ماکروسافت: روزی یک بار با Xbox One باید به اینترنت وصل شوید [آپدیت خبری]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one.jpg

درود.

آپدیدت خبری:

آقای هریسون اینبار وقتی با سایت Polygon صحبت کرد اذعان کرد این مسئله (اتصال یک روز کنسول) یک بحث بالقوه به شمار میاد و شرکت ماکروسافت هیچ گونه تاییدی برروی این اطلاعات ندارد. در کل هنوز این مسئله در ابهاlم قرار داره.

خبر تکذیب نشده، آقای Harrison به دو خبرگذاری kotaku و Polygon حرف ها جدا گونه ای زده و حرفی از این که این مسئله وجود خواهد داشت یا نه نزده به سایت Polygon در مصاحبش اذعان کرده شرکت ماکروسافت در حال حاضر هیچ گونه مهر تاییدی بر روی این مسئله نخواهد زد، در کل ماکرو اعلام کرده چیزی رو امروز تایید نخواهد کرد.

دیشب به وقت تهران بلاخره کنسول شرکت بزرک ماکروسافت یعنی Xbox One به همگان معرفی شد. بعد از نشان دادن برخی از عناوین این دستگاه، چیزی که بیشتر از همه ذهن گیمرها را به خود مشغول کرده بود شایعاتی بود مبنی بر همیشه آنلاین بودن کنسول که جوابی پیرامون این مسئله در کنفرانس دیروز داده نشد.

در همین راستا سایت معتبر Kotaku در مصاحبه‌ای که با اقای Phil Harrison معاون رئیس کمپانی داشت وی اذعان کرد نیازی به اتصال دائم و همیگشی کنسول نیست ولی باید در روز حتما یک بار به اینترنت متصل شوید. وی در ادامه اذعان کرد دستگاهای بسیار زیادی در زندگی ما وجود دارند که تابع وصل شدن به اینترنت می‌باشند و کنسول Xbox One هم یکی از آن‌ها می‌باشد. وی در ادامه می‌گوید متصل شدن به ما، به شما قابلیت‌های Xlive را ارائه می‌دهد؛ متصل بودن به ما به شما این امکان را می‌دهد که از نوآوری‌ها موجود با خبر شوید و آن‌ها را دانلود کنید و این به آن معنی نیست که شما باید همیشه انلاین باشید."

اقای هریسون در جواب به این سوال که چه موقع باید به اینترنت متصل شد اذعان کرد:

برای انجام بازی‌ها تک نفره نیازی به اتصال به Xbox Live ندارید ولی برای دسترسی به فیلم، بخش دانلود، بلو-ری و دیگر سرگرمی‌ها باید به اینترنت متصل باشید.

در اخر سخنگوی سایت Kotaku از وی می‌پرسد، اگر من بخواهم بازی single player را انجام بدهم باید هفتگی به اینترنت متصل باشم یا باید به صورت روزانه باشد؟

هریسون پاسخ می‌دهد، 24 ساعته است نه هفتگی.

Kotaku: یعنی من روزانه یک بار باید به اینترنت وصل شوم درست است؟

هریسون: بله درست است.

Source

آخرین ویرایش:
یعنی از این کارش آنچنان حالم بهم خورد که دیگه دوست ندارم ریخت ایکس باکس خودمم ببینم!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
این یعنی اخر ترول بود =))

خدایی مایکرو هم دیوانه هستا

آقا ما اصلا خواستیم کنسول رو ببریم تو دهات های new york بازی کنیم یا بریم تگزاس حالا اونجا که نت نداریم چه کار باید بکنیم :d(میدونم نیویورک کجاست نگید بی سوادم یک وقت )

واسه من که مهم نیست این مایکرو چیکار میکنه فقط میترسم سونی هم جوگیر بشه بره ازین کارا انجام بده اونوقت اصلا چیکار کنیم؟بریم سمت رایانه های شخصی:d
این مایکروسافت فکر میکنه همه جا شهرسازی شده و از اینترنت پر سرعت دارن لذت میبرن
حالا ما اگه خواستیم یه چند روزی با کنسولمون بریم مسافرتی جایی که نت نداشت باید چه کنیم؟

بابا مگه شماها با دایال اپ وصل می شید .من 24 ساعت هم بگه وصل باش می شم .اینترنت هم که فقط وقتی نهنگ ها گشنشون می شه می رن کاپلو می خورن قطع می شه :دی
تمام این کارا واسه اینه که دیگه اصلا فکر بازی کپی و ... نکنید .این نسل همه باید اورجینال بزنیم یعنی سالی یک بازی می خریم :))

این روشها نه توی ایران بلکه توی دنیا جواب نمیده شاید یکی دلش بخواد دستگاهشو یه هفته ببره خارج شهر باهاش بازی کنه اونوقت چی؟
این حرف خیلی مسخرست
البته اینم بگم احتمال داره کنسول مایکرو مثل 360 نیومده هک بشه و اصلا کار به اینجاها نکشه ولی درکل ایده بسیار مضحکی هست

همین که نیازی به اتصال دائم نداره خیلی خوبه !!

