ماکروسافت: روزی یک بار با Xbox One باید به اینترنت وصل شوید [آپدیت خبری]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one.jpg

درود.

آپدیدت خبری:

آقای هریسون اینبار وقتی با سایت Polygon صحبت کرد اذعان کرد این مسئله (اتصال یک روز کنسول) یک بحث بالقوه به شمار میاد و شرکت ماکروسافت هیچ گونه تاییدی برروی این اطلاعات ندارد. در کل هنوز این مسئله در ابهاlم قرار داره.

خبر تکذیب نشده، آقای Harrison به دو خبرگذاری kotaku و Polygon حرف ها جدا گونه ای زده و حرفی از این که این مسئله وجود خواهد داشت یا نه نزده به سایت Polygon در مصاحبش اذعان کرده شرکت ماکروسافت در حال حاضر هیچ گونه مهر تاییدی بر روی این مسئله نخواهد زد، در کل ماکرو اعلام کرده چیزی رو امروز تایید نخواهد کرد.

دیشب به وقت تهران بلاخره کنسول شرکت بزرک ماکروسافت یعنی Xbox One به همگان معرفی شد. بعد از نشان دادن برخی از عناوین این دستگاه، چیزی که بیشتر از همه ذهن گیمرها را به خود مشغول کرده بود شایعاتی بود مبنی بر همیشه آنلاین بودن کنسول که جوابی پیرامون این مسئله در کنفرانس دیروز داده نشد.

در همین راستا سایت معتبر Kotaku در مصاحبه‌ای که با اقای Phil Harrison معاون رئیس کمپانی داشت وی اذعان کرد نیازی به اتصال دائم و همیگشی کنسول نیست ولی باید در روز حتما یک بار به اینترنت متصل شوید. وی در ادامه اذعان کرد دستگاهای بسیار زیادی در زندگی ما وجود دارند که تابع وصل شدن به اینترنت می‌باشند و کنسول Xbox One هم یکی از آن‌ها می‌باشد. وی در ادامه می‌گوید متصل شدن به ما، به شما قابلیت‌های Xlive را ارائه می‌دهد؛ متصل بودن به ما به شما این امکان را می‌دهد که از نوآوری‌ها موجود با خبر شوید و آن‌ها را دانلود کنید و این به آن معنی نیست که شما باید همیشه انلاین باشید."

اقای هریسون در جواب به این سوال که چه موقع باید به اینترنت متصل شد اذعان کرد:

برای انجام بازی‌ها تک نفره نیازی به اتصال به Xbox Live ندارید ولی برای دسترسی به فیلم، بخش دانلود، بلو-ری و دیگر سرگرمی‌ها باید به اینترنت متصل باشید.

در اخر سخنگوی سایت Kotaku از وی می‌پرسد، اگر من بخواهم بازی single player را انجام بدهم باید هفتگی به اینترنت متصل باشم یا باید به صورت روزانه باشد؟

هریسون پاسخ می‌دهد، 24 ساعته است نه هفتگی.

Kotaku: یعنی من روزانه یک بار باید به اینترنت وصل شوم درست است؟

هریسون: بله درست است.

Source

آخرین ویرایش:
شما اگه مشکل داری و میخوای دزدی کنی لطفا بست نده به بقیه. نه اینکه مثلا الان شما یه نسل بازی اوریج خریدی واسه Xboxـتون حالا دیگه مشکل ما هست؟
================================================================================================
یه نسل با PS3 اوریج بازی کردیم به کسی نگفتیم دزد ، حالا یه عده از راه نرسیده میخوان عقب نیوفتن پا پیش گذاشتن. کسی اینجا با اوریج بازی کردن مشکلی نداره. مشکل اینه که حرف زوریه اینکه باید هر 24 ساعت یکبار آنلاین بشی تا بتونی بازی کنی اونم وقتی داری بازی اورجینال بازی میکنی. دیگه فن بازی تا حدی گنجایش داره. شاید یه عده توانایی مالی برای اینکه برای هر بازی 300 تومن هزینه کنن رو نداشته باشن. ایران هم که خداروشکر تو مارکتینگ مایکرو نیست. حالا اگه بروبچه های ایرانی کپی بازی کنن از مایکرو چی میخواد کم بشه؟ بازی رو که شرکت های دیگه میسازن نه مایکرو که بخواد ضرر کنه. حالا جالبیش اینجاست که ما ایرانی ها اصلا برای اونا اهمیت نداریم ولی ما خودمون رو داریم میکشیم که هرجوری شده از هر بولشیتی که معرفی کردن دفاع کنیم.

