خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اگه این شایعه واقعی بشه تعریف جدیدی از استاندارد دوگانه رو از طرف طرفدارای سونی شاهد خواهیم بود :D
البته از طرف بعضی از طرفدار های سونی :D هیچی نشده تعمیم رو شروع نکنید :D

مخصوصا اون نابغه های نوطرفدار شده در چند سال اخیر که چنان در طرفداری از برند (یا بهتر بگم هویت خودشون) هول هستند که هم حال بقیه رو به هم میزنند و هم این روز هارو پیشبینی نمیکنند...

اگه این شایعه واقعی بشه تعریف جدیدی از استاندارد دوگانه رو از طرف طرفدارای سونی شاهد خواهیم بود :D

سونی به فرض محالم که تیک تو رو بخره، قطعا شرایطش عین بانجی میشه. یعنی کامل مستقل میمونن و هیچ چیزی هم انحصاری نمیشه. صرفا فقط از خریده شدن توسط باقی کمپانی ها و انحصاری شدن GTA اجتناب کردن:دی

وگرنه در کل خریدن و انحصاری کردن IP های بزرگ، مثل CoD یا GTA، خودکشی و کشتن اون بازی در دراز مدته. واقعا باید یه نفر عقل تو سرش نباشه بره مثلا GTA رو بخره بعد انحصاری کنه بخش بزرگی از فروش بازی رو پلتفرم های دیگه نابود بشه.

فنای سونی با رسم شکل و چندتا متن بی ربط انگلیسی ، میان ثابت کنن که انحصار خیلی هم خوبه :))

قطعی شدن خرید ABK توسط MS دست کم تا اوایل ۲۰۲۴ که دیگه تکلیف FTC معلوم بشه یعنی بیش از یکسال دیگه طول میشکه.
تازه اگر فرض بگیریم همه چیز طبق برنامه پیش بره.
یعنی تا اون موقع بازم این بحثا هست؟ نصف نسل رفت .. میری تایم لاین توییتر همش شده این بحث. اینجا این بحث. کانالهای تلگرام این بحث. این دیگه چه نسلی شد...

قطعی شدن خرید ABK توسط MS دست کم تا اوایل ۲۰۲۴ که دیگه تکلیف FTC معلوم بشه یعنی بیش از یکسال دیگه طول میشکه.
تازه اگر فرض بگیریم همه چیز طبق برنامه پیش بره.
یعنی تا اون موقع بازم این بحثا هست؟ نصف نسل رفت .. میری تایم لاین توییتر همش شده این بحث. اینجا این بحث. کانالهای تلگرام این بحث. این دیگه چه نسلی شد...
البته این حواشی و بحث ها برای مایکروسافت بد نشده! وقتی این همه استودیو و ip روی کاغذ داری ولی به مدت یکسال هیچ خروجی بزرگی ازشون نداشته باشی اونم در شروع نسل که باید یه دلیلی برای جذب مخاطب داشته باشی، عوضش میای با این خرید کلی بحث و جنگ و دعوا توی شبکه های مجازی راه میندازی و کار خودتو راحت میکنی (این وسطم با دلایلی بچگانه سعی میکنی سونی رو آدم بده صنعت نشون بدی و تصمیمات خودتو لاپوشونی کن. سونی که پشتیبانیش از شروع نسل 9م کجا و مایکروسافت خیر و معصوم کجا)! این خرید نبود قطعا الان همین افرادی که جانانه دارن ازش دفاع میکنن، هرچقدرم که فن 2 آتیشه میبودن ولی یه اعتراضی انتقادی چیزی میکردن به وضعیت یکسال گذشتشون!

LOL. :))

Xbox Gamer از اول 2023 با گیم پس عملا زیر یک دوجین بازی Day One غرق شده نمیدونه کدوم را بازی کنه طرف میاد اکانت ششمش را لاگ این میکنه برا اینکه بنویسه فن فلان کنسول بازی نداره بازی کنه.

HiFi Rush
Monster Rise
Atomic Heart
Soul Hackers
Wo Long

تو همین 2 ماه اومده.

