مایکروسافت با جاسوسی دولت و کمپانی ها از طریق کینکت Xbox One مقابله می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

از وقتی که سیستم و تکنولوژی کینکت Xbox One معرفی شده است، افراد حرفه ای صنعت گیم کمی نسبت به آن عصبی هستند اما Microsoft اعلام کرده است که شدیدا با هر دولتی که بخواهد از طریق این دستگاه در خانه های ما جاسوسی کند برخورد خواهد کرد.
متنی که به The Verge ارسال شده است :
ما قبول نداریم که هر دولتی یا کمپانی که دوربین و میکروفون می سازد مجاز است صدا و فیلم جمع آوری کند.ما در دادگاه با هر کسی که بخواهد ما را مجبور به چنین کاری کند یا خودش انجام دهد مقابله خواهیم کرد
این جملات به دنبال اطلاعاتی می باشد که مایکروسافت با National Security Agency (آژانس امنیت ملی) و چند بخش دیگر از دولت آمریکا، در میان گذاشته است.
برداشت شما چیست؟کینکت تکنولوژی امنی است؟
VG247

بحث قیافه ی من نیست عزیزم من ، بحث وارد شدن به آخرین سطح زندگی خصوصی هست ! مثلا فرضا الان من میرم تو آمریکا ضد نظام کاپیتالیسم شعار میدم و میرم خونه ! از همون داخل خیابون دوربین مدار بسته منو تعقیب میکنه تا در خونه ! همون لحظه مکالمه ی من با موبایل ام داره شنود میشه ، و با تشکر از مایکروسافت وقتی میرم اکس باکس رو روشن میکنم هم از من فیلم گرفته میشه ! حرف شما مثه اینه که اینهمه دوربین امنیتی در روز دارن تصویر بچه های 5 ساله تا مرد های 50 ساله رو میگیرن ، روزانه هزار تا تصویر دختر و پسر در حال بوسیدن رو میگیرن ، پس این دوربینا الکی هستن ؟
ببین دوست عزیز همه اینا برای کسی هست که می خواد از این کارا بکنه! اکثریت مردم که چیزی برای مخفی کردن ندارن این کنترل ها به نفعشون هم هست! امنیت خودشون حفظ میشه!

بحث وارد شدن به آخرین سطح زندگی خصوصی هست؛
بازم میگم اینارو انسان کنترل نمیکنه! اگر چنین کنترل هایی انجام بشه توسط ماشین هست وفقط موارد مشکوک توسط انسان کنترل میشن. و اگه مورد مشکوکی وجود داشته باشه به نفع اکثریت بی گناه هست که اون موارد کنترل بشن.

ماکرو اطلاعات رو به دولت بده هیچی نمیشه فقط دولتش امریکا هست که این دولت برای به دست اوردن اطلاعات خودش رو به هر دری میزنه زمانی که مثلا" بدونه باز خورد تبلیغاتش رو مردم چه تاثیری میزاره یا فلان خبر چه تاثیری رو مردم میزاره و میزان موفقیتش چقدر بوده آیا این بدردش نمیخوره (اگه یادتون باشه xbox یه سیستم tv هم هست )پس خانواده هم ازش استفاده میکنه نه فقط بچه cod میزنه
خب اینکار چه بدی داره؟ چیزی از من کم میکنه؟

همه این حرفا در صورتی هست که واقغا این فیلم ها کنترل بشن. فیلم هایی که تقربا غیرممکنه چیزه به درد بخوری توشون پیدا بشه.

