خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اوووف چه بازی های بزرگی ایکس باکس از شروع 2020 تا الان دی وان ول داده، حاجی برگام...

فن سونی به دو ساعت آخر GOWR ی که متای 94 گرفته اعتراض داره که حماسی نبود، فن ایکس باکس هم از شادو دراپ شدن های فای راش شبا خوابش نمیبره.

وجدانا که به زندگیم فقط از طرفدارای EA دیدم که به هر شرایطی نه نگفتن و اعتراضی که نداشتن هیچ، حمایت هم کردن و دقیقا همین مورد رو اینجا دارم می‌بینم.

جدا فکر می‌کنید کسی که تو ایران PS5 می‌خره بازی نداره چون دونه ای 70 دلارن؟

خود من هفته پیش به محض اینکه کنسول دستم رسید، روشنش نکرده بودم یه پلاس دیلاکس ظرفیت 2 گرفتم 700 تومن و فقط لیست بازی هایی که میتونم تجربه کنم خودش شامل صد ها عنوان میشه که اکثر انحصاری های PS5 رو هم داره.

بازی هایی که این ماه و ماه قبل عرضه شده روی پلاس رو با عناوین گیم پس مقایسه کنید گریه تون میگیره به حال تیم سبز!

الان یکی میاد میگه "اگه مایکروسافت گیم پس موفق نبود که سونی پلاس اکسترا نداشت"، پلاس اکسترا بازی های بزرگ یک سال بعد میاره روش و آسیبی به فروش نمیزنه، نه که گند بزنه به فروش بازی و درآمد استدیو که بعدا اگه خرید اکتی انجام نشد دنبال فروش برند باشن :)

وجدانا شماها هیچ اعتراضی به شرایط فعلی برندی که طرفدارش هستید ندارید؟ اصلا هیچ عیب و ایرادی نمیبینید؟ نسل قبل براتون تجربه نشد؟ وان ایکس چی بود؟ چندتا بازی براش بهینه شد؟

این نسل اعداد و ارقام ترافلاپس چی بود تو سر ما میزدید؟ کو کجاس الان، چرا همه بازی ها روی PS5 اورکلاکی بهترن؟ از چیه سیاست اسپنسر دفاع میکنید؟ نابود کردن هیلو؟ فروش خوب و متای خوب هورایزن که سه نسل داره ساخته میشه و اگه خراب کنه باید تعجب کرد؟ هل بلیدی که فقط عکس پشت صحنه داره؟

بخدا که من بعد تجربه TLOU P1 نمیتونم بازی های دیگه رو وا کنم اصلا، فقط منتظرم بلکه استودیو دیگه سونی بتونه در حد و اندازه این بازی خروجی بده تا بازی کنم. اینجا گرافیک Redfall رو نگاه میکنی اشکت در میاد به اسم نسل بعدی...

با خودتون صادق باشید بی انصافی نکنید...
علاوه بر این که این متن سرشار از فشاره خیلی بچگانست.
الان این که بعد tlou p1 نمیتونی بازی کنی چه ربطی به گیمپس داره؟😁😁یعنی چون اون اینقدر خوبه باید به کیفیت فعلی گیمپس نگاه متعصبانه کرد؟
من خودم بعد لست۱ هاگوارتز لگسی زدم الان هم می‌خوام woo long رو شروع کنم. .
بقیه متن هم که اصلا مشخص نیست چه ربطی به گیمپس داشت🤔

اگه T2 فروشی باشه ماکروسافت رو هوا پول جور میکنه میخره
نتنها ماکروسافت کلی شرکت بزرگ دیگه هم وارد میشن
سونی اگه پولشو دشت از سر و ته PS5 نمیزد
والا من سونی فن نیستم ولی این سروته رو درک نمیکنم!
مثلا تو جعبه xbox چیز خاصی هست که تو جعبه ps5 نیس؟ :D
اگر هم منظور به تغییراتیه که تو دستگاه های جدید اعمال کرد اینکار فقط واسه عملکرد بهتر دستگاه بود