پشت بندش هم ماه بعد Ghost Wire و بعدش Redfall میاد و فورزا و استارفیلد و استاکر و Hallow Knight و....هم پشتش. بین اینها هم که مدام ماکرو بازی داره دراپ میکنه. معضل ایکس باکسی ها الان اینه که وقت نمیرسه برا این همه بازی. خرید Acti الان کلا پرک اضافه اس برا کاربر گیم پس. بدون اون هم عملا وقت نمیرسه 50 درصد لایناپ گیم پس را یکی بره.

get a life ه بابا. :))

سونی به فرض محالم که تیک تو رو بخره، قطعا شرایطش عین بانجی میشه. یعنی کامل مستقل میمونن و هیچ چیزی هم انحصاری نمیشه. صرفا فقط از خریده شدن توسط باقی کمپانی ها و انحصاری شدن GTA اجتناب کردن:D

وگرنه در کل خریدن و انحصاری کردن IP های بزرگ، مثل CoD یا GTA، خودکشی و کشتن اون بازی در دراز مدته. واقعا باید یه نفر عقل تو سرش نباشه بره مثلا GTA رو بخره بعد انحصاری کنه بخش بزرگی از فروش بازی رو پلتفرم های دیگه نابود بشه.
به نظر من فرانچایز gta به تنهایی بزرگتر از این حرفاس که T2 راضی بشه حتی با 20 میلیارد دلار فقط همین ی ای پی رو بفروشه :دی چه برسه اینکه کل T2 رو 20 میلیارد بدن بره

فنای سونی با رسم شکل و چندتا متن بی ربط انگلیسی ، میان ثابت کنن که انحصار خیلی هم خوبه :))
بعد از 100 میلیارد دلار هزینه و خریدن بزرگترین ip های تاریخ گیم :)) استاندارد :))

LOL. :))

Xbox Gamer از اول 2023 با گیم پس عملا زیر یک دوجین بازی Day One غرق شده نمیدونه کدوم را بازی کنه طرف میاد اکانت ششمش را لاگ این میکنه برا اینکه بنویسه فن فلان کنسول بازی نداره بازی کنه.

HiFi Rush
Monster Rise
Atomic Heart
Soul Hackers
Wo Long

تو همین 2 ماه اومده.

پشت بندش هم ماه بعد Ghost Wire و بعدش Redfall میاد و فورزا و استارفیلد و استاکر و Hallow Knight و....هم پشتش. بین اینها هم که مدام ماکرو بازی Day One داره دراپ میکنه. معضل ایکس باکسی ها الان اینه که وقت نمیرسه برا این همه بازی. خرید Acti الان کلا پرک اضافه اس برا کاربر گیم پس. بدون اون هم عملا وقت نمیرسه 50 درصد لایناپ گیم پس را یکی بره.

get a life ه بابا. :))
دقیقا من الان 6 تا بازی از گیمپس دارم که نمی دونم به کدوم برسم :دی بلکه تو تعطیلات عید تمومشون کنم

اوووف چه بازی های بزرگی ایکس باکس از شروع 2020 تا الان دی وان ول داده، حاجی برگام...

فن سونی به دو ساعت آخر GOWR ی که متای 94 گرفته اعتراض داره که حماسی نبود، فن ایکس باکس هم از شادو دراپ شدن های فای راش شبا خوابش نمیبره.

وجدانا که به زندگیم فقط از طرفدارای EA دیدم که به هر شرایطی نه نگفتن و اعتراضی که نداشتن هیچ، حمایت هم کردن و دقیقا همین مورد رو اینجا دارم می‌بینم.

جدا فکر می‌کنید کسی که تو ایران PS5 می‌خره بازی نداره چون دونه ای 70 دلارن؟

خود من هفته پیش به محض اینکه کنسول دستم رسید، روشنش نکرده بودم یه پلاس دیلاکس ظرفیت 2 گرفتم 700 تومن و فقط لیست بازی هایی که میتونم تجربه کنم خودش شامل صد ها عنوان میشه که اکثر انحصاری های PS5 رو هم داره.

بازی هایی که این ماه و ماه قبل عرضه شده روی پلاس رو با عناوین گیم پس مقایسه کنید گریه تون میگیره به حال تیم سبز!

الان یکی میاد میگه "اگه مایکروسافت گیم پس موفق نبود که سونی پلاس اکسترا نداشت"، پلاس اکسترا بازی های بزرگ یک سال بعد میاره روش و آسیبی به فروش نمیزنه، نه که گند بزنه به فروش بازی و درآمد استدیو که بعدا اگه خرید اکتی انجام نشد دنبال فروش برند باشن :)

وجدانا شماها هیچ اعتراضی به شرایط فعلی برندی که طرفدارش هستید ندارید؟ اصلا هیچ عیب و ایرادی نمیبینید؟ نسل قبل براتون تجربه نشد؟ وان ایکس چی بود؟ چندتا بازی براش بهینه شد؟

