ماکروسافت : کینکت مانند فشار دادن دکمه سریع عمل می کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Daedalus

کاربر سایت
ماکرو سافت ادعا کرده است که کینکت توانایی 1:1 عمل کردن را داراست و مانند فشار دادن دکمه سریع عمل میکند . (!)

MTV/Harmonix شرکت سازنده Dance central اوایل این ماه گفته بود که بازی حرکت شما رو دنبال می کنه به مانند این که جلوی یک آینه هستید .

Kudo Tsunoda گفته که کینکت هم اکنون توانایی 1:1 عمل کردن را داراست و نیازی به ارتقا و یا تغییر دادن ندارد تا اینگونه عمل کند .

او به Xbox360Achievements گفته : " ما تستهایی در دفتری انجام دادیم که در ان یک تلویزیون یک چراغ قوه . یک نفر همراه با کنترلر(که به محض دیدن نور دکمه فشار میدهد) و یک نفر روبروی کینکت( که به محض دیدن نور دست می زند) بود. هر دوی کنترلر و کینکت همزمان عمل می کردند و هیچگونه تاخیری در عملکرد کینکت مشاهد نشد"

او اضافه کرد " ما هم اکنون دستگاهی داریم که بصورت 1:1 به خوبی عمل می کند و سرعت پاسخ آن هم اندازه سرعت پاسخ کنترلر می باشد "

منبع

ویرایش : تازگیا یه خبر که در مورد Move و کینکت زده میشه میشه اسپم بازار :|

پ.ن: این همه آدم اینجا رو میخونه یکیشون هم اعتبار ندادن
251.gif

آخرین ویرایش:
اينكه خبر درست باشه ابدا چيز بعيدي نيست همين وي كه من دارم يه سري بازي ها تاخير خيلي پاييني دارن يه سري تاخيرشون خيلي زياده بار ها هم تست گرفتم اينجور بازي ها به سازننده هم خيلي بستگي كه مي تونه يه بازي خوب و با تاخير كم بسازه يا سر سري بازي رو مي ده بيرون

• Like
Reactions: semejpc
اينكه خبر درست باشه ابدا چيز بعيدي نيست همين وي كه من دارم يه سري بازي ها تاخير خيلي پاييني دارن يه سري تاخيرشون خيلي زياده بار ها هم تست گرفتم اينجور بازي ها به سازننده هم خيلي بستگي كه مي تونه يه بازي خوب و با تاخير كم بسازه يا سر سري بازي رو مي ده بيرون
دقیقا همین موضوعی که تو اون یکی تاپیک در موردش بحث کردم! قدرت برنامه نویسی...
تو این خبر این طرف هم گفته تست کردیم کینکت رو 1:1 بود ولی نگفت تو بازی تستش کردیم به نظرم این معنی رو میده که کینکت این قابلیت رو داره به شرطی که روش کار بشه تا یه بازی با تاخیر خیلی پایین واسش ساخته بشه ( در عمل که هیچ کدومشون 1:1 نمیشن! )

• Like
Reactions: Isildur
عزیزان الان هرکی واقعیت رو میگه میشه فن ... =))

اگه ما چرت و پرت گفتیم و شما درست میگین 1 عدد ویدیو 1:1 ازش نشون بدین من خودم طرفدارشم میخوام بخرم اما دیگه دروغ که هوناق نیست تو گلوشون گیر کنه ./:)

من تا الان تمام ویدیو هاش و ... هاش رو دنبال کردم از ویدیو آقا هومن از GAMESCOME تا .... درسته لگش نسبط به اول بهتر شده نه دیگه 1:1 که فکر میکنن مردم خر هستن هرچند شاید یه تعدا باشن که باور کنن اما دروغ هم حدی داره .:|#:-s

اگه 1:1 هستش پس چرا در نمایشگاه ها که باید مشتری جذب کنه 1:1 نیست :-/:|

یه دسته از دوستان هم زیادی کبک هستن و کلشون رو بد کردن تو برف هرکی هرچی میگه فن هستش شما پس چی هستین :-/......=))/:)

اولا که من فقط در این مورد نگفتم.این معلوم نیست چندمین تاپیکی هستش که این حرفا پیش میاد.

در ضمن شما خودتو زیاد ناراحت نکن.

از کجا معلوم سازنده ها هنوز نتونستن خودشون رو با سخت افزار هماهنگ کنن.

