مایکروسافت به دنبال اعضای اخراج شده از استودیوی Santa Monica

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
SantaMonicaPS4-670x401.jpg
درود.

چند ساعت بعد از اینکه شرکت Sony اعلام کرد که تعدادی از کارکنان خود در استودیوی Santa Monica را احراج کرده است، فیل اسپنسر معاون رئیس مایکروسافت طی خبری اعلام کرد و گفت:
"خب این خیلی خوبه که چنین استعدادهایی وقت ـشون هدر نخواهد شد، بدیهی است که "سونی سانتامونیکا" در مورد این وضعیت خود دقت بیشتری داشته باشند، مخصوصا زمانی که ما تازه وارد یک نسل تازه ای در این صنعت شده ایم!"
ایشان در توئیتر خود اعلام کرده اند که قطعا از آنها حمایت خواهد شد و در صورت نیاز به استخدام مایکروسافت درخواهند آمد.
_________
*
آپدیت:
فیل اسپنسر طی خبری اعلام کرد که با تعدادی از این افراد نیز در حال مصاحبه برای کار بر روی پروژه های مختلفی برای Xbox 360 و Xbox ONE است.
source

آخرین ویرایش:
میشه گفت بهترین و باتجربه ترین اعضای سانتا مونیکا از تیمشون جدا شدن عجب اشتباهی کرده سونی مایکرو بجنب:d دیگه فرصتی بهتر از این برا درست کردن یه تیم واسه ساخت H&S پیش نمیاد یه 20 30 تا هم از اون اعضای Vigil Games بیارن میریم که داشته باشیم بهترین H&S تاریخو رو وان کارگردان GOW A ام که از قبل استخدام شده و مایکرو نیت خیرخودشو در قبال اعضای سانتا مونیکا نشون داده :bighug::d
ولی عجب تیمی بشه:>

میشه گفت بهترین و باتجربه ترین اعضای سانتا مونیکا از تیمشون جدا شدن عجب اشتباهی کرده سونی مایکرو بجنب:d دیگه فرصتی بهتر از این برا درست کردن یه تیم واسه ساخت H&S پیش نمیاد یه 20 30 تا هم از اون اعضای Vigil Games بیارن میریم که داشته باشیم بهترین H&S تاریخو رو وان کارگردان GOW A ام که از قبل استخدام شده و مایکرو نیت خیرخودشو در قبال اعضای سانتا مونیکا نشون داده :bighug::d
ولی عجب تیمی بشه:>
gow a که قبل از این اَخ بود چی شد یهو؟؟:|
راستی شما از کسلوانیا قطع امید کردی؟؟:lol: :lol:

به جز چند نفر که نمی دونستن ایشون چیکاره هستن بقیه خوشحال بودن که خب خیلی هم طبیعی بود :دی در ضمن ایشون 1 نفر بود، اینا که از SM رفتن خودشون یه استودیو کامل هستن تقریبا :دی بی خیال.

خیلی افراد هم میدونستن ایشون چیکاره بودن ولی تفاوت انچنانی براشون نداشت.
خوبه اینا یه استودیوی کامل هستن. به درد استودیوهایی میخوره که نمیتونن H&S بسازن.
بی خیال

قبل از اخراج : همه ی اعضای سانتا مونیکا حتی آبدارچی هاش هم از هر انگشتشون هنر میباره و هرکدوم به تنهایی یه استدیو هستن
بعد از اخراج: اینایی که اخراج شدن همشون آبدارچی و درپیت هستن!:|

بعد میاید به مایکروفن ها گیر میدید که اینا ، منطقی نیستن
قبل از اخراج : gow یه ip آشغال بود که فقط به درد ما سونی فن ها ی عاشق کشته کشتار میخوره
بعد اخراج: میتونه مایکر این ها ر استخدام کنه و یه بازی افسانه ای بسازه:|

- - -ویرایش - - -

نشد دیگه بخوایی حرف دهنه من بذاری نمیشه بحث کرد گفتم پلی استیشن نه ps4 کنسول ps4 جزو یکی از قسمت های پلی استیشن هست ببین عزیزم ویتا تا الان چطور بود فروشش اگه بد باشه به قسمت سرگرمی های سونی اسیب میزنه بخش پلی استیشن کمپانی های فرست پارتی سونی هم جزو ایناست خوب یه جاش زخمی بشه باید از یه جا بزنن که جلوی ضرر رو بگیره دیگه پیشگیریی میکنن حالا سانتا مونیکا یه سری رو از دست میده به خاطر خیلی از دلایل ویتا هم توی این مورد بی ربط نیست وگرنه ادم مریضه بیاد یک شرکت بازی سازی خوب و اینطور کارکناشو اخراج کنه اونم که میگن بازی بزرگی مثل خدای جنگ میساخته تو باشی این کارو میکنی ؟ البته این مشکلات اقتصادی گریبان گیر همه میشه این عادیه واسه خارجی ها ولی واسه ما فن ها خبر خوبی نخواهد بود
این مقاله ر از نارنجی بخون
http://narenji.ir/13841-sony-2012-fy-earnings

دلیل اخراج معلوم نشده؟
مرض داشتن ! :|
همین چند روز پیش بود که رئیس سرگرمی های سونی در ژاپن گفت که :
خیرِ سرشون بهترین کاراشون حتما همین اخراج کردن و وو وو ... اینا بوده !
بعد این خبر من همونجا یه مطلبی رو عرض کردم که صدالبته از همین قضایایی که این روزا داره برا Sony اتفاق میفته دور نبود (!) بعد چند روز حالا داریم می بینیم باز همون سیاست های غلط خودشون رو دارن ادامه میدن ! :| یکی نیست بگه اینها اینهمه مدت اینجا کار کردن، برا چی اخراجشون کردی ؟! بعد توقع دارن موفقیت های PS2 رو هم به دست بیارند ! والا دیگه نمیدونم چی بگم ! ...

