خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اینا رو جدید میگید یا باید برگردیم سر همون کلاس زبان دوستان مایکرو فن و همون ماجرای trade

Operation income : سود عملیاتی
Net income : سود خالص

Oi : سود شرکت از عملکرد و فروش شرکت هست
Ni : سود خالص پس از پرداخت مالیات و یه سری بدهی ها

به خدا به خاطر همین عدم اشنایی با این اصول و اصطلاحات ابتداییه که تند تند چوب حراج به کمپانی ها میزنید... 🤔😅

برای بررسی هر سکشن از کمپانی، سود عملیاتی رو در نظر میگیرن... و انالیز میکنن
داداش تو داری برا پیروان اسپنسر چی رو توضیح میدی

اینا فقط تو دنیا موازی خودشون هستند دنیایی که اسپنسر هر ماه یه بازی Aaaبزرگ به دور از قایق سواری بی هدف و لزبین زامبی کش عرضه میکنه
و فروش ایکس باکس به سه رقم میلیونی رسیده

و تازه کنترلرشون هم از ۱۰سال پیش هپتیک فیدبک و تریگز داره

سونی هم داره دست پا میزنه تا تخته نسه 😂😂

لابه لای بحثای تخصصیتون یه مطلب مرتبط هم بزاریم

🟣 مایکروسافت به CMA گفته بود که پس از تصاحب زنمیکس/بتزدا آنها عناوین این ناشر را انحصاری خواهند کرد

🔶 سال گذشته میلادی هنگامی که کمسیون تجارت فدرال (FTC) به مخالفت با تصاحب اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت درآمد، در یکی از دلایل، آنها اظهار داشتند رفتار های مایکروسافت خلاف چیزی بود که به رگلاتوری های اتحادیه اروپا گفته بودند.

🔸 در یافته های سازمان CMA که چندی پیش منتشر شد، مایکروسافت از برنامه های خود پس از تکمیل این تصاحب به این سازمان گفته بود و اینکه آنها به قراداد های منعقد شده قبلی احترام می‌گذارند و بازی هایی که قبلا در پلتفرم‌ پلی استیشن منتشر شده را نگه می‌دارند اما عناوینی از این ناشر را انحصاری خواهند کرد.

اون شایعه تیک تو رو پیش رو گرفتم

سندیت نداره

یه یارویی هست هر از چند وقت یک ناشر/استودیو رو به عقد سونی درمیاره تا حالا هم کپکام،کوئی تکمو،اسکوئر انیکس، یوبیسافت ، سی دی پراجکت رد، الکترونیک آرتس و حالا تیک تو...

بیشتر فن های سونی دارن این ادعا رو مطرح می کنن که مایکرو به خاک سیاه نشسته و 20 ماه آینده را نخواهد دید و فلان بیسار :دی
والا تا جایی که من یادمه از اواخر نسل قبل که خرید فله ای استودیو ها توسط مایکروسافت شروع شد و سپس ناشرها این حرف دقیقا طرفدارن اکسباکس بود که سونی آخر این نسل رو هم نمیبینه..
حتی جناب رئیس فرمودن اصلا سونی که رقیب نیست رقیب ما آمازون و گوگل هست

Microsoft’s Xbox boss says Amazon and Google are “the main competitors going forward”

نمیدونم یهو چطور شد کار رسید به نمایش بروشور که آره سونی ۸۰ درصد مارکت دستشه و چرا نمیذاره مایکرو پیشرفت کنه.. عجب دنیایی شده!!
البته من مقصر رو طرفدار نمیدونم ولی یه گلایه میشه ازشون داشت چرا یکبار از خودشون نمیپرسن این همه دروغی که فیل اسپنسر تو این سالها تحویل داد چرا الان پاسخگو نیست. از دروغ VR برای کنسول اکسباکس بگیر تا عدم افزایش قیمت بازی و کنسول تا مثلا همچین چیزی:

