مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:

source

اولین قدم درست مایکروسافت درباره ی انحصاریهاش بعد ار سالها!!هرچند همچنان ترجیح میدادم اپیک و میخرید ولی اینم خوبه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

خبر خوبی بود برای طرفدار های ماکروسافت فقط نمیخواستم این فقط استفاده کنم اما چه میشه کرد فقط اینکه این بازی تمامش به ساخت Epic بوده و آنریل انجین خیلی وضعیت خطر ناکی داره بازی به نظرم .;)

برا جون گرفتن دوباره گیرز باید کلیفی بی رو دو باره برگردونن اون بود که گیرز رو به اینجا رسوند
شاهکار نسخه دوم هنوز یادم نرفته یه شونصد بار تمومش کردم
ماکرو هم خوب سر کیسه رو شل کرد چون اپیک داشت مورت مورت میکرد:دی
خیلی دوست دارم ببینم با گرافیک نسل بعدی و گیم پلیش چطوره

بهترین خبر ممکن بود که می شد داد :دی از معرفی بازی جدید هم بیشتر ارزش داشت این :دی
یک نکفته فقط
الان یعنی بلک تاسک یه تیم دیگه داره تشکیل میده واسه Geow به رهبری راد فرگوسن ? :دی

بهترین خبر ممکن بود که می شد داد :دی از معرفی بازی جدید هم بیشتر ارزش داشت این :دی
یک نکفته فقط
الان یعنی بلک تاسک یه تیم دیگه داره تشکیل میده واسه Geow به رهبری راد فرگوسن ? :دی
تیمو تشکیل داده آقا...کجایی؟:dالانم دارن روی دنده های جنگ>:) کار میکنن...:d
اون که میدونم
yahoo_22.gif
منظورم این بود اینا الان رو 2تا عنوان دارند کار می کنند یا یه عنوان خیلی مبهم شده این وسط
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
یک عنوان که اونم Gears of war است:d

آخرین ویرایش:
کی ها بودن با من شرط بسته بودند ؟ :دی یکی یکی بیان همینجا خودشون را معرفی کنند چون سر این بازی بدجوری حرسم دادند :دی . چقدر رو این مسئله من بحث کردم ؟! اون از رمدی حرف من ثابت شد اینم از ip گیرز 200 بار گفتم امکان نداره این ip از دست بره .
حالا اون پیشگوها که متاگیر فلان و بهمان شد یا ff فلان و بهمان شد باز بیان از اینجور پیشبینی ها کنند ! کسی که میخواست منطقی نظر بده میدونست گیرز وزنه بسیار سنگین واسه مایکرو هست و حکم هیلوی این نسل براش بود بنابراین حتی از رو ذهنش هم نباید خطور میکرد که گیرز از دستش در بره .
------------------------------------
حالا قضیه اینجاش خوشحال کنندست که اولا دادند تیم خفنی مثل Black Tusk میسازه دومین خبر خفن اینه که مایکرو لایسنش ue4 را خریده طبق خبرهای قبلی یعنی هسته گرافیکی گیرز به احتما 99 درصد همون ue هست که بسیار عالی هست ! سومین خبر از همه خفن تر که Rod Fergusson طراح مراحل بازی هم بخواد همکاری کنه ! دیگه کیلیفی بی را هم استخدام کنند که اخرتش هست :دی

ولی در هر حال این خبر شدیدا واسم شیرین بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or