این نسل اعداد و ارقام ترافلاپس چی بود تو سر ما میزدید؟ کو کجاس الان، چرا همه بازی ها روی PS5 اورکلاکی بهترن؟ از چیه سیاست اسپنسر دفاع میکنید؟ نابود کردن هیلو؟ فروش خوب و متای خوب هورایزن که سه نسل داره ساخته میشه و اگه خراب کنه باید تعجب کرد؟ هل بلیدی که فقط عکس پشت صحنه داره؟

بخدا که من بعد تجربه TLOU P1 نمیتونم بازی های دیگه رو وا کنم اصلا، فقط منتظرم بلکه استودیو دیگه سونی بتونه در حد و اندازه این بازی خروجی بده تا بازی کنم. اینجا گرافیک Redfall رو نگاه میکنی اشکت در میاد به اسم نسل بعدی...

با خودتون صادق باشید بی انصافی نکنید...

اوووف چه بازی های بزرگی ایکس باکس از شروع 2020 تا الان دی وان ول داده، حاجی برگام...

فن سونی به دو ساعت آخر GOWR ی که متای 94 گرفته اعتراض داره که حماسی نبود، فن ایکس باکس هم از شادو دراپ شدن های فای راش شبا خوابش نمیبره.

وجدانا که به زندگیم فقط از طرفدارای EA دیدم که به هر شرایطی نه نگفتن و اعتراضی که نداشتن هیچ، حمایت هم کردن و دقیقا همین مورد رو اینجا دارم می‌بینم.

جدا فکر می‌کنید کسی که تو ایران PS5 می‌خره بازی نداره چون دونه ای 70 دلارن؟

خود من هفته پیش به محض اینکه کنسول دستم رسید، روشنش نکرده بودم یه پلاس دیلاکس ظرفیت 2 گرفتم 700 تومن و فقط لیست بازی هایی که میتونم تجربه کنم خودش شامل صد ها عنوان میشه که اکثر انحصاری های PS5 رو هم داره.

بازی هایی که این ماه و ماه قبل عرضه شده روی پلاس رو با عناوین گیم پس مقایسه کنید گریه تون میگیره به حال تیم سبز!

الان یکی میاد میگه "اگه مایکروسافت گیم پس موفق نبود که سونی پلاس اکسترا نداشت"، پلاس اکسترا بازی های بزرگ یک سال بعد میاره روش و آسیبی به فروش نمیزنه، نه که گند بزنه به فروش بازی و درآمد استدیو که بعدا اگه خرید اکتی انجام نشد دنبال فروش برند باشن :)

وجدانا شماها هیچ اعتراضی به شرایط فعلی برندی که طرفدارش هستید ندارید؟ اصلا هیچ عیب و ایرادی نمیبینید؟ نسل قبل براتون تجربه نشد؟ وان ایکس چی بود؟ چندتا بازی براش بهینه شد؟

این نسل اعداد و ارقام ترافلاپس چی بود تو سر ما میزدید؟ کو کجاس الان، چرا همه بازی ها روی PS5 اورکلاکی بهترن؟ از چیه سیاست اسپنسر دفاع میکنید؟ نابود کردن هیلو؟ فروش خوب و متای خوب هورایزن که سه نسل داره ساخته میشه و اگه خراب کنه باید تعجب کرد؟ هل بلیدی که فقط عکس پشت صحنه داره؟

بخدا که من بعد تجربه TLOU P1 نمیتونم بازی های دیگه رو وا کنم اصلا، فقط منتظرم بلکه استودیو دیگه سونی بتونه در حد و اندازه این بازی خروجی بده تا بازی کنم. اینجا گرافیک Redfall رو نگاه میکنی اشکت در میاد به اسم نسل بعدی...

با خودتون صادق باشید بی انصافی نکنید...
کسی در مورد PS5 یا پلاس حرف زد؟ این که چرا کاربران ایکس باکس از گیم پس خوشحالن هم باید از سونی فن ها اجازه گرفت! عجب :))
خب گیمپس الان در اوجشه، میشه گفت در 5 سال عمرش هیچوقت سابقه نداشته اینجوری پشت هم بازی های با کیفیت وارد سرویس کنه،. همینقدر بس که IGN یک مقاله اختصاصی فقط برای عملکرد گیمپس از شروع 2023 تا الان رفت و کرک و پری براشون نمونده بود. خب حق داریم خوشحال باشیم، نمیدونم چیش باعث ناراحتیت شده و قیاس با EA از کجا اومد
آیا لذت بردن از ایکس باکس باعث ناراحتیت میشه؟ :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or