شایعه ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Terova

No Trolls
کاربر سایت
طبق شایعات جدید ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد
این اقدام جدای از ساخت کنسول اصلی شرکت هست و صرفا گامی بلند برای ساخت کنسول هیبریدی وعده داده شده ماکروسافت هست

Xbox Planning New OEM Mini PC For 2026 After Handheld, Says Insider

1000020652.jpg

پخت و پز جدید

آخه منطقی نیست بیخیال این همه هزینه(حالا هر چقدر) و زمانی که برای تکمیل کردن لایبرری بکواردها داشتن بشن و یکباره بندازنشون دور.
تو شایعه ها هم داشتیم که AMD براشون APU کاستوم شده داره طراحی میکنه که کار XSX رو هم انجام میده.

اما خب این حتما به این معنی نیست که این کنسول قطعا یه سخت افزار نسل دهمی هم داره که مثل PS6 قراره که بازیهای اون نسل رو هم اجرا کنه.

میشه گفت این حالت به نظرم بیشتر محتمله:
که اون بخشی از این دستگاه میتونه کنسول نام داشته باشه چرا که میتونه بازیهای نسل قبل ایکس باکس رو بصورت بکوارد اجرا کنه و از طرفی هم که خب پی سیه و بازیهای نسل جدید رو هم اجرا میکنه.
این با اون کامنتهایی که میگن این محصول هیبریدیه هم جور در میاد.

من بعد از این شایعه هایی که این چندوقته اومده به این رسیدم که اصلا منطقی نیست که هم PC باشه و هم کنسول نسل دهمی.
شاید اشتباه کنم ولی به نظرم این نتیجه گیری از این شایعه هایی که اومده فعالا منطقی تره.

روی این حساب فکر نکنم GTA VI براش قابل اجرا باشه و برای اجرای اون باید خریدارها صبر کنن که روی PC پورت بشه.
مگر اینکه بکوارد XSX رو اجرا کنه GTA. طبیعی هم هست که صبر کنن مثل نسل گذشته اول ورژن نسل دهمی بازی بیاد بعد نسخه PC. البته این منوط به اینه که PS6 هم آخر 2027 عرضه شده باشه که واقعا نمیدونم میشه یا نمیشه.

به نظر منم غیر ممکنه یه دیوایسی هم ساختار pc داشته باشه هم کنسول نسل دهمی. یه مقدارم دقت کنیم همه جا گفتن آره بازیای اکس باکسم اجرا میکنه پلی استیشنم اجرا میکنه. یعنی میخوان در عین اینکه باعث کج فهمی تو مخاطبشون بشن دروغم نگفته باشن. حالا چطوری؟ پلی استیشن که در اصل منظور این بوده که استیم رو میشه نصب کرد چون این دیوایس اساسا یه PC ـه خب پس مشکلی تو نصب استیم نیست. ولی چرا میگن بازیای اکس باکسو اجرا میکنه؟ سادس :D چون رسما به جز halo 5 تمام بازیای اکس باکس وان به بعد چه فرست پارتی چه ترد پارتی روی پی سی هم منتشر شده. میمونه چند تا دونه بازی انحصاری کنسولی xbox 360 و xbox original که اونم با یه شبیه ساز ساده 4K 120FPS ردیفش میکنن میره :D پس در عمل دروغ نگفتن که بازیای اکس باکسو اجرا میکنه ولی کاملا یه جور گفتن که همه فکر کنن این جادوگرا یه دیوایسی ساختن که هم کنسوله هم پی سی در صورتی که فقط یه پی سی ساده با UI اکس باکسه احتمالا.

هیبرید و PC/Xbox و این چیزا ازون دسته مزخرفات مخصوص مدیرای مایکروئه که میره کنار تولز و esram و این چیزا.
یعنی همون بازی پی سی مایکروسافت رو روی کنسول به عنوان بازی کنسولی میدن به مشتری اینطوری هم شاید بشه :دی بحث ترد پارتی ها مطرح میشه، پس با توجه به همین داستان ترد پارتی ها فرض کردید جی تی ای 6 نداره چون رو پی سی هنوز نیومده؟

بازی های قبلی هم که یا همون پی سی هستند یا بکوارد همونطور که گفتی...