از این شخص یاد بگیرید خدای مثبت اندیشی

همتون رفتین گیر میدین به 24 ساعت یه بار اصلا نگا نمیکنید که خداراشکر اتصال دائم نیاز نداره

بعد یه چیزی

این چجور Single بازی کردنیه که باید به نت وصل بشیم؟؟؟؟؟

کاملا مشخصا که دلیل اصلی اتصال 24 ساعت یکبار به خاطر جلوگیری از اجرای بازیهای دست دوم روی کنسول هست!!
ببینید شما وقتی یه بازی رو روی کنسول اجرا میکنید سریال اون بازی در سیستم عامل کنسول ذخیره میشه و بعد از اتصال شما به LIVE اون کد به مایکروسافت ارسال میشه بعد مایکروسافت اون کد رو از طریق همون LIVE به تموم کنسولهای خودش ارسال میکنه که در اون صورت دیگه هیچ کنسولی تا مایکرو اجازه نده اون بازی رو اجرا نمیکنه!!!!
احتمال به یقیق دلیل اصلی اون توی همین مایه ها می تونه باشه!!!

قطع به یقین همچین چیزی هست ولی تا اونجایی که من فهمیدم بحث پروفایل بود ، احتمالا یه دیتابیس دارن واسه بازیا که روی فلان پروفایل بازی اجرا شد واسه پروفایل بعدی یه مبلغی باید بدی .
یعنی مایکرو اگه یه همچین حماقتی تو نسل جدید بکنه امیدوارم One هر چه سریعتر به سرنوشت Saturn دچار بشه ~x(

اینترنت داشته باشی مشکلی نیست حالا روزی یکبار وصلش میکنی..
کاش هفتگی بود..

در کل باز هم خدا رو شکر اتصال دائم نمیخواد..

البته وقتی هک بشه این بساط هم می ریزه به هم..

متصل شدن به ما، به شما قابلیت‌های Xlive را ارائه می‌دهد؛ متصل بودن به ما به شما این امکان را می‌دهد که از نوآوری‌ها موجود با خبر شوید و آن‌ها را دانلود کنید
متصل بودن به شما به شما این امکان رو میده که راحت کاستومر خودتون رو trace کنید که دیگه نتونه بازی کپی روش اجرا کنه .
چرا نمیتونن با مخاطب خودشون صادق باشن؟ یعنی کسی نخواد از این امکاناتی که گقته شامل باخبر شدن از نوآوری و هزارتا بولشیت دیگه باخبر بشه باید چیکار کنه؟ زوریه مگه؟ مثل بچه ی آدم بیا بگو این اتصال برای جلوگیری از هک شدن کنسوله نه اینکه Blah blah blah ردیف کنی و اعصاب ملتو بریزی بهم.
یکم احترام به مشتری رو از سونی یاد بگیرن که همه جوره خواسته های مشتری های خودش و بازیسازان رو برای کنسول نسل بعد خودش تامین کرد و من هرچی فکر میکنم هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه که PS4 کاستی داشته باشه تو اون زمینه.
باید به طرفداران مایکرو تبریک بگم واسه ساپورتی که ازشون از طرف مایکرو شد.
انصافا بعد از معرفی PS4 یه خبر بد راجع بهش اومد بیرون؟ از صبح تا حالا دارم خبرهای بد میخونم که همشون باعث دلسردی ـه بیشتر فن های خودش هست وگرنه واسه ما که فرقی نداره. من به شخصه PS4 خواهم خرید ولی آدم تعجب میکنه از اینکه میبینه شرکتی که داره دومین نسل حضورش رو تو این صنعت تجربه میکنه و وارد نسل سوم میشه ، بعد ار این همه سال تجربه و هزار تا چیز دیگه ، با همچین ایده هایی قدم به نسل بعد میزاره. هرچند تو امریکا این ایده ها خریدار دارند ولی مطمئنا کسی که هدفش بازی کردن باشه انتخاب اولش دیگه XBOX نخواهد بود.
پشتیبانی نکردن از بازیهای نسل قبل به دلیل اینکه معماری کنسول عوض شده یه چیز طبیعیه ولی اینکه بدون کینکت کار نمیکنه و بازی هم فقط واسهیک پروفایل اکتیو میشه و اتصال روزانه و خدا میدونه چه چیزهای دیگه ای گذاشتن آروم آروم خبراشو پخش کنن دیگه خیلی ناامید کنندست.

آخرین ویرایش:
دیشب خبرای خوش پشت سر هم داشتن سرازیر میشدن(خصوصا وطنی) نفهمیدم چی به چی شد.الان که یکم خودمو پیدا کردم میبینم xbox360 رو چسبوندن به یه گیرنده دیجیتال بعدشم کردن تو اون قوطی روغن و میخان به خرد مردم بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or