این هیچ چیز غیر طبیعی ای نیست اصلا ، چه اسمش رو توطئه بزاریم چه نه ، اوضاع همینه ، هیچم چیز ترسناکی نیست ، یه " به جهنم " میگیم و میریم سراغ کار و زندگیمون ، دوربین کینکت رو هم حتی در حالت خاموش رو به روی تخت خواب نمیگیریم >:d :

هدف جامعهٔ اطلاعاتی این است که به وسیله فناوری اطلاعات مزیت رقابتی در سطح جهانی به دست آورد. یک جامعه اطلاعاتی یک جامعه است که تولید، توزیع، مصرف، تجمیع و مدیریت اطلاعات یک امر مهم اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تلقی می‌شود. مردمی که لوازم موجود برای ایفای نقش در چنین جامعه‌ای را دارند را شهروندان دیجیتال گویند. این شاخص یکی از معیارهایی است که ورود ما را به فاز جدیدی از جوامع نشان می‌دهد.9 جامعهٔ اطلاعاتی مرحله بعد از جامعه صنعتی است.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC...%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C

اقا اینایی که نگرانن کینکت فیلمه خونه ماها رو ضبط کنه میشه بگن دقیقا! از چی میترسن? مثلا کسی که متاهله بخواد با زنش یه سری کارا بکنه میاد جلو ایکس باکس?:d یا مثلا میخواد منی که کنسولمو میزارم کنار TV توی حال,میخواد از خواهر و مادر و...... من فیلم بگیره که بگه چی? بگه روسری سرشون نیست?:d
یا اون دوستی که میگه هکرایی که کنسولو هک میکنن کینکت هم هک میکنند,طرف هکره خارجی میخواد فیلممو هک کنه و با DVD بفرسته دمه خونم و باج بخواد?:d واقعا این حرفا خیلی خنده داره.ولی من به شخصه راضیم منو هک کنند و ری اکشنای حینه بازیمو بزارن یــوتیوب ملت صفا کنند:|:d

در ضمن اگه هکری بخواد فیلمی که کینکت ضبط کرده رو از کنسوله ما ایرانیا دانلود بکنه با این سرعته فضایی اینترنت پدره پدر جدش در میاد که :d
(لطفا از توهم در بیایید)

یه سوال:
گیریم که کینکت فیلم و عکس گرفته باشه، مگه XOne همیشه به نت وصله که همون لحظه آپلود شه؟ من شاید اصلا فصلی یه بارم وصل نشم چون آنلاین زیاد بازی نمی کنم.
چهارتا فرمان صوتی باشه-برو-نه و غیره چه سودی برای NSA داره یا چند تا عکس در حال ورجه ورجه؟
اصلا چطوری فیلم ها، عکس ها و فایل های صوتی می خوان آپلود شن به صورت خودکار؟
این قضیه جاسوسی اطلاعات شخصی اگه باشه راحت هکرها و اهل فن همون روز اول می فهمن و خریدارا از ماکرو به جرم نقض پریواسی شکایت می کنن پدرش رو درمیارن.
دو دقیقه فکر کنید خودتون خنده تون می گیره چی می گید...

اقا اینایی که نگرانن کینکت فیلمه خونه ماها رو ضبط کنه میشه بگن دقیقا! از چی میترسن? مثلا کسی که متاهله بخواد با زنش یه سری کارا بکنه میاد جلو ایکس باکس?:d یا مثلا میخواد منی که کنسولمو میزارم کنار TV توی حال,میخواد از خواهر و مادر و...... من فیلم بگیره که بگه چی? بگه روسری سرشون نیست?:d
یا اون دوستی که میگه هکرایی که کنسولو هک میکنن کینکت هم هک میکنند,طرف هکره خارجی میخواد فیلممو هک کنه و با DVD بفرسته دمه خونم و باج بخواد?:d واقعا این حرفا خیلی خنده داره.ولی من به شخصه راضیم منو هک کنند و ری اکشنای حینه بازیمو بزارن یــوتیوب ملت صفا کنند:|:d

در ضمن اگه هکری بخواد فیلمی که کینکت ضبط کرده رو از کنسوله ما ایرانیا دانلود بکنه با این سرعته فضایی اینترنت پدره پدر جدش در میاد که :d
(لطفا از توهم در بیایید)

سربازان گم نام راپل میزنن rush میدن خونه هاشون صداشون در نمیاد حالا nsa شده دقدقه امنیت خصوصی اینا