Microsoft says Xbox Series X/S is "market leader" in new-gen hardware this quarter

حالا این یکی که میذارم واقعا دیگه نوبره

IMG_20230305_025058_473.jpg

۲۰۲۳۰۳۰۵_۰۲۴۲۳۸.jpg

خدا میدونه این بازیها کی میخوان ریلیز بشن و با چه کیفیتی ؟ فقط تو همین یکسال گذشته کلی اعضای ارشد پلی گراند ، Initiative ، بتسدا یا استفعا دادن یا اخراج شدند. اعضای ارشد نه چندتا کارمند معمولی.
وضعیت 343 هم که دیگه در جریانید.
مدیونید اگر فکر کنی کسی انتقادی به این داستان ها داشته باشه.
حالا فن سونی حتما دیدید حتی با تمام کارهای خوبی که جیم رایان کرده اما یه جاهایی که حس کردن نیازه حیثیت براش نذاشتن.. من حتی یکبار هم ندیدم از فنهای ماکرو یکی به اسپنسر انتقادی وارد کنه. البته علتش معلومه ها که این گیمپس هرچی باشه ولی مفت باشه کوفت باشه. حتی سر سوزنی کیفیت بازی مورد پرسش نیست . سر سوزنی وضعیت استودیوها و پیشبرد بازیها مطرح نیست. بیش از یکساله بجای اینکه به صحبت در مورد بازیها پرداخته بشه بحث شده این دیل بسته بشه فقط این اکتی بلیزارد بشه جزو اموال ماکرو حالا انحصاری هم نباشه به درک رو پلاس هم بیاد به درک .. البته اولش این حرفا نبودا اولش اسپنسر قهرمان زده بود منبع درآمد اصلی سونی را نابود کرده و جیم رایان کارش تموم بود همه این حرفا همش مستند هست.
اینجاس که بارها گفتم همین سرویس میزنه سطح توقعات را میاره پایین و این میشه درجا زدن میشه پسرفت.. حالا چندسال دیگه در مورد COD میتونم این پست رو مجددا بیارم بالا متوجه حرفم بشید چه بلایی سر این فرانچایز میاد البته از همین الان گورش را آماده کردند برای اینکه انتشار سالانه COD هزینه زیادی داره احتمالا هر دو سه سال یکبار بیرون میدن و معلوم نیست با چه کیفیتی

Rumor: Call of Duty Moving Towards a Release Every Two Years

ببین یه مثال میزنم که خیلی به درآمد های سونی توجه نکنی چون با سود متفاوته

مثلا فیلم skyfall که سونی ناشرش بود بالای یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار فروش کرد ولی سهم سونی فقط حدود ۵۶-۵۷ میلیون دلار بود

تازه همینم mgm دیگه قرارداد هاشو بعد spectre تمدید نکرد و با ناشرهای دیگه قرارداد بست

شاید در ظاهر دنیای سینمایی سونی پرسود به نظر برسه ولی در باطن وضعیت جالبی نداره

قرارداد مارول با سونی هم یه جور ترکمان چای هست اینقدر سهم سونی از سود اسپایدر من پایینه :D

از اونجایی هم سونی قراردادهاشو ژاپنی میبنده و کسی نیست ترجمه کنه معلوم دقیقا اون عدد ها چی باشه:D
:-??:-??:-??
فک می کنی تمام فروش فیلم به استودیو ها می رسه :))
How Exactly Do Movies Make Money?.
A studio might make about 60% of a film's ticket sales in the United States, and around 20% to 40% of that on overseas ticket sales
The percentage of revenues an exhibitor gets depends on the contract for each film

به لطف همون Spider Man: No Way Home سود بخش سینما به 1.3 میلیارد دلار در 3 ماه اخر 2021 رسید
Sony Pictures Soars To $1.3 Billion Third-Quarter Profit
لابه لای بحثای تخصصیتون یه مطلب مرتبط هم بزاریم

🟣 مایکروسافت به CMA گفته بود که پس از تصاحب زنمیکس/بتزدا آنها عناوین این ناشر را انحصاری خواهند کرد

🔶 سال گذشته میلادی هنگامی که کمسیون تجارت فدرال (FTC) به مخالفت با تصاحب اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت درآمد، در یکی از دلایل، آنها اظهار داشتند رفتار های مایکروسافت خلاف چیزی بود که به رگلاتوری های اتحادیه اروپا گفته بودند.

