مایکروسافت با جاسوسی دولت و کمپانی ها از طریق کینکت Xbox One مقابله می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

از وقتی که سیستم و تکنولوژی کینکت Xbox One معرفی شده است، افراد حرفه ای صنعت گیم کمی نسبت به آن عصبی هستند اما Microsoft اعلام کرده است که شدیدا با هر دولتی که بخواهد از طریق این دستگاه در خانه های ما جاسوسی کند برخورد خواهد کرد.
متنی که به The Verge ارسال شده است :
ما قبول نداریم که هر دولتی یا کمپانی که دوربین و میکروفون می سازد مجاز است صدا و فیلم جمع آوری کند.ما در دادگاه با هر کسی که بخواهد ما را مجبور به چنین کاری کند یا خودش انجام دهد مقابله خواهیم کرد
این جملات به دنبال اطلاعاتی می باشد که مایکروسافت با National Security Agency (آژانس امنیت ملی) و چند بخش دیگر از دولت آمریکا، در میان گذاشته است.
برداشت شما چیست؟کینکت تکنولوژی امنی است؟
VG247

دم شما گرم. پس با این تعریف کلا هر وسیله الکترونیکی ابزار جاسوسی هست. از مبایل و تبلت بگیر تا لپ تاپ و دوستان. کم کم تلوزیون هایی هم وارد بازار میشه که اینترنت دارن و میشن ابر ابزار جاسوسی. ضمن اینکه مثلا PS4 هم هدست داره. بخوان میتونن بدون اینکه شما بفهمی با میکروفن ایشون هم صداهارو ضبط کنن. میگم با وجود اینترنت میشه نتیجه گرفت هر وسیله الکترونیکی که قابلیت اتصال به اینترنت رو داره پتانسیل تبدیل شدن به یک وسیله جاسوسی رو هم داره.

اما سوال اصلی من این هست که مایکرو یا سازمان های جاسوسی چرا باید آمار جامعه گیمرهارو در بیارن؟ طبق آمار بیشترین طیف گیمرها 12 تا 16 سالن. مثلا این عزیزان موقع CoD زدن جز تعریف خاطرات از تری سام هاشون تو مهمونیا و خالی بستن واسه همدیگه چه حرف دیگه ای هم میتونن بزنن که ارزش اطلاعاتی داشته باشه؟ اگرم منظور کلا این هست که اینا میخوان به ریز همه چیز دست رسی داشتن باشن و کنترل کامل روی همه اطلاعات داشته باشن خوب ابزارهای خیلی بهتری نسبت به Kinect هست که IB شون از کنسول های بازی هم به مراتب بالاتره. مبایل و تبلت و کامپیوتر و...

درجه ignorance تو این پست در حد همون حسین عباسی بالاست. اولا که من 10 بار اشاره کردم که نمیگم از Kinect برای جاسوسی استفاده میشه یا نمیشه فقط راهش رو گفتم. تو گفتی اینا میشینن فلان ساعت تصویر و صدا رو چک میکنن منم گفتم راه خیلی ساده تری هست که سال هاست داره ازش استفاده میشه. ضمن اینکه گفتم کینکت به صورت خودکار voice recognition داره، ربطش با هدست PS4 چیه؟

سازمان های جاسوسی هم کاری ندارن مال کدوم جامعه یا گروه هستی یا چند سالته، مگه نمیشنوی تو اخبار امریکا بچه ها اسلحه میبرن مدرسه میزنن دخل همرو در میارن؟ اینم یه نمونه از موارد استفادشه که به قول خودشون با شنود میتونن جلوی چنین حوادثی رو بگیرن. وقتی میگم جلوی دماغت هم نمیتونی ببینی همین مثاله.

شما به هر چیزی میخواید انگ conspiracy theory بزنید در حالی در واقعیت راحت اتفاق میوفته. شنود و جاسوسی NSA از قشر عظیم جمعیت آمریکا و دنیا از طریق email و skype و تلفن و هزار کوفت و زهر مار دیگه با توجه به مدارکی که فاش شده چیزی غیر قابل انکاره. حتی به سفارت های دیگر کشورها هم رحم نکردن. شما چه بخوای چه نخوای NSA و بقیه سازمان ها کار خودشون رو انجام میدن و خدا نکنه به target اینا تبدیل بشی اونوقته که دیگه privacy به کلی برای شما بی معنی میشه.