*اینا در صورتی هست که نیتیو نسل دهی کنسولی اجرا نکنه و پی سی اجرا کنه به جاش...

به نظر من سوال مهم تر اینه که اساسا این محصول برای کی داره ساخته میشه و مخاطبش چه قشریه؟ یعنی دقیقا کی میره پول بده یه کنسول/پی سی خیلی گرون قیمت با اسم مایکروسافت بخره؟
نسل بعدی سئوال گیمرها این میشه که وقتی من میتونم دی وان اکثر بازی ها روی XBOX بازی کنم چرا باید 60 70 دلار بدم اون روی PS6 بازی کنم؟ اونم با سخت افزار کژوال و ضعیف تر؟

یعنی همون بازی پی سی مایکروسافت رو روی کنسول به عنوان بازی کنسولی میدن به مشتری اینطوری هم شاید بشه :دی بحث ترد پارتی ها مطرح میشه، پس با توجه به همین داستان ترد پارتی ها فرض کردید جی تی ای 6 نداره چون رو پی سی هنوز نیومده؟

بازی های قبلی هم که یا همون پی سی هستند یا بکوارد همونطور که گفتی...
اگه درست یادم باشه مایکرو همیشه گفته دیوایس بعدیمون بازی های اکس باکس رو هم اجرا میکنه. خب دروغ نگفته واقعا :D همونجور که وقتی خبر میاد اکس باکس بعدی بازیای پلی استیشن رو اجرا میکنه دروغ نیست. چون اکس باکس بعدی یه پی سی ـه که میشه روش استیم نصب کرد بازیای PS و اکس باکس رو از استیم گرفت بازی کرد :D

حالا تفکر غالب اینه که شاید یه حالت سری اکس هم داشته باشه که مثلا باهاش بشه یه بازی مثل GTA رو هم بازی کرد ولی من میگم همونم نداره. حتی اکس باکس وانم نداره. صرفا شاید در بهترین حالت یه شبیه سازی چیزی از نسل 6 و 7 داشته باشه همین.

فقط کلمات رو با دقت انتخاب کردن و بدون شک سایتای خبریم با همکاری باهاشون این فاز رو دادن که کنسول مایکروسافت قابلیت نصب استیم رو هم داره.

اگه درست یادم باشه مایکرو همیشه گفته دیوایس بعدیمون بازی های اکس باکس رو هم اجرا میکنه. خب دروغ نگفته واقعا :D همونجور که وقتی خبر میاد اکس باکس بعدی بازیای پلی استیشن رو اجرا میکنه دروغ نیست. چون اکس باکس بعدی یه پی سی ـه که میشه روش استیم نصب کرد بازیای PS و اکس باکس رو از استیم گرفت بازی کرد :D

حالا تفکر غالب اینه که شاید یه حالت سری اکس هم داشته باشه که مثلا باهاش بشه یه بازی مثل GTA رو هم بازی کرد ولی من میگم همونم نداره. حتی اکس باکس وانم نداره. صرفا شاید در بهترین حالت یه شبیه سازی چیزی از نسل 6 و 7 داشته باشه همین.

فقط کلمات رو با دقت انتخاب کردن و بدون شک سایتای خبریم با همکاری باهاشون این فاز رو دادن که کنسول مایکروسافت قابلیت نصب استیم رو هم داره.
به نظرم فقط و فقط یه چیز میشه از کنسول بعدی مایکروسافت فهمید. PC با ظاهر Xbox برای جلوگیری از اعتراض فن بیس. حالا اینکه قراره ثرد پارتی ها مثل لنوو و ایسوس و ام اس آی با کانفیگ های مختلف اینو بسازن و قیمت هایی که شک ندارم زیر 850 دلار نیستن (برای پایین ترین کانفیگ)، فقط کار توسعه دهنده ها رو برای بهینه سازی سخت تر میکنه. مگر اینکه تنظیمات دقیقا مثل PC باشه و خود پلیر بره سیخ بده تا فریم / رزولوشن تنظیم کنه.