برای چی باید t2 فروش بره ؟
اصلا اگه میخواست فروش بره که نمیرفت 13 فاکینگ بیلیون یه شرکت دیگه رو بخره
تازه اونم وقتی که با عرضه gta راحت چند میلیارد در میاره و تازه t2 که فقط gta نیست
بهترین کار سرمایه گذاری سونی رو استودیوهاش و گسترش اونهاست
مایکروسافت هم میبینیم باعرضه دی وان بازیهای بزرگ رو گیمپس و انحصاری کردنش سود میکنه یا زیان
به نظرم مایکروسافت فکرش رو نمیکرد تا این اندازه نسبت به سونی فروش کنسولش کم باشه
واقعا وجود یک نفر مثل مارک سرنی چقدر میتونه اثرگذار باشه که با یک apu به مراتب کوچکتر بتونی در بسیاری از بازیها کنسول رقیب رو بزنی کنار
همین الانش که عرضه سونی شاید دوبرابر باشه باز هم ps5 در جهان کمتر گیر میاد
حالا از اونطرف مجبور بشی فاجعه سری اس رو زمانی که سخت افزار گیمینگ پیدا نمیشه رو حتی آف هم بزنی
سیاست عرضه بازیهای ps رو pc باعث شده گیمرهایی که بازیهای سونی رو کلا نمیدیدن هم تحت تاثیر قرار بده و به هایپ ps5 افزوده بشه
فکر کن تو فن گاد و هورایزن باشی معلومه میری ps5 میخری
بعدش تازه میفهمی بازی رو تلویزیون هم چقدر بهت حال میده
همه اینها در حالی هستش که ایکس باکس به قول بعضی ها تازه رایگان بازیهاش رو میده که نه تنها رو کنسولش که حتی رو pc هم اونهارو داری
حالا ps5 از کل مشترک های گیمپس هم بیشتر کنسول میفروشه !!!!!
واقعا اتفاقی که داره میوفته فرای فاجعه هست برای مایکروسافت

• Like
Reactions: Vice City FM
کیفیت قطعات آشغال کیفیت ساخت آشغال
والا تو‌ این دو سال که من Ps5دلرم. نه مشکلی بایت ساخت کنسول نه مشکلی از دریفت پیدا کردم

‌و. همنیجور که XBOXتو. این یک سال دارم نه مشکلی ایجاد کرده

واقعا کیفیت ساخت خیلی خوبه

‌‌و نمی‌دونم ‌دوستان. چه‌ ایراد الکی به کیفیت ساخت کنسول میدن

سونی پشت آین محصول هست نه ایران خودرو‌ یا سایپا

والا تو‌ این دو سال که من Ps5دلرم. نه مشکلی بایت ساخت کنسول نه مشکلی از دریفت پیدا کردم

میفرماین کیفیت قطعات و ساخت اشغاله
یک نمونه از یه سایت معتبر بیاره راجب این قضیه حرفی زده باشه
همینطوری برای خودش یه چیزی میگه بدون منبع

