خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
همونطور که قبلا درباره behavioural remedies صحبت کردیم گفتیم که تو این مدل نیاز هست که عملکرد طرف قرارداد مانیتور بشه.
حالا مایکروسافت اعلام کرده که حاضر هست به یک شرکت ثالث پول بده تا وظیفه مانیتور کردن تعهدات مایکروسافت درباره ABK رو به عهده بگیره و CMA از این بابت هم نگرانی نداشته باشه. سیاست خوبی هم هست که مایکرو بتونه از این بابت بازی رو ببنده.

Microsoft and Activision Blizzard Meet UK Watchdog to Heal $69 Billion Deal Rift - BNN Bloomberg

اپدیت:
اتحادیه اروپا هم با همین سیاست بالا هماهنگ هست و Structural remedies رو تو این مساله ارائه نداده. این یعنی اینکه اتحادیه اروپا نظرش مبتنی بر این نیست که اکتیویژن جدا بشه و بدون CoD و این چیزها فروخته بشه.
Exclusive: EU unlikely to demand asset sales in Microsoft, Activision deal, sources say
نتیجه اینکه مایکروسافت یک پیشنهاد خیلی خوبی حالا برای حل مساله ارائه داده. اگه CMA قبول کنه کار خیلی جلو میوفته FTC یا قبول میکنه یا میره دادگاه و به احتمال زیاد میبازه.
EU که دیگه تکلیف معلومه و صد در صد تایید میکنه خرید رو، چون تمام ابهاماتش در مورد محروم سازی کالاف دیوتی برطرف شده
، فقط مونده CMA، که این پیشنهاد جدید ماکرو فوق العادست و به نظرم دلیلی نداره CMA ردش کنه.
چه عشقی بکنیم وقتی این روز سر برسه::x=P~
maxresdefault.jpg

سونی که مال این صحبتا نیست که بخواد کل سری call of duty رو ببره رو سرویس پلاس
این وسط مایکرو اومده این کار رو انجام بده و حداقلش ما بدبخت های جهان سومی هم میتونیم با پول بی ارزشمون یک سرویس خوش قیمت تهیه کنیم و از این عناوین لذت ببریم

الان واسه شخص سونی فنی که فقط ps5 داره و حاضر نیست طرف کنسول زباله مایکرو بره هم هیچ فرقی نمیکنه چون مایکرو قول عرضه ۱۰ ساله رو داده و شما چه معامله انجام بشه چه نشه باید ۷۰ دلار پرداخت کنی

این وسط فقط کسایی که کنسول xbox دارن و pc با انجام این معامله به منفعتی میرسن و هیچ ضرری واسه سونی فنا نیست
امیدوارم سونی به جای این سنگ اندازی های بی نتیجه انحصاری های خودش رو day one رو سرویس پلاس عرضه کنه تا بازار رقابت سرویس ها جذاب بشه...شک نکنید با این کار برنده اصلی گیمره

سونی که مال این صحبتا نیست که بخواد کل سری call of duty رو ببره رو سرویس پلاس
این وسط مایکرو اومده این کار رو انجام بده و حداقلش ما بدبخت های جهان سومی هم میتونیم با پول بی ارزشمون یک سرویس خوش قیمت تهیه کنیم و از این عناوین لذت ببریم

الان واسه شخص سونی فنی که فقط ps5 داره و حاضر نیست طرف کنسول زباله مایکرو بره هم هیچ فرقی نمیکنه چون مایکرو قول عرضه ۱۰ ساله رو داده و شما چه معامله انجام بشه چه نشه باید ۷۰ دلار پرداخت کنی

این وسط فقط کسایی که کنسول xbox دارن و pc با انجام این معامله به منفعتی میرسن و هیچ ضرری واسه سونی فنا نیست
امیدوارم سونی به جای این سنگ اندازی های بی نتیجه انحصاری های خودش رو day one رو سرویس پلاس عرضه کنه تا بازار رقابت سرویس ها جذاب بشه...شک نکنید با این کار برنده اصلی گیمره
این معامله حتی برای پلی استیشن دار ها هم خوبه، چون اگر سونی ، پیشنهاد مایکرو رو قبول کنه، به مدت ۱۰ سال کالاف دیوتی روی پلاس هم میاد، البته شاید سونی دوست نداشته باشه بیاد روی پلاس، باید در ادامه دید

• Like
Reactions: prop and RAFA_1992
این معامله حتی برای پلی استیشن دار ها هم خوبه، چون اگر سونی ، پیشنهاد مایکرو رو قبول کنه، به مدت ۱۰ سال کالاف دیوتی روی پلاس هم میاد، البته شاید سونی دوست نداشته باشه بیاد روی پلاس، باید در ادامه دید
یک تار مو جیم رایان راضی نیست CoD روی هیچ سرویس اشتراکی ای بیاد :D

