حالا فرض بگیریم تا وقتی کنسول(؟) جدید مایکروسافت میاد GTA هنوز برای پی سی منتشر نشده باشه. خریدار اون دیوایس میتونه به نسخه کنسولیش دسترسی پیدا کنه؟ کلاد هم نه، کاملا نیتیو و نصبی.
اون عکسه عالیه

قشنگ خشم و فشار و اشک طراحش رو موقع ادیت میتونم ببینم. امیدوارم بتونه آرامش رو بالاخره تو زندگی تجربه کنه.
جایی شایعه یا بیانیه رسمی اومده که دیوایس جدید قادر به اجرای بازی های سریز هست؟ چون من هر جا شنیدم کلمه اکس باکس به کار رفته. مایکرو گفته دستگاهمون بازیای اکس باکسم اجرا میکنه که خب تمام بازیای اکس باکس نسخه پی سی هم دارن
نظر من اینه که هیچ بازی ای از سریز یا وان روی این دستگاه اجرا نمیشه مگر اینکه نسخه پی سی داشته باشه.
مایکرو چرا باید بیاد این همه هزینه کنه که یه سیستم پیچیده طراحی کنه که بیاد تبدیل به سریز اکس شه و بازیاشو اجرا کنه؟ هیچ بازی ای وجود نداره که انحصار سریز اکس باشه. تمامشون نسخه پی سی هم دارن.
من فکر میکنم نهایت این دیوایس جدید یه پی سی با یه سیستم عامل بهینه ویندوزی مثلا اسمشم میذاره xbox os مثل steam deck و steam os. کمپانی های سخت افزاری ترد پارتی هم با همین سیستم عامل جدید ویندوزی دستگاه میدن بیرون. هیچ خبری از ترکیب کنسول و پی سی نخواهد بود.