مایکروسافت به دنبال اعضای اخراج شده از استودیوی Santa Monica

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
SantaMonicaPS4-670x401.jpg
درود.

چند ساعت بعد از اینکه شرکت Sony اعلام کرد که تعدادی از کارکنان خود در استودیوی Santa Monica را احراج کرده است، فیل اسپنسر معاون رئیس مایکروسافت طی خبری اعلام کرد و گفت:
"خب این خیلی خوبه که چنین استعدادهایی وقت ـشون هدر نخواهد شد، بدیهی است که "سونی سانتامونیکا" در مورد این وضعیت خود دقت بیشتری داشته باشند، مخصوصا زمانی که ما تازه وارد یک نسل تازه ای در این صنعت شده ایم!"
ایشان در توئیتر خود اعلام کرده اند که قطعا از آنها حمایت خواهد شد و در صورت نیاز به استخدام مایکروسافت درخواهند آمد.
_________
*
آپدیت:
فیل اسپنسر طی خبری اعلام کرد که با تعدادی از این افراد نیز در حال مصاحبه برای کار بر روی پروژه های مختلفی برای Xbox 360 و Xbox ONE است.
source

آخرین ویرایش:
اعضاشون در چه قسمتی فعالیت میکردن؟ نگران شدم چون بعد MW2 یه کسایی تو IW اخراج شدن که فاتحه سری COD خونده شد...
بعد اونا رفتن Titanfall ساختن! اه دوباره یادم اومد نابود بشی Activision که گند زدی تو سری که حداقل 2000ساعت با آنلاینش زندگی کردم!
اگر اعضای کلیدی نباشن اشکال نداره بیان اون بی استعدادایی رو که باعث شدن تو GOW:A گند بخوره اخراج کنن
خبر خوبی بود ولی خواهشن فیلم سینمایی در قالب بازی نسازن یه بازی خوب مولتی مثل تایتان میخوام هرچه سریعتر دست به کار بشید ممنون میشم قبلا از همکاری شما
تنها استودیویی که تو کل دنیا به قول شما فیلم سینمایی جای بازی ساخت QD بود که اون هم یک سبک خاص اختراع کرد و با Heavy Rain کار بسیار بزرگی کرد بازی با فکر 27پایان مختلف و Beyond:Two Souls هم خوب بود تو سال 2013 یعنی هیچ چیز دیگه نتونستی از سونی و انحصاریاش پیدا کنی که از شدت فشار اومدی به این گیر دادی؟

فقط منم یا همه همینجورین؟ جدیدا هرچی پست میدم پستام رو مرز 270 مونده:d یکی هی پستامو پاک میکنه:l

آخرین ویرایش:
سونی مگه دیوانست ویو رو بفروشه ؟ با وجود اومدن تراشه های قدرتمند گرافیکی و محاسبه ایی و غیره ؟ سونی از نظر مالی کم اورده دلیلش اینه سانتا مونیکا خرجش کم نیست عزیز به امار نگاه کن بازی سازها خوب پول خوبم میخوان بازی انحصاری زیاد درامد زا نیست چون انحصاری اگه اینا برن ماکرو گیریم برن اونقت واسه دوتا پلتفرم میتونن بازی بسازن حالا فعلا تایید نشده استخدام بشن

زیاد حرض نخور چند ماه دیگه سونی تو e3 با ip هاش مایکرر له کرد بهت میگم بوک مارک
همین سانتا تو E3 میاد یه IP رو میکنه شما فقط تا آخر نسل باید حسرت بخورید شک نکنید هیچ شرکتی از نظر استدی های فرست پارتی به سونی نمیرسه مایکر خوابش هم نمیتونه ببینه این برا بار چندم اثبات شده این چیزی هست که با چند نفر این ور اون ور شدن تغییر نمیکنه
استدیو های فرست پارتی سونی کاری در حد تغییر دادن نتایج نسل قبل کردن مثل TLOU
مایکر با بد رقیبی در افتاده
ببین چی شده وان از 3 نسل قبل هم هفته ای کم تر میفروشه چه برسه به 4