🔸 در یافته های سازمان CMA که چندی پیش منتشر شد، مایکروسافت از برنامه های خود پس از تکمیل این تصاحب به این سازمان گفته بود و اینکه آنها به قراداد های منعقد شده قبلی احترام می‌گذارند و بازی هایی که قبلا در پلتفرم‌ پلی استیشن منتشر شده را نگه می‌دارند اما عناوینی از این ناشر را انحصاری خواهند کرد.
cma اصلا خرید بتزدا رو بررسی نکرد :))
در phase 1 خرید اکتی , cma انحصاری شدن بازیهای بتزدا به عنوان نمونه ای سیاست های مایکروسافت ( بعد از خرید کمپانی ها ) مطرح کرد
1678000069820.png
مایکروسافت در جواب ادعا کرد که تضمین قانونی نداده که بازی انحصاری نمی شن :)) صرفا گفتیم که انگیزه ای برای انحصاری کردن بازی ها نداریم :))

Did Microsoft break its promise to the EU about Bethesda exclusives? | For The Record
cma در phase 2 دقیقا به نتیجه اعتماد به قصه های مایکروسافت اشاره کرد
1678000569384.png

آخرین ویرایش:
پای یک بحثایی رو به این تاپیک وا می کنید که آدم نمیدونه بخنده یا چی

سونی بخش موبایل رو با بخش لوازم خانگی ادغام کرد و بعد از مدت ها هم به سود رسید. سونی هنوز توی حوزه تلفن های همراه تکنولوژی هایی رو میکنه که سامسونگ بعد 2 یا 3 سال به سراغشون میره، نمونه ش هم اتصال مستقیم شارژر به گوشی حین بازی بدون شارژ شدن باتری برای گرم نشدن باتری بود که تازه تو آپدیت محصولات جدید سامسونگ از ماه پیش قرار گرفت. این فناری رو دو سال پیش بود سونی معرفی کرد.

ردیابی و فوکوس خودکار روی چشم انسان و حیوان و اشیا، فیلمبرداری 4K 120Hz HDR، نمایشگر 4K OLED 120Hz HDR، لنز تله فوتو stepless continuous optical zoom between 85mm and 125mm و موارد زیادی که هنوزم توی این حوزه پرچمدارِ، فقط چون از بازارهای مختلفی مثل خاورمیانه خارج شده دیگه پرونده ش رو نباید پیچید چون همچنان به ساخت محصولاتش ادامه میده.

ولی از اون طرف... مایکروسافت، شرکتی که خودش Surface DUO میسازه و رئیس رئساش از Galaxy Z Fold4 استفاده میکنن :))

استراتژی جدید برادران وارنر و HBO Max باعث گرایش فیلمسازان به سونی پیکچرز شده است. سر قضیه اکران همزمان فیلم ها توی سینما و پلتفرم HBO Max، خیلی از کارگردانا و تهیه کننده ها رفتن سمت سونی چون شرایط وارنر رو نمی پسندیدن، اونام استقبال کردن.

پس یه جوری شرایط رو نشون ندید که انگار سونی تو قهقرا گیر کرده. نه جونم از این خبرا نیست.

