ماکروسافت : کینکت مانند فشار دادن دکمه سریع عمل می کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Daedalus

کاربر سایت
ماکرو سافت ادعا کرده است که کینکت توانایی 1:1 عمل کردن را داراست و مانند فشار دادن دکمه سریع عمل میکند . (!)

MTV/Harmonix شرکت سازنده Dance central اوایل این ماه گفته بود که بازی حرکت شما رو دنبال می کنه به مانند این که جلوی یک آینه هستید .

Kudo Tsunoda گفته که کینکت هم اکنون توانایی 1:1 عمل کردن را داراست و نیازی به ارتقا و یا تغییر دادن ندارد تا اینگونه عمل کند .

او به Xbox360Achievements گفته : " ما تستهایی در دفتری انجام دادیم که در ان یک تلویزیون یک چراغ قوه . یک نفر همراه با کنترلر(که به محض دیدن نور دکمه فشار میدهد) و یک نفر روبروی کینکت( که به محض دیدن نور دست می زند) بود. هر دوی کنترلر و کینکت همزمان عمل می کردند و هیچگونه تاخیری در عملکرد کینکت مشاهد نشد"

او اضافه کرد " ما هم اکنون دستگاهی داریم که بصورت 1:1 به خوبی عمل می کند و سرعت پاسخ آن هم اندازه سرعت پاسخ کنترلر می باشد "

منبع

ویرایش : تازگیا یه خبر که در مورد Move و کینکت زده میشه میشه اسپم بازار :|

پ.ن: این همه آدم اینجا رو میخونه یکیشون هم اعتبار ندادن
251.gif

آخرین ویرایش:
دوستان واقعاً نميفهميد 1:1 بودن اين دستاورد بزرگ بشری بعد اختراع چرخو؟
بازی Star Wars ميتونه پيش بينی بکنه شما ميخواين چيکار کنيد!:))
من 1:1 بودن يا نبودنش برام مهم نيست فقط ميخوام بدونم مايلو چی شد چرا يهو محو شده از روزگار؟ چی شده Lion Head که مثلاً ميخواست مايلو رو بسازه تو ساپورت کردن Fable III از کينکت گير کرده؟

سلام!
من 1:1 بودن يا نبودنش برام مهم نيست فقط ميخوام بدونم مايلو چی شد چرا يهو محو شده از روزگار؟ چی شده Lion Head که مثلاً ميخواست مايلو رو بسازه تو ساپورت کردن Fable III از کينکت گير کرده؟
کی گفته محو شده؟! آخرین نمایش مایلو تو همایش TED را دیدی؟! برو ببین تا نظرت عوض بشه :دی

• Like
Reactions: TCSCELL
وقتی میگه تاخیر نداره(یا حداقل کمه) حتما همینجوریه دیگه
نمیدونم چرا به بعضیا زیادی فشار میاد
:))

• Like
Reactions: qwertywolf
متاسفم ...
بنده از ماکروسافت خواهش می کنم که یه تریلر نشون بدن تا ما هم ۱به۱ بودن کینکت رو ببینیم!!
نمی دونم چرا ماکرو کینکتی که میاره نمایشګاه ها یکم تاخیر داره اما توی استدیو های خودش هیچ تاخیری نداره!!!
اګر دوستان تریلری از کینکت بدون تاخیر دارند به من نشون بدن تا بنده هم استفاده کنم!!!
مگه تریلر Star Wars توی سیرک E3 رو ندیدی؟ نه تنها 1:1 بود بلکه حرکات طرف رو جلو جلو پیش بینی می کرد طوری که از خود یارو هم زودتر عکس العمل نشون میداد :))
اولین باری نیست که از MS دروغ میشنویم ! :))
یه سوال ؟!؟
چرا با اینکه کینکت 1:1 هست + این همه بازی هاردکور (!) داره براش میاد ولی توی Gamescom بهترین سخت افزار move شد ؟!؟ :p
نه بابا شوخی کجا بود جوک بود:d فکر کنم روز ها رو با ماه رو اشتباه گرفته روز دروغ گفتن یه تایخ دیگه بود تا اون جا که یادمه .=))فکر کنم APRIL بود.
لابد سونی پارتی داره :))
اگه بالا سر بحثای این انجمن حداقل یه نفر هستش که فن نباشه , اون یه نفر لطف کنه ترولینگ دوستان تو تاپیک خبری که هیچ اشاره ای به رقیب نکرده و حتی هیچ یک از فن های مایکرو توش پست تحریک آمیز نداده رو باهاش برخورد کنه !

