شایعه ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Terova

No Trolls
کاربر سایت
طبق شایعات جدید ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد
این اقدام جدای از ساخت کنسول اصلی شرکت هست و صرفا گامی بلند برای ساخت کنسول هیبریدی وعده داده شده ماکروسافت هست

Xbox Planning New OEM Mini PC For 2026 After Handheld, Says Insider

1000020652.jpg

پخت و پز جدید

جایی شایعه یا بیانیه رسمی اومده که دیوایس جدید قادر به اجرای بازی های سریز هست؟ چون من هر جا شنیدم کلمه اکس باکس به کار رفته. مایکرو گفته دستگاهمون بازیای اکس باکسم اجرا میکنه که خب تمام بازیای اکس باکس نسخه پی سی هم دارن :D

نظر من اینه که هیچ بازی ای از سریز یا وان روی این دستگاه اجرا نمیشه مگر اینکه نسخه پی سی داشته باشه.

دقت کنی نوشتم من حدس میزنم اگه بیانیه رسمی بود که نیاز نبود من حدس بزنم :D

البته حدس من بر اساس شایعات و لیک هایی هست که توی اینترنت پخش شده ولی تا تایید رسمی نمیشه روی هر شایعه ای حساب باز کرد من اون مواردی که منطقی تر هستن رو گفتم:D

یه سری بازی ها نسخه pc کلا ندارن مثل crash team racing یا gta 6 که معلوم نیست کی بیاد و یه سری بازی دیگه

البته تعدادشون زیاد نیست ولی به هر حال وجود داره

از طرفی همه بازیا روی استور ویندوز منتشر نشدن که مایکروسافت بتونه بر اساس اکانت xbox کاربر نسخه ویندوز اجرا کنه در نتیجه همچنان نیاز داره بازی های کنسولی حداقل تا بیشتر شدن بازی های استورش اجرا کنه

آخرین ویرایش:
جزکوردن : این مینی پی‌سی یک دستگاه نه چندان قدرتمند و با قیمت مناسب است و بیشتر جنبه آزمایشی دارد و ماکروسافت قصد دارد این ایده کنسول هیبریدی را اول در مارکت تست کند

به گفته کوردن او مطمئن است که این کیس در سال 2026 منتشر می‌شود زیرا ماکروسافت قصد دارد ببیند یک دستگاه هیبرید خانگی به مانند کنسول اصلی که 2027 خواهد آمد چگونه خواهد بود و اگر مشکلاتی دارد آنها را در کنسول اصلی خود برطرف کند.

جزکوردن : این مینی پی‌سی یک دستگاه نه چندان قدرتمند و با قیمت مناسب است و بیشتر جنبه آزمایشی دارد و ماکروسافت قصد دارد این ایده کنسول هیبریدی را اول در مارکت تست کند

به گفته کوردن او مطمئن است که این کیس در سال 2026 منتشر می‌شود زیرا ماکروسافت قصد دارد ببیند یک دستگاه هیبرید خانگی به مانند کنسول اصلی که 2027 خواهد آمد چگونه خواهد بود و اگر مشکلاتی دارد آنها را در کنسول اصلی خود برطرف کند.
حالا یک مدت دیگه سونی هم طبق معمول یک همچین اسکی میره و سونی فن ها میان میگن تقلید؟ کدوم تقلید؟ سونی ۶۰ سال پیش اولین دیوایس هیبریدی درست کرده بود یک واکمن ساخته بود هیبریدی هم کاست پخش میکرد هم موج رادیو می‌گرفت

حالا یک مدت دیگه سونی هم طبق معمول یک همچین اسکی میره و سونی فن ها میان میگن تقلید؟ کدوم تقلید؟ سونی ۶۰ سال پیش اولین دیوایس هیبریدی درست کرده بود یک واکمن ساخته بود هیبریدی هم کاست پخش میکرد هم موج رادیو می‌گرفت
البته امین جز کوردن نظر خودشو گفته معلوم نیست چقدر واقعی هست .