تریکش هم اینه که میتونی بازی های استیم (همون پلی استیشن شما بگو) روی این کنسول اجرا کنی. با همین ترفند فن بیس هم خوشحاله که با یه تیر دو نشون زده و به نفع سونی هم تموم میشه. چون بازی ها رو میاره روی استیم، اگه بیشتر فروش رفت سودش هم میبره، هزار تومن هم تو جیب مایکروسافت نمیره اینجوری، لازمم نیس به مولتی پلتفرم شدن فکر کنه چون برای PC مستقیما بازی میده که اونم No man's land به حساب میاد و همه راضی ان.

امیدوارم دسته های پلی استیشن هم روش وصل بشن که اوناهم بیشتر فروش برن تا طرفدار های ایکس باکس طعم فناوری باتری لیتیومی که از گوشی های 3 دهه پیش وجود داشته رو در کنار ارگونومی خوش دست بچشن ☺️

نسل بعدی سئوال گیمرها این میشه که وقتی من میتونم دی وان اکثر بازی ها روی XBOX بازی کنم چرا باید 60 70 دلار بدم اون روی PS6 بازی کنم؟ اونم با سخت افزار کژوال و ضعیف تر؟
ترسم نرسی به کعبه اعرابی این راحی که میروی به ترکستان است
همین الانشم اکثر تردپارتی ها زیربار گیمپس نمیرن مگر این که مایکی بخواد حسابی سبیلشون رو چرب کنه که با توجه به داستان بالدرز گیت و هزینه های که پیشنهاد دادن بعید میدونم
یا هم انقدر طول بکشه که قشنگ بازیه کهنه بشه بعد بیارن رو گیم پس که در اون صورت رو پلاس هم میاد
بعد نه کنسول سونی اومده نه کنسول مایکی شما چجوری پرونده کنسول رو بستی؟ الان 2 نسله که ایکس باکس رو کاغذ کنسولش قوی تر بوده اما در عمل پلی استیشن ضعیف تر که نبوده، خیلی جاها عملکرد بهتری هم داشته پس جوگیر نشو
اگه کنسول نسل بعد مایکی مثل ROG XBOX باشه از همین الان سنگ قبر براش سفارش بدید که معطل نشید

اونایی که گیمینگ دیوایس اصلی شون فقط پلی استیشن هست؟

اینطوری به بازی های پی سی و اکس باکس کنار هم دسترسی پیدا میکنند، مخصوصا که کنسول گیمر هستند و حوصله پی سی گیمینگ داشتن ندارند، از این نظر خلا پی سی و استیم براشون راحت پر میشه، شبیه کاری که استیم مشین هم میتونست بکنه اما اینجا اکس باکس هم هست بازی های مایکرو و سرویس های مایکرو هم داره...

+ 20 30 میلیون فن بیس اکس باکس (شاید تا 40 50 میلیون) که در هر صورت کنسول اکس باکس رو میگیرند، شاید کنسول واقعا چند تا کانفیگ داره طوری که همه رو پوشش بده، از گرون تا ارزون از نظر قیمت و پرفورمنس و بازار...

عملا مایکرو راه خودش رو از سونی جدا میکنه اما بازار سونی همچنان هدفش هست، بدون مزاحمت سونی بازار خودش رو میسازه... شبیه کاری که نینتندو کرد از نسل 5 به بعد... سونی هم سر جای خودشه نفر اول کنسول خونگی و کلا کنسول گیمینگ، که سونی هم از طریق پی سی به بازار مایکرو دسترسی پیدا میکنه بعد اومدن بازی هاش رو پی سی... تا برسیم به کلود...

