ماکروسافت: روزی یک بار با Xbox One باید به اینترنت وصل شوید [آپدیت خبری]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one.jpg

درود.

آپدیدت خبری:

آقای هریسون اینبار وقتی با سایت Polygon صحبت کرد اذعان کرد این مسئله (اتصال یک روز کنسول) یک بحث بالقوه به شمار میاد و شرکت ماکروسافت هیچ گونه تاییدی برروی این اطلاعات ندارد. در کل هنوز این مسئله در ابهاlم قرار داره.

خبر تکذیب نشده، آقای Harrison به دو خبرگذاری kotaku و Polygon حرف ها جدا گونه ای زده و حرفی از این که این مسئله وجود خواهد داشت یا نه نزده به سایت Polygon در مصاحبش اذعان کرده شرکت ماکروسافت در حال حاضر هیچ گونه مهر تاییدی بر روی این مسئله نخواهد زد، در کل ماکرو اعلام کرده چیزی رو امروز تایید نخواهد کرد.

دیشب به وقت تهران بلاخره کنسول شرکت بزرک ماکروسافت یعنی Xbox One به همگان معرفی شد. بعد از نشان دادن برخی از عناوین این دستگاه، چیزی که بیشتر از همه ذهن گیمرها را به خود مشغول کرده بود شایعاتی بود مبنی بر همیشه آنلاین بودن کنسول که جوابی پیرامون این مسئله در کنفرانس دیروز داده نشد.

در همین راستا سایت معتبر Kotaku در مصاحبه‌ای که با اقای Phil Harrison معاون رئیس کمپانی داشت وی اذعان کرد نیازی به اتصال دائم و همیگشی کنسول نیست ولی باید در روز حتما یک بار به اینترنت متصل شوید. وی در ادامه اذعان کرد دستگاهای بسیار زیادی در زندگی ما وجود دارند که تابع وصل شدن به اینترنت می‌باشند و کنسول Xbox One هم یکی از آن‌ها می‌باشد. وی در ادامه می‌گوید متصل شدن به ما، به شما قابلیت‌های Xlive را ارائه می‌دهد؛ متصل بودن به ما به شما این امکان را می‌دهد که از نوآوری‌ها موجود با خبر شوید و آن‌ها را دانلود کنید و این به آن معنی نیست که شما باید همیشه انلاین باشید."

اقای هریسون در جواب به این سوال که چه موقع باید به اینترنت متصل شد اذعان کرد:

برای انجام بازی‌ها تک نفره نیازی به اتصال به Xbox Live ندارید ولی برای دسترسی به فیلم، بخش دانلود، بلو-ری و دیگر سرگرمی‌ها باید به اینترنت متصل باشید.

در اخر سخنگوی سایت Kotaku از وی می‌پرسد، اگر من بخواهم بازی single player را انجام بدهم باید هفتگی به اینترنت متصل باشم یا باید به صورت روزانه باشد؟

هریسون پاسخ می‌دهد، 24 ساعته است نه هفتگی.

Kotaku: یعنی من روزانه یک بار باید به اینترنت وصل شوم درست است؟

هریسون: بله درست است.

Source

آخرین ویرایش:
@اون هایی که پست منو نقل قول کردن:
مسخره بازی درنیارین من که نگفتم توطئه آمریکاس!:dتلویزیون ایران هم نگا نمیکنم.مغز متفکر هم نیستم:|
اصلا بحثم سر ایران و این چیزها نیست...
ولی خب مشکوک میزنه دیگه!وگرنه چه دردیه هر روز وصل بشی؟

چرا بعد از کنفرانس سونی همش خبرای خوب درباره کنسول میومد ، ولی الان بعد از معرفی کنسول ماکروسافت داره خبرای نا امید کننده میاد؟ یعنی منتظر باشیم بعد از E3 هم نوبت خبرای بد سونی میشه؟

مسخره بازی درنیارین من که نگفتم توطئه آمریکاس!:dتلویزیون ایران هم نگا نمیکنم.مغز متفکر هم نیستم:|
من هم موافقم!
مشکوک تر از اون اینکه این ویژگی مختص ایرانه ! احتمالا ابزار جدید CIA و FBI برای جاسوسی از مردم ایرانه!
چیز مشکوک تر این که xbox one عدد یک(از یک چشم اخرالزمانی اومده) داره و جمعش با 360 میشه 361 که این عدد تقسیم بر 666 (عدد شیطون) میشه 5!! یعنی پنتاگون!

توی این مصاحبه در مورد حریم شخصی کاربران هم صحبت شده و گویا امکان خاموش کردن دوربین وجود داره.

آخرین ویرایش:
کامنتا رو که خوندم یاد یه سونی فنی افتادم که میگفت: "کاش کنسول های نسل بعدی هیچکدوم هک نشن تا قیافه بعضی فن ها رو ببینیم"
:دی

كسي منو صدا زد؟:d
اون جمله هنوزم كه هنوزه تو امضام هست;;)
حالاهاحالاها مونده كه به ميزان شناخت من از فنهاي ايكس باكس پي ببريد:d

اینا از عواقب زیاد دیدن تلویزیون ایرانه ها :-??
مستند NSA و سریال Person of Interest رو هم ایرانی ها ساختن ؟
به عنوان کسی که کلا توی ماه شاید 1 ساعتم پای تلوزیون نشینه میگم : اینا طبیعت جامعه ی اطلاعاتیه . چیز عجیبی نیست که بخواد آدم بگه توهمه یا غیره . هیچ هم دور از ذهن نیست .
_____
هنوز هم میگم کلا 2-3 ماه دوام میاره این طرح :d

این قضیه آنلاین بودن همین الانش مطئن باشید تموم شده هست
مایکرو نمیتونه به تنهایی این DRM رو جا بندازه ... سونی هم باید شرکت کنه تو این گند کاری و گرنه بی خیال میشه

حالا وصل نشیم چی میشه ؟ می تونیم سینگل بزنیم یا ... !؟ :-/
هیچی اگه وصل نشی مثل مخابرات هی بهتون زنگ میزن و اس میدن آقا بیا حاضری بزن 1 هفتس غیب داری!!!!:d

- - -ویرایش - - -

حاجی فکرشو بکن مایکروسافت بیاد با کینکت حرف های ما ایرانی ها گوش کنه. ای حال میده همش فوش بدیم خودشون سر 1 هفته نشده قطعش میکنن.

حاجی فکرشو بکن مایکروسافت بیاد با کینکت حرف های ما ایرانی ها گوش کنه. ای حال میده همش فوش بدیم خودشون سر 1 هفته نشده قطعش میکنن.[/QUOTE]

اینو که گفتی یاد شاهکار اونشب بشه ها تو twich افتادم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or