آخرین ویرایش:
چند درصد تروریست ها از تلفن همراه استفاده میکنن؟ احتمالا 100 درصد.
چند درصد تروریست ها از اینترنت و ایمیل و اینا استفاده میکنن؟ احتمالا 100 درصد.
چند درصد تروریست ها قصد خریدن Xbox One رو دارن؟

پ.ن: حرف های عباسی و رائفی پور هست کیه، اینا رو بزاریم همین جا ملت میریزن فحش طرف میدن به کینکت که میرسه میشه ابزار جاسوسی :))

من نميدونم چه جوري دوستان كوچه علي چپ رو تبديل به اتوبان چهار بانده مي كنن
همين هفته ي پيش بود كه اقاي اسنودن كه پيمان كار نهاد هاي امنيتي امريكا بوده اطلاعات جديدي رو افشا كرد كه نشون ميداد مايكروسافت با نهاد هاي امنيتي و اطلاعاتي امريكا هكاري نزديك داره، اسنودن هم كسي هست كه دولت امريكا دربه در دونبالش هست تا. دستگير ش كنه.
Edward Snowden claims Microsoft collaborated with NSA and FBI to allow access to user data - News - The Independent

ربط این به کینکت و XOne چی بود الان؟

ربط این به کینکت و XOne چی بود الان؟
ربطش به شركت سازنده xbox one يعني مايكروسافته .....شركتي كه اينگونه هم كاريه نزديك با نهاد هاي امنيتيه امريكا داره پس به راحتي ميتونه ابزارهاي كنترل كينكت رو در اختيار اين نهاد ها بزاره.

باشه قبول اطلاعات من بدرد مايكرو نميخوره اما من بيشتر نگران ترافيك اينترنتم هستم كه اگه كينكت بخواد ازش استفاده كنه بايد هي پول بيزبونو بريزم تو حلق پارس آنلاين

منم باور کردم ...

تناقض میباره ...

تا دیروز که اطلاعات میدادن خودشون ، میگفتن مجبورشون میکردن !!!... ولی الان مقابله میکنه ... تو راست میگی ...

مازیار یه سوال! جواب بدی به جان ممد فروبری اصلا مریدت میشم!:دی

فرض کن مایکرو همینکارو هم کرد و 24 ساعت روز از اتاق من که توش Xbox هست فیلم گرفت و به صورت Full HD برای سیا و ام آی 6 و موصاد و کا کا ب و هرچی که شوما بلدی و ما بلد نیستیم ارسال کرد و انها هم نشستن تا تهش دیدن. به چه دردشون میخوره؟

مثلا میخوان از من فیلم و عکس تهیه کنن بفروشن به مجلات مد و مجانی میلیارد تر بشن یا از تخت خوابم فیلم بگیرن Homemade بسازن یا من و رییس تروریست های جهانی هر شب 4 ساعت باهم MK میزنیم و وسطش در مورد پروژه های بمب گذاری آتی اختلات میکنیم میخوان از انها سر در بیارن؟

اصلا چه تشکیلاتی این حجم اطلاعات رو پردازش میکنه؟ فرض کنیم X1 به فروش 50 میلیون رسیده، مایکرو یا خر دیگه ای چحوری میشینن فیلم و ویدئوهایی که از 50 میلیون تا کنسول میاد رو تحلیل کنن ببینن چی به چیه؟ منطقیش اینه که بیان مضنونین رو شناسایی کنن و انهارو زیر نظر بگیرن که خوب انم چه کاریه! برن با تبلت و موبایل و هزار کوفت و زحرمار دیگه اینکارو بکنن! تروریست و خراب کار که وقت نداره بشینه GeoW بازی کنه بعد بیاد بازیسنتر سر گرافیکش با فرخ بحث کنه!:دی چون راضی کردن فرخ از بمب گذاری تو کاخ سفید هم سخت تره!:دی (شوخی)

شما بفرمایید، این مدل جاسوسی به چه درد میخوره؟
مگه مجبورن فول اچ دی ضبط کنن ؟:d بعد همونجوری که تلفن میلیون نفر رو میتونن کنترل کنن این کارم از عهدشون بر میاد.تو فرض کن اونا دنبال یه مضنونی میگردن و احتمال میدن تو فلان منطقه آمریکا پناه گرفته باشه ! حالا کینکت هم خدا تا فروش رفته چه راهی بهتر از دید زدن و تجاوز به حریم خصوصی ملت برا گیر انداختن او یارو ! جدای از این بر فرض تو از خاور میانه میری تو یکی از کشورای غربی اونم ا کجا ؟ ایراااان !:d گیم هم که ماشالا فرس لاوته:dاونا هم تصمیم میگیرن که زیر نظر بگیرنت ! خب چه راهی بهتر از کینکت !
ببین از این راه ها زیااااا ده بعد تو فقط دور و ور خودته میبینی مرید جان من:d