برای دسترسی به بازی های مایکروسافت نیازی به خرید یه PC با لوگو Xbox نیست. هرکی دلش خواست میتونه عین بازی های دیگه خیلی راحت بره رو PS بخره بازی کنه. انحصاری وجود نداره که بخاطرش کسی بخواد پول به یه دیوایس بدون هویت با قیمت بالا بده. کسی هم که میخواد PC داشته باشه، یحتمل پول به همچین دیوایسی نمیده، میره PC میگیره واقعا. این محصول جدید مایکروسافت حتا بی هویت تر از Xbox هاش در این نسله و بخصوص با قیمت عجیب غریبی که یحتمل خواهد داشت میشه یه محصول خیلی لاکژری برای یه مخاطب خیلی خیلی خاص و محدود.

پسر خوب این چیزی که میگی الانم هست. ولی اگه کسی میخواست بره عوض بازی خریدن گیم پس بگیره که Xbox تعطیل نمیشد مایکروسافت بازی هاشو مالتی پلتفرم کنه. ایk حرف ها همش توهمات مدیران مایکروسافته و خیلی وقته خودشونم دیگه بهش اعتقاد ندارن.

به هر حال الان دوباره معدود فن های باقی مونده اکس باکس سعی دوست دارن متصور باشن این محصول جدید یه چیز انقلابیه و داره بازار رو تغییر میده و چه میدونم فولانه و بهمان اما واقعیت اینه که یه شکست تجاری جدیده. حتا بدتر از سریزها. زمان نشون میده وقتی امد چقدر ازش استقبال میشه.

آخرین ویرایش:
پسر خوب این چیزی که میگی الانم هست. ولی اگه کسی میخواست بره عوض بازی خریدن گیم پس بگیره که Xbox تعطیل نمیشد مایکروسافت بازی هاشو مالتی پلتفرم کنه. ایده حرف ها همش توهمات مدیران مایکروسافته و خیلی وقته خودشونم دیگه بهش اعتقاد ندارن.

به هر حال الان دوباره معدود فن های باقی مونده اکس باکس سعی دوست دارن متصور باشن این محصول جدید یه چیز انقلابیه و داره بازار رو تغییر میده و چه میدونم فولانه و بهمان اما واقعیت اینه که یه شکست تجاری جدیده. حتا بدتر از سریزها. زمان نشون میده وقتی امد چقدر ازش استقبال میشه.
این چیزی که الان هست حساب نکن
نسل بعد حتما تغییرات اساسی میده یکیش بکوارد کل بازی های نسل‌های قبله که وعده داده از اون ور اجرای تمام استورها و اجرای ویندوز و کنسول قوی تر و سیستم Anywhere و... همه خریدار هاردکور مجاب میکنه بیاد این سمت

این چیزی که الان هست حساب نکن
نسل بعد حتما تغییرات اساسی میده یکیش بکوارد کل بازی های نسل‌های قبله که وعده داده از اون ور اجرای تمام استورها و اجرای ویندوز و کنسول قوی تر و سیستم Anywhere و... همه خریدار هاردکور مجاب میکنه بیاد این سمت
اینکه میگی کنسول قویتر یعنی آخر سال بعد که GTA VI واسه کنسولا منتشر میشه مردم میتونن رو اکس باکس جدید مایکروسافت بازیش کنن دیگه درسته؟

1000020682.jpg

گویا تغییرات اقلیمی گریبانگیر سونی شده

اینکه میگی کنسول قویتر یعنی آخر سال بعد که GTA VI واسه کنسولا منتشر میشه مردم میتونن رو اکس باکس جدید مایکروسافت بازیش کنن دیگه درسته؟
چه ربطی داره؟ کنسول ماکروسافت به احتمال ۲۰۲۸ میاد GTA دو سال زودتر میاد

