خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
به شنیده ها توجه نکنید

سونی به غیر از بخش پلی استیشن و سنسور دوربین توی بقیه بخش ها در حال جون دادنه :D

View attachment 286280
View attachment 286281

چرا هر 50 صفحه این اشتباه تکرار می کنی ؟ :-?? :D
اخرین گزارش مالی سونی
1677943397149.png

چرا شماها تو این وضعیت اقتصادی داغون نمیتونید از ته دل بگید گور پدر مایکرو و سونی و فقط دنبال منافع شخصی خودتون باشید :-/ :D

بابا به خدا شما دارید تو جهان چهارم زندگی میکنید بچه کف لندن نیستید...واقعا خیلی دل خجسته ای دارید
ما به فکر شما هستیم :D
مایکروسافت حداقل 80 میلیارد دلار برای خرید و روند تایید هزینه می کنه 8-| فن بیس xbox در طول چند سال اینده باید چند برابر این مبلغ پس بده
بعد از تایید خرید اکتی اولین کار مایکروسافت افزایش قیمت گیم پس / بستن راه های دور زدن خرید اشتراک
مایکروسافت با خرید فن بیس اکتی دیگه نیازی به 1 دلاری های شما نداره

اخرین گزارش مالی سونی
View attachment 286283

مایکروسافت حداقل 80 میلیارد دلار برای خرید و روند تایید هزینه می کنه 8-| فن بیس xbox در طول چند سال اینده باید چند برابر این مبلغ پس بده
بعد از تایید خرید اکتی اولین کار مایکروسافت افزایش قیمت گیم پس / بستن راه های دور زدن خرید اشتراک
مایکروسافت با خرید فن بیس اکتی دیگه نیازی به 1 دلاری های شما نداره
مایکروسافت اگر می خواست چنین رویه ایی پیش بگیره برای ویندوز و محصولات پرفروشش که یکه تاز بازاره این کارو می کرد :دی همین الان شما با ۵ دلار می تونی نسخه کامل و اوریجینال oem ویندوز بخری در صورتی که توی بازار سیستم عامل رقیبی هم نداره

کلا سیستم کاری مایکرو این شکلی که شما میگی نیست

چرا دارین من بازی میدین شما؟؟؟؟؟
چرا میخواین همچی رو عادی جلوه بدین؟؟؟
چرا دارین من صحنه سازی درست میکنین؟

من ۱۰۰ بیلیون باختم،بدم باختم...
سقف من رو سرم خراب شده،خرج من زنم من داره میده...

سونی باید خریدم تایید کنه.....هیچ داغی از این بزرگ تر نیست، هیچ ننگی از این بزرگتر نیست

من دارم به قهقهرا میرممممم فقط بزارید برممممم من.....

چرا شماها تو این وضعیت اقتصادی داغون نمیتونید از ته دل بگید گور پدر مایکرو و سونی و فقط دنبال منافع شخصی خودتون باشید :-/ :D

بابا به خدا شما دارید تو جهان چهارم زندگی میکنید بچه کف لندن نیستید...واقعا خیلی دل خجسته ای دارید
دقیقا ، چرا باید 4 تومن بدیم پول diablo 4 وقتی میتونیم رو gamepass بزنیم . :D

اخرین گزارش مالی سونی
View attachment 286283

کوروش عزیز این درآمد هست و ربطی به سود نداره

من میگم سود اصلی سونی از فروش سنسور و بخش پلی استیشن تامین میشن

در مورد بخش سینما هم یه بازه هایی که فیلم پرفروشی مثل اسپایدرمن اکران میشه درآمد بالا میره ولی در کل این بخش ها خیلی سود آنچنانی نمیدن

مثلا همین بخش سینما یادمه کلی خبر در مورد فروشش بود ولی مشتری خاصی نبومد جلو چون مهم ترین قسمت بخش سینمایی سونی دنیای اسپایدرمنه که اونم وقتی فروش بره حق مالکیت برمیگرده به مارول بدون هیچ مبلغی

در مورد بخش سینما هم یه بازه هایی که فیلم پرفروشی مثل اسپایدرمن اکران میشه درآمد بالا میره ولی در کل این بخش ها خیلی سود آنچنانی نمیدن

مثلا همین بخش سینما یادمه کلی خبر در مورد فروشش بود ولی مشتری خاصی نبومد جلو چون مهم ترین قسمت بخش سینمایی سونی دنیای اسپایدرمنه که اونم وقتی فروش بره حق مالکیت برمیگرده به مارول بدون هیچ مبلغی
هر وقت یه لینک مرتبط به بحث از ایشون دیدی مطمئن باش خودش نیست و اکانت هک شده.

استاد در شعر و شاعری هم دست کمی از اینسایدری نداره
تو ۱ بیت ۱ کتاب حرف داره
ماکروسافت در حدی بازار pc رو نابود کرده
۱۵۰ میلیون داد تا رقیب به وجود بیاره

ای کاش یه دست نداشتم ولی معنی بیت بالا رو درک میکردم.