درجه ignorance تو این پست در حد همون حسین عباسی بالاست. اولا که من 10 بار اشاره کردم که نمیگم از Kinect برای جاسوسی استفاده میشه یا نمیشه فقط راهش رو گفتم. تو گفتی اینا میشینن فلان ساعت تصویر و صدا رو چک میکنن منم گفتم راه خیلی ساده تری هست که سال هاست داره ازش استفاده میشه. ضمن اینکه گفتم کینکت به صورت خودکار voice recognition داره، ربطش با هدست PS4 چیه؟

سازمان های جاسوسی هم کاری ندارن مال کدوم جامعه یا گروه هستی یا چند سالته، مگه نمیشنوی تو اخبار امریکا بچه ها اسلحه میبرن مدرسه میزنن دخل همرو در میارن؟ اینم یه نمونه از موارد استفادشه که به قول خودشون با شنود میتونن جلوی چنین حوادثی رو بگیرن. وقتی میگم جلوی دماغت هم نمیتونی ببینی همین مثاله.

شما به هر چیزی میخواید انگ conspiracy theory بزنید در حالی در واقعیت راحت اتفاق میوفته. شنود و جاسوسی NSA از قشر عظیم جمعیت آمریکا و دنیا از طریق email و skype و تلفن و هزار کوفت و زهر مار دیگه با توجه به مدارکی که فاش شده چیزی غیر قابل انکاره. حتی به سفارت های دیگر کشورها هم رحم نکردن. شما چه بخوای چه نخوای NSA و بقیه سازمان ها کار خودشون رو انجام میدن و خدا نکنه به target اینا تبدیل بشی اونوقته که دیگه privacy به کلی برای شما بی معنی میشه.

حسن عباسی*

کیوان من نمیگم همچین چیزی نیست! منظورم اصلا این نیست که همه یه مشت قدیس پاک و معصومن و هیچ سو استفاده ای وجود نداره! من اصلا حرفم یه چیز دیگه هست!

من میگم اول از همه اینکه هر وسیله ای که به اینترنت وصل میشه پتانسیل تبدیل شدن به یه وسیله جاسوسی رو داره. حالا چون X1 یه سری قابلیت های جانبی گسترده هم داره دامنه این سو استفاده ها براش زیاده اما چون Kinect‌داره نمیشه انگ جاسوسی رو بهش چسبوند! البته که اگه بخوان میشه نهایت سو استفاده رو از X1 بکنن اما این بخشی از تکنولوژی هست!

یک قانونی در جامعه شناسی هست که میگه هرچقدر تمدن و تکنولوژی پیشرفت میکنن به همون نسبت قوانین سفت و سخت تر میشن و زندگی انسان ها محدود تر. فرض کن تکنولوژی کنترل بازی ها با فکر به مرحله تجاری برسه و بیاد بشه کنترل استاندارد یک کنسول. خوب این تکنولوژی اساسا برای بازی طراحی شده اما بهترین پلتفرم برای جاسوسی و ذهن خونی اشخاص یا به عبارت صریح ترش Mind Control در سطح عمومی و مستقیم هست. شما نمیتونی بگی چون این تکنولوژی استفاده های ابزاری هم داره پس نباید به خونه ها بیاد! کل حرف من اینه که تکنولوژی یه چاقوی دو لبه هست. به همون اندازه که میتونه مفید باشه میتونه استفاده های منفی هم پیدا کنه. این از تبعات اجتناب ناپذیر رشد تکنولوژی هست. تا 20 سال دیگه همه چیز الکترونیکی و هوشمند میشه. اینترنت میشه قلب همه چیز. خونه ها شاید هوشمند بشن و هزاران تکنولوژی جدید بیاد که الان حتی نمیتونیم فکرشم بکنیم. ان وقت درسته که تکنولوژی داره برای ما رفاه کامل میاره اما در عین حال میشه نسخه مدرن قفس آهنی میشل فوکو! یعنی ما در جامعه ای زندگی میکنیم که خواه ناخواه تکنولوژی به دولت مردها و صاحبان قدرت و تکنولوژی اجازه میده ریز زندگی ماها رو کنترل کنن!