مثل ps3 در اوایل

بنده از ماکروسافت خواهش می کنم که یه تریلر نشون بدن تا ما هم ۱به۱ بودن کینکت رو ببینیم!!
نمی دونم چرا ماکرو کینکتی که میاره نمایشګاه ها یکم تاخیر داره اما توی استدیو های خودش هیچ تاخیری نداره!!!
اګر دوستان تریلری از کینکت بدون تاخیر دارند به من نشون بدن تا بنده هم استفاده کنم!!!
مگه تریلر Star Wars توی سیرک E3 رو ندیدی؟ نه تنها 1:1 بود بلکه حرکات طرف رو جلو جلو پیش بینی می کرد طوری که از خود یارو هم زودتر عکس العمل نشون میداد :))
باز بهتر از اینه که یه دستگاه 100% تقلیدی که از اول هم شعارش 1:1 بودن بود، با تکنولوژی جدیدی مثل Kinect از لحاظ تاخیر بتونه رقابت کنه... lol

عزیزان الان هرکی واقعیت رو میگه میشه فن ... =))

اگه ما چرت و پرت گفتیم و شما درست میگین 1 عدد ویدیو 1:1 ازش نشون بدین من خودم طرفدارشم میخوام بخرم اما دیگه دروغ که هوناق نیست تو گلوشون گیر کنه ./:)

من تا الان تمام ویدیو هاش و ... هاش رو دنبال کردم از ویدیو آقا هومن از GAMESCOME تا .... درسته لگش نسبط به اول بهتر شده نه دیگه 1:1 که فکر میکنن مردم خر هستن هرچند شاید یه تعدا باشن که باور کنن اما دروغ هم حدی داره .:|#:-s

اگه 1:1 هستش پس چرا در نمایشگاه ها که باید مشتری جذب کنه 1:1 نیست :-/:|

یه دسته از دوستان هم زیادی کبک هستن و کلشون رو بد کردن تو برف هرکی هرچی میگه فن هستش شما پس چی هستین :-/......=))/:)
من نمیدونم تا کی میخواین با این جور پستا بقیه رو تحریک کنید تا با هم دعوا کنید
هزار بار گفته شد تا زمان عرضه هیچ چی معلوم نمیشه نه میشه به حرف اینا اعتماد کرد نه به منتقدا حالا این همه بحث و جدال داره؟هر دفعه یه تاپیک در مورد کینکت زده میشه بعضی فکر میکنن رینگ بوکسه اینجا!!!
چرا با اینکه کینکت 1:1 هست + این همه بازی هاردکور (!) داره براش میاد ولی توی Gamescom بهترین سخت افزار move شد ؟!؟ :p
منم میگم:چرا E3 که خیلی معتبر تر از Gamescom هست بهترین ریسینگ رو GT5 انتخاب نکرد؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

البته مقایسه ویموت و نانچاک با کینکت کمی اشتباهه به نظر من
چون وی هم یه کنترلر فیزیکی داره

باز بهتر از اینه که یه دستگاه 100% تقلیدی که از اول هم شعارش 1:1 بودن بود، با تکنولوژی جدیدی مثل Kinect از لحاظ تاخیر بتونه رقابت کنه... lol

تقلیدی باشه بهتر از اینه که بشینی جلوی TV دستتو تکون بدی و سگه هم این کارو بکونه و کلی هم ذوق کنی که مثلآ بازی کردی جالبه :))

• Like
Reactions: mehdihoo
بابک این پست های تو در رابطه با Move منو نابود کرده!:دی

خدمت شما که هر چی میشه میای صحبت از تقلید محض میکنی باید بگم که در درجه اول توی صنعت گیم به این موارد میگن استاندارد سازی نه تقلید که در غیر این صورت مثلا تمامی کنسول هایی که توی دستشون امدن دوتا آنالوگ گذاشتن یک تقلید محض از دسته های PS هستن!

و در درجه دوم Move شاید در ظاهر مثل Wii باشه اما حداقل نشون داده که در ادامه به هیچ وجه قصد نداره راهی رو که Wii رفت رو طی کنه. من نه توی بازی ها و نه توی شیوی تبلیغشون هیچ تقلیدی از Wii نمیبینم اما در عوض همین شرکت نوآورد و مخترع مایکروسافت جمیع تبلیغاتش برای Kinect، بازی هاش و حتی تریلرهاش کپی برابر اصل از Nintendo هست!

اما برای من یک چیزی خیلی خیلی جالب هست، وسیله ای که قرار بود معجزه قرن باشه و پشت دست رو هم اسکن کنه و کار استدیو موشن کپچر جیمز کامرون رو انجام بده کارش به جایی رسیده که الان وقتی میگه ما تاخیر نداریم توی هر فرومی که میری صد صفحه مسخرش کردن!

• Like
Reactions: mehdihoo

خدمت شما که هر چی میشه میای صحبت از تقلید محض میکنی باید بگم که در درجه اول توی صنعت گیم به این موارد میگن استاندارد سازی نه تقلید که در غیر این صورت مثلا تمامی کنسول هایی که توی دستشون امدن دوتا آنالوگ گذاشتن یک تقلید محض از دسته های PS هستن!

و در درجه دوم Move شاید در ظاهر مثل Wii باشه اما حداقل نشون داده که در ادامه به هیچ وجه قصد نداره راهی رو که Wii رفت رو طی کنه. من نه توی بازی ها و نه توی شیوی تبلیغشون هیچ تقلیدی از Wii نمیبینم اما در عوض همین شرکت نوآورد و مخترع مایکروسافت جمیع تبلیغاتش برای Kinect، بازی هاش و حتی تریلرهاش کپی برابر اصل از Nintendo هست!

