مایکروسافت با جاسوسی دولت و کمپانی ها از طریق کینکت Xbox One مقابله می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130527_xbox_one_kinect.jpg

از وقتی که سیستم و تکنولوژی کینکت Xbox One معرفی شده است، افراد حرفه ای صنعت گیم کمی نسبت به آن عصبی هستند اما Microsoft اعلام کرده است که شدیدا با هر دولتی که بخواهد از طریق این دستگاه در خانه های ما جاسوسی کند برخورد خواهد کرد.
متنی که به The Verge ارسال شده است :
ما قبول نداریم که هر دولتی یا کمپانی که دوربین و میکروفون می سازد مجاز است صدا و فیلم جمع آوری کند.ما در دادگاه با هر کسی که بخواهد ما را مجبور به چنین کاری کند یا خودش انجام دهد مقابله خواهیم کرد
این جملات به دنبال اطلاعاتی می باشد که مایکروسافت با National Security Agency (آژانس امنیت ملی) و چند بخش دیگر از دولت آمریکا، در میان گذاشته است.
برداشت شما چیست؟کینکت تکنولوژی امنی است؟
VG247

خیلی ساده انگارانه است اگر تئوری توطئه با این دلیل مسخره نقض بشه.

ساده انگارانه تر اینه که فکر کنیم مایکرو میخواد با کینکت جاسوسی بچه های 14 15 ساله ای رو بکنه که دارن CoD بازی میکنن.

ولی کلا اگه با کینکت آمار مارو در بیاره بهتره، یه جورایی مستقیما باهاشون در ارتباط میشیم. مثلا هر وقت از مایکرو ناراضی بودیم پلاکارد های فحش ناموسی میگیریم جلوی کینکت یا اگه یه بازی بد بود سریعا یه میدل فینگر نشون میدیم تا انتقاد سازندمون سریعا منتقل بشه. 22 بهمن هم به صورت خودجوش میایم جلوی کینکت پرچم آتیش میزنیم یا 360 رو میزنیم داغون میکنیم که مشت محکمی بر دهان تمامی مستکبرین و آژانس های جاسوسی کوبیده باشیم. من که خیلی راضیم!

بالخره یه جایی توی اینترنت پیدا میشه که تروریستا با آرامش خاطر باهم صحبت کنن دیگه اینهمه زور زدن NSA برا چیه؟
22 بهمن هم به صورت خودجوش میایم جلوی کینکت پرچم آتیش میزنیم یا 360 رو میزنیم داغون میکنیم که مشت محکمی بر دهان تمامی مستکبرین و آژانس های جاسوسی کوبیده باشیم. من که خیلی راضیم!
نمیشه ادای تروریست در بیاریم بیان بدزدنمون ببرن آمریکا؟:-/

قربون دوستان من حرفم ماکرو نیست من حرفم در مورد امنیت هست !! شما یه دوربین همیشه فعال دارید و یه سیستم آشنا که 100% هکر ها بهش آشنا هستن (داخل نسل قبل دیدم که تا حالا هر سری که برای xbox اومده هک شده ولی سیستم ps3 کاملا" هک نشده !! )
بعد به جز اون میزان اجبار به آنلاین بودن داخل xbox زیاد هست اگه یه هکر بتونه اطلاعات شما رو که داخل xbox به وسیله کینکت ضبط شده به دست بیاره امنیت آیا کم نیست ؟
به هر حال من هیچ قصد ترولی ندارم و به همه فن های ماکرو احترام میزارم نظرم رو در مورد امنیت کینکت همیشه فعال زدم

- - -ویرایش - - -

دوستان ببخشید یه جور دارید صحبت میکنید انگا هیچ ارزشی نداره رفتار بچه ها که داخل خونه هستن راحت با این سیستم میشه تحقیقاتی رو انجام داد مثلا" همین تاثیر بازی cod که یکی از اثراش اینه طرفی که داخل امریکا و اروپا نشسته به خاور میانه به شکل یه بیابون با مردم اسلح به دست نگاه کنه !! یا میزان روشن بودن و طور رفتار افراد در برابر تلوزیون و تاثیر اون بر افراد خانواده !
بله رفتار افراد داخل خونه هم برای سیستم های جاسوسی قابل ارزش هست ولی اینجا بحث امنیت سیستم هست نه بحث امنیت جاسوسی و این حرفا !!!

قربون دوستان من حرفم ماکرو نیست من حرفم در مورد امنیت هست !! شما یه دوربین همیشه فعال دارید و یه سیستم آشنا که 100% هکر ها بهش آشنا هستن (داخل نسل قبل دیدم که تا حالا هر سری که برای xbox اومده هک شده ولی سیستم ps3 کاملا" هک نشده !! )
بعد به جز اون میزان اجبار به آنلاین بودن داخل xbox زیاد هست اگه یه هکر بتونه اطلاعات شما رو که داخل xbox به وسیله کینکت ضبط شده به دست بیاره امنیت آیا کم نیست ؟
به هر حال من هیچ قصد ترولی ندارم و به همه فن های ماکرو احترام میزارم نظرم رو در مورد امنیت کینکت همیشه فعال زدم
اولا که ps3 هم هک شد. دوما دستکاریه فرم ویر دی وی دی رام چه ربطی سرقت اطلاعات روی دستگاه داره؟ اگه از این نگرانی روی کامپیوتر خونگیت خیلی بیشتر در معرض خطری!
اونایی که نگران جاسوسی xbox هستن میگن ممکنه خود مایکرو اینکارو بکنه نه هکرا!