آخرین ویرایش:
همین سانتا تو E3 میاد یه IP رو میکنه شما فقط تا آخر نسل باید حسرت بخورید شک نکنید هیچ شرکتی از نظر استدی های فرست پارتی به سونی نمیرسه مایکر خوابش هم نمیتونه ببینه این برا بار چندم اثبات شده این چیزی هست که با چند نفر این ور اون ور شدن تغییر نمیکنه
البته اینجا بحث سلیقه پیش میاد. Alan Wake از نظر من بسیار عالی بود و جزء بازی‌هایی است که هر 7-6 سال من رو تحت تأثیر قرار می‌ده.

اگه هم مایکروسافت بتونه این اعضای سانتا مونیکا رو به استخدام خود در بیاره، به همراه اعضای قبلی Vigil Games می‌تونند یک HnS فوق‌العاده بسازند که تصورش دیوونه کنندست!:دی
باستدی های فرست پارتی سونی کاری در حد تغییر دادن نتایج نسل قبل کردن مثل TLOU

نسخه‌ی اول Gears of War هم که کلاً اول نسل Xbox 360 رو آورد بالا ;)

مثل این که یکی از کسانی که اخراج شده Steve Caterson بوده که کارگردان هنری God of War بوده و البته روی God of War II و God of War III هم به عنوان تهیه‌کننده ارشد کار می‌کرده. حالا اگه واقعاً این خبر جدایی صحت داشته باشه، آیا شما ایشون رو آبدارچی می‌دونید؟:دی

البته من نوشتم آبدارچی ولی خداییش قصد توهین به هیچ آبدارچی ای رو نداشتم.
البته اگه مث من دائم تو ادارجات دولتی کار داشته باشین میفهمین که آبدارچی از رئیس هم حرفش بالاتره.
در نتیجه هیچ بعید نیست که ایشون هم آبدارچی بودن و هم کرگدن.:d

من حرص نمیخورم به لحن پستم دقت کن خیلی ریلکسشن پست میدم .توی هیچی کسی به سونی نمیرسه ولی نمیدونم چرا اینقدر درامدش هر سال کمتر میشه یه کمپانی بدون سود کاریی میکنه ؟ روش بلند مدت سونی که روی پلی استیشن خرج کرده بود با اومدن ایکس باکس شکست خورد الان وی یو زیاد جالب وارد نشد وگرنه اون چندتا بازی ساز انحصاری هم الان توی یکی از کمپانی دیگه بودن یه دونه عنوان اخرین ما خوب بود ولی فروش از عنوان های یوبی سافتم کمتر بود اسم واسه ادم نون و اب نمیشه باید پول برگرده وگرنه زندگی نمیچرخه

شما احتمالا نسترا مهران داموس نیستی ؟:d
این پیش گویی های شما واقعا کشته منو همین الانش تایید شده یکی از بازی های santa monica که 4 ساله دارن روش کار می کنن سر همین قضیه کنسل شده در ضمن چند نفر اینور اونور نشده 50 نفر اخراج شدن که عدد کمی نیست البته مگه اینکه 48 نفرشون آبدارچی بوده باشن :lol:
در ضمن 3 نسل قبل ms کنسول بازی نداشته اصلا :|
شما هم یه جای هیت ورزیدن به مایکروسافت و چشم بسته پیش گویی کردن برو 2 تا تریلر از TF و QB ببین بعد اگه تونستی از حالت کف و خون قاطی کردن خارج بشی بیا ببینیم چی می گی ...