آخرین ویرایش:

بعد این خبر من همونجا یه مطلبی رو عرض کردم که صدالبته از همین قضایایی که این روزا داره برا Sony اتفاق میفته دور نبود (!) بعد چند روز حالا داریم می بینیم باز همون سیاست های غلط خودشون رو دارن ادامه میدن ! :| یکی نیست بگه اینها اینهمه مدت اینجا کار کردن، برا چی اخراجشون کردی ؟! بعد توقع دارن موفقیت های PS2 رو هم به دست بیارند ! والا دیگه نمیدونم چی بگم ! ...
سونی از نظر بازی های انحصاری هیچ وقت کم نمیاره همین که بهترین استدیو سال در اختیارش همین برا کل وان کافیه ولی مطمعن باش سانتا خیلی چپش پره تو e3 سونی مطمعنا با سانتا کلی برنامه داره من فکر نمیکنم پروژه ای مغو شده باشه

واندر جان فکر نمیکنی دیگه دارین زیادی شلوغش میکنین ... 50 نفر از پرسنل استودیو اخراج شدن ... که تا اونجا که من فهمیدم ... 2-3 نفرشون هم فقط ادم های شاخی بودن ... این اتفافات هر جای دنیا می افته ... و اینطور که معلومه اون بازی کنسل شده اون بازی open world که احتمالا تو e3 قراره رونمایی بشه نبوده .... یه جوری با این قضیه برخورد میکنید انگار سونی ناتی داک رو فروخته

واندر جان فکر نمیکنی دیگه دارین زیادی شلوغش میکنین ... 50 نفر از پرسنل استودیو اخراج شدن ... که تا اونجا که من فهمیدم ... 2-3 نفرشون هم فقط ادم های شاخی بودن ... این اتفافات هر جای دنیا می افته ... و اینطور که معلومه اون بازی کنسل شده اون بازی open world که احتمالا تو e3 قراره رونمایی بشه نبوده .... یه جوری با این قضیه برخورد میکنید انگار سونی ناتی داک رو فروخته

یک نفر از 343 به ناتی داگ رفت اون هم یه برنامه نویس !!! دیگه بخش گیم مایکروسافت رو شکست خورده میدونستین ! حالا 50 نفر که شلوغ کردن نداره 2 یا سه نفرشون فقط به درد بخور بودن !!! خیلی باحالین

یک نفر از 343 به ناتی داگ رفت اون هم یه برنامه نویس !!! دیگه بخش گیم مایکروسافت رو شکست خورده میدونستین ! حالا 50 نفر که شلوغ کردن نداره 2 یا سه نفرشون فقط به درد بخور بودن !!! خیلی باحالین

الان بازی سازی سونی نایود شد ... دیگه سونی انحصاری نمیده بیرون ... چه اتفاقی افتاد که مثلا حالا سونی از نظر اون دستمون زده زیر قولش و گند زده ... و اصلا بخش سرگرمی سونی نابود میشه و دیگه به ps2 که هیچی به ps3 هم نمیرسه ... اصلا بمیرم برای این سونی که اصلا مدیریت نداره .... باید شما ها رو بزاره ... نه تمام این 50 نفر نوابغ بازی سازی بودن که سونی دیده نمیتونه بهشون حقوق بده ... با طلب بخشش و تاسف گفته ما شرکت به درد نخوری هستیم ... دیگه نمیتونیم از پس هزینه سنگین شما بازی ساز های بزرگ بر بیایم ... لطفا برید جایی که قدرتون رو بدونن ... یه بولشتی درست کردن اینها که اون سر نا پیدا بوده که حتی تحملشون تو بخش های دیگه سانتا و یا استودیوهای دیگه هم نداشتن ..پرتشون کردن بیرون ....
بعد دزدیدن مهره ارزشمند ... خیلی تفاوت داره با دور ریختن مهره های سوخته

ضمنا من خودم جز اون کسانی بودم که میگفتم مثلا اون خانوم چه کمک شایانی و چه تحولی تو ناتی داگ به وجود بیاره؟؟ ... نه جز اون دسته که بابت این موضوع متحیر شده بودن

يه زماني GOW يه بازي معمولي بود حتي HnS واقعيم حساب نميشد اما الان قراره اخراجياي SM يه HnS بسازن فراتر از تصور....

والا .... همینو بگو

آخرین ویرایش:
من نمی دونم 4 صفحه داره در مورد چی بحث میشه:دی سونی یه سری بازیساز رو اخراج کرده.به هر دلیلی می خواد باشه.از اینور مایکروسافت یکی از شرکت هایی هست که می خواد این افراد اخراج شده رو جذبشون کنه(دقت کنین مطمئنا تنها شرکت خواهان این افراد نخواهد بود.)نه این منطقیه که بگیم سونی بی دلیل اخراج کرده و همه ی این 50 نفر از گیب نویل های صنعت بازین(گیب نویل : نابغه:دی) , نه این موضوع منطقیه که بگیم همه ی این 50 نفر ابدارچی هستن و 100 در 100 مشکل از اینا بوده یا مثلا بگیم اینا بازیسازای بزرگی نیستن و .... .(حداقل موضوع اینه که نام های بزرگی در بین این 50 نفر دیده میشه و هر استدیو یی استخدامشون کنه مطمئنا می تونه در اینده به سودش باشه.) این همه بحث سر موضوع به همین سادگی والله نوبره :دینمی دونم شاید من موضوع رو ساده دارم می بینم , ولی کلیت این تاپیک به نظرم همینه دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or