من حدس میزنم سیستمش اینجوری باشه که فرض اگه 2026 کنسول پی سی یا هر اسمی که داره منتشر بشه تا چند سالی که بازی ها بین نسلی هستن میاد بازی هایی که نسخه pc فعلا ندارن مثل GTA رو بر مبنای نسخه سریز اجرا میکنه و بقیه بازی هایی که نسخه PC دارن بر اساس همون نسخه اجرا میکنه

هر چی جلوتر هم بریم کم کم میان نسلی ها تموم میشن و کل تمرکز میره روی اجرا نسخه PC

این تصور من از اخباری هست که تا الان شنیدم حالا چقدر درست باشه باید زمان بدیم تا اطلاعات بیشتری بیاد :pepsi:

مردم می‌تونن روی هر کنسول جدیدی بازی کنن، ولی همون قسمتی که به کنسول مربوطه. معماری سخت‌افزاری دو نسل قبلی کاملا شبیه x86-x64 هستش. حتی نرم‌افزاری هم بسیار شبیه هست. چون از directx 12 استفاده می‌کردن، با روشهای متفاوتی می‌تونه روی ویندوز هم اجراشون‌ کنه.

یا یک لایه xbox api بین ویندز و بازی‌های xbox series و one بذاره. یا تو قسمت هایپر وایزر بیاد قسمت مدنظرش از OS XBOX series رو لود کنه چون خیلی از منابع ویندوز و OS کنسول یکی هست.
اما روی ویندوز قابل بازی نیست. نهایت اپدیت کوچیکی بده در حد PS5 Pro بازی ۶۰ فریم بشه و یه چیزایی بهتر بشه.

اگر مثل نسخه‌ی قبلی GTA باشه، احتمالا ۱.۵-۲ سال بعد از عرضه‌ی کنسول‌های نسل بعد، راک‌استار آپدیت جدید میده یا اینکه نسخه‌ی جدید بهمون می‌فروشه. احتمال دومی بیشتره😁

• Like
Reactions: He!n3ger
View attachment 399934

گویا تغییرات اقلیمی گریبانگیر سونی شده

چه ربطی داره؟ کنسول ماکروسافت به احتمال ۲۰۲۸ میاد GTA دو سال زودتر میاد
حالا فرض بگیریم تا وقتی کنسول(؟) جدید مایکروسافت میاد GTA هنوز برای پی سی منتشر نشده باشه. خریدار اون دیوایس میتونه به نسخه کنسولیش دسترسی پیدا کنه؟ کلاد هم نه، کاملا نیتیو و نصبی.

اون عکسه عالیه :D قشنگ خشم و فشار و اشک طراحش رو موقع ادیت میتونم ببینم. امیدوارم بتونه آرامش رو بالاخره تو زندگی تجربه کنه.

من حدس میزنم سیستمش اینجوری باشه که فرض اگه 2026 کنسول پی سی یا هر اسمی که داره منتشر بشه تا چند سالی که بازی ها بین نسلی هستن میاد بازی هایی که نسخه pc فعلا ندارن مثل GTA رو بر مبنای نسخه سریز اجرا میکنه و بقیه بازی هایی که نسخه PC دارن بر اساس همون نسخه اجرا میکنه

هر چی جلوتر هم بریم کم کم میان نسلی ها تموم میشن و کل تمرکز میره روی اجرا نسخه PC

این تصور من از اخباری هست که تا الان شنیدم حالا چقدر درست باشه باید زمان بدیم تا اطلاعات بیشتری بیاد :pepsi:
جایی شایعه یا بیانیه رسمی اومده که دیوایس جدید قادر به اجرای بازی های سریز هست؟ چون من هر جا شنیدم کلمه اکس باکس به کار رفته. مایکرو گفته دستگاهمون بازیای اکس باکسم اجرا میکنه که خب تمام بازیای اکس باکس نسخه پی سی هم دارن :D

نظر من اینه که هیچ بازی ای از سریز یا وان روی این دستگاه اجرا نمیشه مگر اینکه نسخه پی سی داشته باشه.