بعدم من نمیفهمم مشکل چیه حالا اگرم مایکرو اطلاعاتو بده به دولت مگه چی میشه؟ من که چیزی برا مخفی کردن ندارم. اگرم نگران فیلم های خانوادگیتون هستین نباشین اینجور اطلاعات توسط انسان پردازش نمیشه. بیکار نیستن یه ملیون نفرو استخدام کنن که صبح تا شب فیلمای خانوادگی مردمو نگاه کنن!

از همون اول که اصلا این شاعبه بوجود امد من گفتم، این (کینکت) نتیجه اجتناب ناپذیر پیشرفت تکنولوژی هست و نمیشه مایکروسافت رو محکوم به ساخت دستگاه جاسوسی کرد!‌ اینجوری باشه خیلی قبل تر از مایکرو همه شرکت هایی که Smart Phone میسازن رو به دلیل ارتکاب جرم مشابه باید برد بالای دار! تازه جاسوسی با تلفن های همراه که دیگه خیلی اثبات شده و مبرحن تر هم هست! خوب شد که مایکرو رسما هم در مقابل این پرت و پلا ها موضع گیری کرد تا تئوریسین های توطعه دهنشون بسته بشه.
ها؟ الان مایکروسافت گفته ما مقابله میکنیم یعنی اینکه ما باید باور کنیم؟ بله شرکت های اسمارت فون خیلی وقت هست مورد انتقاد هستن ! هیچ تئوری ای وجود نداره مشکل اینجاست که قبول این موضوع شما رو میترسونه !

یکی بیاد به من بگه مایکروسافت و آمریکا فیلم و عکس و صدای جنگولک بازیای من با کینکت رو می خواد چیکار؟ بعضی از دوستان هم طوری میان میگن آره مشکوک به جاسوسیه و اینا که هرکی ندونه فکر میکنه تو وزارت اطلاعات دارن کار میکنن.

اولا که ps3 هم هک شد. دوما دستکاریه فرم ویر دی وی دی رام چه ربطی سرقت اطلاعات روی دستگاه داره؟ اگه از این نگرانی روی کامپیوتر خونگیت خیلی بیشتر در معرض خطری!
اونایی که نگران جاسوسی xbox هستن میگن ممکنه خود مایکرو اینکارو بکنه نه هکرا!

بعدم من نمیفهمم مشکل چیه حالا اگرم مایکرو اطلاعاتو بده به دولت مگه چی میشه؟ من که چیزی برا مخفی کردن ندارم. اگرم نگران فیلم های خانوادگیتون هستین نباشین اینجور اطلاعات توسط انسان پردازش نمیشه. بیکار نیستن یه ملیون نفرو استخدام کنن که صبح تا شب فیلمای خانوادگی مردمو نگاه کنن!
داداش من بحث من با حرف شما یکی نیست سیستم خونه گی من حتی 1 عکس خانوادگی داخلش نیست با اینکه سیستمم ویندوز اورجینال هست و همیشه آپدیتش میکنم اما همیشه با دوربین همیشه آنلاین وافق نیستم و نخواهم بود !!
ماکرو اطلاعات رو به دولت بده هیچی نمیشه فقط دولتش امریکا هست که این دولت برای به دست اوردن اطلاعات خودش رو به هر دری میزنه زمانی که مثلا" بدونه باز خورد تبلیغاتش رو مردم چه تاثیری میزاره یا فلان خبر چه تاثیری رو مردم میزاره و میزان موفقیتش چقدر بوده آیا این بدردش نمیخوره (اگه یادتون باشه xbox یه سیستم tv هم هست )پس خانواده هم ازش استفاده میکنه نه فقط بچه cod میزنه

ها؟ الان مایکروسافت گفته ما مقابله میکنیم یعنی اینکه ما باید باور کنیم؟ بله شرکت های اسمارت فون خیلی وقت هست مورد انتقاد هستن ! هیچ تئوری ای وجود نداره مشکل اینجاست که قبول این موضوع شما رو میترسونه !

خوب شما باور نکن، جاش یدونه از این پاکت هایی که تو LBP هست رو اکیوپ کن بشین بازی کن تا کارهای فوق محرمانه ای که موقع Halo بازی کردن انجام میدی لو نره.