برای رفع اسپم هم بگم که... قرارداد 10 ساله مایکرو به سونی هم چیزی ازش در نمیاد، سه سال یه بار شاید COD بدن و این بشه کلا 3 نسخه که معلوم نیست برای PS5 بهینه بشه، نشه، پچ ها مثل آدمیزاد عرضه بشن یا نشن... کی تموم بشه ما شوکیس سونی رو ببینیم فقط

من اصلا با این خرید کاری ندارم.کلا همیشه با ادم های همیشه راضی از شرایط حال نمیکنم چون باعث میشن دیگه پیشرفتی نبینیم.قضیه ماکرو و طرفداراش هم همینه.جدا فیل کذاب میتونه لقب خوبی باشه.امیدوارم اگر کال اف دیوتی هم نصیب ماکرو شد از لحاظ کیفیت پایین نیاد که بعید میدونم با مدیریت جهادی فیل کذاب.

حداقل الان میدونیم که COD انحصار نخواهد بود برای 10 سال آینده. چرا داری تاکید میکنی روش؟ در مورد بتسدا هم به این خبر ربطی نداره، بتسدا الان 2-3 سال شد که جز ایکس باکس هست و باید فرست پارتی فرضش کنی. حالا هرچی ازش به سونی برسه باید بگه خدا بده برکت.
بعدش هم از کل بازی های بتسدا فقط TES و Fallout فروش قابل توجه دارن. بقیه همونطور که اشاره کردی مثل بازی های آرکین و استدیو میکامی چندان فروشی ندارن که تاثیرگذار باشن که اگر غیر این بود خود بتسدا وضع مالیش بترکون می بود.
جریان cod رو که بخاطر دادگاه مجبور شدن تضمین بدن - ولی اگر اسپنسر اینقدر ناراحته از انحصار و طرفدارای xb هم دوس دارن همه به هر بازی دسترسی داشته باشن، پس چرا وقتی hellblade 2 انحصاری میشه (با اینکه شماره قبلش مولتی بود) یا امکان داره بازی مثه doom که دهه ها مولتی بوده انحصاری بشه عیبی نداره و سونی باید بگه خدا بده برکت ؟
بحث اینجاس که مایکرو داره انحصاری بزرگتر از سونی انجام میده ولی اشکالی نداره - چرا؟ چون xb انجام میده و خریدتشون . ولی وقتی سونی پول میده سایلنت هیل رو که چس مثقالم فروش نخواهد کرد انحصاری میکنه میشه امپراتوری انحصار.

گذشته از اینها داری میگی بالانس صنعت به هم میخوره. من میگم در چه حالتی بالانس به هم میخوره که 45 درصد بازار کنسول دست سونی هست و 25 ماکرو؟ این تغییر بالانس نیست باید اینجوری اصلاحش کنی که دامیننس سونی از بین میره. اتفاقا با این خرید حداقل بین کنسول سازها بالانس بهتری ایجاد میشه :D
نه اتفاقا خوب نیس. بالانسی که حاصل خلاقیت و رقابت باشه اوکیه ولی وقتی تو میری صرفا با پول و انحصار شدید دامیننس رقیب رو از بین میبری ناسالم و مضره برای صنعت و نهادهای قانون گذار هم از اینش میترسن و برا همینشم فعلا تا حالا مایکرو مجبور شده تضمین 10 ساله برای cod بده.(همون روز اول خرید که تضمین نداده بود و بعد این مسایل حرف از تضمین به میون اورد)

تو بازار موبایل هم باز ماکرو میتونه خودش را به اپل و گوگل نزدیک کنه و اونجا هم رقابت بهبود پیدا میکنه. فقط تا حدودی میشه گفت بازار Cloud به سمت ماکرو سنگین میشه وزنش.