برای چی باید t2 فروش بره ؟
اصلا اگه میخواست فروش بره که نمیرفت 13 فاکینگ بیلیون یه شرکت دیگه رو بخره
تازه اونم وقتی که با عرضه gta راحت چند میلیارد در میاره و تازه t2 که فقط gta نیست
بهترین کار سرمایه گذاری سونی رو استودیوهاش و گسترش اونهاست
مایکروسافت هم میبینیم باعرضه دی وان بازیهای بزرگ رو گیمپس و انحصاری کردنش سود میکنه یا زیان
به نظرم مایکروسافت فکرش رو نمیکرد تا این اندازه نسبت به سونی فروش کنسولش کم باشه
واقعا وجود یک نفر مثل مارک سرنی چقدر میتونه اثرگذار باشه که با یک apu به مراتب کوچکتر بتونی در بسیاری از بازیها کنسول رقیب رو بزنی کنار
همین الانش که عرضه سونی شاید دوبرابر باشه باز هم ps5 در جهان کمتر گیر میاد
حالا از اونطرف مجبور بشی فاجعه سری اس رو زمانی که سخت افزار گیمینگ پیدا نمیشه رو حتی آف هم بزنی
سیاست عرضه بازیهای ps رو pc باعث شده گیمرهایی که بازیهای سونی رو کلا نمیدیدن هم تحت تاثیر قرار بده و به هایپ ps5 افزوده بشه
فکر کن تو فن گاد و هورایزن باشی معلومه میری ps5 میخری
بعدش تازه میفهمی بازی رو تلویزیون هم چقدر بهت حال میده
همه اینها در حالی هستش که ایکس باکس به قول بعضی ها تازه رایگان بازیهاش رو میده که نه تنها رو کنسولش که حتی رو pc هم اونهارو داری
حالا ps5 از کل مشترک های گیمپس هم بیشتر کنسول میفروشه !!!!!
واقعا اتفاقی که داره میوفته فرای فاجعه هست برای مایکروسافت
منم خرید T2 را در شرایط فعلی محتمل نمیدونم. درسته سیستم کاریشون به سونی بیشتر میخوره چون بشدت مخالف عرضه بازیاشون دی وان روی سرویس هستند و سبک بازیهاشون هم اتفاقا به سونی میخوره ولی محتمل نیست. بعید هم نیست.
این حرف منو بوکمارک کنید زمانی که دیل abk وضعیتش مشخص بشه و ماکرو خرید را قطعی کنه ، سونی بشدت روی قراردادهای ترد پارتی بزرگ مانور میده . خداکنه بعدا نیان بگن چرا سونی اینطوری می‌کنه ((:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: moeinclip
والا من سونی فن نیستم ولی این سروته رو درک نمیکنم!
مثلا تو جعبه xbox چیز خاصی هست که تو جعبه ps5 نیس؟ :D
اگر هم منظور به تغییراتیه که تو دستگاه های جدید اعمال کرد اینکار فقط واسه عملکرد بهتر دستگاه بود

میفرماین کیفیت قطعات و ساخت اشغاله
یک نمونه از یه سایت معتبر بیاره راجب این قضیه حرفی زده باشه
همینطوری برای خودش یه چیزی میگه بدون منبع
کلا سونی عجیب شد
من با سونی پدر کشتگی ندارم خودش گند زده
نمونش تلویزیوناش که 2K 120 نیست یا قابلیت گیم مد نداره
از اون سمت برای رفیقم که PS5 خریدیم
کیفین پلاسنیک آشغال ( بازXBOX فقط کیفیت پلاستیک فن داخلش پایین اومده)
از اون سمت رفیقم دیسک میذاره توش صدای اره برقی میده
اصلا یه وضعی که من 2 دل شدم بخرم ، دهنم رفتم سمته XBOX /PC
تنها گزینه ای که میتونه منو منصرف کنه از PC اینکه GTA VI با تاخیر بیاد
یا وضع نت داغون باشه که رسما اینترنت ایران مناسب XBOX نیست
نعصب کنار بذارید من نه قنه سونیم نه ماکرو
ولی سونی گند زده

• Like
Reactions: snoko
خب دیگه با این حرکت میشه تضمین کرد قرارداد تایید میشه چون‌ وقتی مشخص بشه سونی چقدر پول داده تا بازیا نیان روی گیم پس تکلیف انحصار مشخص میشه و آدم بد داستان معلوم میشه😂View attachment 286161
باز هم توهم زدنهای تام وارن 🤣

کل قضیه احضاریه FTC اینه نه چیز بیشتر:

