمند و کلود و خرید استدیو و ناشر های بزرگ راضی هستم ولی ضعف هایی هم داره مثل برخورد زیادی دوستانه با رقبا

مولتی ورس، زمین 666 یا همون دنیای موازی دقیقا تو همین یک جمله استاد راوی مشخصه. کنسول قدرتمند =)) کلود و خرید استدیو ناشر های بزرگ =)) برخورد زیادی دوستانه با رقبا =))

هنوزم بعد سه سال 12 > 9 بحثش داغه؟ کم نبود این همه بررسی DF و چنل اسپانیایی و ... که نشون دادن دقیقا 9 > 12 ـه؟ اوکی اینارو قبول نداری، ردفال با این گرافیک زاغارت و بدردنخور که 30 فریم اجرا میشه چی؟

خروجی خرید ناشر های بزرگ رو که داریم به وضوح میبینیم... کویر، کویر، کویر... رد فال، کویر، کویر، کویر.

بازی هایی که هر ماه روی گیم پس و گلد معرفی میشن خودتون تو تاپیک هاش مینویسید برای اولین بار متوجه حضورشون میشید! یعنی نمیدونم بخندم یا گریه کنم به وضع گیم پس، باشه قبوله بازی های خود ایکس باکس روز اول در دسترسه روش، ولی کو بازی؟ وجود نداره که! همچنان تو مراحل ساخت گیر کردن آخرشم میشن رد فال! ما که ندیدیم الدر رینگ و رزیدنت 4 و دد اسپیس روی گیم پس عرضه بشن :)

اسپنسر هم که منتظره بازی های رقیب عرضه بشن، یک بار سر اینکه تو تاریخی که وعده دادن و اومده تبریک میگه، یک بار روزی که متای بالا میگیرن، یک بار وقتی که فروش اینا اعلام میشه تو هفته اول، یک بار وقتی که نامزد جوایز میشن، یک بار وقتی که جوایز برنده شدن و... آخر موز میدن دستش یا نه؟

خیالتون راحت کنم از هر 10 نفری که طرفدار ایکس باکسه 6 تاش اینجوری باشن اسپنسر از سر جاش جم نمیخوره که هیچ، بازم گند میزنه و وعده میده. برود هر که دلش خواست شکایت بکند، صنعت گیم باید به اسپنسر عادت بکند!

من این پست رو میخواستم چند روز پیش ریپلای بزنم ولی عجله داشتم و بوکمارکش کردم. بذار خیالت رو راحت کنم، قصد ترول رو هم ندارم و کاملا جدی میگم.

گیمپس و این سیستم مایکرو تا آخر نسل تغیر میکنه یا بقول خودت کنسل میشه. این موضوع که صنعت بازی با سینما و سریال و Netflix یکی نیست رو قبلا زیاد بحث کردیم، صرفا برای اینکه حرف الکی هم نزده باشم (تاپیک کلاود، صفحه 3 پست 39 ) یه بنده خدایی بود اون هم فکر میکرد گیمپس قراره بشه Netflix صنعت بازی، من هی توضیح میدادم چطور ایشون قبول نمیکرد، اخرش زبونم مو در آورد دیگه این بحث رو ول کردم.
اینکه اسپنسر آدم دروغگویی هست و فقط فیلم بازی میکنه رو خیلی گفتیم ولی Irony اینجا بود مایکرو فنا به عنوان "ناجی صنعت گیم" یاد میکردن. خود مایکرو تو نسل 7 بیشترین تعداد انحصاری Third-party رو داشت. ( یعنی رابطش خوب بود) ولی کم کم از شروع نسل 8 ،سال 2014 به اینور اون قرارداد ها با Third party ها کمتر شدن. تو این سالها مایکرو Remedy رو از دست داد، Same Lake خالق الن ویک بعد ها به طرفدار هایی که مشتاق قسمت دوم بودن گفتش که مایکرو فکر میکنه Alan Wake 2 خیلی شبیه به قسمت اول هستش و چراغ سبز نمیده، الانم قسمت دوم با حمایت مالی Epic Games داره ساخته میشه. یا مثلا ماکروفن ها این همه از انحصاری بودن Spider man ناراضی بودن و همش سونی رو مقصر میدونستن، بعد ها خبر اومد بخش ویدیو گیم Marvel اول سراغ ماکروسافت رفته که، مایکرو رد کرده.