پیشاپیش ممنونم از اون یه نفر !

کافیه فقط 1 خبر راجع به کینکت میاد ؛ همه درصد نمکشون میره بالا !!! فقط مسخره بازی ...

اولین باری نیست که از MS دروغ میشنویم ! :))

جدی ؟! چندتاش رو بگو ...

محو شده ؟!!! ......

ببینم این کینکت ما رو رقاص میکنه یا نه :))

شما میخوای رقاص شی ؟ برو کلاس رقص . فکر کنم از کینکت ارزون تر باشه ...

بازم این بحث قدیمی و مسخره fanboy بازی:-/
اگه جلو خودتون رو نمیتونید بگیرید تا فن بوی بازی در نیارید حد اقل از عنوانتون خجالت بکشید
نصفتون که پستای این گونه دادید : عضو تحریریه/کاربر فعال / پرمیوم یوزر هستید
خواستم یوزراتون رو تو این پست بنویسم بی خیال شدم
======الان خبر اینه:
ماکروسافت : کینکت مانند فشار دادن دکمه سریع عمل می کند
چیزایی که قبلا نمایش داده شده مشخصه که آیا این حرف صحت داشته یا نه!
تازه از اون موقع شاید یه اصلاحاتی انجام دادن که دستگاه بهتر عمل میکنه
==============
حالا هی بیایین این دو تا ماس ماسک رو بزنید تو سر هم ببینید چی گیرتون میاد!

به به میبینم که بساط مزه پرونی فنای ps3 اینجا جمعه:d لطفا این همه استعدادتون رو اینجا هدر ندید به وقتش(وقتی کینکت اومد) باید خیلی انرژی بیشتر از این صرف کنید!
اگه این کینکت 1:1 نباشه، بهتره مایکرو بره دنبال ساخت "نرم افزار اموزش نقاشی برای دختران3 تا5 ساله با استفاده از کینکت"! تا اینکه بخواد برا جماعت گیمر بازی بسازه.
مطمئن باشید اگه اینهمه خرج کرده حتما به چیزی درست و درمونی توش داشته که روش سرمایه گذاری کنه.

البته شاید باز هم تونستن تاخیرش رو کمتر و کمتر کنن.... ولی 1:1 فکر نمیکنم امکان پذیر باشه!
خیلی سخته- مانیتورش 1:1 نیست:دی این که جای خود داره- ولی هر چی تاخیر رو بتونن کمتر کنن ،به خودشون لطف کردن -در نهایت پولش تو جیب خودشون خواهد رفت-مردم رو هم سر گرم میکنن

LOL...فقط همین عکسو داشته باشین تا به صحت حرف ماکرو پی ببرین ... ! 1:1 که هیچی ، 1:2 هستش ... !:))
original.gif

من نمی دونم وقتی حرف کینکت میشه ps3 فن ها همشون پیشگو و تحلیل گر و .. میشن.
الان اگه همین کینکت رو sony عرضه کرده بود بهترین وسیله ساخته شده توسط بشر تو تاریخ بود!!!!!

عزیزان الان هرکی واقعیت رو میگه میشه فن ... =))

اگه ما چرت و پرت گفتیم و شما درست میگین 1 عدد ویدیو 1:1 ازش نشون بدین من خودم طرفدارشم میخوام بخرم اما دیگه دروغ که هوناق نیست تو گلوشون گیر کنه ./:)

من تا الان تمام ویدیو هاش و ... هاش رو دنبال کردم از ویدیو آقا هومن از GAMESCOME تا .... درسته لگش نسبط به اول بهتر شده نه دیگه 1:1 که فکر میکنن مردم خر هستن هرچند شاید یه تعدا باشن که باور کنن اما دروغ هم حدی داره .:|#:-s

اگه 1:1 هستش پس چرا در نمایشگاه ها که باید مشتری جذب کنه 1:1 نیست :-/:|

یه دسته از دوستان هم زیادی کبک هستن و کلشون رو بد کردن تو برف هرکی هرچی میگه فن هستش شما پس چی هستین :-/......=))/:)

• Like
Reactions: mehdihoo
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or