Microsoft granted access to Sony documents: The FTC's response in detail

جناب تام وارن دنبال زیر بغل مار میگرده 😂

اتفاقا خداکنه زودتر تکلیف این خرید معلوم بشه.
سونی که تا الان به مدت 10 سال خیالش از بابت cod راحته حتی امیدوارم موافقت کنه روی پلاس هم بیاد و اگر قرارداد رو دائمی کنه که چه بهتر، اگرچه دیگه تا اون موقع چیزی از کیفیت cod باقی نمی مونه به واسطه سرویسی شدن و زیر دست ماکرو رفتن مثل همه ای پی هایی که زیر دست ماکرو این چند سال نابود شد ولی امیدوارم سریعتر تکلیف معلوم بشه که سونی بتونه با خیال راحت روی قراردادهای ترد پارتی سرمایه گذاری کنه و هم اینکه این شوکیس لعنتی رو نشون بده تا از فرست پارتی هاش کیف کنیم

بی شک VI هم با تاخیر برای PC میاد.
اینها حتی پچ ری تریسینگ GTA 5 را برای PC ندادند.
بنظرم به امید همزمان بودنش نشین.
بعد پی سی چی میخوای که همش بشینی با استاتر و مشکلات جور وا جور بازی کنی ؟ ۴۰۹۰‌ش هم استاتر داره. من که مدتهاست قیدش را زدم.
همین نمونه آخر Wo Long هم رو PC پر از مشکله

آخرین ویرایش:
بعد پی سی چی میخوای که همش بشینی با استاتر و مشکلات جور وا جور بازی کنی ؟ ۴۰۹۰‌ش هم استاتر داره. من که مدتهاست قیدش را زدم.
همین نمونه آخر Wo Long هم رو PC پر از مشکله
اینکه Dev ک*ن گشاده هیچ ربطی به pc نداره کلی بازی امده 2 الی 3 بازی اینجوری بوده
شما از اون دسته افرادی که 2 روز دیگه میای میگی ps6 که بیاد بهتر از pc عه :)) :-bd

کلا سونی عجیب شد
من با سونی پدر کشتگی ندارم خودش گند زده
نمونش تلویزیوناش که 2K 120 نیست یا قابلیت گیم مد نداره
از اون سمت برای رفیقم که PS5 خریدیم
کیفین پلاسنیک آشغال ( بازXBOX فقط کیفیت پلاستیک فن داخلش پایین اومده)
از اون سمت رفیقم دیسک میذاره توش صدای اره برقی میده
اصلا یه وضعی که من 2 دل شدم بخرم ، دهنم رفتم سمته XBOX /PC
یا وضع نت داغون باشه که رسما اینترنت ایران مناسب XBOX نیست
نعصب کنار بذارید من نه قنه سونیم نه ماکرو
ولی سونی گند زده
اگه صرفا واسه گیم میخوای هزینه کنی هم XBSX/S و هم PS5 عالی هستن. با گیم پس و PS Plus Extra میتونی کلی بازی رو تو کاتالوگت داشته باشی و لذت ببری.

همیشه تجربیات چند نفر رو مد نظر قرار بدین. اینکه واسه یه نفر مشکل پیش بیاد دلیل بر این نیست که همه مشکل دارن.

شخصا، شدیدا با تخریب برند مخالفم (چه تو گیم و چه خارج از گیم) ولی اگرم بخواد باشه اگه رو تجربه شخصی نباشه گزینه خوبی نیست.

اینکه Dev ک*ن گشاده هیچ ربطی به pc نداره کلی بازی امده 2 الی 3 بازی اینجوری بوده
ربطی به dev نداره به ناشر داره..
برای PC باید کلی وقت بذارن تا پورت خوبی بشه پس ریلیز بازی طول میکشه و ناشر هم اینو نمیخواد.مثل همین ff16 که کارگردانش هم گفت برای نسخه pc باید وقت زیادی بذاریم پس اگر برای تجربش هایپ هستید رو کنسول بازی کنید.
در کل سیاست راکستار از سونی هم بدتره تو این زمینه 🤣
اینو از کسی بشنوید که خودش زخم خورده این قضیه هست 😕