ببینید Kinect و X1 الان روی لبه تکنولوژی دارن حرکت میکنن. برای همین همه این رفتارها و بدبینی ها طبیعی هست. تکنولوژی داره محصولی رو به خونه های ما میاره که هرچند تجربه های جدید تری رو برای ما داره اما این احساس که زیر نظر قرار گرفته شدیم رو هم در ما تقویت میکنه. باز هم میگیم من ادعا نمیکنم هیچ کسی قصد نداره با Kinect جاسوسی کنه یا اگه بخواد نمیتونه! پر واضح هست که اینو نمیگم چون میتونه! حرف من اینه که Kinect یه پله بالاتر از چیزی هست که تا الان داشتیم، برای همین این همه ترس بوجود امده و بزودی هم برطرف میشه. در ضمن من فکر نمیکنم تحلیل اطلاعاتی که از طرف گیمرها میاد چندان بدرد سازمان های جاسوسی بخوره که بخوان بخاطرش مایکروسافت رو مجبور به ساخت Kinect و فروش زوریش به ملت بکنن. بخوان مارو زیر نظر بگیرن ابزار خیلی بهتری دارن. دیگه همه ماها نفری یه گوشی مدرن یا تبلت و کامپیوتر و ... داریم!

اینهمه بحث شد نه کسی جواب منطقی داد که از لحاظ فنی کینکت 360 چطور ابزار جاسوسی بوده و هی فیلم می گرفته می فرستاده و هکرها نفهمیدن (بگذریم خیلی کنسول های دیگه مثل DS و 3DS هم عکس می ندازن و آپلود می شه) و اینکه کینکت Xbox One که هنوز نیومده از کجا فهمیدن ابزار جاسوسیه.
نه کسی توضیح داد بخش گیم ماکروسافت دقیقا چطور با NSA همکاری می کنه و مدرکش کجاست. اصلا فرق NSA و پلیس فدرال رو می فهمید؟ اینجور موارد همه ش دست پلیس فدراله. حتما مثل فیلم های هالیوودی یه مامور امنیت ملی رفته کلت گذاشته رو سر رئیس ماکروسافت گفته باید باهامون همکاری کنی!
اینطوری که شما می گید DS، 3DS هم وسیله جاسوسی بودن، کل چت روم های مختلف PC و کنسول ها هم می شینن گوش می دن و ...
با اینهمه استعداد تو هالیوود می شه موفق شد!

حالا واسه من جای سواله دقیقا مایکروسافت میخواد از خونه یا اتاق ملت فیلم بگیره که چی بشه؟ :-/ مثلا یکی بخواد یه عملیات خرابکاری انجام بده اول Xbox رو روشن میکنه میگه فیلم جلسه ما رو ضبط کن، بعد با دوستاش میشینه برنامه میچینه؟ :)) :دی مطمئنا اگه این قضیه کوچکترین مشکلی داشته باشه فروش XOne تو اتحادیه اروپا ممنوع میشد تا حالا یا اینکه در آینده ممنوع میشه!

من پیشنهاد میکنم شما یک مقدار اطلاعاتت رو روی کلمه ی "جاسوسی" بیشتر کن. صراحتاً داره از جاسوسی صحبت میشه نه از روشن کردن دستگاه به دلخواه و رقصیدن جلوش.
خود گوشی شما حتی در حالت خاموش هم میتونه یک وسیله ی جاسوسی باشه. تمامی پیش نیازهاش که اعم از میکروفن، ارتباط با مرکز مخابراتی و یک باتری هست رو داره. ( حتی در صورت نداشتن باتری میشه روی باتری ساعت گوشی هم حساب کرد )
همین وب کم هایی که همراه تمامی لپتاپ ها عرضه میشه و بسیاری موارد دیگه رو حتی بدون اینکه فرد متوجه بشه میشه روشن کرد. البته چنین توانایی هایی برای کسانی که دستشون به جایی بند نیست به راحتی عملیه، برای دولت که از 0 تا 100 زندگی شما در اختیارشه خیلی فراتر از اینها باید فکر کنی.
خلاصه همین الانش از ایمیل ها و اکانت های شما در وبسایت های معروف به راحتی میتونن جمع آوری اطلاعات کنن. مثل روز روشنه که مایکروسافت باید هم بگه ما این اجازه رو نمیدیم. اما مایکروسافت در برابر یک دولت هم میخاد مقاومت کنه؟ اون هم دولت آمریکا!؟!! عجب...