این دو مورد رو چرا مثال زدم!؟ میخوام بگم صنعت بازی یه صنعت شدیدا پرخرجی هستش و هر کمپانی محصول با کیفیت در اختیار مشتری بذاره اون برندست.مثلا نسل 7 که تقریبا میشه 15 سال پیش همه به اینترنت دسترسی نداشتن، هرکسی میرفت مثلا Gamestop هر بازی که نسبتا جدید و تعریف رو شنیده بود رو میخرید ولی الان گیمر ها خیلی آگاه ترن و نمیشه سرشون کلاه گذاشت. بازی در هر سبکی بد باشه قطعا شکشست میخوره، به غیر از یه سری عناوین خاص. مایکرو هم قبلا مسیر سونی رو میرفت همه یادشونه ولی بعدا بخاطر "ضعف مدیریتی" نتونست مثل سونی انحصاری های باکیفیت بسازه بخاطر همین وقتی اسپنسر اومد رو کار چاره اش "سرویس محور" کردن بخش بازی گیمپس بود و هستش. حقیقتا گیمپس اگه به خودی خود موفق بود اینا نمیرفتن سراغ ATVI. مایکروسافت با این پشتوانه مالی باید خیلی بیشتر از سونی برای عناوین First-Party خودش پول خرج کنه، ولی در مقابل میبینیم که بیشتر با خرید های بزرگ سعی داره توجه مدیا و گیمر هارو جلب کنه سمت گیمپس، چرا!؟ چون "ناجی" صنعت گیم قول داده که بخش گیم مایکروسافت رو سرویس محور و مثل Netflix پول ساز میکنه. برای همین آخر این نسل با گیمپس و فیل اسپنسر باید خداحافظی کنین. من شک ندارم،فیل اسپنسر خودش یا مایکروسافت، اون رو با یکی دیگه خیلی بی حاشیه جایگزین میکنه.

برای اولین بار میبینم یه سریا بالاخره دارن از مایکرو و اسپنسر گلایه میکنن، اعتراضی باید خیلی وقت پیش میکردن نه الان، مثلا همون 2019 که ما میگفتیم ولی اونا قبول نمیکردن. :D
با کل پست موافقم به جز اون قسمتی که در مورد شرایط اسپنسر نوشتی.
واقعیت اینه که مدیریت ارشد به ترازمالی یه بخش نگاه میکنه و با اون در مورد مدیریت اون بخش تصمیم میگیره. اسپنسر از وقتی اومده درسته از لحاظ درصد فروش کماکان با رقبا فاصلش ثابت مونده ولی خود بخش ایکس باکس سودده بوده و خریدها هم وعده بهتر شدن MARKET CAP مایکرو رو میده.(با اینکه از لحاظ عملکرد گیمینگش تعریف چندانی نداشته کاراش و به جز بحث گیم پس که اونم نتیجه پول مایکرو هست مدیرای قبلی خیلی ازش بهتر عمل کردن)

خلاصه که اگر این معامله به ثمر بشیته که احتمالش زیاده(حداقل بالای 50) اسپنسر موقعیتشو حفظ میکنه ولی اگر معامله لغو بشه اسپنسر که سهله خود بخش XB هم تو مایکرو جایگاهش متزلزل میشه (چون عملا مایکرو داره با کارت این معامله بازی میکنه و به جز اون دستش تقریبا خالیه)

.

آخرین ویرایش:
مولتی ورس، زمین 666 یا همون دنیای موازی دقیقا تو همین یک جمله استاد راوی مشخصه. کنسول قدرتمند =)) کلود و خرید استدیو ناشر های بزرگ =)) برخورد زیادی دوستانه با رقبا =))

هنوزم بعد سه سال 12 > 9 بحثش داغه؟ کم نبود این همه بررسی DF و چنل اسپانیایی و ... که نشون دادن دقیقا 9 > 12 ـه؟ اوکی اینارو قبول نداری، ردفال با این گرافیک زاغارت و بدردنخور که 30 فریم اجرا میشه چی؟

خروجی خرید ناشر های بزرگ رو که داریم به وضوح میبینیم... کویر، کویر، کویر... رد فال، کویر، کویر، کویر.