یک چیزم یادم افتاد اضافه کنم، این چه تغییر بالانسی هست که تنسنت، گوگل، نینتندو، EA، اپل، انویدیا، ایمبریسیو، کپکام، کونامی، تیک تو، سگا ، اسکئور ... هیچ کدوم مشکلی ندارن (بعضیاشون با رمدی اوکی شدن) فقط سونی معترضه؟ :D دلیلش مشخصه. چون دوشواری برای سهم 20 درصد بیشتر سونی پیش میاد.
یادته اپل از اپیک شکایت کرد بخاطر پرداخت های درون برنامه ای بازی فورتنایت؟ پس چرا سونی و گوگل و انویدیا و ..... هم شکایت نکردن؟؟ خب طبیعیه چون بازار اپل تحت الشعاع قرار می گرفت.
الان هدف این خرید از کار انداختن و نابود کردن سونیه و هیچ تاثیر مهمی رو بقیه کمپانیها نداره. در نتیجه مشکلی هم حس نمی کنن.

+

بهرحال بحث طولانی هست و هر کس نظر خودش رو داره - با حرف من و تو هم که نه مایکرو و نه سونی سیاستاشونو عوض نمی کنن:D و این قراردادم با یکم تغییرات نهایی میشه بهرحال و سرنوشت بازیها هم احتمالا چی بشه خدا میدونه
ولی نکته ای که برام جالبه اینه که خیلی از کاربرا و حتی خود اسپسنر وقتی یه مرحله از فلان بازی رو سونی انحصاری میکرد یا حتی بازی که خودش ساخته بود رو انحصاری میکرد ناراحت میشدن که رقابت رو میکشه سونی و چقد بده و ..... ولی وقتی خود اسپسنر آش رو با جاش خرید و انحصار عظیم ایجاد کرد و از ریشه کلا رقابت رو متوقف کرد براشون بشدت طبیعی و عادیه و میگن همینی که هست.
این بنظرم نشون میده "مشکل از خود انحصار نیس"، مشکل از اینه که "چرا انحصار سمت ما نیس" فقط - این مساله برای من واقعیتش قابل قبول نیست.

.

آخرین ویرایش:
جریان cod رو که بخاطر دادگاه مجبور شدن تضمین بدن - ولی اگر اسپنسر اینقدر ناراحته از انحصار و طرفدارای xb هم دوس دارن همه به هر بازی دسترسی داشته باشن، پس چرا وقتی hellblade 2 انحصاری میشه (با اینکه شماره قبلش مولتی بود) یا امکان داره بازی مثه doom که دهه ها مولتی بوده انحصاری بشه عیبی نداره و سونی باید بگه خدا بده برکت ؟
بحث اینجاس که مایکرو داره انحصاری بزرگتر از سونی انجام میده ولی اشکالی نداره - چرا؟ چون xb انجام میده و خریدتشون . ولی وقتی سونی پول میده سایلنت هیل رو که چس مثقالم فروش نخواهد کرد انحصاری میکنه میشه امپراتوری انحصار.

نه اتفاقا خوب نیس. بالانسی که حاصل خلاقیت و رقابت باشه اوکیه ولی وقتی تو میری صرفا با پول و انحصار شدید دامیننس رقیب رو از بین میبری ناسالم و مضره برای صنعت و نهادهای قانون گذار هم از اینش میترسن و برا همینشم فعلا تا حالا مایکرو مجبور شده تضمین 10 ساله برای cod بده.(همون روز اول خرید که تضمین نداده بود و بعد این مسایل حرف از تضمین به میون اورد)

یادته اپل از اپیک شکایت کرد بخاطر پرداخت های درون برنامه ای بازی فورتنایت؟ پس چرا سونی و گوگل و انویدیا و ..... هم شکایت نکردن؟؟ خب طبیعیه چون بازار اپل تحت الشعاع قرار می گرفت.
الان هدف این خرید از کار انداختن و نابود کردن سونیه و هیچ تاثیر مهمی رو بقیه کمپانیها نداره. در نتیجه مشکلی هم حس نمی کنن.