اگه تعصب رو کنار بزارید این خبر یعنی فاجعه. یعنی دیگه ماکروسافت خودش نمیخواد کنسول تولید کنه و با شرکت ثالث همکاری میکنه مثل rog x. یه نگاه به rog x هم کنید تمام حرف ها میخونه. هم pc هست هم استیم رو داره هم دکمه مخصوص xbox برای استور خودش. تا حالا ۷۰۰ هزار تا فروش کرده. خدا بده برکت

• Like
Reactions: Zack.Fair
اگه تعصب رو کنار بزارید این خبر یعنی فاجعه. یعنی دیگه ماکروسافت خودش نمیخواد کنسول تولید کنه و با شرکت ثالث همکاری میکنه مثل rog x. یه نگاه به rog x هم کنید تمام حرف ها میخونه. هم pc هست هم استیم رو داره هم دکمه مخصوص xbox برای استور خودش. تا حالا ۷۰۰ هزار تا فروش کرده. خدا بده برکت
++++
برای ورژن زغالی پیشنهاد میکنم با اینتل همکاری کنه:
Microsoft intel nuc
که دوستان میتونن روش بکوارد کارت بازی ویندوز ایکس پی رو تجربه کنند.. و برای مصارف مهمتر که مدنظر باند و‌ نادلا هست که همانا آفیس و وبگردی و... هستند هم کاربرد داره

یه ورژن هندلی هم میتونه بده با همکاری تولید کنندگان زیرو کلاینت... که کامل همه صفا کنند...

پ.ن: داداش کلا از رقابت دراومده مایکروسافت
PC/Console نمیدونم چه صیغه ایه دقیقا
دستگاهیه که به شونصد استور و ایسوس و... هم نفع میرسونه

• Like
Reactions: darkworld
700 هزارتا؟!
آمار رسمیه؟
=======
استیم دک بعد از نزدیک به 4سال میگن تازه حدود 4 میلیون فروخته که خب این هم رسمی نیست و برآورده.
فکر کنم آمار 700 هزارتایی اشتباه باشه ، باید خیلی خیلی کمتر از این باشه.

اگه 700 هزار تا فروخته بود که الان اسپنسر چند میلیون دلار پاداش گرفته بود :D

اگه اون خبر موثق باشه 70 هزار تا فروخته تا الان.

• Like
Reactions: m.a.t and darkworld
برای ورژن زغالی پیشنهاد میکنم با اینتل همکاری کنه:
Microsoft intel nuc
که دوستان میتونن روش بکوارد کارت بازی ویندوز ایکس پی رو تجربه کنند.. و برای مصارف مهمتر که مدنظر باند و‌ نادلا هست که همانا آفیس و وبگردی و... هستند هم کاربرد داره
اینتل بخش nuc رو فروخته به ایسوس

Screenshot 2025-11-11 at 22.28.59.jpg

این چیزی که شایعه شده میتونه مثل xbox rog ally یه ورژن دیگه از rog nuc باشه با یه طراحی جدید و لوگو و برندینگ xbox

700 هزارتا؟!
آمار رسمیه؟
=======
استیم دک بعد از نزدیک به 4سال میگن تازه حدود 4 میلیون فروخته که خب این هم رسمی نیست و برآورده.
فکر کنم آمار 700 هزارتایی اشتباه باشه ، باید خیلی خیلی کمتر از این باشه.
اگه 700 هزار تا فروخته بود که الان اسپنسر چند میلیون دلار پاداش گرفته بود :D

اگه اون خبر موثق باشه 70 هزار تا فروخته تا الان.
یکی از بچه های اینجا گذاشته بود که پاک شد :| نمیدونم ۷۰ بود یا ۷۰۰ از یک توئیت بود ولی آمار بدی بود که گفته بود سریز ها هم از اول سال تا الان ۲ و نیم میلیون فروش داشته.

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or