بازی هایی که هر ماه روی گیم پس و گلد معرفی میشن خودتون تو تاپیک هاش مینویسید برای اولین بار متوجه حضورشون میشید! یعنی نمیدونم بخندم یا گریه کنم به وضع گیم پس، باشه قبوله بازی های خود ایکس باکس روز اول در دسترسه روش، ولی کو بازی؟ وجود نداره که! همچنان تو مراحل ساخت گیر کردن آخرشم میشن رد فال! ما که ندیدیم الدر رینگ و رزیدنت 4 و دد اسپیس روی گیم پس عرضه بشن :)

اسپنسر هم که منتظره بازی های رقیب عرضه بشن، یک بار سر اینکه تو تاریخی که وعده دادن و اومده تبریک میگه، یک بار روزی که متای بالا میگیرن، یک بار وقتی که فروش اینا اعلام میشه تو هفته اول، یک بار وقتی که نامزد جوایز میشن، یک بار وقتی که جوایز برنده شدن و... آخر موز میدن دستش یا نه؟

خیالتون راحت کنم از هر 10 نفری که طرفدار ایکس باکسه 6 تاش اینجوری باشن اسپنسر از سر جاش جم نمیخوره که هیچ، بازم گند میزنه و وعده میده. برود هر که دلش خواست شکایت بکند، صنعت گیم باید به اسپنسر عادت بکند!
الان یه چیزی گفتی که تازه یادم اومد.
این بنده خدا چرا هر سری اینقدر به سونی تبریک میگه؟؟😁😂😁😁

دوستان آخرش این قضیه دقیق مشخص نیست؟
الان که انگلیس رد کرد چی میشه؟
اروپا و سایر کشورهای مهم کی تایید یا رد میکنن؟
خیلی فرسایشی شده، ولی همچنان ماجرا ادامه داره و تازه ماجرا میره دادگاههای عالی و در ادامه راه حلها.
من یه سوال آف تاپیک‌ (نسبتا) داشتم:
اینجا مدام از اهمیت سری CoD دارم میخونم. واقعا بازیش هنوز فروش داره؟؟؟ من بعد MW2 کلا گذاشتمش کنار بس که مزخرف شده بود. ترولر اصلا نیستم عاشق نسخه های جنگ جهانی دومش بودم بارها تمومشون کردم شماره یک تا سه ش رو. MW1 و 2 هم ایضا. الانم آخرین بار یه نسخه جدیدشو پارسال رو کنسول پسرخاله ده سالم دیدم برای اونم جذابیت خاصی نداشت.

WoW هم که سالهاست اصلا مثل پونزده سال پیش اینطورا اصلا ورد زبونا نیست آنچنان
در کل آی پی جدید و خیلی موفقی ندیدم ازشون
به بازی ای که در ده روز 1 میلیارد درآمد داشته، با چه متر و معیاری میتونی بگی ناموفق.
________
پ.ن: دو تا توییت رو هم بود و درخواست ftc برای steve singer معاون نینتندو آمریکا بوده.
خسته بودم، دو تا توییت رو ، رو هم خوندم.

آخرین ویرایش:
به بازی ای که در ده روز 1 میلیارد درآمد داشته، با چه متر و معیاری میتونی بگی ناموفق.
CoD؟
اگه اونه دقیقا مثال پیکانو باید مطرح کرد:دی
ولی بی شوخی برای منی که از ۱ شروعش کردم بعد MW2 دیگه هیچی نداشت BO و WaW هم خوب بودن تا حدودی. آنلاین هم اتفاقا میزدم
دیگه بعد یه مدت پلات (البته اگه چیزی بشه گفت ازش مونده) و دنیای بازی زد تو خاکی.

اورواچ و دیابلو رو یادم رفت رو اینا نظرم مثبته. اما اغلب بازیاش رو بخوای حساب کنی مدتهاست آنچنان تو‌ کورس نیستن از لحاظ کیفی
امیدوارم مایکرو بتونه ip های دیگه شو به اوج برگردونه.

• Smile
Reactions: shinsuke
باید تهاجمی تر و محکم تر برخورد کنه با سونی و بقیه شرکت ها
تهاجمی بودن بیش از حد دوست عزیز می‌تونه به مشکلاتی وگرفتارهای منجر شه🤐 که می‌تونه باعث تحریک و برانگیختن طرف مقابل بشه همچنین کاهش بیشتر اعتبار و جدیت خود فیل اسپنسر بشه .