یعنی اینقد جاسوسی اسونه که بیان اینجوری راحت این کارو کنند
کاری نداره که کافیه بعد اومدنش بیا انالیز کنن ببین تو حالت اماده به کار فیلم میگره یا نه
یا چیزی رو ارسال میکنه
به همین سادگی ها هم نیست کوچکترین سوتی بدن دهنشون سرویسه
دیگه اینقد خرافاتی نباشید

من پیشنهاد میکنم شما یک مقدار اطلاعاتت رو روی کلمه ی "جاسوسی" بیشتر کن. صراحتاً داره از جاسوسی صحبت میشه نه از روشن کردن دستگاه به دلخواه و رقصیدن جلوش.
خود گوشی شما حتی در حالت خاموش هم میتونه یک وسیله ی جاسوسی باشه. تمامی پیش نیازهاش که اعم از میکروفن، ارتباط با مرکز مخابراتی و یک باتری هست رو داره. ( حتی در صورت نداشتن باتری میشه روی باتری ساعت گوشی هم حساب کرد )
همین وب کم هایی که همراه تمامی لپتاپ ها عرضه میشه و بسیاری موارد دیگه رو حتی بدون اینکه فرد متوجه بشه میشه روشن کرد. البته چنین توانایی هایی برای کسانی که دستشون به جایی بند نیست به راحتی عملیه، برای دولت که از 0 تا 100 زندگی شما در اختیارشه خیلی فراتر از اینها باید فکر کنی.
خلاصه همین الانش از ایمیل ها و اکانت های شما در وبسایت های معروف به راحتی میتونن جمع آوری اطلاعات کنن. مثل روز روشنه که مایکروسافت باید هم بگه ما این اجازه رو نمیدیم. اما مایکروسافت در برابر یک دولت هم میخاد مقاومت کنه؟ اون هم دولت آمریکا!؟!! عجب...

تو تاپیکهای خارجی فعلا بحث این شده که CIA مایکروسافتو مجبور به استفاده تراشه ای در کینکت کرده . خبر داغ جدید هم که خودتون مطلعید مایکروسافت گفته زیر بار هیچ دولتی نمیریم که خودش صحت فشاری رو که روش میارنو نشون میده . حالا به قول شما آیا میشه با همچین سازمانهایی در افتاد ؟؟

- - -ویرایش - - -

یعنی اینقد جاسوسی اسونه که بیان اینجوری راحت این کارو کنند
کاری نداره که کافیه بعد اومدنش بیا انالیز کنن ببین تو حالت اماده به کار فیلم میگره یا نه
یا چیزی رو ارسال میکنه
به همین سادگی ها هم نیست کوچکترین سوتی بدن دهنشون سرویسه
دیگه اینقد خرافاتی نباشید

حالا خوبه یه ماهم از این اتفاق نمیگذره ، خرافاتی ؟؟

گزارشاتی از روزنامه گاردین منتشر شده است بر اساس یک سری “پرونده های محرمانه” که پایه و اساس آن هم افشاگری های فردی به نام Edward Snowden(که معرف حضور همه هست ایشون) . این گزارش جدید نشان می دهد که مایکروسافت با NSA (یا همان National Security Agency) همکاری می کرده است و اطلاعات شخصی و ایمیل کاربر های خود را در اختیار آنان قرار می داده است. و بر اساس فعالیت و ضوابط این موسسه، آن ها هم اطلاعات بدست آمده را به سرویس های جاسوسی اطلاعاتی FBI و CIA می دادند.

خب دقیقا مشکل من همینجاست .... چرا سعی میکنن اینطور واضح به کاربر ها دروغ بگن ... اینها که تا دیروز اطلاعات کاملا خصوصی کاربر ها رو با برنامه های کاملا امنشون میدادن nsa و در اخر اعلام کردن مجبور بودیم ...

الان دقیقا چطوری میخوان جلوی دولت رو بگیرن ؟؟؟؟ نکنه یه قرار داد دفاعی با ارتش چین یا جماهیر شوروی سابق امضا کردن که جلوی فشار دولت امیریکا ازشون محافظت کنه ... wtf

و از همین چیزا تنفر پیدا میکنم .... چرا سعی میکنن ... کاملا بیهوده نشون بدن همه چی ارومه ... چرا دروغ میگن که ما در مقابل هر دولتی از شما محافظت میکنیم wow super heros .....