تنها خطر این سیستم برای من اینه که مایکرو منو بزاره تو لیست سیاه و بهم دیگه کنسول نفروشه چون همونطور که گفتم جنبه ندارم و تا بسوزم جد و آباد مایکروسافت و سازنده های و پکتر و تام چیکس و حسینی بای و ... رو به فحش میکشم. حالا اگه استیو بالمر روی عمه یا شوهر عمش تعصب داشته باشه دستور اکید میده که دیگه به من کنسول نفروشن. که انم به جهنم. Viva PS4!:دی

مایکروسافت بیاد از قیافه من موقع بازی کردن فیلم بگیره به چه درد خودش و دستگاه های جاسوسی میخوره؟ فقط اگه این فیلم هارو جایی آپ کنه من آبروم میره چون عادت دارم یه دستی بازی میکنم تا دست راستم رو آزادانه بکنم تو دماغم. در ضمن خیلی هم بی جنبه ام تا بسوزم جد و آباد سازنده هارو به فحش میکشم!:دی

ولی کلا شما بخر دیدی امن نیست پاکت بکن تو سرت بازی کن تا هویتت محفوض بمونه.

ماکان اینکه همیشه یه دوربین رو حالت stand by هست و کنسول هم وصله به نته خعلی میتونه دردسر ساز باشه ! اینکه مایکرو میگه ما در مقابل هر گونه درخواست برای جاسوسی مقابله میکنیم همش کشکه چون پای یه کمپانی وسطه نه مردم ! همونطوری که آمریکاییا با خیال راحت خطوط تلفنی همه رو بدون اطلاعشون کنترل میکردن اینبار هم کنگرشون میتونه طی یه لایحه محرمانه به خاطر مقابله با تروریسم یه دستور برای دسترسی به کینکت رو صادر کنه و مایکرو هم چون پای امنیت ملی وسطه جیکشم در نیاد !بعد ویکی لیکس بیاد دودمانشونو بده بر باد:d این قضیه توطئه رو هم لوس نکن دیگه:d

ماکان اینکه همیشه یه دوربین رو حالت stand by هست و کنسول هم وصله به نته خعلی میتونه دردسر ساز باشه ! اینکه مایکرو میگه ما در مقابل هر گونه درخواست برای جاسوسی مقابله میکنیم همش کشکه چون پای یه کمپانی وسطه نه مردم ! همونطوری که آمریکاییا با خیال راحت خطوط تلفنی همه رو بدون اطلاعشون کنترل میکردن اینبار هم کنگرشون میتونه طی یه لایحه محرمانه به خاطر مقابله با تروریسم یه دستور برای دسترسی به کینکت رو صادر کنه و مایکرو هم چون پای امنیت ملی وسطه جیکشم در نیاد !بعد ویکی لیکس بیاد دودمانشونو بده بر باد:d این قضیه توطئه رو هم لوس نکن دیگه:d

مازیار یه سوال! جواب بدی به جان ممد فروبری اصلا مریدت میشم!:دی

فرض کن مایکرو همینکارو هم کرد و 24 ساعت روز از اتاق من که توش Xbox هست فیلم گرفت و به صورت Full HD برای سیا و ام آی 6 و موصاد و کا کا ب و هرچی که شوما بلدی و ما بلد نیستیم ارسال کرد و انها هم نشستن تا تهش دیدن. به چه دردشون میخوره؟

مثلا میخوان از من فیلم و عکس تهیه کنن بفروشن به مجلات مد و مجانی میلیارد تر بشن یا از تخت خوابم فیلم بگیرن Homemade بسازن یا من و رییس تروریست های جهانی هر شب 4 ساعت باهم MK میزنیم و وسطش در مورد پروژه های بمب گذاری آتی اختلات میکنیم میخوان از انها سر در بیارن؟

اصلا چه تشکیلاتی این حجم اطلاعات رو پردازش میکنه؟ فرض کنیم X1 به فروش 50 میلیون رسیده، مایکرو یا خر دیگه ای چحوری میشینن فیلم و ویدئوهایی که از 50 میلیون تا کنسول میاد رو تحلیل کنن ببینن چی به چیه؟ منطقیش اینه که بیان مضنونین رو شناسایی کنن و انهارو زیر نظر بگیرن که خوب انم چه کاریه! برن با تبلت و موبایل و هزار کوفت و زحرمار دیگه اینکارو بکنن! تروریست و خراب کار که وقت نداره بشینه GeoW بازی کنه بعد بیاد بازیسنتر سر گرافیکش با فرخ بحث کنه!:دی چون راضی کردن فرخ از بمب گذاری تو کاخ سفید هم سخت تره!:دی (شوخی)

شما بفرمایید، این مدل جاسوسی به چه درد میخوره؟

این (کینکت) نتیجه اجتناب ناپذیر پیشرفت تکنولوژی هست و نمیشه مایکروسافت رو محکوم به ساخت دستگاه جاسوسی کرد!‌
اصرار و اجبار به همیشه روشن بودن و تماشا کردنش چی ؟ اونم به خاطر پیشزفت تکنولوژی هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or