تهاجمی بودن بیش از حد دوست عزیز می‌تونه به مشکلاتی وگرفتارهای منجر شه🤐 که می‌تونه باعث تحریک و برانگیختن طرف مقابل بشه همچنین کاهش بیشتر اعتبار و جدیت خود فیل اسپنسر بشه .
مگه اعتباری مونده برای ایشون که بخواد کاهش پیدا کنه؟

در جواب راوی هم باید گفت مثلا یه شخصی مثل اسپنسر چه کارست که بخواد با سونی برخورد کنه؟ تو تمام زمینه ها از رقیبش که جیم رایان باشه پایین تر نیست که هست، تو عملکرد هم تو تمام زمینه ها باز پایینتره... تو فروش کنسول، توی تولید محتوا، توی مدیریت استودیوها، تو مارکتینگ و در نهایت توی افزایش اعتبار برندی که مسئولشه یعنی اکس باکس سریز در مقابل پلی استیشن ۵.
ایشون تنها برخورد جدی ای که میتونه بکنه اینه که پلی استیشن شخصیش رو روشن نکنه و لست او اس و گاد او وار رو از هارد کنسولش پاک کنه.

CoD؟
اگه اونه دقیقا مثال پیکانو باید مطرح کرد:D
ولی بی شوخی برای منی که از ۱ شروعش کردم بعد MW2 دیگه هیچی نداشت BO و WaW هم خوب بودن تا حدودی. آنلاین هم اتفاقا میزدم
دیگه بعد یه مدت پلات (البته اگه چیزی بشه گفت ازش مونده) و دنیای بازی زد تو خاکی.

اورواچ و دیابلو رو یادم رفت رو اینا نظرم مثبته. اما اغلب بازیاش رو بخوای حساب کنی مدتهاست آنچنان تو‌ کورس نیستن از لحاظ کیفی
بله، کالاف
Call of Duty: Modern Warfare II Crossed $1 Billion Within 10 Days of Launch
Modern Warfare II delivered the highest opening-quarter sell-through in the franchise's history and crossed the $1 billion (roughly Rs. 8,275 crore) mark within 10 days of its late-October launch, the company said.
قرار نیست، همه گیمرا مثل هم فکر کنن، مثال پیکان نیست، شاید خیلیا مثل خود شما در مورد فیفا بگن ولی اونم حسابی هر سال، درآمد داره.
طرفدارش میخوادش و شدیدا هم داخل بازی، برا بازی پول پرداخت میکنن و ایتم میخرن
_________
شما آفلاینش رو میخوای و میبینی ولی برا آنلاینش سر و دست میشکونن.الان پول حرف میزنه، اگه پول در بیاد، کیفیت مهم نیس.
ساخت بازی زمانبره، اگه خرید بشه که تو بهترین حالت اواسط 2024 به نظر میشه، انتظار خبر، زودتر از 2028 نداشته باش، با این فرض که همه چی خوب پیش میره
اونم بعید میدوونم عناوینی مثل blur یا sleeping dogs اصلا ساخته بشن. چون sleeping رقیب داره مثل gta که ساخت یه چی تو اون مایه ها هزینه بره
و blur هم وقتی فورزا داره، بعیده بسازه

مگه تهاجم فقط با صحبت و توییت زدن و ..... هست؟
میلیاردها دلار پول خرج کردن تا بازار رقیب رو نابود کنه و انحصار ایجاد کنه. این تهاجم نیس تجاوزه:D

در نتیجه به نظرم اسپنسر اتفاقا تهاجمی ترین مدیر بخش بازی xb بوده که وقتی دید نمی تونه رقابت مستقیم کنه حمله مستقیم به کل صنعت بازی انجام داد و همین لحن دوستانه داشتنش هم از تفکرات تهاجمیش نشات می گیره

.

من همیشه از گیم پلی کال اف لذت بردم و هر شمارش برام لذت بخشه.
تو کمپین شوتر نظامی هیچ رقیب درست و حسابی نداره و بنظرم جایگاه و فروشی که داره حقشه.

بنظرم دوستانی که تجربه نکردن رو درجه سختی هارد یه تست بزنن لذت بخشه.
چه ونگارد چه کلدوار.

CoD؟
اگه اونه دقیقا مثال پیکانو باید مطرح کرد:D

واقعا مثال پیکان جدی گفتی یا شوخی؟
پیکان زیاد فروخت چون مردم مجبور بودن بخرن هنوزم مجبورن،
ولی کسی تفنگ نگرفته سمت گیمرا کالاف بخرن،
پس فروشش دقیقا یعنی موفقیت تو این بازار رقابتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or