اما برای من یک چیزی خیلی خیلی جالب هست، وسیله ای که قرار بود معجزه قرن باشه و پشت دست رو هم اسکن کنه و کار استدیو موشن کپچر جیمز کامرون رو انجام بده کارش به جایی رسیده که الان وقتی میگه ما تاخیر نداریم توی هر فرومی که میری صد صفحه مسخرش کردن!
هر وقت در رابطه با Kinect تو این فروم عادلانه و منطقی برخورد شد، از اون طرف هم حرف منطقی خواهید شنید، و برعکس:دی

منم میگم:چرا E3 که خیلی معتبر تر از Gamescom هست بهترین ریسینگ رو GT5 انتخاب نکرد؟؟؟؟
به خاطر پولهایی که اون شرکت(!) خرج کرد تا بازیش بهترین ریسینگ نمایشگاه شه! LOL...
هر وقت در رابطه با Kinect تو این فروم عادلانه و منطقی برخورد شد، از اون طرف هم حرف منطقی خواهید شنید، و برعکس:biggrin1:
مراد از عادلانه اونو بهترین اجتراع قرن قلمداد کردنه بابی؟

عروسی گودرز و شقایق :دی

اینجا کسی اسمی از Move نیاورد، بحث مورد نظر، احمقانه بودن PR بازی مایکروسافته...

مراد از عادلانه اونو بهترین اجتراع قرن قلمداد کردنه بابی؟
کلا اینجا تعادل وجود نداره یه سری از اون ور بوم افتادن یه سری هم از اون ور دیگه شده مثل مملکت خودمون
به خاطر پولهایی که اون شرکت(!) خرج کرد تا بازیش بهترین ریسینگ نمایشگاه شه! LOL...
مدرک یا لینکی داری بده ما هم استفاده کنیم اگر قرار باشه اینجوری از رو معده حرف بزنی منم میگم سونی پول داده تا اونا MOVE رو انتخاب کنن

Last edited by a moderator:
خوب اینم که درست شد . اصلا فکر کنم درست بود . دیگه بهونه ای هست شماها بگیرین ؟ ماکروسافت یه تکنولوژی جدید اورده با پر از ریسک ولی تا الانش یه چیز خفن و کم شکال ( اصلا فکر کنم بدون اشکال ) درست کرده . پس دیگه بهانه ای نیست . هست ؟ :d

تقلیدی باشه بهتر از اینه که بشینی جلوی TV دستتو تکون بدی و سگه هم این کارو بکونه و کلی هم ذوق کنی که مثلآ بازی کردی جالبه :))

حالا خوبه خودتونم یکی تو این مایه ها دارین . حالا کسی شماهارو مجبور نکرده که حتما بری اون بازی رو انجام بدی . نمی دونم دستتو تکون بدی و ذوق کنی .
اما در آخر تقلید 100% بد چبزیه .

کاملا واضحه که سونی اصلا قصد نداره وارده بازار casual بشه.lol
اول از همه اینکه مایکرو کاری رو کرده که واقعا تحسین برانگیزه و یه چیز کاملا جدید رو ارائه داده هرچند که ممکنه دچار نقصهایی هم باشه یا نباشه! ولی برام اغراقهای شما خیلی جالبه. میشه بگید که کجا مایکرو اعلام کرده که میخواد دست استودیوهای دیجیتال هالیوود رو با کینکت ببنده؟! اگه گفته که لطفا منبع! اگر هم نگفته که مشخصه شما و بعضیای دیگه به دلایل نامعلوم با کینکت خصومت شخصی داری:d

من نمیدونم تا کی میخواین با این جور پستا بقیه رو تحریک کنید تا با هم دعوا کنید
هزار بار گفته شد تا زمان عرضه هیچ چی معلوم نمیشه نه میشه به حرف اینا اعتماد کرد نه به منتقدا حالا این همه بحث و جدال داره؟هر دفعه یه تاپیک در مورد کینکت زده میشه بعضی فکر میکنن رینگ بوکسه اینجا!!!

عزیز من اول از همه ببخشیدا شما ؟ پست من شما رو تحریک میکنه LOL=))

این پست شما هم مشخصه که از اون تاپیک پر محتوا داری این جا هم دفاع میکنی و تبدیلش کردی به یه چیز شخصی .

عزیز من این دیگه کامل شده فقط بخش نرم افزاری دیگ میتونه پیشرفت کنه که با برنامه نویسی بهتر میتونن اون تاخیر رو کمترش کنن دیگه نه 1:1 . الان ماکروسافت در حال تولید هستش که بتونه نیاز بازار رو برطرف کنه نه تحقیق و ... .

ببخشیدا به قولی :
عروسی گودرز و شقایق :دی

آخه GT5 چه ربطی به کینکت داره من نمیدنم بعدشم در E3 2005 فقط 2 تا تریلر پخش شد و یک مرحله برای بازیی بود اما در GC 2010 بازی به صورت نیمه کامل بود یعنی قبل پولیش پایانی با کارتینگ و ... امکاناتی که در GC گفته شد بازی داره .

بعدشم NFS بعد کی بازی .... امد NFS رو دوباره برای خیلی ها زنده کرد خوب مشخص بود منم بهش همون جا در GAMESPOT رای دادم چه ربطی داره آخه .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or