این حرف سونی فن ها بود که 360 فن ها رو دزد خطاب میکردن چون خودشون بازی اورجینال میخریدن و شده بودن شهروند قانون مدار..! چیزی که عوض داره گله نداره..
البته همین دوستان به ظاهر متمدن یک بازی رو به چهل نفر میفروختن و بعد میگفتن ما داریم که به رشد صنعت گیم کمک میکنیم.

این حرف سونی فن ها بود که 360 فن ها رو دزد خطاب میکردن چون خودشون بازی اورجینال میخریدن و شده بودن شهروند قانون مدار..! چیزی که عوض داره گله نداره..
البته همین دوستان به ظاهر متمدن یک بازی رو به چهل نفر میفروختن و بعد میگفتن ما داریم که به رشد صنعت گیم کمک میکنیم.
اگه قرار باشه هرکی هرچی گفت ربطش بدیم به بقیه که دیگه هیچی ;) ممکنه یه نفر یا چند نفر از فن های سونی گفته باشن ولی اینکه این نظر همه ی فن های سونی هست غلطه. من نظرم رو درباره ی بازیهای کپی گفتم.
فن Xbox میاد میگه کارکنان سونی بیان تو آبدارخونه ی مایکرو کار کنن ، تو باغچه کار کنن و ... . فن مایکرو میاد میگه چرا PS4 از گیم پد PS3 پشتیبانی نمیکنه و هزار تا چیز دیگه ولی اینا رو همه ی فن های مایکرو که نمیگن. با همون جمله ی اول کلی از فن های خود مایکرو برخورد کردن و مطمئنا در مورد فن های سونی هم همینطوره ولی کار شما که میخوای هرچیزی که گفته شده رو جبران کنی و بسطش بدی به همه از پایه اشتباهه. دوست ندارم به این موضوع ادامه بدم فقط قبول کن که کامنت قبلیت و طرز فکری که داری اشتباهه . اگه قبول نداری هم که چیزی نمیتونم بگم جز اینکه موفق باشی.

فرض کنید یه روز صبح وصل میشید به live بعد یه نامه میاد براتون :

کاربر محترم

چشم بلبلی

با عرض سلام

دیشب که کسی خونه نبود تو هم فکر میکردی هیشکی حواسش بهت نیست ما مشغول زاغ زنی بودیم. همه ما اینجا دیدیم چیکار کردی ناقلا :yes: فکر کردی کم الکیه.فیلمتم ضبط شده.:camera:یا یه سرویس یه ساله gold ازمون میخری یا همشو نشون بابات میدم.نگی نگفتی

با احترام فراوان

استیو بالمر

26460727568821079492.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

فرض کنید یه روز صبح وصل میشید به live بعد یه نامه میاد براتون :

کاربر محترم

چشم بلبلی

با عرض سلام

دیشب که کسی خونه نبود تو هم فکر میکردی هیشکی حواسش بهت نیست ما مشغول زاغ زنی بودیم. همه ما اینجا دیدیم چیکار کردی ناقلا :yes: فکر کردی کم الکیه.فیلمتم ضبط شده.:camera:یا یه سرویس یه ساله gold ازمون میخری یا همشو نشون بابات میدم.نگی نگفتی

با احترام فراوان

استیو بالمر

26460727568821079492.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خوبه حداقل نشون میده کارکنان ماکروسافت فارسی بلدن:))

منو که فن360 بودم و از اسم کاربریم هم معلومه واقعا نا امید کرد ولی به شخصه تو نسل بعد سمت کنسولی می رم که از لحاظ شرایطاقتصادی (تو بلبشوی مملکتمون) به صرفه باشه و هر کنسولی زودتر هک شدو می خرم و خودم یه 4 ملیون هم کنار گزاشتم ولی با کاری که ماکرو کرد و باعث شد دیشب ازشدت تیکه پرونی های فن سونی دوستان خودم با سر به دیوار بکوبم و چیزی واسه دفاع از برندمحبوب خودم نداشته باشم و ترجیح می دم کنسولی که زودتر هک میشرو بخرم با عرض شرمندگی از فن های ماکرو اون کنسول ps4 باشه