به فرموده پروفسور عباسی هر وقت که دارین با لپ تاپ خودتون کار میکنین ، هم چشم هاتون توسط وبکم اسکن میشه ، هم اثر انگشت ـتون توسط تاچ پد برداشته میشه و هم صداتون توسط میکروفون ضبط میشه ! :-s بعد هم یه id با 13 رقم از شما تهیه میشه که برای مقاصد شوم NSA به کار میره ! مثلاً الآن id من توی NSA داره کنترل میشه و روز به روز رسواتر میشم ! :(
خلاصه خیلی مواظب باشین ! کینکت که سهله ، کلاً اینترنت رو باید بوسید و گذاشت کنار. این ابزار جاسوسی و مخرب غرب تنها نتیجه ـش دادن اطلاعات شخصی و بسیار بسیار مهم و ارزشمند ماها به استعمارگران هست و بس ! اگه خیلی به اینترنت علاقه دارین هم سریعاً روی وبکم خودتون پارچه بندازین و با اون تاچ پدها هم ور نرین و زیاد هم جلوی کامپیوتر صحبت نکنین که اوضاع خطری میشه ! :(

ماکان من کلا مریدتم .:d

آقا دروغ چرا فقط آ آ آه .

اما یک موضوعی بگم اگه فکر کردین هر جای دنیا شما از تلفن بگیر تا ... موراد دیگه شما تحت نظر نیستین توسط ماموران امنیتی کشور ها بهتره بیدارشین .

این چرت و پرت ها که ما همین جا هم کنترل نمیشیم هم چرت و پرته و گرنه چطور میخوان جلو موارد خرابکاری بگیرن روی پیشونی ملت هم ننوشته خرابکار یا ... دیگه .

این تئوری توطئه هم خیلی باحاله درسته بعضی ها دلشون میخواد برای بقیه مشکل درست کنن اما اگه بخوایم به همچی به دید توطئه نگاه کنیم . کار کار انگلیسی هاست .:d

^^خداوندا رحم کن!
من با نت 512 هم نمی تونم یه فیلم و عکس درست آپلود کنم، حالا فرض بگیرید با این سرعت (که تقریبا وضعشون مثل منه) بیام CoD Ghosts ایکس وان رو بازی کنم، وسط بازی n عدد عکس، فایل صوتی و فیلم که کینکت گرفته بخواد آپلود شه اتفاق خاصی مثل به بیرون شوت شدن از بازی نمیوفته؟
حالا وسط بازی هم نه موقعی که تو لایو هستم! بالاخره نشون می ده.
کی گفته واسه همه کانالای فارسی خرج می کنن؟ ماشالا عمرا هم پای اینا نشسته باشید.

به علت اشنایی با یه فرد خاصی یه سری اطلاعات رو بدست اوردم
یعنی از همین جمله مشخصه که چقدر میشه رو حرفت حساب کر. اکثر چیزایی هم که گفتی نقل قول مو به مو از فیلم enemy of the state هست که محض اطلاعتون یک فیلم هالیوودی با یازیه ویل اسمیت هست.

این جاسوسی کردن کاری به شما که تو ایران که با نت ذغالی یه ویدئو 2 مگی رو بزور آپ می کنه نداره ،
و هدف هم همون گیمر های خارجی هستن بیشتر و گیم اونجا سرگمی هم می تونه باشه برای افرادی که اهدافی علیه دولتشون و ... دارن باشه ،
و این مقابله مایکرو هم فقط ظاهر سازیه وگرنه همکاریش با NSA برمی گرده WinXP نه الان .
ولی حرف های امنیتی، سیاسی و ... چیزایی هستن که بین گیمر ها هم رد و بدل می شه، البته نه بیشتر گیمرا .
و همینطور این جاسوسی طرح جدید نیست و چه مردم بخوان چه نه، دست NSA همیشه تو نت برای دست یابی به اطلاعات افراد بازه .

و افرادی که اطلاعاتشون فقط در حیطه گیم لوزومی به نگرانی ندارن چون چیزی برای لو رفتن ندارن .