+

بهرحال بحث طولانی هست و هر کس نظر خودش رو داره - با حرف من و تو هم که نه مایکرو و نه سونی سیاستاشونو عوض نمی کنن:D و این قراردادم با یکم تغییرات نهایی میشه بهرحال و سرنوشت بازیها هم احتمالا چی بشه خدا میدونه
ولی نکته ای که برام جالبه اینه که خیلی از کاربرا و حتی خود اسپسنر وقتی یه مرحله از فلان بازی رو سونی انحصاری میکرد یا حتی بازی که خودش ساخته بود رو انحصاری میکرد ناراحت میشدن که رقابت رو میکشه سونی و چقد بده و ..... ولی وقتی خود اسپسنر آش رو با جاش خرید و انحصار عظیم ایجاد کرد و از ریشه کلا رقابت رو متوقف کرد براشون بشدت طبیعی و عادیه و میگن همینی که هست.
این بنظرم نشون میده "مشکل از خود انحصار نیس"، مشکل از اینه که "چرا انحصار سمت ما نیس" فقط - این مساله برای من واقعیتش قابل قبول نیست.

.
دقیقا درسته.
حالا بعد از بسته شدن دیل ماکرو اگه سونی بیرحمانه رفت سمت انحصاری کردن ترد پارتی ها بخدا همین دوستان شاکی میشن که چرا سونی اینکارو می‌کنه.
دیگه میان دعوا حلوا خیر نمیکنن.زور سونی شاید به خرید ناشر نرسه ولی وقتی فردا کلی ترد پارتی و آش را با جاش با هم برد این وسط هم از اون طرف محروم میشن و هم از این طرف.
انحصاری کردن ترد پارتی هم دیگه گذر از رگولاتوری نیاز نداره کافیه با طرف مقابل فقط یه قرارداد بنویسه.
شما فکر میکنید ماکرو برای چی در به در دنبال فهمیدن مفاد این قرارداد هاست؟ بعید میدونم سونی هم اطلاعاتی بده

اولا من شما رو خطاب قرار ندادم که من و دوستانم !! را خطاب قرار دادی. (کدوم دوست؟ اینجا هرکس نظر خودشو داره میگه) .
من خیلی کلی گفتم و منظورم کل طرفداران تو کل مدیا هست اسمی از کسی اینجا بردم؟
در مورد دلایلی هم که گفتی خب اینکه چیزیو توجیه نکرد بالاخره این حرفها و وعده ها گفته شده و انتظار می‌ره که رو حرفاشون باقی بمونن یا خیر؟
و در مورد حرف آخرت من نگفتم بابت بازی کردنت جوابی پس بدی. اصلا نیازی به کوت کردن پست من نبود .گاهی یه کمی سعه صدر هم بد نیست. ۱۰ تا ترول و تیکه میندازید ،تحمل شنیدن یه دونه حرف مخالف هم داشته باشید بد نیست. نترس آسمون به زمین نمیاد، نه چیزی تو جیب من میره نه تو جیب شما خیالت راحت 🙏
از تاریخ تاسیس این تاپیک روزی نبوده که کسانی که دنبال بازی کم هزینه ترن رو تحقیر نکرده باشید.
کامنتهای شما و سونی فنهای دیگه هنوز تو سایت هست که از گرون شدن ۵۰ دلاری کنسولهای سونی دفاع میکردید
تتها انتقادی که من از فنهای سونی دیدم انتقاد به عرضه بازیها روی pc بوده.
کامنتی که من ریپلی کردم نظر مخالف من نیست،مغالطه است
کیفیت بازیهایی که ماکروسافت و بتسدا تو این ۲ ،۳ سال عرضه کردن چند پله از cod های این چند سال بالاتر بوده پس قطعا اگه بدون جهت گیری فن گونه بخوای پیش بینی کنی کیفیت cod باید بالاتر بره،نه جمله ای که تکرار میکنید