بد خورد تو ذوقم هیچ خبری از alan wake 2 نشد بهترین بازی که تو xbox 360 کردم alan wake بود یکی از بهترین بازی های عمرم شد...یکی به من بگه به چه دلیلی باید xbox one بگیریم؟؟؟

احتمالا منظورشون از اینکه هر 24 ساعت باید به نت وصل شید، هر 24 ساعتی که میخواید از کنسول استفاده کنید بوده وگرنه با عقل اصلا جور در نمیاد که یارو نمیخواد از کنسول استفاده کنه بعد هر روز روشنش کنه و حاضری بزنه :|.

البته همینش هم کار مزخرفیه چون به 1001 دلیل مسائلی میتونه پیش بیاد که دسترسی به اینترنت نباشه. مثال سادش میشه مسافرت به جایی که دسترسی به اینترنت نیست و یا مشکله.

بد خورد تو ذوقم هیچ خبری از alan wake 2 نشد بهترین بازی که تو xbox 360 کردم alan wake بود یکی از بهترین بازی های عمرم شد...یکی به من بگه به چه دلیلی باید xbox one بگیریم؟؟؟

اصلا به چه دليل بايد كنسول بگيريم!! چه xbox چه ps4 خيالتون راحت تا بياد كپي خور شه ما پير شديم
Going to Buy AlienWare Aura

اقای هریسون در جواب به این سوال که چه موقع باید به اینترنت متصل شد اذعان کرد:

برای انجام بازی‌ها تک نفره نیازی به اتصال به Xbox Live ندارید ولی برای دسترسی به فیلم، بخش دانلود، بلو-ری و دیگر سرگرمی‌ها باید به اینترنت متصل باشید.

22096524897968245690.jpg

احتمالا منظورشون از اینکه هر 24 ساعت باید به نت وصل شید، هر 24 ساعتی که میخواید از کنسول استفاده کنید بوده وگرنه با عقل اصلا جور در نمیاد که یارو نمیخواد از کنسول استفاده کنه بعد هر روز روشنش کنه و حاضری بزنه :|.

البته همینش هم کار مزخرفیه چون به 1001 دلیل مسائلی میتونه پیش بیاد که دسترسی به اینترنت نباشه. مثال سادش میشه مسافرت به جایی که دسترسی به اینترنت نیست و یا مشکله.
به اینصورته که اگر شما برای 24 ساعت به نت متصل نشی بازی غیر فعال میشه و تا وصل شدن دوباره امکان بازی کردن بصدورت افلاین وجود نداره.

در جواب مایکروسافت منم میگم :هر چند بار که دوست داری طرفداراتو مجبور کن به اینترنت وصل شن .عوضش منم ازت کنسول نمی خرم.به اردوگاه رقیب میروم تا شاید کمی احترام ببینم

بازارشو تو شرق اروپا و کشور های جهان سوم که نت مناسبی ندارن و قطعی برق عادیه از دست میده
خیلی راحت
شرق اروپا که مشکلی نداره میمونه جهان سوم که امیدوارم همیچین مشکلی پیش نیاد و ماکروسافت مطمئنا به این فکر میکنه

خوب من که قید xbox رو زدم
واقعا مسخره اس که باید روزی یه بار وصل بشی به اینترنت! شاید من خواستم برم یه جایی که چند روز به اینترنت دسترسی نداشته باشم ولی بخوام بازی کنم
برای جهان اولیا که همیشه اینترنت خوب و قابل اطمینان دارن اتصال دائم هم مشکلی نیست ولی ماها نمی تونم حساب کنیم اینترنت 1 ماه دیگه هست یا نه!

من قبلا به کینکت یه کم شک داشتم.
الان با این اوضاع شک ـم به مایکروسافت زیاد شده!
کینکت وقتی خاموش هست که صدا رو میشنوه...
دوربینش هم که عریض و اچ دی هست و قشنگ فیلم میگیره
روزی یک بار هم وصل بشی به اینترنت...
دیگه خیلی راحت تو خونه همه مردم یه جاسوس هست!:)

وقتی این امکان برای کینکت هست که کلمه xbox رو تشخیص میده از کجا معلوم به کلمات دیگه ای حساس نباشه و هنگام شنیدن اون ها ضبط و آپلود نکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or