مایکروسافت به دنبال اعضای اخراج شده از استودیوی Santa Monica

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
SantaMonicaPS4-670x401.jpg
درود.

چند ساعت بعد از اینکه شرکت Sony اعلام کرد که تعدادی از کارکنان خود در استودیوی Santa Monica را احراج کرده است، فیل اسپنسر معاون رئیس مایکروسافت طی خبری اعلام کرد و گفت:
"خب این خیلی خوبه که چنین استعدادهایی وقت ـشون هدر نخواهد شد، بدیهی است که "سونی سانتامونیکا" در مورد این وضعیت خود دقت بیشتری داشته باشند، مخصوصا زمانی که ما تازه وارد یک نسل تازه ای در این صنعت شده ایم!"
ایشان در توئیتر خود اعلام کرده اند که قطعا از آنها حمایت خواهد شد و در صورت نیاز به استخدام مایکروسافت درخواهند آمد.
_________
*
آپدیت:
فیل اسپنسر طی خبری اعلام کرد که با تعدادی از این افراد نیز در حال مصاحبه برای کار بر روی پروژه های مختلفی برای Xbox 360 و Xbox ONE است.
source

آخرین ویرایش:
غم انگیز ترین خبر این مدت پس از خبر تعطیلیه استودیوی Ken Levien این خبر بود که از ته دل ناراحتم کرد

متاسفانه من پستها رو نخوندم از بس که ناراحت بودم ولی مشخصه با خبر دوم در مورد این موضوع و ماکروسافت چه حرفهایی رد و بدل شده...

بدون شک اخراج این کارکنان تاثیر منفی بر روی کارکنان موجود در این استودیوی بزرگ میذاره و تضعیف روحیشون میکنه و از واقعیت نباید چشم پوشی کرد ولی در مورد تصمیم سونی باید بگم که صاحب اختیار هست و همونطور که IP جدید London Studio در ابتدای نسل هفتم که با یه نمایش خیره کننده معرفی شد ( Eight Day ) و بسیاری فکر کردند نمایش بازی Real Time هست که بعدها متوجه شدیم از پیش رندر شده بوده رو صلاح دید به خاطر دلایلی کنسل کرد و این رو صلاح دونست الان هم صلاح دید این شرکت این بوده که کارکنانی که شاید یا ضعیف عمل کردند و یا از قوانین پیروی نمیکردن و یا هر دلیل دیگه اخراج کنه و ما نمیتونیم بگیم چرا چون تصمیمی هست که شاید محرمانه باشه دلیلش ولی در هر صورت گرفته شده و تنها امیدواری ای که باید داشت اینه که دعا کنیم روی پروژه آینده این استودیو تاثیر منفی نذاره

جدا از اینها این وسط ماکرو اومده واسه رو کم کنی و یا رقابت بیانیه داده واسه جذب این افراد و من فکر میکنم کار نادرستی انجام نداده به هر حال کارکنان استودیویی اخراج شدند که نامش به تنهایی باعث میشه سازندگان زیادی دنبال جذبشون بیوفتند و نام سانتا به تنهایی واسه اونها اعتبار حساب میشه

من فقط موندم چه جوری یهو SM‏ شد بهترین استودیوی بازیسازی و GOW‏ هم شد بهترین H‎&S‏ ‏?!! تا دیروز که اندازه پشم هم قبولش نداشتین!
راستی مایکروسافت قرار نیست که بیاد SM‏ رو بخره,که همش دوستان میگن عالی شد و فلان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or