-اون نقل قولی که از اسپنسر آوردی رو مطمئنم خودت میدونی کی و چرا گفته ولی دوست داری واسه اثبات ادعای دروغ خودت تحریفش کنی.
این نظر مخالف نیست

آخرین ویرایش:
رفقا کامنت های این تاپیک واقعا شاهکار هستند.تغییرات عادی در استودیویی مثل Playground تبدیل به بحران می شود.معرفی هایی که Bethesda دو سال قبل از پیوستن به مایکروسافت انجام داده جز معرفی های زودهنگام مایکروسافت به حساب می آید.درصد تصاحب بازار نوکیا 7 سال قبل از پیوستن به مایکروسافت به عنوان نابودی نوکیا توسط مایکروسافت قلمداد می شود.عنوان بسیار با کیفیت Call of Duty با متای 76 برای نسخه Modern Warfare 2 و 73 برای Vanguard قرار هست توسط مایکروسافت به یک بازی بی کیفیت تبدیل شود.این ها فقط گوشه ای از کامنت های دوستان منطقی تاپیک هست که دیگران رو به غیر منطقی بودن متهم می کنند.

مشتری مداری از نگاه سونی :D

خلاصه مطلب اینه که سونی تمایلی نداره call of duty روی سرویس های اشتراکی مثل گیم پس و پلاس بیاد چون سودش از فروش بازی کم میشه

در واقع معتقد هست مشتری باید تا جای ممکن دوشیده بشه:D

الان باز یه سری میان میگن خب پول باید دربیاره last of us بسازه دیگه:D

IMG_20230305_140055_423.jpg IMG_20230305_140051_869.jpg

یه بحثی رو در مورد nokia کردیم و نحوه مدیریت ضعیف ماکروسافت و خواستم یکم توضیح بدم تا سو تفاهم نشه برا دوستان که داریم چشم بسته ازش انتقاد میکنیم.ماکروسافت وقتی نوکیا رو خرید یه سیاست و هدف گذاری بلند مدت برا بخش موبایل داشت و خصوصا سیستم عامل فوق العاده خفن ویندوز فون.سری lumia رو هم به خاطر همین سیاست به بازار فرستاد که از نظر سخت افزاری و کیفیت ساخت و هم سیستم عامل رو دست نداشت.من خودم اکثر گوشی های سری لومیا رو داشتم و قشنگ میتونستی کیفیت ساخت نوکیا و سیستم عامل نرم و روونش که کار ماکروسافت بود رو توش ببینی.اون اوایل هم ساپورت نرم افزاریش عالی بود.یادمه یه دونه لومیا 920 داشتم و با داییم رفته بودیم چتربازی (البته من فقط پیاده روی :) ) این گوشی من دست داییم بود و از ارتفاع 60-70 متری افتاد زمین و فقط گوشه پلاستیکش یکم خراش برداشته بود.لامصب اصلا چیزی به اسم هنگ کردن براش معنی نداشت و رابط کاربریش هم خیلی مدرن بود.ولی در کمال حیرت وقتی ماکروسافت دید سودآوری که پیش بینی کرده بود رو نداره به صورت کاملا جهان سوم طوری یه هو مرگ ویندوز فون رو اعلام کرد و گفت که دیگه از فلان تاریخ ساپورتش نمیکنه.منم که تازه 1520 گرفته بودم در حیرت این تصمیم ماکروسافت موندم.
منظورم از اینایی که گفتم اینه که ماکروسافت همیشه شروعش خوب بوده، ولی چون به قول دوستان و سهامدارانش یه شرکت مولتی بیلیون دلاریه برا همین براش زیاد مهم نیست که یه هو بزنه در یه گوشه ای از صدها بیزینسش رو تخته کنه،فقط به این دلیل که پیشبینی سودی که کرده بود رو الان نداره.ورشکستگی و بی پولی برا ماکروسافت معنی نداره و هر وقت ماکرو ورشکست شد یحتمل همون روز آخرالزمانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or