مایکروسافت اگر می خواست چنین رویه ایی پیش بگیره برای ویندوز و محصولات پرفروشش که یکه تاز بازاره این کارو می کرد :D همین الان شما با ۵ دلار می تونی نسخه کامل و اوریجینال oem ویندوز بخری در صورتی که توی بازار سیستم عامل رقیبی هم نداره

کلا سیستم کاری مایکرو این شکلی که شما میگی نیست
1677948012860.png
مایکروسافت به خاطر نبود رقیب سخت گیری نمی کنه
پیش بینی سه ماهه اول 2023
سقوط بخش xbox ادامه داره / درامد بخش ویندوز هم بالای 35 درصد افت می کنه
1677949601576.png
n بار گفتم مایکروسافت بنگاه خیریه نیست 8-| هر بخشی که ضرر ده باشه باید به سود دهی برسه
مایکروسافت بعد 100 میلیارد دلار هزینه ( در 3 سال گذشته ) دیگه تحمل نمی کنه که xbox در سود / فروش در رتبه اخر دست و پا بزنه
xbox با هر قیمتی به سود دهی لازم خواهد رسید , این وسط گیمر ها هم باید هزینه اش پرداخت کنن

:|:))
وسط نمودار چی نوشته ؟؟؟؟؟؟؟
1677950520565.png

Sony Pictures’ Full-Year Profit Swings To $1.67B; Q4 Snares $84M.
دفعه قبل هم گفتم 8-| سال ملی 2021 بخش سینما 9.5 میلیارد دلار درامد و 1.67 میلیار دلار سود دهی داشته
For the fiscal year ended March 31, 2022, Sony Pictures Entertainment saw a 172% increase in operating income to 217.4 billion yen ($1.67 billion). Revenues hit 1,239 billion yen ($9.5 billion

هر وقت یه لینک مرتبط به بحث از ایشون دیدی مطمئن باش خودش نیست و اکانت هک شده.

استاد در شعر و شاعری هم دست کمی از اینسایدری نداره
تو ۱ بیت ۱ کتاب حرف داره
ماکروسافت در حدی بازار pc رو نابود کرده
۱۵۰ میلیون داد تا رقیب به وجود بیاره

ای کاش یه دست نداشتم ولی معنی بیت بالا رو درک میکردم.
تو گوگل سرچ کن 8-| 8-| 8-|

آخرین ویرایش:
View attachment 286291
View attachment 286292
n بار گفتم مایکروسافت بنگاه خیریه نیست 8-| هر بخشی که ضرر ده باشه سریع بسته می شه
مایکروسافت بعد 100 میلیارد دلار هزینه ( در 3 سال گذشته ) دیگه تحمل نمی کنه که xbox در سود / فروش در رتبه اخر دست و پا بزنه
xbox با هر قیمتی به سود دهی لازم خواهد رسید , این وسط گیمر ها هم باید هزینه اش پرداخت کنن

:|:))
وسط نمودار چی نوشته ؟؟؟؟؟؟؟
View attachment 286293

Sony Pictures’ Full-Year Profit Swings To $1.67B; Q4 Snares $84M.
دفعه قبل هم گفتم 8-| سال ملی 2021 بخش سینما 9.5 میلیارد دلار درامد و 1.67 میلیار دلار سود دهی داشته
For the fiscal year ended March 31, 2022, Sony Pictures Entertainment saw a 172% increase in operating income to 217.4 billion yen ($1.67 billion). Revenues hit 1,239 billion yen ($9.5 billion

تو گوگل سرچ کن 8-| 8-| 8-|
operating income درآمد عملیاتی هست . هزینه مالی، شامل مالیات و بهره ازش کم نشده .

Operating Income vs. Net Income: What's the Difference?

مثال :

1677952343669.png

شرکت میتونه درآمد عملیاتی هم داشته باشه ولی در نهایت ضرر ده باشه .

سود سالیانه سونی در سال 2022 حدود 7.851 میلیارد دلار بوده ، که حدود 28.72% نسبت به سال 2021 کاهش داشته.

Sony Net Income 2010-2022 | SONY

آخرین ویرایش:
operating income درآمد عملیاتی هست . وقتی هزینه مالی شامل مالیات و بهره ازش کم نشده .

Operating Income vs. Net Income: What's the Difference?

مثال :

View attachment 286297

الان چیکار کنم ؟
گزارش مالی سونی
1677952766908.png
در گزارش مالی رسمی سونی و تمام سایت operating income به عنوان سود سونی عنوان می شه
عدد دیگه ای به عنوان سود وجود نداره

View attachment 286291
سقوط بخش xbox ادامه داره / درامد بخش ویندوز هم بالای 35 درصد افت می کنه
یعنی برعکسه؟ :دی قاعدتا وقتی رقیب نداری و مونوپولیه باعث دوشیدن میشه ها! خوب چرا وقتی رقیب نداره از فرصت نهایت استفاده رو نبره این مایکروسافت خونخوار که تازه داره نابود هم میشه؟
توی زمینه که ایی که فقط خودش هست سخت گیری نمیکنه که مشتری جلب کنه؟ مگه مشتری راه دیگه داره؟
بعد توی زمینه ایی که رقیب گردن کلفت داره بیاد سخت گیری کنه که مشتری ها جذب رقیب بشن؟
عــــــــجـــــــب! :دی

چون دوستان نگرانن مایکروسافت بعد از خرید گیم پس ۱۰ دلاری رو بکنه ۱۰۰ دلار :D
گرون که صدرصد میشه خود فیل اسپنسر گفته ولی دوبرابر بشه باز میوفته 300 البته من که تازه اکانت گرفتم تا 9 ماه داره :> در کل کنسول ها باهم درگیر میشن ما پس سی باز ها استفاده میبریم از اون ور انحصاری های سونی رو pc هرچی هم موند باقیش رو gamepass

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
الان چیکار کنم ؟
گزارش مالی سونی
View attachment 286300
در گزارش مالی رسمی سونی و تمام سایت operating income به عنوان سود سونی عنوان می شه
عدد دیگه ای به عنوان سود وجود نداره
Sony (SONY) Income Statement

با ترم

Net Income​

سرچ کن

این دو ترم تفاوت دارند و به جای هم بکار نمیرن.

پ.ن : عداد به میلیون ین هست.

----------
منبع به دلار

Sony Net Income 2010-2022 | SONY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or