نمایش مضحک we are defender of gamers

تازه برخورد هم میکنن ... علمی تخیلی شد ...
میان این دروغ ها رو به ما میگن بعد که از اتاق میرن بیرون ... خوب شما چی میخواستید ... به هر حال بحث امنیت ملیه ... بله اقا ....

من از مایکرو انتظار ندارم بیاد بگه اقا اگه دستگاه ما رو بگیرید ممکنه اطلاعاتتون به دست سازمان ها امنیتی بیفته .... ولی دیگه نیاد این دورغ ها و بلوف ها رو هم تحویل ما بده ... نه نه بعد از اون رسوایی که ازشون منتشر شد ......

من هنوز کامنت ها رو نخوندم ولی فکر میکنم قائدتا همون کسایی که میومدن میگفتن مایکرو سافت مجبور بوده و هر شرکت دیگه که هیچ تمام کشور های دیگه اطلاعاتشون رو میدن امریکا ... الان میان میگن این است قدرت مایکرو سافت ... و هر کی در مورد جاسوسی حرف میزنه

ترولره .
توهم توطئه داره ...
و .................................................

خب دقیقا مشکل من همینجاست .... چرا سعی میکنن اینطور واضح به کاربر ها دروغ بگن ... اینها که تا دیروز اطلاعات کاملا خصوصی کاربر ها رو با برنامه های کاملا امنشون میدادن nsa و در اخر اعلام کردن مجبور بودیم ...

الان دقیقا چطوری میخوان جلوی دولت رو بگیرن ؟؟؟؟ نکنه یه قرار داد دفاعی با ارتش چین یا جماهیر شوروی سابق امضا کردن که جلوی فشار دولت امیریکا ازشون محافظت کنه ... wtf

و از همین چیزا تنفر پیدا میکنم .... چرا سعی میکنن ... کاملا بیهوده نشون بدن همه چی ارومه ... چرا دروغ میگن که ما در مقابل هر دولتی از شما محافظت میکنیم wow super heros .....

نمایش مضحک we are defender of gamers

تازه برخورد هم میکنن ... علمی تخیلی شد ...
میان این دروغ ها رو به ما میگن بعد که از اتاق میرن بیرون ... خوب شما چی میخواستید ... به هر حال بحث امنیت ملیه ... بله اقا ....

من از مایکرو انتظار ندارم بیاد بگه اقا اگه دستگاه ما رو بگیرید ممکنه اطلاعاتتون به دست سازمان ها امنیتی بیفته .... ولی دیگه نیاد این دورغ ها و بلوف ها رو هم تحویل ما بده ... نه نه بعد از اون رسوایی که ازشون منتشر شد ......

من هنوز کامنت ها رو نخوندم ولی فکر میکنم قائدتا همون کسایی که میومدن میگفتن مایکرو سافت مجبور بوده و هر شرکت دیگه که هیچ تمام کشور های دیگه اطلاعاتشون رو میدن امریکا ... الان میان میگن این است قدرت مایکرو سافت ... و هر کی در مورد جاسوسی حرف میزنه

ترولره .
توهم توطئه داره ...
و .................................................

قصد منحرف کردن تاپیکو ندارم و از دوستان خواهشم اینه که این پستو پاک نکنن تا یه حقایقی روشن بشه براشون . سازمان امنیت جهانی یک شاخه نیست ، از کاخ سفید شروع میشه تهشو بگیری به CIA میرسه . میخوای بدونی تو کشور خودت امنیت نداری ؟ متنو بخون

گوشیهای GLX رو که انقدر تبلیغشونو تو تلویزیون نشون میده فکر کردی فقط یک گوشین ؟ واقعیاتی وجود داره درباره ی جاسوسی که روح ما هم ازش خبر نداره . یکی از دوستانمون گفت رقص ، میدونی حتی همون رقص هم به دیدگاه سازمانها تحلیل میشه ؟ خب اگه میدونی پس دیگه با دیدگاههای سطحی نظر نده . باید قبول کنیم تو این عصری که جنگ نرم اسمشو گذاشتن همه جور کاری با جاسوسی میشه انجام داد نیاز به دخالت فیزیکی نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or