مشکل میدونین چیه!مشکل این هست که مایکروسافت ما رو جاسوسی کنه بعد با استفاده از جاسوسی هاش برامون تبلیغ نشون بده اون موقع آبرو برامون نمیمونه!
مثلا دستگاه رو روشن میکنی اون موقع هزار تا تبلیغ خاک بر سری بهت نشون بده اون موقع چکار میکنی!
کاری نداره با یه پردازش تصویر عادات زندگی افراد و وسایل مصرفیش رو بفهمی!مخصوصا که کینکت یکسره روشنه!ترس من از این هست!
یکی از دلایلی که من بی خیال جیمیل شدم همین بود نشون دادن تبلیغات مرتبط با محتوای ایمیل های دریافتی!

آدم این تاپیک ها رو می خونه متوجه میشه سرانه مطالعه روزی 2 دقیقه یعنی چی متأسفانه . :دی خیلی از این حرفایی که دیدم تو تاپیک زدند از انسان های متمدن قرن 21 بعیده واقعاً .

مازیار یه سوال! جواب بدی به جان ممد فروبری اصلا مریدت میشم!:دی

فرض کن مایکرو همینکارو هم کرد و 24 ساعت روز از اتاق من که توش Xbox هست فیلم گرفت و به صورت Full HD برای سیا و ام آی 6 و موصاد و کا کا ب و هرچی که شوما بلدی و ما بلد نیستیم ارسال کرد و انها هم نشستن تا تهش دیدن. به چه دردشون میخوره؟

مثلا میخوان از من فیلم و عکس تهیه کنن بفروشن به مجلات مد و مجانی میلیارد تر بشن یا از تخت خوابم فیلم بگیرن Homemade بسازن یا من و رییس تروریست های جهانی هر شب 4 ساعت باهم MK میزنیم و وسطش در مورد پروژه های بمب گذاری آتی اختلات میکنیم میخوان از انها سر در بیارن؟

اصلا چه تشکیلاتی این حجم اطلاعات رو پردازش میکنه؟ فرض کنیم X1 به فروش 50 میلیون رسیده، مایکرو یا خر دیگه ای چحوری میشینن فیلم و ویدئوهایی که از 50 میلیون تا کنسول میاد رو تحلیل کنن ببینن چی به چیه؟ منطقیش اینه که بیان مضنونین رو شناسایی کنن و انهارو زیر نظر بگیرن که خوب انم چه کاریه! برن با تبلت و موبایل و هزار کوفت و زحرمار دیگه اینکارو بکنن! تروریست و خراب کار که وقت نداره بشینه GeoW بازی کنه بعد بیاد بازیسنتر سر گرافیکش با فرخ بحث کنه!:دی چون راضی کردن فرخ از بمب گذاری تو کاخ سفید هم سخت تره!:دی (شوخی)

شما بفرمایید، این مدل جاسوسی به چه درد میخوره؟

من اصلا کاری ندارم که از Kinect به عنوان وسیله جاسوسی استفاده میشه یا نه. ولی ماکان تو اصلا فکر هم کردی همچین پستی رو دادی؟ :دی

قرار نیست بشینن صبح تا شب تصاویر HD از شما ضبط کنن و همش رو چک کنن. Kinect قابلیت voice recognition داره، کافیه شما جلوش کلماتی رو که تو فیــــلتر مورد نظر NSA یا هر سازمان کوفتی دیگه رو به کار ببرید تا توجه اونا بهتون جلب بشه و به نوعی target بشید بعد دیگه خر بیار و باقالی بار کن. همه سیستم های شنود تلفنی و اینترنتی همینطوری کار میکنن، شما فکر میکنی 100 میلیون آدم نشستن تو دفتر NSA تک تک مکالمات رو چک میکنن؟ خیر...

اونایی هم که میگن برای ما تو ایران هیچ اتفاقی نمیوفته، بله درسته اما در صورتی که نخواهید از کشور خارج بشید. اونقته که ممکنه ببیند اسمتون تو black list فلان جا هست. قرار هم نیست فقط از قابلیت تصویر برداری Kinect استفاده بشه. واقعا من موندم چطور میشه آدم جلوتر از دماغش رو نتونه ببینه :دی

باز هم میگم من اصلا نمیگم از Kinect به منظور جاسوسی استفاده میشه یا نمیشه، فقط توضیح دادم که کار چطور میتونه انجام بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or