شما از اون دسته افرادی که 2 روز دیگه میای میگی ps6 که بیاد بهتر از pc عه :)) :-bd
اتفاقا شاید یه روزم این حرفو زدم. همین الان تجربه gta 5 روی ps5 بهتر از pc عه

3D Audio+ Dual Sense features + Ray Tracing+ 60 fps+ Exclusive Content for Consoles

ربطی به dev نداره به ناشر داره..
برای PC باید کلی وقت بذارن تا پورت خوبی بشه پس ریلیز بازی طول میکشه و ناشر هم اینو نمیخواد.مثل همین ff16 که کارگردانش هم گفت برای نسخه pc باید وقت زیادی بذاریم پس اگر برای تجربش هایپ هستید رو کنسول بازی کنید.
در کل سیاست راکستار از سونی هم بدتره تو این زمینه 🤣
اینو از کسی بشنوید که خودش زخم خورده این قضیه هست 😕

اتفاقا شاید یه روزم این حرفو زدم. همین الان تجربه gta 5 روی ps5 بهتر از pc عه

3D Audio+ Dual Sense features + Ray Tracing+ 60 fps+ Exclusive Content for Consoles
ولی قطعا تجربه اکثر بازیای جدید مثل hogwarts legacy, dead space remake و ۹۹ درصد بازیای دیگه رو پی سی بهتره ;)
حتی returnal هم که بازی خود سونی هست روی پی سی خیلی بهتر اجرا میشه و ری تریسینگ هم داره

خب دیگه با این حرکت میشه تضمین کرد قرارداد تایید میشه چون‌ وقتی مشخص بشه سونی چقدر پول داده تا بازیا نیان روی گیم پس تکلیف انحصار مشخص میشه و آدم بد داستان معلوم میشه😂View attachment 286161
دقیقا برا همین در میرفته از این موضوع ، خود سونی گفته بود از 2012 حدود 150 هزار قرارداد میشه که ftc تایم رو به 2019 تقلیل داد
Microsoft asked Sony for a copy of every content licensing agreement between PlayStation and any third-party publisher from January 1, 2012 onwards.

Sony claimed this was of no value to the case. It added that Sony's systems do not allow it to search contracts by company type, only by name, so this would mean searching over 150,000 contracts with around 60,000 companies.

However, Microsoft insisted this search would help address allegations around exclusivity arrangements with game publishers, some of which involve publishers being restricted from adding titles to Xbox Game Pass.

Since exclusivity is one of the many concerns the FTC has about the proposed acquisition, it denied Sony's request. However, in keeping with a decision detailed below, it limited the search to contracts signed from January 1, 2019 onwards
تمام قراردادها، حتی تبلیغات و انحصاریها، تو این بازه بطور کامل باید به دادگاه ارائه بشه در حضور ماکرو، اگه تو این وسط مواردی مثل رزیدنت باشه مشخص میشه.غیر از ارتباطات و روابط برخی اشخاص
همین دیروز برا همین، هم شاون بنسون یه مصاحبه با گیم ایندستری کرده بود، اگه مواردی از این دست باشه تو قراردادها، آتو بدی میده دست ماکرو که کاملا هم رسمیه
____
رگولاتورها از بیخ، از بازی چیزی نمیدونن، اینو تو بیانیه های اولیه هم میشد تشخیص داد، که تو لیست یکسری از بازیهای pc هم میاوردن تو لیست که اگه انحصار بشن.

استاتر ربط زیادی به گشادی دولوپر نداره که اگه داشت پس چرا بازیها رو استیم دک این مشکل رو ندارن
به خاطر طراحی مموری پی سی هست این مشکل
که تا زمانی که مموری یکپارچه برای پی سی نیاد این مشکل هم حل نمیشه
دولوپرها برای رفع این مشکل باید وقت بیشتری نسبت به کنسول ها بزارن یا کلا طراحی بازیشون به نوع دیگه ای باشه

• Like
Reactions: Vice City FM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or