من حرص نمیخورم به لحن پستم دقت کن خیلی ریلکسشن پست میدم .توی هیچی کسی به سونی نمیرسه ولی نمیدونم چرا اینقدر درامدش هر سال کمتر میشه یه کمپانی بدون سود کاریی میکنه ؟ روش بلند مدت سونی که روی پلی استیشن خرج کرده بود با اومدن ایکس باکس شکست خورد الان وی یو زیاد جالب وارد نشد وگرنه اون چندتا بازی ساز انحصاری هم الان توی یکی از کمپانی دیگه بودن یه دونه عنوان اخرین ما خوب بود ولی فروش از عنوان های یوبی سافتم کمتر بود اسم واسه ادم نون و اب نمیشه باید پول برگرده وگرنه زندگی نمیچرخه
الان یعنی 4 شکست خورده خیلی جالب بود:)) واقعا من هنگ کردم شما داری میگی 4 شکست خوردست جالبه فروش بیشتر شکست خوردن حساب میشه :x

در مورد بخش دوم صحبتتون هم Corrinne Yu‎ رو مثال میزنم که دقیقا با حرف هایی که زدید همخوانی داره :دی

حرف بی ربط تر از این ندیده بودم تو این چند روز.

اون روزی که اون خانم رفت ناتی داگ نه مسوولان سونی با دمشون گردو شکستن نه من نه خیلی از سونی فنها.
چون ناتی داگ به اندازه کافی برنامه نویس خبره و با تجربه داره که اگه نمیرفت هم نبود همچین شخصی ابدا احساس نمیشد.
مثلا سونی فنها نمیگفتن کاشکی ناتی داگ بیاد اینو استخدام کنه که یه بازی درست حسابی ببینیم.
برنامه نویسای ناتی داگ تو نسلی که گذشت به خوبی استادی و برتری خودشون رو به رخ کشیدن و خیلیا باید برن محضرشون دوزانو بشینن و درس پس بدن.;)
توییت اون خانم رو هم که یادتون نرفته.

این بحث رو هم بیش از این هم نزنید بهتره.

آخرین ویرایش:
الان یعنی 4 شکست خورده خیلی جالب بود:)) واقعا من هنگ کردم شما داری میگی 4 شکست خوردست جالبه فروش بیشتر شکست خوردن حساب میشه :x

نشد دیگه بخوایی حرف دهنه من بذاری نمیشه بحث کرد گفتم پلی استیشن نه ps4 کنسول ps4 جزو یکی از قسمت های پلی استیشن هست ببین عزیزم ویتا تا الان چطور بود فروشش اگه بد باشه به قسمت سرگرمی های سونی اسیب میزنه بخش پلی استیشن کمپانی های فرست پارتی سونی هم جزو ایناست خوب یه جاش زخمی بشه باید از یه جا بزنن که جلوی ضرر رو بگیره دیگه پیشگیریی میکنن حالا سانتا مونیکا یه سری رو از دست میده به خاطر خیلی از دلایل ویتا هم توی این مورد بی ربط نیست وگرنه ادم مریضه بیاد یک شرکت بازی سازی خوب و اینطور کارکناشو اخراج کنه اونم که میگن بازی بزرگی مثل خدای جنگ میساخته تو باشی این کارو میکنی ؟ البته این مشکلات اقتصادی گریبان گیر همه میشه این عادیه واسه خارجی ها ولی واسه ما فن ها خبر خوبی نخواهد بود

حرف بی ربط تر از این ندیده بودم تو این چند روز.

اون روزی که اون خانم رفت ناتی داگ نه مسوولان سونی با دمشون گردو شکستن نه من نه خیلی از سونی فنها.
چون ناتی داگ به اندازه کافی برنامه نویس خبره و با تجربه داره که اگه نمیرفت هم نبود همچین شخصی ابدا احساس نمیشد.
مثلا سونی فنها نمیگفتن کاشکی ناتی داگ بیاد اینو استخدام کنه که یه بازی درست حسابی ببینیم.
برنامه نویسای ناتی داگ تو نسلی که گذشت به خوبی استادی و برتری خودشون رو به رخ کشیدن و خیلیا باید برن محضرشون دوزانو بشینن و درس پس بدن.;)
توییت اون خانم رو هم که یادتون نرفته.

این بجث رو هم بیش از این هم نزنید بهتره.
به جز چند نفر که نمی دونستن ایشون چیکاره هستن بقیه خوشحال بودن که خب خیلی هم طبیعی بود :دی در ضمن ایشون 1 نفر بود، اینا که از SM رفتن خودشون یه استودیو کامل هستن تقریبا :دی بی خیال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or