میاد به شرطی که پولش پرداخت کنه :D

پول بده واسه خدمات به گیمر ها چه جوری بازی انحصاری کنه پس:D

این معامله تایید بشه و کال آف دیوتی ها بیان روی گیم پس، سونی هم مجبور میشه که محتوای پلی استیشن پلاس رو یه لول دیگه ارتقاء بده.
نمونش همین دو ماه رو که نگاه میکنم عناوین خیلی خوبی اومده و در ادامه هم بیشتر میاد.
من با وجود پلی استیشن پلاس، Spider Mann 1 & Miles Morales, God of War 1.2.3.A, HZ, Ghost of Tsushima و دها عنوان دیگه رو بازی کردم و بازی میکنم. کلا ۱۲۰ یورو دادم ولی تا الان به راحتی حداقل ۵۰۰ یورو از این مزایا استفاده کردم و میکنم. به لطف پلاس خیلی از این عناوین رو امتحان کردم وگرنه در حالت عادی شاید یک دهمش رو هم نمیخریدم.
همین اتفاق سر گیم پس هم افتاد و سال قبل چندین عنوان بدرد بخور رو به لطف گیم پس بصورت قانونی تجربه کردم.
رقابت اگه نباشه چه مایکروسافت چه سونی پوست از سر مشتری میکنن و امیدوارم هر دو کمپانی تقریباً هم سطح بمونن.
خوشحالم که رگولاتوری ها دارن دهن مایکروسافت رو سرویس میکنن تا یک سری تعهدات کتبی بده تا تنور رقابت داغ بمونه و سونی هم فرصت کافی برای جبران کمبود کال آف دیوتی داشته باشه.

من اگه ازین معامله استقبال میکنم بخاطر این نیست که مایکروسافت مال پدرمه. به جیب خودم نگاه میکنم میبینم سرویسی مثل گیم پس بنفع جیبمه. مثل چی میدوییم بازم عقبیم! حداقل یه گیم که تنها سرگرمی مونه واسمون میمونه اینجوری!!
تمام

بالاخره سونی استودیو خریده یا نه؟
دوستمون در مورد خرید استودیو توسط سونی پرسید که جواب دادن بله خریده.
چا ربطی به خرید اکتی یا زنیمکس داره؟
کجای جوابش اشتباه بود که جوش آوردی؟
دمت گرم، منو یاد محمد جواد ظریف و 20:30 انداختی 😂😂😂
چرا هواپیما رو زدید... ببین خاشقچی... قتل ، قتله دیگه

♨ طبق گزارش رسانه Benzinga، کمپانی سونی به‌صورت جدی دنبال تصاحب TakeTwo، شرکت مادر Rockstar، با مبلغ حدودی 20 میلیارد دلار است.

• به ادعای این رسانه درصورت نهایی شدن خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت، خرید T2 و به دست آوردن اختیار بازی GTA 6 و عناوین 2K به بزرگترین اولویت سونی تبدیل می‌شود.

به این میگن رقابت :D تازه داره جذاب میشه

♨ طبق گزارش رسانه Benzinga، کمپانی سونی به‌صورت جدی دنبال تصاحب TakeTwo، شرکت مادر Rockstar، با مبلغ حدودی 20 میلیارد دلار است.

• به ادعای این رسانه درصورت نهایی شدن خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت، خرید T2 و به دست آوردن اختیار بازی GTA 6 و عناوین 2K به بزرگترین اولویت سونی تبدیل می‌شود.

😁😁😁

از دید سود هرکی بخرتش یه سود مادام‌العمری داره. همون یه دونه GTA V تا ۴۰ سال دیگه سوده😁

• Like
Reactions: xiaobai

خیلی بعیده دم دمای معرفی gta6 سهامدارا راضی به فروش سهامشون بشن :دی مگر پیشنهاد خیلی نجومی بشه
شخصا فکر میکنم ارزش t2 بیشتر از ۲۰ میلیارد دلار باشه اگر اشتباه نکنم فقط gta v برای t2 نزدیک به ۸ ميليارد دلار سودآوری داشته

خیلی بعیده دم دمای معرفی gta6 سهامدارا راضی به فروش سهامشون بشن :D مگر پیشنهاد خیلی نجومی بشه
شخصا فکر میکنم ارزش t2 بیشتر از ۲۰ میلیارد دلار باشه اگر اشتباه نکنم فقط gta v برای t2 نزدیک به ۸ ميليارد دلار سودآوری داشته
اخرین خبری که دارم زینگا 12 بود و تیک تو 16

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or