مردم می‌تونن روی هر کنسول جدیدی بازی کنن، ولی همون قسمتی که به کنسول مربوطه. معماری سخت‌افزاری دو نسل قبلی کاملا شبیه x86-x64 هستش. حتی نرم‌افزاری هم بسیار شبیه هست. چون از directx 12 استفاده می‌کردن، با روشهای متفاوتی می‌تونه روی ویندوز هم اجراشون‌ کنه.

یا یک لایه xbox api بین ویندز و بازی‌های xbox series و one بذاره. یا تو قسمت هایپر وایزر بیاد قسمت مدنظرش از OS XBOX series رو لود کنه چون خیلی از منابع ویندوز و OS کنسول یکی هست.
اما روی ویندوز قابل بازی نیست. نهایت اپدیت کوچیکی بده در حد PS5 Pro بازی ۶۰ فریم بشه و یه چیزایی بهتر بشه.

اگر مثل نسخه‌ی قبلی GTA باشه، احتمالا ۱.۵-۲ سال بعد از عرضه‌ی کنسول‌های نسل بعد، راک‌استار آپدیت جدید میده یا اینکه نسخه‌ی جدید بهمون می‌فروشه. احتمال دومی بیشتره😁

مایکرو چرا باید بیاد این همه هزینه کنه که یه سیستم پیچیده طراحی کنه که بیاد تبدیل به سریز اکس شه و بازیاشو اجرا کنه؟ هیچ بازی ای وجود نداره که انحصار سریز اکس باشه. تمامشون نسخه پی سی هم دارن.

من فکر میکنم نهایت این دیوایس جدید یه پی سی با یه سیستم عامل بهینه ویندوزی مثلا اسمشم میذاره xbox os مثل steam deck و steam os. کمپانی های سخت افزاری ترد پارتی هم با همین سیستم عامل جدید ویندوزی دستگاه میدن بیرون. هیچ خبری از ترکیب کنسول و پی سی نخواهد بود.

حالا فرض بگیریم تا وقتی کنسول(؟) جدید مایکروسافت میاد GTA هنوز برای پی سی منتشر نشده باشه. خریدار اون دیوایس میتونه به نسخه کنسولیش دسترسی پیدا کنه؟ کلاد هم نه، کاملا نیتیو و نصبی.

اون عکسه عالیه :D قشنگ خشم و فشار و اشک طراحش رو موقع ادیت میتونم ببینم. امیدوارم بتونه آرامش رو بالاخره تو زندگی تجربه کنه.

جایی شایعه یا بیانیه رسمی اومده که دیوایس جدید قادر به اجرای بازی های سریز هست؟ چون من هر جا شنیدم کلمه اکس باکس به کار رفته. مایکرو گفته دستگاهمون بازیای اکس باکسم اجرا میکنه که خب تمام بازیای اکس باکس نسخه پی سی هم دارن :D

نظر من اینه که هیچ بازی ای از سریز یا وان روی این دستگاه اجرا نمیشه مگر اینکه نسخه پی سی داشته باشه.

مایکرو چرا باید بیاد این همه هزینه کنه که یه سیستم پیچیده طراحی کنه که بیاد تبدیل به سریز اکس شه و بازیاشو اجرا کنه؟ هیچ بازی ای وجود نداره که انحصار سریز اکس باشه. تمامشون نسخه پی سی هم دارن.

من فکر میکنم نهایت این دیوایس جدید یه پی سی با یه سیستم عامل بهینه ویندوزی مثلا اسمشم میذاره xbox os مثل steam deck و steam os. کمپانی های سخت افزاری ترد پارتی هم با همین سیستم عامل جدید ویندوزی دستگاه میدن بیرون. هیچ خبری از ترکیب کنسول و پی سی نخواهد بود.
هنوز کامل معلوم نیست چی میشه
ولی با توجه به اینکه ماکرو با AMD سر ساخت یک چیپ اختصاصی داره همکاری میکنه کنسول بعدیش به احتمال یک کنسول اختصاصی هست و یک PC نیست اینجوری همه بازیها براش پورت میشه

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or